Τίποτα δεν μας αποδεικνύει ότι εσύ δεν είσαι ανώμαλη.Naida έγραψε: 13 Φεβ 2021, 20:45Τώρα το είδα αυτό. Δεν νομίζω καθότι δεν θα είχα εμπλοκή στην ερωτική του ζωή, εκτός του να του μάθω να είναι ασφαλής.John Dear έγραψε: 13 Φεβ 2021, 19:34 Θα κινδύνευε να γίνει κομλεξικό με το σεξ, καταπιεσμένο και ίσως να εκδήλωνε και παραφιλίες.
Ενταξει και να σακάτεψω κανέναν ανώμαλο ενήλικα που θα το πλησίαζε ή θα το έβλαπτε. Αλλά αυτό δεν θα αφορούσε το παιδί, θα αφορούσε τον ενήλικα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 36χρονη καθηγήτρια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 36χρονη καθηγήτρια
Σε βαριέμαι.John Dear έγραψε: 14 Φεβ 2021, 16:50Τίποτα δεν μας αποδεικνύει ότι εσύ δεν είσαι ανώμαλη.Naida έγραψε: 13 Φεβ 2021, 20:45Τώρα το είδα αυτό. Δεν νομίζω καθότι δεν θα είχα εμπλοκή στην ερωτική του ζωή, εκτός του να του μάθω να είναι ασφαλής.John Dear έγραψε: 13 Φεβ 2021, 19:34 Θα κινδύνευε να γίνει κομλεξικό με το σεξ, καταπιεσμένο και ίσως να εκδήλωνε και παραφιλίες.
Ενταξει και να σακάτεψω κανέναν ανώμαλο ενήλικα που θα το πλησίαζε ή θα το έβλαπτε. Αλλά αυτό δεν θα αφορούσε το παιδί, θα αφορούσε τον ενήλικα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν μ' ενδιαφέρει.Naida έγραψε: 14 Φεβ 2021, 16:52Σε βαριέμαι.John Dear έγραψε: 14 Φεβ 2021, 16:50Τίποτα δεν μας αποδεικνύει ότι εσύ δεν είσαι ανώμαλη.Naida έγραψε: 13 Φεβ 2021, 20:45
Τώρα το είδα αυτό. Δεν νομίζω καθότι δεν θα είχα εμπλοκή στην ερωτική του ζωή, εκτός του να του μάθω να είναι ασφαλής.
-
Γενιά της Αγαμίας
Εντάξει, μην με παραθέτεις όμως γιατί με νυσταζεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν σε κατάλαβα.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 14 Φεβ 2021, 16:54χρόνια σας πολλά πάντως, πολύ ρομαντική η ιδέα του έτση να γραφτεί εδώ παραμονή Αγιοβαλεντίνου![]()
Κι εσύ θα μπορούσες να μην απαντάς αν θεωρείς ότι γράφω βλακείες. Τουλάχιστον να μην απαντάς βαρετά ρε παιδί μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σου το είπα ότι δεν μ' ενδιαφέρει.Naida έγραψε: 14 Φεβ 2021, 16:59Κι εσύ θα μπορούσες να μην απαντάς αν θεωρείς ότι γράφω βλακείες. Τουλάχιστον να μην απαντάς βαρετά ρε παιδί μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ξεχειλίζεις από ανωτερότητα.
Εσύ μου το βγάζεις Dear John. Εσύ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σαν να αποκτά λίγο ενδιαφέρον η συζήτηση μαζί σου. Αλλά από αύριο, σήμερα είμαι θλιμμένη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Daje έγραψε: 13 Φεβ 2021, 18:24 Στη δικη μου εποχη το φυσιολογικο ηταn 16-18.
Aντε τωρα, λογω ιντερνετ, να εχει γινει 14-16.
too soon?
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 594 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 5 Απαντήσεις