Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σέλευκας έγραψε: 04 Σεπ 2023, 19:46
εισαι ο δευτερος, οκ απορώ πως τα θυμάστε
επίσης δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει τέτοια σκηνη η την είδα στο αλιεν η καπου αλλού (εξολοθρεφτη ισως)
πάντως ο επιθετικός αριστερισμός που θέλει να μπουν ολοι οι προοδευτικοί στο δημόσιο και δεν αντέχει άλλο και θα κάνει τα πάντα να το πετύχει κουνάει το δαχτυλάκι του, δεν πέθανε, θα έχει και άλλο επεισόδιο προσεχώς.
Καραλόλ. Λες και έκανα copy-paste το ποστ του ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ:
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Σεπ 2023, 11:57
δρόμος με τις λεύκες είναι ο Φρέντυ
ο Τζέησον είναι παρασκευή και 13
Οι μόνες διαφορές είναι ότι εγώ έχω απλοποιημένη ορθογραφία και ένα έξτρα "Ο" στην αρχή.
Το έπαθες και στον Πόλεμο. Ήρθες κι έγραψες το ίδιο πράγμα που μόλις είχα γράψει εγώ, δευτερόλεπτα μετά που το είχε γράψει ο Billo.
Ε, στον πόλεμο πολλά μπορούν να συμβούν, άλλωστε στην αγάπη και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται.
Εντάξει, δεν είναι σπάνιο εδώ μέσα να γράφεται το ίδιο πράγμα από διαφορετικά άτομα, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι γράψαμε σχεδόν κατά λέξη το ίδιο πράγμα με την ίδια σύνταξη και ούτε λέξη παραπάνω. Δεν είπαμε τίποτα άλλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Unique έγραψε: 05 Σεπ 2023, 10:21 Η φύση θέλει τον άντρα να ηγείται και τη γυναίκα να υποτάσσεται. Έτσι είμαστε "καλωδιωμένοι" εγκεφαλικά. Αυτός είναι ο πυρήνας της αναπαραγωγής της ανθρώπινου βασιλείου. Το να πάς αντίθετα στη φύση έχει ανώμαλα αποτελέσματα.
Ένας απόγονος ομοφυλοφιλικων ζευγαριών θα έχει, στην ομαλότερη περίπτωση ψυχολογικά προβλήματα, στη χειρότερη αυτοκτονία.
Τί γράφεις ρε περίεργε;
Σε βλέπω να γίνεσαι διάσημος και να βγαίνει η φάτσα σου στα κανάλια για ενδοοικογενειακή βία.
Ο ανώμαλος στην περίπτωση είσαι εσύ.
.
Κάτι μου λέει οτι διαφωνείς... Για πές να ακούσουμε
Nandros έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 13:29
Ετοιμάσου για το νέο "ήθος" όπου τα παιδιά σου θα κάθονται στο ίδιο παγκάκι με τις μισητές για σένα πούστρες, θα τα λένε και θα προσέχουν τα παιδιά τους που παίζουν, κανονικά ή τεκνοθετημένα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Οι μόνες διαφορές είναι ότι εγώ έχω απλοποιημένη ορθογραφία και ένα έξτρα "Ο" στην αρχή.
Το έπαθες και στον Πόλεμο. Ήρθες κι έγραψες το ίδιο πράγμα που μόλις είχα γράψει εγώ, δευτερόλεπτα μετά που το είχε γράψει ο Billo.
Ε, στον πόλεμο πολλά μπορούν να συμβούν, άλλωστε στην αγάπη και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται.
Εντάξει, δεν είναι σπάνιο εδώ μέσα να γράφεται το ίδιο πράγμα από διαφορετικά άτομα, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι γράψαμε σχεδόν κατά λέξη το ίδιο πράγμα με την ίδια σύνταξη και ούτε λέξη παραπάνω. Δεν είπαμε τίποτα άλλο.
Ναι, ήταν εντυπωσιακή η ομοιότητα, όντως. Άντε μετά να αποδείξεις στον Λίμπρε ότι ούτε ο Αλογομούρης είναι κλώνος σου.
Σέλευκας έγραψε: 04 Σεπ 2023, 19:46
εισαι ο δευτερος, οκ απορώ πως τα θυμάστε
επίσης δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει τέτοια σκηνη η την είδα στο αλιεν η καπου αλλού (εξολοθρεφτη ισως)
πάντως ο επιθετικός αριστερισμός που θέλει να μπουν ολοι οι προοδευτικοί στο δημόσιο και δεν αντέχει άλλο και θα κάνει τα πάντα να το πετύχει κουνάει το δαχτυλάκι του, δεν πέθανε, θα έχει και άλλο επεισόδιο προσεχώς.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Σεπ 2023, 11:57
δρόμος με τις λεύκες είναι ο Φρέντυ
ο Τζέησον είναι παρασκευή και 13
έχει ενδιαφέρον οτι εσύ χώρισες την πρόταση με τελεία ενώ ο Αλογομούρης έκανε δεύτερο στίχο
Ναι, αυτό έχει να κάνει με το στυλ γραφής. Επίσης εμένα έχει σημεία στίξης και οι προτάσεις ξεκινάνε με κεφαλαίο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Isildur έγραψε: 05 Σεπ 2023, 11:05
Ναι, ήταν εντυπωσιακή η ομοιότητα, όντως. Άντε μετά να αποδείξεις στον Λίμπρε ότι ούτε ο Αλογομούρης είναι κλώνος σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
έχει ενδιαφέρον οτι εσύ χώρισες την πρόταση με τελεία ενώ ο Αλογομούρης έκανε δεύτερο στίχο
Ναι, αυτό έχει να κάνει με το στυλ γραφής. Επίσης εμένα έχει σημεία στίξης και οι προτάσεις ξεκινάνε με κεφαλαίο.
