Τρολλς ήτανε στην καθαρεύουσα, στην καθομιλουμένη τα λέγανε και ευχούληδες.Saliveros έγραψε: 12 Αύγ 2018, 05:45Trolls.
Σαν μικρές φιγουρίτσες από σκληρό ελαστικό είχαν γίνει της μόδας για ένα διάστημα κάπου στα '70s - '80s.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο παλιός είσαι;
Re: Πόσο παλιός είσαι;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Παραλίγο να με κλείσουν και φυλακή....
Κούλα μ'ακούς; αχ Κούλα!
the end
Έβγαλες γκόμενες με τον ραδιοφωνικό σταθμό;
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Αυτά δεν τα λέγανε "ευχούληδες" ή κάπως έτσι; Αυτά ήταν ή κάποιο παραπλήσιο;Saliveros έγραψε: 12 Αύγ 2018, 05:45Trolls.
Σαν μικρές φιγουρίτσες από σκληρό ελαστικό είχαν γίνει της μόδας για ένα διάστημα κάπου στα '70s - '80s.
Στο μεταξύ, τώρα που ξαναείδα το ποστ μου βλέπω ότι έγραψα κοτσάνα. Ο πατέρας μου ήταν 43 κι όχι 37 το 74. Εντάξει, μικρή διαφορά, αλλά και πάλι...Leporello έγραψε: 12 Αύγ 2018, 00:10shrike έγραψε: 28 Ιουν 2018, 19:33Κι εγώ τον πατέρα μου, 37 χρονών τότε, να τρέχει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής να δει αν τον έχουν καλέσει και δεν το πήρε είδηση.Νταρνάκας έγραψε: 28 Ιουν 2018, 19:05 Θυμάμαι σαν σε όνειρο κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το καλοκαίρι του 74 να σχηματίζονται ουρές έξω από ένα παντοπωλείο στη γειτονιά.
Το τι άκουσε απ' τη μάνα μου μετά γι' αυτό που έκανε...![]()
Ο δικός μου ήταν 46 ετών και κανονικά δεν τον έπιανε η επιστράτευση, αλλά ήλθαν χωροφύλακες και μας πληροφόρησαν ότι είχε μεταταγεί στην ... Χωροφυλακή, οπότε επιστρατευόταν όλοι μέχρι την ηλικία των 50 ετών.
Έχω παίξει μ' αυτό:

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
..........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leporello την 13 Αύγ 2018, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Στην καθομιλουμένη, στην καθαρεύουσα τα λέγανε Τρολλς.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
kalorifer....δικό σου
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Πάνος Σκουρλέτης
τοχω ακομη σε καποιο ντουλαπι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Μου έλεγε ένας φίλος μηχανικός που στις αρχές του 80 είχε αγοράσει ένα PC για να κάνει στατικές μελέτες.
Είχε αγοράσει από τους πρώτους τότε σκληρούς δίσκους που κυκλοφορούσαν, ήταν εξωτερικός, ογκώδης κατασκευή, με χωρητικότητα 5MB.
Επειδή ο δίσκος άμα τρανταζόταν την ώρα που λειτουργούσε θα καταστρεφόταν, δεν το είχε πάνω στο γραφείο, είχε φτιάξει ένα γερό ράφι στον τοίχο.
Είχε αγοράσει από τους πρώτους τότε σκληρούς δίσκους που κυκλοφορούσαν, ήταν εξωτερικός, ογκώδης κατασκευή, με χωρητικότητα 5MB.
Επειδή ο δίσκος άμα τρανταζόταν την ώρα που λειτουργούσε θα καταστρεφόταν, δεν το είχε πάνω στο γραφείο, είχε φτιάξει ένα γερό ράφι στον τοίχο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
-
- 0 Απαντήσεις