Ναι. Πρώτον δεν πιστεύω τίποτα από όσα λέει, δεύτερον παρατηρώ ότι και με βάση τα ψέμματα/αλήθειες που λέει και οι ίδιοι είχαν φάει μια χαρά χωρίς να ελεγχθούν και τρίτον είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ακόμα και αν τα πραγματικά περιστατικά έγιναν όπως τα περιγράφει (fat chance), δεν είχαν καμία αρμοδιότητα, ούτε έννομο συμφέρον, να κάνουν την παραμικρή υπόδειξη στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας.stergiosbik έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 08:51 Scouser Μιας και ισχυριζεσαι οτι ο Βασιλακοπουλος λεει ψεμματα....
Επίθεση σε Βασιλακόπουλο – «Εγώ ζήτησα να γίνει ο έλεγχος» λέει ο Λουκίδης
«Ήμασταν μια παρέα 15 ατόμων που τρώγαμε στο συγκεκριμένο μαγαζί. Εγώ ως θεσμικός εκπρόσωπος αυτών, γιατί είμαι πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας, αποφάσισα να πάω και να συζητήσω με τους ιδιοκτήτες κάτι που είχαμε παρατηρήσει όλοι.
Δεν υπήρχε καμία επίπληξη. Η συζήτηση ξεκίνησε ότι ζείτε σε μια ωραία περιοχή, και είναι αμαρτία να ξανακλείσει. Πήγαμε φεύγοντας, με συγκαταβατικό και παραινετικό τρόπο και συμβουλευτική προσέγγιση. Η αντίδραση ήταν πολύ έντονη. Εμείς ως Πνευμονολογική Εταιρεία θέλουμε να αποκλιμακωθεί. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια. Θα μπορούσε και αυτός να απαντήσει με ένα πιο συναινετικό τρόπο, εμείς δεν είμαστε ελεγκτές», τόνισε ο κ. Λουκίδης.
«Ίσως να έπρεπε να μην μπούμε καθόλου στην ταβέρνα. Δε γνωρίζω αν ο συνοδός μας είχε πει ότι είμαστε όλοι εμβολιασμένοι και να μην ελεγχθούμε. Όμως υπήρχαν δίπλα μας άλλες δύο παρέες από το συνέδριο, που δεν είχαν κανένα συνοδό, και δεν ήταν μαζί μας. Δεν ελέγχθηκαν ούτε αυτές. Το είδα ότι τράβηξαν και έσκισαν το πουκάμισο του κ. Βασιλακόπουλου. Υπήρχε σωματική και λεκτική βία», συνέχισε.
https://www.in.gr/2021/11/01/in-tv/epit ... -loukidis/
Εχεις κατι να πεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς οι λοιμωξιολόγοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς οι λοιμωξιολόγοι
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Υδράργυρος
Ανηθικο ειναι σιγουρα. Λες και τους λειπουν τα 40 ευρω να πληρωσουν το μεζε τουςpanos291 έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 08:01 Αυτο με τα τσαμπα ταισματα απο τις φαρμακευτικες σε τηλεμαιντανους και μη, είναι νομιμο?
-
stergiosbik
Scouser έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 08:55Ναι. Πρώτον δεν πιστεύω τίποτα από όσα λέει, δεύτερον παρατηρώ ότι και με βάση τα ψέμματα/αλήθειες που λέει και οι ίδιοι είχαν φάει μια χαρά χωρίς να ελεγχθούν και τρίτον είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ακόμα και αν τα πραγματικά περιστατικά έγιναν όπως τα περιγράφει (fat chance), δεν είχαν καμία αρμοδιότητα, ούτε έννομο συμφέρον, να κάνουν την παραμικρή υπόδειξη στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας.stergiosbik έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 08:51 Scouser Μιας και ισχυριζεσαι οτι ο Βασιλακοπουλος λεει ψεμματα....
Επίθεση σε Βασιλακόπουλο – «Εγώ ζήτησα να γίνει ο έλεγχος» λέει ο Λουκίδης
«Ήμασταν μια παρέα 15 ατόμων που τρώγαμε στο συγκεκριμένο μαγαζί. Εγώ ως θεσμικός εκπρόσωπος αυτών, γιατί είμαι πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας, αποφάσισα να πάω και να συζητήσω με τους ιδιοκτήτες κάτι που είχαμε παρατηρήσει όλοι.