ολοι εδω μέσα έχουμε πάρει τέτοιες αποφάσεις στυλ (μάλλον)
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Σέλευκας έγραψε: 05 Σεπ 2023, 10:55
Για ποιο λογο ακριβώς δυο ομοφυλοφιλοι να υιοθετησουν παιδιά;
Για τους ίδιους λόγους που θέλουν να τεκνοθετήσουν και δυο ετεροφυλόφιλοι.
Οχι δεν είναι το ίδιο. Η κοινωνία μας χρειάζεται υγιείς ανθρώπους.
Τότε να σε κλείσουμε μέσα. Είσαι άρρωστος.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Πασιφάη έγραψε: 05 Σεπ 2023, 09:32
Εχχμμ, ξέρεις...δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά περιπτώσεις τέτοιες, παίζουν και σε ετερόφυλες οικογένειες. Και στις δυο περιπτώσεις θεωρούνται εξαιρέσεις του κανόνα.
Δε νομίζω, στις ομόφυλες οικογένειες θεωρούνται πρότυπο και έχουν η καθεμιά το δικό της ορυμαγδό άρθρων που εξυμνούν την αγάπη και τον ηρωικό αγώνα που έδωσαν/δίνουν οι γλυκύτατοι γονείς, πχ εδώ η αδερφή έμεινε έγκυος από τον άντρα της ανωμαλάρας και το έμβρυο εμφυτεύθηκε στην 60χρονη μάνα του που είχε περάσει και εμμηνόπαυση ήτοι χρειάστηκε εντατικά φάρμακα για να κάνει τη δουλειά:
Δε νομίζω ότι βλέπεις τέτοια κάλυψη όταν τα κάνουν ετερόφυλα ζευγάρια, γιατί τα ετερόφυλα ζευγάρια έχουν πλήρη επίγνωση ότι πρέπει να ντρέπονται για αυτό που κάνουν.
Ναύτης έγραψε: 05 Σεπ 2023, 10:59
Για τους ίδιους λόγους που θέλουν να τεκνοθετήσουν και δυο ετεροφυλόφιλοι.
ποιοι ειναι αυτοι οι λογοι;
Η ανάγκη να δώσουν αγάπη, στοργή και φροντίδα σε ένα παιδί.
και γω εχω αναγκη να κάνω το ιδιο με τη γυναίκα του διπλανου.
Δωσε το δικο σου παιδι να σου το μεγαλώσουν
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Η ανάγκη να δώσουν αγάπη, στοργή και φροντίδα σε ένα παιδί.
και γω εχω αναγκη να κάνω το ιδιο με τη γυναίκα του διπλανου.
Δωσε το δικο σου παιδι να σου το μεγαλώσουν
Δλδ εσύ είσαι έτοιμος να δώσεις το παιδί σου σε ένα στρέιτ ζευγάρι;
Τί μαλακίες διαβάζουμε εδώ μέσα!
.
Πασιφάη έγραψε: 05 Σεπ 2023, 09:32
Εχχμμ, ξέρεις...δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά περιπτώσεις τέτοιες, παίζουν και σε ετερόφυλες οικογένειες. Και στις δυο περιπτώσεις θεωρούνται εξαιρέσεις του κανόνα.
Δε νομίζω, στις ομόφυλες οικογένειες θεωρούνται πρότυπο και έχουν η καθεμιά το δικό της ορυμαγδό άρθρων που εξυμνούν την αγάπη και τον ηρωικό αγώνα που έδωσαν/δίνουν οι γλυκύτατοι γονείς, πχ εδώ η αδερφή έμεινε έγκυος από τον άντρα της ανωμαλάρας και το έμβρυο εμφυτεύθηκε στην 60χρονη μάνα του που είχε περάσει και εμμηνόπαυση ήτοι χρειάστηκε εντατικά φάρμακα για να κάνει τη δουλειά:
Δε νομίζω ότι βλέπεις τέτοια κάλυψη όταν τα κάνουν ετερόφυλα ζευγάρια, γιατί τα ετερόφυλα ζευγάρια έχουν πλήρη επίγνωση ότι πρέπει να ντρέπονται για αυτό που κάνουν.
Λες δηλαδή Βίρνα, πως η τεκνοποίση που επιθυμούν τα ομόφυλα ζευγάρια, είναι κεκαλυμμένη δυσωδία για να εκπληρώσουν τις ανωμαλίες τους και τα ανομολόγητα ένστικτά τους; Και πως αυτό ισχύει συλλήβδην;
Ψιτ, άντε να σου πω και κάτι που μάλλον αγνοείς. Αρκετά ετερόφυλα ζευγάρια που μπαίνουν σε διαδικασία κακοποίησης των παιδιών τους, (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό..), όχι μόνο δεν ντρέπονται, αλλά κοιτάζουν με ποιόν τρόπο θα πετάξουν τη ρετσινιά από πάνω τους, για να συνεχίσουν τις πομπές τους ανενόχλητοι. Άστο ρε Φόσι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison