!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γραβάνης: το 4ο κύμα θα αφορά τους ανεμβολίαστους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Γραβάνης: το 4ο κύμα θα αφορά τους ανεμβολίαστους
Σε ψάχνει η αρκούδα να ξέρεις.
Ποιος ειναι η αρκουδα;
Ο κομπλεξικος νιονιος;
Αυτος που παρακαλουσε να γινει συντονιστης για να μου ριχνει μπαν;
Αυτος που εφτιαχνε νηματα με εμενα σε κρεμαλα;
Ο κρυπτονομισματακιας;
Ετσι ειναι οι αρκουδες ρε μαλακα;
Υπάρχει σχετικό ανέκδοτο και να κόψεις ό,τι σε χαλάει ,επειγόντως.
Στύγιος έγραψε: 27 Ιουν 2021, 17:54 Υπάρχει σχετικό ανέκδοτο και να κόψεις ό,τι σε χαλάει ,επειγόντως.
Δεν εχω κατι να κοψω
Αντιθετα εχω κοψει καποιες κακες συνηθειες σε εσενα
Πχ το να αναφερεις την γυναικα σου στον καθε ενα με τον οποιο συζητουσες στα φορα
Οταν αρχισα να σου γραφω οτι δεν με ενδιαφερουν οι cuckold ιντερνετικες σου τασεις και δεν θελω να μου αναφερεις την γυναικα σου σε στιχομυθιες μας το εκοψες γενικα
Σε κανω καλυτερο ανθρωπο και βγαζεις και γλωσσα;
Υπαρχει ο διαλογος στο ελευθερο
Οποτε γουσταρεις να μπεις να τον δεις
Απο τοτε εκοψες τις αναφορες σου.Βελτιωθηκες
Μλκ ,έχεις φτιάξει 5 λογαριασμούς από χτες για να μου "την πεις" και πάλι δεν το' χεις. Αφού σε ζαλίζει ,γιατί επιμένεις;
Και που ακριβως ειναι το προβλημα σου με το ποσους λογαριασμους εχω φτιαξει;
Λογαριασμο θα σου δωσω για τους λογαριασμους μου;
Πως την εχεις δει;
Λογαριασμο θα σου δωσω για τους λογαριασμους μου;
Πως την εχεις δει;
"Θα σε φτιάξω εγώ καλά τώρα καριόλη".
Φωτο του κωλου της Υπουργου εχουμε?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Otto Weininger
Ποιος είναι;Στύγιος έγραψε: 27 Ιουν 2021, 18:02 Μλκ ,έχεις φτιάξει 5 λογαριασμούς από χτες για να μου "την πεις" και πάλι δεν το' χεις. Αφού σε ζαλίζει ,γιατί επιμένεις;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: 27 Ιουν 2021, 19:22Ποιος είναι;Στύγιος έγραψε: 27 Ιουν 2021, 18:02 Μλκ ,έχεις φτιάξει 5 λογαριασμούς από χτες για να μου "την πεις" και πάλι δεν το' χεις. Αφού σε ζαλίζει ,γιατί επιμένεις;
Ο γνωστός πεοκρούστης .
- Otto Weininger
Ε ποιος ρε παπαρα ; Μη μου πεις ο ΓΓΣτύγιος έγραψε: 27 Ιουν 2021, 19:25Otto Weininger έγραψε: 27 Ιουν 2021, 19:22Ποιος είναι;Στύγιος έγραψε: 27 Ιουν 2021, 18:02 Μλκ ,έχεις φτιάξει 5 λογαριασμούς από χτες για να μου "την πεις" και πάλι δεν το' χεις. Αφού σε ζαλίζει ,γιατί επιμένεις;
Ο γνωστός πεοκρούστης .
Ω ναιOtto Weininger έγραψε: 27 Ιουν 2021, 19:29Ε ποιος ρε παπαρα ; Μη μου πεις ο ΓΓ
- Otto Weininger
Omg , δεν τον προλαβαίνωΣτύγιος έγραψε: 27 Ιουν 2021, 19:31Ω ναι![]()
Να κανονίσει συνάντηση της υπουργού με τον εκπαιδευτικό, αφού πρώτα πάρει πληροφορίες για μέγεθος, αντοχές, κλπ?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εν τω μεταξύ ο πούστερμαν διέστρεψε και το χιουμοριστικό ποστ μεταξύ εμού και Πρετεντέρη κατά το δοκούν:Kauldron έγραψε: 27 Ιουν 2021, 20:07Να κανονίσει συνάντηση της υπουργού με τον εκπαιδευτικό, αφού πρώτα πάρει πληροφορίες για μέγεθος, αντοχές, κλπ?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
-
- 17 Απαντήσεις