Αποπροσανατολισμό έψαχναν εδω μεσα, αποπροσανατολισμό βρήκανε. Άλλα λογια ν'αγαπιομαστε ο τυπος, εντελως ο,τι να 'ναι. Ουτε τον λήγοντα του λήγοντος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:15Σήμερα, στην εκπομπή "Πράγματα που Δεν Συνέβησαν Ποτέ'.AlienWay έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:10 Η 35χρονη με το ένα παιδί, που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συντηρήσει δεύτερο μέσω της υιοθεσίας, ακούει εσάς τους "ανθρωπιστές" να τη βρίζετε, ακόμη και στην περίπτωση που "δεν ενοχλείται από τους κακούς λάθροζ".
Προκειμένου να βρίσετε αυτούς που "ενοχλούνται από τους κακούς λαθροζ", τους τσουβαλιάζετε όλους και προσβάλλετε ανθρώπους που δεν εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία.
Προσβάλλετε ζευγάρια που δυσκολεύονται να συλλάβουν παιδί.
Προσβάλλετε ζευγάρια που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να συντηρήσουν παιδιά, πόσο μάλλον να τα υιοθετήσουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ο σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας
- EKPLIKTIKOS
Δεν είναι κακό απαραίτητα, κακό είναι η γερασμένη χώρα. Σε αυτό εστίασα, όχι στο αν θα είμαστε 5 ή 15 εκατ.
αυτό λέω κι εγώ. Δε συζητάμε γενικώς για όποιον δεν κάνει παιδιά. Συζητάμε για όσους λένε πολύ συγκεκριμένα "έχω κάνει πολύ λίγα (ή καθόλου) παιδιά ενώ ο άλλος που είναι διαφορετικός από εμένα έχει κάνει περισσότερα και άρα σε 30 χρόνια θα υπάρχουν μόνο ίδιοι με αυτόν και σχεδόν καθόλου ίδιοι με εμένα".vantono έγραψε: 15 Σεπ 2021, 13:48Απο τη στιγμή που η καημένη η 35χρονη ενοχλείται τόσο πολύ απο τους κακους λαθροζ και τα παιδιά τους ομως, ας κάνει η ιδια παιδι ή να υιοθετήσει (ελληνόπουλο). Καμία πουστια εδώ. Πως την ειδε δηλαδη, επειδη δεν μπορει ή δεν θελει αυτη (ακομα) να κανει παιδιά, θα απαγορέψει σε όλους τους αλλους (αλλοδαπούς ή μη) να κανουν?AlienWay έγραψε: 15 Σεπ 2021, 13:44Πολύ σωστό. Από την άλλη, δεν είναι σωστό να καλλιεργούμε τύψεις σε όσους έχουν παιδιά, αλλά -για διάφορους λόγους- δεν είναι πολλά. Τι χρωστάει η καημένη 35χρονη που προσπαθούσε επί 5 χρόνια να συλλάβει παιδί και τελικά κατάφερε να κάνει μόνο ένα, για να ακούει τον κάθε ζαίο να της την λέει και από πάνω;foscilis έγραψε: 15 Σεπ 2021, 13:38
Ναι αλλά δεν είναι δικαίωμά μας να αποφασίζουμε σε τι κόσμο θα ζήσουν τα παιδιά που δεν έχουμε.
