!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Anime/Manga

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: Anime/Manga

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Άβαταρ μέλους
Namrail

Έχει ξεκινήσει και η 4η σεζόν του haikyuu αλλά περιμένω να βγουν περισσότερα επς πριν το πιάσω. Ανακοινώθηκε και η νέα σεζόν του love is war που θα βγει την ερχόμενη άνοιξη.
Άβαταρ μέλους
Namrail

:smt005:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Namrail

Σήμερα βγήκε το one shot του death note, 87 σελίδων.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μπήκε σε πολύ άσχημο δρόμο το kingdom. Δεν μπορώ να κατανοήσω με τίποτα τον λόγο για τον οποίο ο συγγραφέας μας βάζει σε μεταφυσικά μονοπάτια.

Θα περιμένω να δω που θα το πάει αλλά αντικειμενικά, το chapter 630 είναι πολύ κακο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Namrail την 08 Φεβ 2020, 18:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

To Death note δεν μου άρεσε που το έκλεισαν βιαστικά γιατί δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμη το manga
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Παντελώς ηλίθιο το one shot του death note. Δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης πέρα από την αρπαχτη.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Ακούω άσχημα πράγματα για το animation της καινούριας σεζόν του food wars. Κάποιοι παρομοιάζουν την κατάσταση με αυτο το δραμα που έγινε στο seven deadly sins.

Δεν το έχω πιάσει ακόμα βέβαια, για να έχω άποψη.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Namrail έγραψε: 08 Φεβ 2020, 18:31 Παντελώς ηλίθιο το one shot του death note. Δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης πέρα από την αρπαχτη.
Εγώ λέω για τη σειρά. Μετά τον θάνατο του L, τρέξανε γρήγορα να το τελειώσουν, γιατί τότε το manga ακόμη δεν είχε ολοκληρωθεί.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Alien666 έγραψε: 08 Φεβ 2020, 20:34
Namrail έγραψε: 08 Φεβ 2020, 18:31 Παντελώς ηλίθιο το one shot του death note. Δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης πέρα από την αρπαχτη.
Εγώ λέω για τη σειρά. Μετά τον θάνατο του L, τρέξανε γρήγορα να το τελειώσουν, γιατί τότε το manga ακόμη δεν είχε ολοκληρωθεί.
Ναι συμφωνώ απλά δεν αναφερομουν σε αυτο που έγραψες εσύ.

Αναφερομουν αποκλειστικά στο τελευταίο one shot που μου φάνηκε χαζό. Το μόνο σωστό και αληθοφανές σημείο ήταν η αντίδραση του Τραμπ όταν του προσφερε το death note ο Ryu.

Είναι βέβαιο ότι έτσι θα αντιδρούσε και στην πραγματική ζωή. :lol:
Άβαταρ μέλους
Namrail

Namrail έγραψε: 08 Φεβ 2020, 10:03 Μπήκε σε πολύ άσχημο δρόμο το kingdom. Δεν μπορώ να κατανοήσω με τίποτα τον λόγο για τον οποίο ο συγγραφέας μας βάζει σε μεταφυσικά μονοπάτια.

Θα περιμένω να δω που θα το πάει αλλά αντικειμενικά, το chapter 630 είναι πολύ κακο.
Απ' ότι φαίνεται ο Σιν θα σωθεί με κόστος ζωής για την κιουκάι. Παράλληλα είναι ο καιρός να αναπτυχθεί και το ειδύλλιο, τουλάχιστον για αυτό μας προετοιμάζει το παρόν τσαπτερ.

Σε κάθε περίπτωση έχουν ανοίξει πολλές θεματικές σε αυτό το arc και το έχουν βαρύνει πολύ. Ο δημιουργός θα μπορούσε να κάνει καλύτερη διαχείριση .
Άβαταρ μέλους
Namrail

Έπιασα και τη ροή του one piece. Το τελευταίο arc πάει εξαιρετικά ως τώρα.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Έπιασα τη ροή στο the gamer. Συμπαθητικά προχωράει και θα το συνεχίσω, αλλά το βασικό αρνητικό είναι ότι σε όλα τα επίπεδα κινείται εντός της πεπατημενης.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Oπως έχω γράψει είχα ξεκινήσει το Go-Toubun No Hanayome σε άνιμε και το συνέχισα στο μάνγκα, μόνο και μόνο για να δω με ποια θα καταλήξει ο mc γιατί κατά τα άλλα δεν άξιζε. Και μπαίνω σήμερα σε ένα γκρουπ στο mal που έλεγε "όχι spoilers" και βλέπω ένα μουνόπανα να αποκαλύπτει το τελικό ζευγάρι. Γαμω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”