Δεν υπήρχε καμία επίπληξη. Η συζήτηση ξεκίνησε ότι ζείτε σε μια ωραία περιοχή, και είναι αμαρτία να ξανακλείσει. Πήγαμε φεύγοντας, με συγκαταβατικό και παραινετικό τρόπο και συμβουλευτική προσέγγιση. Η αντίδραση ήταν πολύ έντονη. Εμείς ως Πνευμονολογική Εταιρεία θέλουμε να αποκλιμακωθεί. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια. Θα μπορούσε και αυτός να απαντήσει με ένα πιο συναινετικό τρόπο, εμείς δεν είμαστε ελεγκτές», τόνισε ο κ. Λουκίδης.
«Ίσως να έπρεπε να μην μπούμε καθόλου στην ταβέρνα. Δε γνωρίζω αν ο συνοδός μας είχε πει ότι είμαστε όλοι εμβολιασμένοι και να μην ελεγχθούμε. Όμως υπήρχαν δίπλα μας άλλες δύο παρέες από το συνέδριο, που δεν είχαν κανένα συνοδό, και δεν ήταν μαζί μας. Δεν ελέγχθηκαν ούτε αυτές. Το είδα ότι τράβηξαν και έσκισαν το πουκάμισο του κ. Βασιλακόπουλου. Υπήρχε σωματική και λεκτική βία», συνέχισε.
https://www.in.gr/2021/11/01/in-tv/epit ... -loukidis/
Εχεις κατι να πεις;
Νταξ,συζητηση με ανθρωπο που δεν θελει λογω εγωισμου να καταλαβει,δεν γινεται.
Οποιος εχει ματια βλεπει.
- Υδράργυρος
Τωρα καταλαβαν οι τηλεμαιντανοι λοιμωξιολογοι οτι αυτα που προτεινουν ειναι ανεφαρμοστα;
Η εστιαση εχει περασει τα πανδεινα με την πανδημια, ειναι αφελες να περιμενεις οτι θα διωχνουν τους πελατες τους πανω που περιμενουν να ρεφαρουν.
Ειδικα αμα το μετρο ειναι ηλιθιο αφου και οι εμβολιασμενοι μπορει να μεταδιδουν τον ιο
Η εστιαση εχει περασει τα πανδεινα με την πανδημια, ειναι αφελες να περιμενεις οτι θα διωχνουν τους πελατες τους πανω που περιμενουν να ρεφαρουν.
Ειδικα αμα το μετρο ειναι ηλιθιο αφου και οι εμβολιασμενοι μπορει να μεταδιδουν τον ιο
Εγώ την Παρασκευή πάντως που ήθελε να στρίψει ένας στον πεζόδρομο μπροστά από το σχολείο τον κοίταξα, του έδειξα την πινακίδα που έλεγε "απαγορεύεται η είσοδος σε οχήματα και από τις δύο κατευθύνσεις", μου κατένευσε και πήρε τον πούλο. Δεν ήξερα ότι δεν είχα δικαίωμα να ζητήσω να εφαρμοστεί ο νόμος. Φαίνεται γενικά δεν έχω πολυμελετήσει θεωρία δικαιωμάτων στο 4chan.Scouser έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 08:31Πρώτα από όλα το ότι τον χτύπησαν το ξέρουμε μόνο από το ίδιο το συγκεκριμένο παράσιτο, για το οποίο προσωπικά αν μου έλεγε καλημέρα σε κλειστό χώρο, θα έριχνα μια ματιά έξω από το παράθυρο για να δω αν είναι όντως μέρα. Πάμε παρακάτω. Όχι, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ζητήσεις να ''εφαρμοστεί ο νόμος''. Έχεις δικαίωμα να πάρεις τηλέφωνο την αστυνομία, αν δεις ότι παραβιάζεται η νομοθεσία, ώστε να πράξει τα δέοντα.stergiosbik έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 07:47Το να ζητας να εφαρμοστει ο νομος σε κανει αστυνομο;Scouser έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 07:29
Στηρίζω, dura lex sed lex. Το πρόστιμο για όσους αναλαμβάνουν αυτόκλητα τον ρόλο της αστυνομίας ποιο είναι; Αν είναι μόνο μερικά μπινελίκια σαν αυτά που έφαγε ο συγκεκριμένος μαϊντανός, θα έλεγα ότι την έβγαλε πολύ φτηνά.
Δικαιολογει αυτη η σταση νομιμοτητας να σε βριζουν ή να σε χτυπανε;
Σοβαρεψου ρε τέθωρα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι εμείς την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε έναν να μπαίνει ανάποδα στο μονόδρομο του σχολείου. Τον σταμάτησε μια μαμά και του είπε μονόδρομος, σχολείο, πας ανάποδα, της απάντησε κάτι του στυλ το γνωρίζω και αφού πέρασε από την κεντρική είσοδο του σχολείου, έστριψε στο πρώτο στενό κι εξαφανίστηκε.
