!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βούλιαξε το Μόσκβα ...

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Βούλιαξε το Μόσκβα ...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

dna replication έγραψε: 16 Απρ 2022, 15:06 Russian media claiming that it was NOT Neptune missiles that hit their ship, but instead British Harpoons. Also need British assistance to pull this off

https://twitter.com/JuliaDavisNews/stat ... 7896375296
Τότε γιατί βομβάρδισαν το εργοστάσιο που κατασκευάζει τους Neptune;έτσι είπε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Αμύνης.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

πατησιωτης έγραψε: 16 Απρ 2022, 15:36
dna replication έγραψε: 16 Απρ 2022, 15:06 Russian media claiming that it was NOT Neptune missiles that hit their ship, but instead British Harpoons. Also need British assistance to pull this off

https://twitter.com/JuliaDavisNews/stat ... 7896375296
Τότε γιατί βομβάρδισαν το εργοστάσιο που κατασκευάζει τους Neptune;έτσι είπε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Αμύνης.
Επειδη ειχε αθηναικες πινακιδες.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Chainis έγραψε: 16 Απρ 2022, 10:40
Αρίστος έγραψε: 16 Απρ 2022, 07:04 Οι πραγματικοι Ρωσοι ομως μιλανε για Περλ Χαρμπορ και ζητανε απο τον Πουτιν παραδειγματικη απαντηση.

Δυστυχως η βυθιση του Μοσκβα φαινεται οτι θα οδηγησει ακριβως σε αυτο που ζητουσαν οι Αμερικανοι, στην παραταση και κλιμακωση του πολεμου.

.
:lol:
Το Περλ Χάρμπορ έβαλε την Αμερική στον πόλεμο, η βύθιση του Μόσχα μπορεί να βγάλει την Ουκρανία απ αυτόν.

Κι αφού η Αμερική θέλει την κλιμάκωση γιατί η Ρωσία δεν τον σταματάει να τους χαλάσει τα σχέδια και να τους την σπάσει;

Δεν καταλαβες, οι Ρωσοι θεωρουν οτι η βυθιση του Μοσκβα καθοδηγηθηκε απο τους Αμερικανους.

.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

ST48410 έγραψε: 16 Απρ 2022, 15:14 Εγώ πάλι πολύ φοβάμαι ότι όλο αυτό θα οδηγήσει σε αντίποινα. Ιδίως αν εμπλέκονται δυτικές χώρες στη βύθιση είτε απευθείας είτε μέσω καθοδήγησης και σχετικών πληροφοριών ή ηλεκτρονικής τύφλωσης των συστημάτων του πλοίου. Δεν μου αρέσει μια τέτοια εξέλιξη.
Σε κανεναν δεν αρεσει. Θα πρεπει να εισαι παρανοικος για να σου αρεσει ολο αυτο που συμβαινει.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Απρ 2022, 15:41
ST48410 έγραψε: 16 Απρ 2022, 15:14 Εγώ πάλι πολύ φοβάμαι ότι όλο αυτό θα οδηγήσει σε αντίποινα. Ιδίως αν εμπλέκονται δυτικές χώρες στη βύθιση είτε απευθείας είτε μέσω καθοδήγησης και σχετικών πληροφοριών ή ηλεκτρονικής τύφλωσης των συστημάτων του πλοίου. Δεν μου αρέσει μια τέτοια εξέλιξη.
Σε κανεναν δεν αρεσει. Θα πρεπει να εισαι παρανοικος για να σου αρεσει ολο αυτο που συμβαινει.
Βλέπω αρκετό φανατισμό και πανηγυρισμούς εκατέρωθεν. Εγώ εύχομαι απλά να σταματήσει και φοβάμαι ιδιαίτερα ότι τα χειρότερα δεν είναι κάτι μακρινό.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

ST48410 έγραψε: 16 Απρ 2022, 15:54
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Απρ 2022, 15:41
Βλέπω αρκετό φανατισμό και πανηγυρισμούς εκατέρωθεν. Εγώ εύχομαι απλά να σταματήσει και φοβάμαι ιδιαίτερα ότι τα χειρότερα δεν είναι κάτι μακρινό.
Ναι αλλα η παθητικη σταση δε βοηθαει παντα. Δεν εχει σχεση με ποδοσφαιρικο οπαδισμο οπως ειπαν ορισμενοι. Εδω μια χωρα εισβαλει σε μια αλλη. Ειτε διαλεγεις μερια, ειτε εισαι με τους εισβολεις. Simple as that :)
Άβαταρ μέλους
ST48410

