Σου έχω απαντήσει σε αυτό πολλές φορές. Δε θελω να επεκταθώ.Πασιφάη έγραψε: 04 Απρ 2023, 14:33Επειδή λοιπόν όντως είμαι ίσα και ντομπρα, πάψτε να νομίζετε τις όποιες μαλακίες και δεχτείτε αυτό που λέω. Η Καρολίνα ΔΕΝ είναι άντρας, ΔΕΝ είναι η Σουβλάρα. Ό,τι θέλει να πει η ίδια περισσότερο, είναι δικό της καπέλο. Να το λήγουμε σιγά- σιγά.
Και πες στη φίλη σου να κόψει τα νταβατζηλίκια στην κοπέλα. Νισάφι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι τρεις κι ο κούκος Χάριτες: H νέα υπερπαραγωγή του πχόρουμ
Re: Οι τρεις κι ο κούκος Χάριτες: H νέα υπερπαραγωγή του πχόρουμ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το στυλάκι της τύπισσας είναι τουλάχιστον ανυπόφορο, απαξιωτικό και χειριστικό. Κακώς και που την έμαθα. Όξω λέμε απ'την παράγκα.tanipteros έγραψε: 04 Απρ 2023, 14:35 Έλα βρε Πάσι, βρήκες τώρα την στριφνή Γαλή .... τώρα θα την μάθεις?
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
μονο για να τονωσω το νημαBazoomba έγραψε: 04 Απρ 2023, 14:37Kotas έγραψε: 04 Απρ 2023, 14:36 αντρας ειναι η Καρολινα, κανει μπαμ και σε μενα που δεν κατεχω απο το φορουμ
[img]https://i.postimg.cc/WbmcXckB/th-1 ... .jpg[/img]
Όταν λέω μια κουβέντα, είναι ΑΥΤΟ που λέω, όχι κάτι άλλο. Συμβούλεψε τη φίλη σου. Ούτε κι εγώ θα επεκταθώ. Σε σέβομαι και το λήγω. Ελπίζω δε, να λήξει οριστικά και απ'την μεριά της πχορουμικής ''θειάς'' σου.Ερμής έγραψε: 04 Απρ 2023, 14:38Σου έχω απαντήσει σε αυτό πολλές φορές. Δε θελω να επεκταθώ.Πασιφάη έγραψε: 04 Απρ 2023, 14:33Επειδή λοιπόν όντως είμαι ίσα και ντομπρα, πάψτε να νομίζετε τις όποιες μαλακίες και δεχτείτε αυτό που λέω. Η Καρολίνα ΔΕΝ είναι άντρας, ΔΕΝ είναι η Σουβλάρα. Ό,τι θέλει να πει η ίδια περισσότερο, είναι δικό της καπέλο. Να το λήγουμε σιγά- σιγά.Ερμής έγραψε: 04 Απρ 2023, 14:29
Δεν ασχολούμαι με νεκραναστημένα ζομπι. Ο μόνος λόγος που μιλάω στην Πασιφάη ειναι επειδή τη θεωρώ ίσια και ντόμπρα.
Επαναλαμβάνω ότι εδώ είναι δικό μου νήμα και θα λήξει όταν θέλω εγώ.Πασιφάη έγραψε: 04 Απρ 2023, 14:42Όταν λέω μια κουβέντα, είναι ΑΥΤΟ που λέω, όχι κάτι άλλο. Συμβούλεψε τη φίλη σου. Ούτε κι εγώ θα επεκταθώ. Σε σέβομαι και το λήγω. Ελπίζω δε, να λήξει οριστικά και απ'την μεριά της πχορουμικής ''θειάς'' σου.Ερμής έγραψε: 04 Απρ 2023, 14:38Σου έχω απαντήσει σε αυτό πολλές φορές. Δε θελω να επεκταθώ.Πασιφάη έγραψε: 04 Απρ 2023, 14:33
Επειδή λοιπόν όντως είμαι ίσα και ντομπρα, πάψτε να νομίζετε τις όποιες μαλακίες και δεχτείτε αυτό που λέω. Η Καρολίνα ΔΕΝ είναι άντρας, ΔΕΝ είναι η Σουβλάρα. Ό,τι θέλει να πει η ίδια περισσότερο, είναι δικό της καπέλο. Να το λήγουμε σιγά- σιγά.
Χώνεψε το.
Και καλό είναι να σου περάσει από το μυαλό, έτσι ως ιδέα, ποια απ' τις δυο μας έχει και εκφράζει ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ανάγκη για χειροκρότημα.
Εσύ ή εγώ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ψιτ, το νήμα θα λήξει όταν γουστάρουν οι συντονιστές. Αναλώσιμο είναι. Το απελπισμένο αλύχτισμα για προσοχή, αφορά εσένα. Ξεκάθαρο γαρ.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Απρ 2023, 14:45Επαναλαμβάνω ότι εδώ είναι δικό μου νήμα και θα λήξει όταν θέλω εγώ.Πασιφάη έγραψε: 04 Απρ 2023, 14:42Όταν λέω μια κουβέντα, είναι ΑΥΤΟ που λέω, όχι κάτι άλλο. Συμβούλεψε τη φίλη σου. Ούτε κι εγώ θα επεκταθώ. Σε σέβομαι και το λήγω. Ελπίζω δε, να λήξει οριστικά και απ'την μεριά της πχορουμικής ''θειάς'' σου.