Ο βασικός λόγος που αριστεροί-δεξιοί έχουν γίνει το ίδιο σε αυτό το κομμάτι. Με εξαίρεση τους πολιτευτές της ΝΔ που προεκλογικά είναι ελληνόψυχοι.Αγις έγραψε: 15 Σεπ 2021, 13:47ενα βασικο ειναι πως η ζωη των πολιτων της εχει μεγαλη αξια κ η εργασια τους ακριβοπληρωνεταιnyxtovios έγραψε: 15 Σεπ 2021, 13:28Γιατί είναι κακό μια χώρα χωρίς πολύ κόσμο;EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Σεπ 2021, 12:17
Είμαστε μια γερασμένη χώρα που κανένας δεν κάνει παιδιά. Αν διώξουμε όλους τους μετανάστες θα αλλάξει ακόμα περισσότερο αυτή η αναλογία. Μια χώρα χωρίς νέους είναι μια χώρα χωρίς μέλλον κ κανένας Κασιδιαρης δεν μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό (που ούτε αυτός έχει παιδιά αν κ μια χαρά θα μπορούσε από οικονομικής άποψης)![]()
δω που τα λεμε, εφοσον μονος σου γραφεις οποιος δεν εχει παιδια να μη μιλαει, χανεις το δικαιωμα να μιλαςvantono έγραψε: 15 Σεπ 2021, 12:03Για τι πράγμα να βουλώνω εγω ρε ανισορροπε? Εγω κλαψομουνιάζω που τα λάθρα αλώνουν τι χορα μασ ενω δεν κανω τιποτα για αυτο?Αγις έγραψε: 15 Σεπ 2021, 11:57Eχεις παιδια Βανδονε ;vantono έγραψε: 15 Σεπ 2021, 10:59
Στα αρχιδια μας η αναλογια ελληνων/ξενων οικογενειων. Τραβάτε να κανετε παιδιά να τους ξεπεράσετε. Όποιος δε, δεν εχει παιδια, δεν δικαιούται να ομιλεί καν.
Για την παραβίαση προσωπικων δεδομενων, αν ισχύει αυτο που ολοι τον κατηγορουν δηλαδή, δεν υπαρχει κανενα θεμα? Οσοι το κατακρινουν το κανουν απλά για να... αποπροσανατολίσουν?![]()
Για κλαματα ειστε.
αν δεν εχεις βουλωνε
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Δημοκράτης
έχουν τσακωθεί με κάθε μορφής λογική σκέψη. Παίζει κάθε φορά που τους έρχεται να πουν κάτι σωστό να ανεβάζουν πυρετό και λένε ""όχι πάλι θα πετάξω βλακεία"Yochanan έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:17ειναι αριστερος - το ρίσκαρεΔημοκράτης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:04Α μάλιστα το Ισραήλ με 3 χρόνια θητεία επιβιώνει λόγω της δυτική βοήθειας η Ελλάδα αντέχει να μειωθεί πληθυσμιακά και όλα καλά γιατί αν ήμασταν περισσότεροι θα ήμασταν Πακιστάν. Με μείωση 1% του πληθυσμού γαμαμε όμωςnyxtovios έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:02
Δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε την Ελλάδα μια μπανανία με το Ισραήλ. Το Ισραήλ βασίζεται σε βαριά βιομηχανία όπλων και χρήμα και υποστήριξη που ρέει από τη Δύση. Ας μην τα είχαν αυτά και όσους και να μέτραγαν δεν φτάναν τους Άραβες.
Η Ελλάδα το μόνο που θα καταφέρει με έξτρα πληθυσμό είναι ένα βήμα πιο κοντά στο Πακιστάν.
Μιλάς πολύ λογικά φίλε
- Eθνικοκοινωνιστης
μου αρεσε αυτο για την δεξια που θα κυβερνα μεχρι το 2035

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αυτό όμως αυτορυθμίζεται.EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:23Δεν είναι κακό απαραίτητα, κακό είναι η γερασμένη χώρα. Σε αυτό εστίασα, όχι στο αν θα είμαστε 5 ή 15 εκατ.
Στην περίπτωση της Ελλάδας ναι δεν μας παίρνει για περισσότερα εκτός και αν πάμε σε επίπεδο ζωής Πακιστάν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οσο μιλάνε οι άλλοι που δεν εχουν, θα μιλάω κι εγω.Ασέβαστος έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:25δω που τα λεμε, εφοσον μονος σου γραφεις οποιος δεν εχει παιδια να μη μιλαει, χανεις το δικαιωμα να μιλας![]()
η μοναδική της ελπίδα από πολιτισμικής άποψης είναι να πάρουν όντως δικαίωμα ψήφου οι πακιστανοί και οι άραβες και ταυτόχρονα να μην έχουν χάσει ούτε 5% από το γιδογάμικο στοιχείο της ταυτότητάς τους.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:27 μου αρεσε αυτο για την δεξια που θα κυβερνα μεχρι το 2035![]()
![]()
Ενω οι υποστηρικτές του ψεκασμένου νανογιλεκοπώλη που τώρα θέλουν να μας πείσουν για το τι καλοί είναι οι λαθρομετανάστες είναι τα τέρατα λογικής.Δημοκράτης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:26έχουν τσακωθεί με κάθε μορφής λογική σκέψη. Παίζει κάθε φορά που τους έρχεται να πουν κάτι σωστό να ανεβάζουν πυρετό και λένε ""όχι πάλι θα πετάξω βλακεία"Yochanan έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:17ειναι αριστερος - το ρίσκαρεΔημοκράτης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:04
Α μάλιστα το Ισραήλ με 3 χρόνια θητεία επιβιώνει λόγω της δυτική βοήθειας η Ελλάδα αντέχει να μειωθεί πληθυσμιακά και όλα καλά γιατί αν ήμασταν περισσότεροι θα ήμασταν Πακιστάν. Με μείωση 1% του πληθυσμού γαμαμε όμως
Μιλάς πολύ λογικά φίλε
-
Δημοκράτης
κανένας δεν σε είπε ότι οι λαθρομετανάστες είναι κάτι καλό φίλεnyxtovios έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:29Ενω οι υποστηρικτές του ψεκασμένου νανογιλεκοπώλη που τώρα θέλουν να μας πείσουν για το τι καλοί είναι οι λαθρομετανάστες είναι τα τέρατα λογικής.Δημοκράτης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:26έχουν τσακωθεί με κάθε μορφής λογική σκέψη. Παίζει κάθε φορά που τους έρχεται να πουν κάτι σωστό να ανεβάζουν πυρετό και λένε ""όχι πάλι θα πετάξω βλακεία"
και ποιός σου είπε ότι είμαι εγώ αριστερόςΔημοκράτης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:31κανένας δεν σε είπε ότι οι λαθρομετανάστες είναι κάτι καλό φίλεnyxtovios έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:29Ενω οι υποστηρικτές του ψεκασμένου νανογιλεκοπώλη που τώρα θέλουν να μας πείσουν για το τι καλοί είναι οι λαθρομετανάστες είναι τα τέρατα λογικής.Δημοκράτης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:26
έχουν τσακωθεί με κάθε μορφής λογική σκέψη. Παίζει κάθε φορά που τους έρχεται να πουν κάτι σωστό να ανεβάζουν πυρετό και λένε ""όχι πάλι θα πετάξω βλακεία"
Σου ξεκαθάρισα ότι στα ζητήματα υπογεννητικότητας και πληθυσμιακής αύξησης, συμφωνούμε.vantono έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:19Να μου κανεις τη χάρη μεγάλε, ποτε δεν ειπα εγώ κατι τετοιο. Εσύ εισαι αυτος που παει να αποπροσανατολίσει τωρα, και αυτό ακριβώς σημαίνει αποπροσανατολισμός!AlienWay έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:10 Η 35χρονη με το ένα παιδί, που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συντηρήσει δεύτερο μέσω της υιοθεσίας, ακούει εσάς τους "ανθρωπιστές" να τη βρίζετε, ακόμη και στην περίπτωση που "δεν ενοχλείται από τους κακούς λάθροζ".
Προκειμένου να βρίσετε αυτούς που "ενοχλούνται από τους κακούς λαθροζ", τους τσουβαλιάζετε όλους και προσβάλλετε ανθρώπους που δεν εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία.
Προσβάλλετε ζευγάρια που δυσκολεύονται να συλλάβουν παιδί.