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Απρ 2022, 15:57 Ναι αλλα η παθητικη σταση δε βοηθαει παντα. Δεν εχει σχεση με ποδοσφαιρικο οπαδισμο οπως ειπαν ορισμενοι. Εδω μια χωρα εισβαλει σε μια αλλη. Ειτε διαλεγεις μερια, ειτε εισαι με τους εισβολεις. Simple as that :)
Δεν διαφωνώ. Όμως άλλο το διαλέγω μεριά, άλλο το στέλνω ανθρωπιστική βοήθεια και άλλο συμμετέχω ενεργά στον πόλεμο από τα μετόπισθεν. Δηλαδή αν αύριο ο Πούτιν χτυπήσει κάποιες δυτικές υποδομές ηλεκτρονικού πολέμου που κάνουν παρεμβολές από έδαφος γειτονικής χώρας τι γίνεται; Δεν νομίζω ότι θα κάθεται πολύ να κοιτάζει αν επιβεβαιωθεί ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Και τελικά αν ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε όχι μεγάλες καταστροφές σε εργοστάσια, δρόμους γέφυρες κλπ, αν συνεχιστούν αυτού του είδους οι παρεμβάσεις μπορεί να επιλέξει να αποσυρθεί από αρκετές περιοχές αφού πρώτα τις ισοπεδώσει ολοκληρωτικά.

Βλέπω τη δύση να ρίχνει λάδι στη φωτιά και δεν μου αρέσει. Εξαίρεση από τους μεγάλους παίκτες ο Μακρόν που αρνείται να κάνει το κοκοράκι καταλαβαίνοντας πολύ καλά πως δεν μπορείς να αποκαλείς τον άλλο εγκληματία πολέμου αν θέλεις να έχεις μια ευκαιρία να τον καθίσεις σε τραπέζι διαπραγματεύσεων. Η συμπεριφορά των ΗΠΑ μου φαίνεται χυδαία.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Καdy έγραψε: 15 Απρ 2022, 14:18 Δεν το χρειαζόμασταν το μασκβα, ένα σαπιοκάραβο ήταν έτσι κι αλλιώς. Χάρη μας έκαναν που το βούλιαξαν. Τώρα θα επικεντρωθούν όλες οι προσπάθειες στο χερσαίο μέτωπο και θα υπάρχει ηθική δικαιολόγηση για να χτυπηθούν και άμαχοι στόχοι :smt023
Αυτό λέω και εγώ. Όχι άμαχοι, θέλω να πιστεύω, ούτε ηθική δικαιολογία, αλλά αντίποινα.
Οι Ρώσοι θα ρημάξουν και τη δυτική Ουκρανία ενώ δεν είχαν σκοπό να το κάνουν. Μα κανείς δεν το υποψιάζεται;
Ο παλιάτσος πρόλαβε και τύπωσε γραμματόσημα με τη βύθιση του Μασκβά και τα ζωντανά στήθηκαν σε ουρές για να τα αγοράσουν. Δεν έχουν καταλάβει τι έρχεται.

Όχι πως οι δυτικοί είναι νοήμονες.
Οι περισσότεροι πραγματικά πιστεύουν πως η Κίνα θα συμμαχήσει με τη Δύση εναντίον της Ρωσίας γιατί αυτό είναι το ηθικά σωστό και επιπλέον αυτό συμφέρει την Κίνα :str8jack: :str8jack: :str8jack: :str8jack:
:str8jack:
Διαβάζω επίσημες αναλύσεις και νομίζω πως βρέθηκα σε παράλληλο σύμπαν!!!

Αυτό που ζούμε, είναι η ακριβής περιγραφή που έδιναν οι πρόγονοί μας για την Νέμεση.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Juno έγραψε: 16 Απρ 2022, 16:11
Καdy έγραψε: 15 Απρ 2022, 14:18 Δεν το χρειαζόμασταν το μασκβα, ένα σαπιοκάραβο ήταν έτσι κι αλλιώς. Χάρη μας έκαναν που το βούλιαξαν. Τώρα θα επικεντρωθούν όλες οι προσπάθειες στο χερσαίο μέτωπο και θα υπάρχει ηθική δικαιολόγηση για να χτυπηθούν και άμαχοι στόχοι :smt023
Αυτό λέω και εγώ. Όχι άμαχοι, θέλω να πιστεύω, ούτε ηθική δικαιολογία, αλλά αντίποινα.
Οι Ρώσοι θα ρημάξουν και τη δυτική Ουκρανία ενώ δεν είχαν σκοπό να το κάνουν. Μα κανείς δεν το υποψιάζεται;
Ο παλιάτσος πρόλαβε και τύπωσε γραμματόσημα με τη βύθιση του Μασκβά
και τα ζωντανά στήθηκαν σε ουρές για να τα αγοράσουν. Δεν έχουν καταλάβει τι έρχεται.
Ο,τι να 'ναι!
Το γραμματόσημο εκδόθηκε 24 Φεβρουαρίου και δεν αποτυπώνει τη βύθιση του Μοσκβά, αλλά την αποφασιστικότητα του Ουκρανού στρατιώτη απέναντι στο πανίσχυρο πλοίο.

