Και εγώ. Μήδεια την έλεγανNaida έγραψε: 04 Ιαν 2023, 22:54 Κάπου διάβασα ότι ο παππούς της είπε ότι σκότωσε το παιδί για να εκδικηθεί τον πατέρα του παιδιού. Έχω ξαναδιαβάσει για τέτοια περίπτωση που είχε σκοτώσει και τα 3 της παιδιά για να εκδικηθεί τον άντρα της.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πισπιρίγκου #2
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πισπιρίγκου #2
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Γραφετε αρκετοί για τα ψυχοφάρμακα και τις αγωγές.
Αυτά είναι για να καταστέλλουν τις ψυχασθένειες και όχι να εξαφανίζουν την τρέλα.
Απαξ και φυτεύτηκε τρέλα στο μυαλό καποιου μετά είναι σχεδόν αδύνατο να ξεριζωθεί και να επανέλθει ο άνθρωπος εντελώς υγιής ψυχικά.
Αυτά είναι για να καταστέλλουν τις ψυχασθένειες και όχι να εξαφανίζουν την τρέλα.
Απαξ και φυτεύτηκε τρέλα στο μυαλό καποιου μετά είναι σχεδόν αδύνατο να ξεριζωθεί και να επανέλθει ο άνθρωπος εντελώς υγιής ψυχικά.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μαλακία του.Gherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:33Οι πράξεις του έχουν συνέπειες. Γάμησε τις ζωές των παιδιών του και της γυναίκας του γιατί δεν ανεχόταν να του λέει η σύζυγος, τα παιδιά ήταν μικρά, πως πρέπει να κάνει κράτει.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:13Αν τα τιναξει τι συνέπειες θες να έχει ο τύπος;Gherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:09
Πλάκα κάνεις;
Μπορώ δλδ να παίρνω τη δόση μου στο σαλόνι παρουσία του παιδιού μου και να λέω μαλακία μου μεν, δικαίωμά μου δε και αν τινάξω μια μέρα τα πέταλα δεν θα τρέχει μία;
Στο παράδειγμα που έδωσες με το φαι, δεν κατάλαβα τι εννοείς; Πως δεν ήταν δικαίωμα του να σκάσει απ το φαι;![]()
Αλλά δικαίωμα του.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Κάποια ψύχωση, δεν ξέρω ακριβώς. Μας έχει κάνει και κήρυγμα για το στίγμα, να μην τους στιγματίζουμε για την ασθένεια τους δηλαδή. Μας είπε, να, βλέπετε εμένα, δεν έχω πρόβλημα. Και μετά μάθαμε τον λόγο που άφησε την άλλη με την κοιλιά στο στόμα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Μόνο με εξορκισμό συνέρχεται.lonelyrider έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:49 Γραφετε αρκετοί για τα ψυχοφάρμακα και τις αγωγές.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μου μπερδεύεις το τυχαίο με το προαναγγελθέν. Έχω δύο περιπτώσεις ανθρώπων που ήταν σε ατύχημα. Ο ένας με κομμένο πόδι πήγε στο σπίτι του στις 6 εβδομάδες γιατί ήταν κανονικός στα κιλά του και συνέχισε τη ζωή του. Ο άλλος έκανε 3 μήνες στην εντατική, ολόκληρος γιατί ήταν 180 κιλά ενώ έπρεπε να είναι 80. Πλέον είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και το ένα χέρι του είναι κουλό και συνεχίζει να παχαίνει. Δεν πρόκειται να περπατήσει ποτέ ξανά ενώ θα μπορούσε με λίγη προσπάθεια αν ήταν αδύνατος. Δεν μπορεί να κάνει μόνος του μπάνιο. Έρχεται μια γυναίκα μια φορά την εβδομάδα και τον βοηθάει να πλυθεί. Δεν μπορεί να την πληρώνει για κάθε μέρα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:37Όλων μας οι πράξεις έχουν συνέπειες. Έχω φίλο που τράκαρε με μηχανάκι κ ακόμα παλεύει να συνέλθει 1 χρόνο μετά. Με δύο παιδιά. Τι θα του έλεγες να είχε πουλήσει το παπι επειδή έκανε παιδι;Gherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:33
Οι πράξεις του έχουν συνέπειες. Γάμησε τις ζωές των παιδιών του και της γυναίκας του γιατί δεν ανεχόταν να του λέει η σύζυγος, τα παιδιά ήταν μικρά, πως πρέπει να κάνει και λίγο κράτει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρήμαξε τις ζωές των παιδιών του και της γυναίκας του. Τι δικαίωμά του ρε συ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:49Μαλακία του.Gherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:33Οι πράξεις του έχουν συνέπειες. Γάμησε τις ζωές των παιδιών του και της γυναίκας του γιατί δεν ανεχόταν να του λέει η σύζυγος, τα παιδιά ήταν μικρά, πως πρέπει να κάνει κράτει.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:13
Αν τα τιναξει τι συνέπειες θες να έχει ο τύπος;
Στο παράδειγμα που έδωσες με το φαι, δεν κατάλαβα τι εννοείς; Πως δεν ήταν δικαίωμα του να σκάσει απ το φαι;![]()
Αλλά δικαίωμα του.