Προσβάλλετε ζευγάρια που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να συντηρήσουν παιδιά, πόσο μάλλον να τα υιοθετήσουν.
Και μετά ζητάτε την ψήφο τους από πάνω. Και απορείτε γιατί η δεξιά θα κυβερνάει μέχρι το 2035.
Εγώ στηλιτεύω την υποκρισία τύπου "με ενοχλουν τα λαθρόπαιδα αλλα εγω ειμαι ατεκνος, δεν εχω βαλει το λιθαράκι μου (ακομα) για την εξισορρόπηση του πληθυσμου". Για ενα ατομο που δεν ενοχλείται απο τα λαθρόπαιδα, αλλα αντιθετως βλεπει ολα τα παιδια σαν Παιδιά, δεν μου πεφτει λογος τι θα κανει. Ας διαθέσει όπως θελει το σώμα του. Εγώ άλλωστε ειμαι απο τους πρωτους που σε νηματα που μιλανε για "υπογεννητικότητες κτλ", σπεύδω να χαρακτηρίσω ως γραφικους αυτους που τα λενε. Οπως ειμαι και υπέρ του δικαιώματος της εκτρωσης.
Γιατί εκτός των άλλων, το να γίνει κάποιος πολύτεκνος με μισθό 500 ευρώ, είναι τουλάχιστον αστείο. Αρα ως προς αυτό, δεν έχουμε διάσταση απόψεων.
Δεν γίνεται ωστόσο (και εκεί διαφωνούμε) να χρεώνεται κάποιος που καλείται να θρέψει τα παιδιά του αποκλειστικά και μόνο με το μισθό του, το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η ΕΕ που ουσιαστικά επιδοτεί τους μετανάστες να κάνουν παιδιά.
Εσύ μεγαλώνεις τα παιδιά σου (αν και εφόσον κάνεις) με τον μισθό σου.
Οι μετανάστες λαμβάνουν επιδόματα, που πολλαπλασιάζονται ανάλογα με των αριθμό των παιδιών τους. Αν δεν με πιστεύεις, ρώτα κάποιον Αφγανό ή κάποιο Σύριο, να σου πούνε πόσο επίδομα παίρνουν ανά κεφάλι στην οικογένειά τους.
Επομένως οι μετανάστες έχουν -εκτός των άλλων- και οικονομικό κίνητρο να κάνουν παιδιά, ενώ οι Ελληνες όχι.
Επίσης είναι παραπληροφόρηση ότι κάνουν "πολλά" παιδιά οι μετανάστες. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών, είναι τρίτεκνοι. Ο λόγος που τα προσφυγόπουλα στα σχολεία εμφανίζονται πολλά, είναι ότι πολλοί είναι οι γονείς τους.
Θεωρώ ότι η Ευρωπαική Ενωση έχει συμπληρώσει προ πολλού τον αριθμό μεταναστών που αντέχει. Και έχει φτάσει στο σημείο να μην αντέχει οικονομικά άλλους.
Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε σαν κοινωνία είναι να ενσωματώσουμε όσο μπορούμε καλύτερα αυτούς που έχουμε, αλλά ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ. Να κλείσουμε -επιτέλους- τα σύνορα, μέσω επαναπροωθήσεων, φραχτών κλπ.
Στα εξηγώ καλά;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Δημοκράτης
αυτός 1 - 0nyxtovios έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:33και ποιός σου είπε ότι είμαι εγώ αριστερόςΔημοκράτης έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:31κανένας δεν σε είπε ότι οι λαθρομετανάστες είναι κάτι καλό φίλεnyxtovios έγραψε: 15 Σεπ 2021, 14:29
Ενω οι υποστηρικτές του ψεκασμένου νανογιλεκοπώλη που τώρα θέλουν να μας πείσουν για το τι καλοί είναι οι λαθρομετανάστες είναι τα τέρατα λογικής.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-
- 9 Απαντήσεις