Πραγματικά ώρες, ώρες αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Maspoli έγραψε: 16 Απρ 2022, 10:59
stavmanr έγραψε: 16 Απρ 2022, 10:32
Maspoli έγραψε: 16 Απρ 2022, 10:26 Η βύθιση του πλοίου τώρα, όπως και να προήλθε, είναι σαφώς πλήγμα. Πλήγμα γοήτρου περισσότερο καθώς ελάχιστη σημασία έχει το ναυτικό για την συγκεκριμένη σύγκρουση. Αν φυσικά προήλθε από χτύπημα των Ουκρανών που μοιάζει πιθανότερο σενάριο τότε βεβαίως και δικαιούνται οι Ουκρανοί που την εκτελεσαν επιτυχώς.

ΥΓ. Θεωρώ ότι επιβεβαιώνομαι που θεωρώ το ναυτικό επιφανείας ένα άχρηστο πια όπλο, ένα απολειφάδι του παρελθόντος. Χρήσιμο μόνο για χώρες που έχουν σκοπό να κάνουν υπερποντιες εκστρατείες, ολοκληρωτικά άχρηστο για χώρες όπως η Ελλάδα.
Φαντάζεσαι να έγινε ως προβοκάτσια για να δικαιολογήσει αυτά που θα ακολουθήσουν (θερμοβαρικές κλπ) ;

Σκέψου το κι ως μία υπόθεση.
Οι θερμοβαρικές βόμβες δεν είναι παράνομες.

Δεν θεωρώ πως υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που θα θεωρούσε το συγκεκριμένο συμβάν ως προβοκάτσια.
Όλες οι πιθανότητες εξετάζονται.
Τα false flag έχουν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν.

Οι θερμοβαρικές βόμβες δεν είναι παράνομες αλλά ανεβάζουν ...level στην βιαιότητα με αποτέλεσμα να κλιμακώνεται ακόμα περισσότερο η στάση των δυτικών.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Αρίστος έγραψε: 16 Απρ 2022, 15:39
Chainis έγραψε: 16 Απρ 2022, 10:40
Αρίστος έγραψε: 16 Απρ 2022, 07:04 Οι πραγματικοι Ρωσοι ομως μιλανε για Περλ Χαρμπορ και ζητανε απο τον Πουτιν παραδειγματικη απαντηση.

Δυστυχως η βυθιση του Μοσκβα φαινεται οτι θα οδηγησει ακριβως σε αυτο που ζητουσαν οι Αμερικανοι, στην παραταση και κλιμακωση του πολεμου.

.
:lol:
Το Περλ Χάρμπορ έβαλε την Αμερική στον πόλεμο, η βύθιση του Μόσχα μπορεί να βγάλει την Ουκρανία απ αυτόν.

Κι αφού η Αμερική θέλει την κλιμάκωση γιατί η Ρωσία δεν τον σταματάει να τους χαλάσει τα σχέδια και να τους την σπάσει;

Δεν καταλαβες, οι Ρωσοι θεωρουν οτι η βυθιση του Μοσκβα καθοδηγηθηκε απο τους Αμερικανους.

.
Δεν μπορείς ποτέ να καταλάβεις τι θεωρούν οι ρώσοι, αφού 19 στα 20 είναι ψέματα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

stavmanr έγραψε: 16 Απρ 2022, 16:32 Όλες οι πιθανότητες εξετάζονται.
Τα false flag έχουν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν.
και σε μένα φαίνεται υπερβολική η υπόθεσή σου γιατί ακόμα και σαπιοκάραβο να ήταν, η βύθισή του θα επιβαρύνει το ηθικό των στρατιωτών γενικότερα. Μου μοιάζει πολύ μεγάλη θυσία προκειμένου να αποκτήσεις πάτημα για κάτι άλλο. Ένα σωρό άλλες προβοκάτσιες θα μπορούσαν να στηθούν.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Awesomatic έγραψε: 16 Απρ 2022, 14:34
Крaсная армия έγραψε: 16 Απρ 2022, 12:50 Δυστυχώς σχεδόν το 85% του πληρώματος χάθηκε.

Δεν χτυπήθηκε από Ουκρανούς, αλλά από νάρκες.

Με βάση και τα χτυπήματα σε Ρωσικό έδαφος από τους ΝΑΖΙ, θα έχουμε επιστράτευση εθελοντών.