Κάγκουρας.
Κάγκουρας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 09:39 Κι εμείς την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε έναν να μπαίνει ανάποδα στο μονόδρομο του σχολείου. Τον σταμάτησε μια μαμά και του είπε μονόδρομος, σχολείο, πας ανάποδα, της απάντησε κάτι του στυλ το γνωρίζω και αφού πέρασε από την κεντρική είσοδο του σχολείου, έστριψε στο πρώτο στενό κι εξαφανίστηκε.
Κάγκουρας.
Κοίτα ρε τα πρόβατα πώς κάνουν όλα τετρακόσια μέτρα παράκαμψη επειδή τους έβαλαν μια ταμπέλα "απαγορεύεται η αριστερή στροφή". Και τι απόδειξη έχουμε ότι όντως βοηθάει την κυκλοφορία αυτή η απαγόρευση; Επειδή το λένε οι μαϊντανοί κυκλοφοριολόγοι του υπουργείου; Τι ξέρουν ρε αυτοί από πραγματική ζωή;
Μπορείς να ζητήσεις ότι θέλεις, και ο άλλος μπορεί να σε γράψει στα @@ του, ειδικά αν μιλάμε για το μαγαζί του και όχι για δημόσιο χώρο. Από εκεί και πέρα, η μόνη δυνατότητα που έχεις είναι να πάρεις τηλέφωνο την αστυνομία, που κατά βάση για αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχει, ή την εκάστοτε αρμόδια αρχή. Εξαίρεση φυσικά οι περιπτώσεις που διαπράττονται αυτόφωρα ποινικά αδικήματα, όπου ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας σου δίνει τη δυνατότητα να παρέμβεις αν δεν είναι παρούσα η Αστυνομία.foscilis έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 09:31Εγώ την Παρασκευή πάντως που ήθελε να στρίψει ένας στον πεζόδρομο μπροστά από το σχολείο τον κοίταξα, του έδειξα την πινακίδα που έλεγε "απαγορεύεται η είσοδος σε οχήματα και από τις δύο κατευθύνσεις", μου κατένευσε και πήρε τον πούλο. Δεν ήξερα ότι δεν είχα δικαίωμα να ζητήσω να εφαρμοστεί ο νόμος. Φαίνεται γενικά δεν έχω πολυμελετήσει θεωρία δικαιωμάτων στο 4chan.Scouser έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 08:31Πρώτα από όλα το ότι τον χτύπησαν το ξέρουμε μόνο από το ίδιο το συγκεκριμένο παράσιτο, για το οποίο προσωπικά αν μου έλεγε καλημέρα σε κλειστό χώρο, θα έριχνα μια ματιά έξω από το παράθυρο για να δω αν είναι όντως μέρα. Πάμε παρακάτω. Όχι, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ζητήσεις να ''εφαρμοστεί ο νόμος''. Έχεις δικαίωμα να πάρεις τηλέφωνο την αστυνομία, αν δεις ότι παραβιάζεται η νομοθεσία, ώστε να πράξει τα δέοντα.stergiosbik έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 07:47
Το να ζητας να εφαρμοστει ο νομος σε κανει αστυνομο;
Σοβαρεψου ρε τέθωρα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Δεν χρειάζονται τα σοφίσματα.hellegennes έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 03:35Ε, αν χρειαστεί τώρα θα την στείλεις σε νοσοκομείο δίχως γιατρούς, γιατί στο σύμπαν σου είναι καλύτερο δίχως γιατρούς παρά με ανεμβολίαστους. Να προσεύχεσαι να μην χρειαστεί. Δεν σου το εύχομαι.stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:22 Δεν θα ήθελα να στείλω τη μητέρα μου ή τη μητέρα σου σε ένα νοσοκομείο με ανεμβολίαστους γιατρούς.
Τα νοσοκομεία λειτουργούν μία χαρά και τώρα, χωρίς τους επικίνδυνους για τη δημόσια υγεία εργαζόμενους.
Και φυσικά, οι γιατροί και νοσηλευτές που περιμένουν να μπουν εκεί μέσα να εργαστούν κάνουν ουρά.