Χώνεψε το.
Και καλό είναι να σου περάσει από το μυαλό, έτσι ως ιδέα ποια απ' τις δυο μας έχει ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ανάγκη για χειροκρότημα.![]()
Εσύ ή εγώ;
Καλή χώνεψη.
Για το μόνο που όντως στενοχωρήθηκα εγώ, ήταν το ότι ενώ το νήμα είχε πάρει πιο χιουμοριστική μορφή, που είχαν αποδεχθεί τόσο ο Βic, όσο κι ο Ναύτης, εσύ επιχείρησες πάλι συντονισμό.Πασιφάη έγραψε: 04 Απρ 2023, 14:48Ψιτ, το νήμα θα λήξει όταν γουστάρουν οι συντονιστές. Αναλώσιμο είναι. Το απελπισμένο αλύχτισμα για προσοχή, αφορά εσένα. Ξεκάθαρο γαρ.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Απρ 2023, 14:45Επαναλαμβάνω ότι εδώ είναι δικό μου νήμα και θα λήξει όταν θέλω εγώ.Πασιφάη έγραψε: 04 Απρ 2023, 14:42
Όταν λέω μια κουβέντα, είναι ΑΥΤΟ που λέω, όχι κάτι άλλο. Συμβούλεψε τη φίλη σου. Ούτε κι εγώ θα επεκταθώ. Σε σέβομαι και το λήγω. Ελπίζω δε, να λήξει οριστικά και απ'την μεριά της πχορουμικής ''θειάς'' σου.
Χώνεψε το.
Και καλό είναι να σου περάσει από το μυαλό, έτσι ως ιδέα ποια απ' τις δυο μας έχει ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ανάγκη για χειροκρότημα.![]()
Εσύ ή εγώ;
Καλή χώνεψη.
Αφού δεν το' χεις ρε Πασιφάη μου, με τα αου αου, τί το παλεύεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
λυσσαξανεΕρμής έγραψε: 04 Απρ 2023, 14:25Δεν έχω να αναλύσω τίποτα παραπάνω.
Βλέπω τελευταία μια συντονισμένη επίθεση προς τη Γαλή, γιαυτό το λέω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Είναι το προτσές της θολοκουλτουριάρικης προσέγγισης που διαμορφώνει το κρεσέντο του πχωρουμικού γίγνεσθαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Απρ 2023, 14:57Για το μόνο που όντως στενοχωρήθηκα εγώ, ήταν το ότι ενώ το νήμα είχε πάρει πιο χιουμοριστική μορφή, που είχαν αποδεχθεί τόσο ο Βic, όσο κι ο Ναύτης, εσύ επιχείρησες πάλι συντονισμό.Πασιφάη έγραψε: 04 Απρ 2023, 14:48Ψιτ, το νήμα θα λήξει όταν γουστάρουν οι συντονιστές. Αναλώσιμο είναι. Το απελπισμένο αλύχτισμα για προσοχή, αφορά εσένα. Ξεκάθαρο γαρ.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Απρ 2023, 14:45
Επαναλαμβάνω ότι εδώ είναι δικό μου νήμα και θα λήξει όταν θέλω εγώ.
Χώνεψε το.
Εσύ ή εγώ;
Καλή χώνεψη.
Αφού δεν το' χεις ρε Πασιφάη μου, με τα αου αου, τί το παλεύεις;![]()
Αού, αού. Ου.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, όταν δείτε εμένα να ταράζομαι από τους χαρακτηρισμούς σας ή να επιδιώκω μίμηση του πχορουμικού σας λόγου, σφυρίξτε ρομέικα*. Ξέρετε να σφυράτε, έτσι δεν είναι;Πασιφάη έγραψε: 04 Απρ 2023, 15:03 Είναι το προτσές της θολοκουλτουριάρικης προσέγγισης που διαμορφώνει το κρεσέντο του πχωρουμικού γίγνεσθαι.
Αού, αού. Ου.![]()
*Όχι, δεν είναι ανορθογραφία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άντε να πω κι εγώ κάτι ζαίικο για να μη νοιώθουν θιγμένοι οι εν λόγω.
Το καραβάνι προχωρά και τα σκλιά αλυχτούν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
υπονοεις οτι ειναι ρομά 
σε προτιμουν ομως για υλικο στις υπογραφες τους - ειναι ανεπαναληπτη επιτυχιαΓΑΛΗ έγραψε: 04 Απρ 2023, 15:19Άντε να πω κι εγώ κάτι ζαίικο για να μη νοιώθουν θιγμένοι οι εν λόγω.
Το καραβάνι προχωρά και τα σκλιά αλυχτούν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-