Η πολυπόθητη Κλιμάκωση έρχεται και εύχομαι να την πληρώσουν και οι χώρες των κυβερνήσεων που στήριξαν τους Ουκροναζί.

Η Ελλάδα δεν θα την πληρώσει με πλήγμα στρατιωτικό κατ' ανάγκη από την Ρωσία, αλλά μέσω Τουρκίας.

Στην ζωή από τις επιλογές κρινόμαστε.

Έτσι και η Ελλάς θα ακρωτηριαστεί λόγω του γαλάζιου θιάσου.
Κλιμάκωση με τι; Εκτός από πυρηνικά έχουν τίποτε που δουλεύει;

Έχουν φάει το ξύλο της αρκούδας από τους Ουκρανούς. Αν ο τακτικός στρατός έχει φάει τόσο ξύλο, αν κάνουν επιστράτευση απλά θα στείλουν άπειρους να γίνουν κιμάς και δεν θα έχουν ούτε καν φαγητό να τους ταίσουν.
Σιγά που δουλεύουν κι αυτά.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

ST48410 έγραψε: 16 Απρ 2022, 16:05
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Απρ 2022, 15:57 Ναι αλλα η παθητικη σταση δε βοηθαει παντα. Δεν εχει σχεση με ποδοσφαιρικο οπαδισμο οπως ειπαν ορισμενοι. Εδω μια χωρα εισβαλει σε μια αλλη. Ειτε διαλεγεις μερια, ειτε εισαι με τους εισβολεις. Simple as that :)
Δεν διαφωνώ. Όμως άλλο το διαλέγω μεριά, άλλο το στέλνω ανθρωπιστική βοήθεια και άλλο συμμετέχω ενεργά στον πόλεμο από τα μετόπισθεν. Δηλαδή αν αύριο ο Πούτιν χτυπήσει κάποιες δυτικές υποδομές ηλεκτρονικού πολέμου που κάνουν παρεμβολές από έδαφος γειτονικής χώρας τι γίνεται; Δεν νομίζω ότι θα κάθεται πολύ να κοιτάζει αν επιβεβαιωθεί ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Και τελικά αν ο αρχικός σχεδιασμός
προέβλεπε όχι μεγάλες καταστροφές σε εργοστάσια, δρόμους γέφυρες κλπ, αν συνεχιστούν αυτού του είδους οι παρεμβάσεις μπορεί να επιλέξει να αποσυρθεί από αρκετές περιοχές αφού πρώτα τις ισοπεδώσει ολοκληρωτικά.

Βλέπω τη δύση να ρίχνει λάδι στη φωτιά και δεν μου αρέσει. Εξαίρεση από τους μεγάλους παίκτες ο Μακρόν που αρνείται να κάνει το κοκοράκι καταλαβαίνοντας πολύ καλά πως δεν μπορείς να αποκαλείς τον άλλο εγκληματία πολέμου αν θέλεις να έχεις μια ευκαιρία να τον καθίσεις σε τραπέζι διαπραγματεύσεων. Η συμπεριφορά των ΗΠΑ μου φαίνεται χυδαία.
Μια ζωη χυδαια συμπεριφερεται η Αμερικη σε τετοιες περιπτωσεις. Αυτο ομως δεν αναιρει την εξισου χυδαια συμπεριφορα του Πουτιν. Το να σταλθει απλα ανθρωπιστικη βοηθεια ειναι η μια οψη του νομισματος. Γιατι πιστευεις οτι ο Πουτιν θα σταματουσε αν δεν εβρισκε αντισταση? Ειναι σα να βλεπεις να χτυπουν καποιον στο δρομο και εσυ απλα να του προσφερεις τσιροτα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Beria έγραψε: 16 Απρ 2022, 16:18
Juno έγραψε: 16 Απρ 2022, 16:11
Ο παλιάτσος πρόλαβε και τύπωσε γραμματόσημα με τη βύθιση του Μασκβά
και τα ζωντανά στήθηκαν σε ουρές για να τα αγοράσουν. Δεν έχουν καταλάβει τι έρχεται.
Ο,τι να 'ναι!
Το γραμματόσημο εκδόθηκε 24 Φεβρουαρίου και δεν αποτυπώνει τη βύθιση του Μοσκβά, αλλά την αποφασιστικότητα του Ουκρανού στρατιώτη απέναντι στο πανίσχυρο πλοίο.

Πραγματικά ώρες, ώρες αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε
Αυτό διαβάζουμε.
Δεν διευκρινίζει πότε το κυκλοφόρησαν.

https://www.google.com/amp/s/www.kathim ... osimo/amp/

Ούτε αλλάζει αυτό που τους περιμένει.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”