Μουφατζήδες.Ο stavmanr είναι συνηθισμένος στην δυσφήμιση. Κακοήθη, συκοφαντική... όλων των ειδών.GoBack έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:30 Ο αλλος εντωμεταξυ επιμενει οτι υπηρχαν παρανομοι πελατες μεσα στο μαγαζι που εφυγαν στα 5 λεπτα που εκανε να ερθει η αστυνομια για τον ελεγχο.Στα ορια της συκοφαντικης δυσφημισης πλεον αυτο το φανταστικο σεναριο.
Για να δείξω πόσο μουφατζής είσαι για άλλη μία φορά τονίζω το εξής:
- σε περίπτωση ταβερνιάρη που έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο στο twitter για πρώην πελάτη του, ήθελες να του ...πάρεις το κεφάλι.
- στην περίπτωση ταβερνιάρη που ξυλοφόρτωσε τον πελάτη του εν ώρα εξυπηρέτησης, σε αυτό το νήμα, κάνεις μούγκα.
Πήγαινε στη γωνία να δεις αν έρχομαι Χελετζέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 01 Νοέμ 2021, 10:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Περεμένετε ρε ο βιοπαλεστές πο παλέβε για τε μεροκάματο να ασχοληθίε με τεν κωλοταμπέλα πο βάλανε οι καρεκλοκένταυρε του υπουρεγείουα για πολιτικές σικοπιμότητες; Πό ζείτε ρε; Στόνε μπύργο τες Χιονάτες;
- Otto Weininger
Σε κάποιον άσχετο; Φυσικά. Για το οτιδήποτε μπορείς να το κάνεις.akirav έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 08:52μπορείς να το κανεις και με τα εμβολια αυτό ?Otto Weininger έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 08:40Έλα στο φαρμακείο να δεις για πότε σε μπουρδουκλώνω για ένα φάρμακο, ενώ θα σου λέω παπαριές.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Dwarven Blacksmith
Τι μαλακίες. Δηλαδή αν πήγαινες σε ένα μαγαζί και του έδινες ένα 50ρι και δεν έκανε κίνηση να σου δώσει τα ρέστα, δεν θα του έλεγες να σου τα δώσει γιατί "δεν έχεις κανένα δικαίωμα", θα έπαιρνες κατευθείαν την αστυνομία να πράξει τα δέοντα. Οκ.Scouser έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 08:31Πρώτα από όλα το ότι τον χτύπησαν το ξέρουμε μόνο από το ίδιο το συγκεκριμένο παράσιτο, για το οποίο προσωπικά αν μου έλεγε καλημέρα σε κλειστό χώρο, θα έριχνα μια ματιά έξω από το παράθυρο για να δω αν είναι όντως μέρα. Πάμε παρακάτω. Όχι, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ζητήσεις να ''εφαρμοστεί ο νόμος''. Έχεις δικαίωμα να πάρεις τηλέφωνο την αστυνομία, αν δεις ότι παραβιάζεται η νομοθεσία, ώστε να πράξει τα δέοντα. Τα άχρηστα αυτά κοπρόσκυλα όμως (με τον μηδενικό αριθμό δημοσιεύσεων και γενικώς αναγνωρισιμότητας έξω από τα σύνορα του Ελλαδιστάν), την έχουν ψωνίσει τόσο πολύ από τη δημοσιότητα που τους έχουν δώσει τα τελευταία δύο χρόνια, που νομίζουν ότι μπορούν να κουνάνε το δάχτυλο με υφάκι στον κόσμο και μακριά από την ασφάλεια των τηλεοπτικών παραθύρων.stergiosbik έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 07:47Το να ζητας να εφαρμοστει ο νομος σε κανει αστυνομο;Scouser έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 07:29
Στηρίζω, dura lex sed lex. Το πρόστιμο για όσους αναλαμβάνουν αυτόκλητα τον ρόλο της αστυνομίας ποιο είναι; Αν είναι μόνο μερικά μπινελίκια σαν αυτά που έφαγε ο συγκεκριμένος μαϊντανός, θα έλεγα ότι την έβγαλε πολύ φτηνά.
Σοβαρεψου ρε τέθωρα.
- EKPLIKTIKOS
Δεν κάνουμε όμως έτσι δουλειά. Τα εγχώρια άχρηστα παράσιτα είναι με μηδενικό αριθμό δημοσιεύσεων και αναγνωρισιμοτητας, αλλά και οι ξένοι λοιμωξιολογοι με την αναγνωρισιμοτητα και τις δημοσιεύσεις τα παίρνουν από τις φαρμακευτικες. Άρα που καταλήγουμε; Η αλήθεια βρίσκεται στον Αριστο 
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 128 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κοιτάσματα
-
- 181 Απαντήσεις