- lonelyrider
Δεν ξέρω αν τρολάρεις αλλά μερικές φορές η τρέλα είναι όντως αποτέλεσμα δαιμονικής επιρροής.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:50Μόνο με εξορκισμό συνέρχεται.lonelyrider έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:49 Γραφετε αρκετοί για τα ψυχοφάρμακα και τις αγωγές.
Και δεν υπάρχουν σήμερα τόσο άγιοι άνθρωποι που να κάνουν επιτυχώς την ιεροτελεστία που προανέφερες. Δυστυχώς.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Οι άνθρωποι γεννιούνται και πεθαίνουν μόνοι. Όλοι.Gherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:52Ρήμαξε τις ζωές των παιδιών του και της γυναίκας του. Τι δικαίωμά του ρε συ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:49Μαλακία του.Gherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:33
Οι πράξεις του έχουν συνέπειες. Γάμησε τις ζωές των παιδιών του και της γυναίκας του γιατί δεν ανεχόταν να του λέει η σύζυγος, τα παιδιά ήταν μικρά, πως πρέπει να κάνει κράτει.
Αλλά δικαίωμα του.
Δε ζούμε για τους άλλους.
Και φυσικά ήταν δικαίωμα του.
Αυτό δεν αναιρεί πως ταυτόχρονα ήταν και μαλακας.
- Cecily Anne
Ναι, και μιας και είναι και κληρονομικά αυτά, κατά πάσα πιθανότητα οι γιαγιάδες τους ήταν ιεροεξεταστές και καίγανε τη Ζαντάρκ.lonelyrider έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:53Δεν ξέρω αν τρολάρεις αλλά μερικές φορές η τρέλα είναι όντως αποτέλεσμα δαιμονικής επιρροής.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:50Μόνο με εξορκισμό συνέρχεται.lonelyrider έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:49 Γραφετε αρκετοί για τα ψυχοφάρμακα και τις αγωγές.
Και δεν υπάρχουν σήμερα τόσο άγιοι άνθρωποι που να κάνουν επιτυχώς την ιεροτελεστία που προανέφερες. Δυστυχώς.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- lonelyrider
Εγώ δεν απέκλεισα το παθολογικό κομμάτι της τρέλας οπότε τζάμπα με τρολάρεις.Cecily Anne έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:55Ναι, και μιας και είναι και κληρονομικά αυτά, κατά πάσα πιθανότητα οι γιαγιάδες τους ήταν ιεροεξεταστές και καίγανε τη Ζαντάρκ.lonelyrider έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:53Δεν ξέρω αν τρολάρεις αλλά μερικές φορές η τρέλα είναι όντως αποτέλεσμα δαιμονικής επιρροής.
- Cecily Anne
Δεν σε τρολλάρω. Έχω εγώ παράδειγμα σκατόγριας που έθαψε δύο συζύγους, γιο και εγγονό. Αρσενικό όρθιο δεν άφησε τριγύρω της. Τί νομίζεις ότι έκανε στις προηγούμενες ζωές, μαγισσες έκαιγε.lonelyrider έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:57Εγώ δεν απέκλεισα το παθολογικό κομμάτι της τρέλας οπότε τζάμπα με τρολάρεις.Cecily Anne έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:55Ναι, και μιας και είναι και κληρονομικά αυτά, κατά πάσα πιθανότητα οι γιαγιάδες τους ήταν ιεροεξεταστές και καίγανε τη Ζαντάρκ.lonelyrider έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:53
Δεν ξέρω αν τρολάρεις αλλά μερικές φορές η τρέλα είναι όντως αποτέλεσμα δαιμονικής επιρροής.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να παίρνουν τα χάπια τους εφόσον είναι ασθενείς.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:09Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για ασθενείς έτσι;Gherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:03Κάποιοι κρατάνε το χάπι κάτω από τη γλώσσα και δεν το καταπίνουν. Μέχρι να καταλάβουν οι γύρω του πως δεν παίρνουν την αγωγή μπορεί να έχει περάσει και 1,5 μήνας. Άλλοι παίρνουν την αγωγή λίγες μέρες πριν πάνε στην καθιερωμένη επίσκεψη στον ψυχίατρο, έρχονται στα ίσα τους, τους βλέπει εκείνος καλά και απλά ανανεώνει την συνταγή. Και επιστρέφουν σπίτια τους και τα κάνουν όλα μπουρδέλο σε βάρος της οικογένειάς τους πάντα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2023, 22:57
Μα αυτό ακριβώς λέω. Ότι αν γίνει υποχρεωτικό από την πολιτεία, φεύγει το βάρος από την οικογένεια και αποφασίζει ο ίδιος. Και αν είναι στοιχειωδώς λειτουργικός, θα το δεχτεί. Γι 'αυτές τις περιπτώσεις μιλάμε.
Τώρα, αν μιλαμε για περιπτώσεις που δεν είναι στοιχειωδώς λειτουργικός και χρειάζεται να μπει όλη η οικογένεια σε περιφρούρηση με βάρδιες, τί να πω;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Στη συμπτωματολογία της ασθενείας ενίοτε περιλαμβάνεται η διαστρεβλωμένη εικόνα του εαυτού και του περιβάλλοντος, συνεπώς και η μη συμμόρφωση.Gherschaagk έγραψε: 05 Ιαν 2023, 00:00Να παίρνουν τα χάπια τους εφόσον είναι ασθενείς.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:09Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για ασθενείς έτσι;Gherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2023, 23:03
Κάποιοι κρατάνε το χάπι κάτω από τη γλώσσα και δεν το καταπίνουν. Μέχρι να καταλάβουν οι γύρω του πως δεν παίρνουν την αγωγή μπορεί να έχει περάσει και 1,5 μήνας. Άλλοι παίρνουν την αγωγή λίγες μέρες πριν πάνε στην καθιερωμένη επίσκεψη στον ψυχίατρο, έρχονται στα ίσα τους, τους βλέπει εκείνος καλά και απλά ανανεώνει την συνταγή. Και επιστρέφουν σπίτια τους και τα κάνουν όλα μπουρδέλο σε βάρος της οικογένειάς τους πάντα.
Νομίζω είναι αυτονόητο και αδυνατω να πιστέψω πως δεν το καταλαβαίνεις.
Ειχα φίλο που σε μεγάλη ηλικία εμφάνισε ψύχωση.
Ξεχωριστο, λαμπρο μυαλό, κοινωνικός, ψυχή και στήριγμα της παρέας.
Η επιδείνωση ήταν ραγδαία , η συμμόρφωση με την αγωγή άλλαζε μέρα με τη μέρα και η πορεία του τραγικη. Μετά από 2 αποτυχημένες απόπειρες τα κατάφερε. Άφησε γυναίκα και δύο μικρά παιδιά.
Όταν είχε εκμυστηρευθεί τις μαύρες σκέψεις σε κοινό φίλο ,αυτός για να τον αποτρέψει επικαλέστηκε τα παιδιά που θα έμεναν μόνα. Η απάντηση ήταν πως είναι καλύτερο από το να βλέπουν τον πατέρα τους έτσι.
- Cecily Anne
Εγώ αδυνατώ να το πιστέψω αυτό το "σε μεγάλη ηλικία". Όσοι έχω στον περίγυρο είχαν αδιάγνωστα περιστατικούλια που σκάσανε σε περιστατικάρα, απλά γιατί δεν έδινε κανείς σημασία στα μικρούλια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Ιαν 2023, 00:15Στη συμπτωματολογία της ασθενείας ενίοτε περιλαμβάνεται η διαστρεβλωμένη εικόνα του εαυτού και του περιβάλλοντος, συνεπώς και η μη συμμόρφωση.
Νομίζω είναι αυτονόητο και αδυνατω να πιστέψω πως δεν το καταλαβαίνεις.
Ειχα φίλο που σε μεγάλη ηλικία εμφάνισε ψύχωση.
Ξεχωριστο, λαμπρο μυαλό, κοινωνικός, ψυχή και στήριγμα της παρέας.
Η επιδείνωση ήταν ραγδαία , η συμμόρφωση με την αγωγή άλλαζε μέρα με τη μέρα και η πορεία του τραγικη. Μετά από 2 αποτυχημένες απόπειρες τα κατάφερε. Άφησε γυναίκα και δύο μικρά παιδιά.
Όταν είχε εκμυστηρευθεί τις μαύρες σκέψεις σε κοινό φίλο ,αυτός για να τον αποτρέψει επικαλέστηκε τα παιδιά που θα έμεναν μόνα. Η απάντηση ήταν πως είναι καλύτερο από το να βλέπουν τον πατέρα τους έτσι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 183 Απαντήσεις
- 6147 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron