!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
να καλωσορισω στο πχορουμ τον Tornado - καντε το ιδιο ακοινωνητοι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ειναι ομως ετσι;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Λογικά χτυπάνε τα καμπανάκια της μητρότητας ασταμάτητα σε συνδυασμό με μια κοινωνία γεμάτη στερεότυπα, μάντεψε. Ευτυχώς βέβαια πλέον οι γυναίκες το βλέπουν και λίγο αλλιώς.Null έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:19 Πάντως είναι τρομερό το μένος τεκνοποίησης που παρουσιάζουν ορισμένες γυναίκες. Μιλάω για τις
εξωσωματικές. Ξέρω γυναίκα που δυστυχώς έχασε την ζωή της από τις θεραπείες. Και άλλη που έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά μάταια εδώ και χρόνια. Σαν να φτάνουν σε ένα σημείο που δεν μπορούν να υπάρξουν ως αυτόνομα όντα, πρέπει να στρέψουν όλη την προσοχή, να δώσουν το είναι τους σε κάποιον άλλον. Αλλά δεν τόσο απλό, ειδάλλως θα υιοθετούσαν. Πρέπει να είναι σαρξ εκ της σαρκός τους, να έχει το αίμα τους. Να δουν το βρέφος να βγαίνει από μέσα τους μέσα στα αίματα. Πολύ ισχυρά ένστικτα και αταβισμοί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
κονομα μεσω διαζυγιου κ επιμελειας παιδιωνNaida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:24Λογικά χτυπάνε τα καμπανάκια της μητρότητας ασταμάτητα σε συνδυασμό με μια κοινωνία γεμάτη στερεότυπα, μάντεψε. Ευτυχώς βέβαια πλέον οι γυναίκες το βλέπουν και λίγο αλλιώς.Null έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:19 Πάντως είναι τρομερό το μένος τεκνοποίησης που παρουσιάζουν ορισμένες γυναίκες. Μιλάω για τις
εξωσωματικές. Ξέρω γυναίκα που δυστυχώς έχασε την ζωή της από τις θεραπείες. Και άλλη που έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά μάταια εδώ και χρόνια. Σαν να φτάνουν σε ένα σημείο που δεν μπορούν να υπάρξουν ως αυτόνομα όντα, πρέπει να στρέψουν όλη την προσοχή, να δώσουν το είναι τους σε κάποιον άλλον. Αλλά δεν τόσο απλό, ειδάλλως θα υιοθετούσαν. Πρέπει να είναι σαρξ εκ της σαρκός τους, να έχει το αίμα τους. Να δουν το βρέφος να βγαίνει από μέσα τους μέσα στα αίματα. Πολύ ισχυρά ένστικτα και αταβισμοί.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αν υπάρχει τέτοιος φόβος και αυτή θέλει να κάνει παιδιά, να κάνει παιδιά με αλλον και δεν τα αναγνωρίζειςΑγις έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:26κονομα μεσω διαζυγιου κ επιμελειας παιδιωνNaida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:24Λογικά χτυπάνε τα καμπανάκια της μητρότητας ασταμάτητα σε συνδυασμό με μια κοινωνία γεμάτη στερεότυπα, μάντεψε. Ευτυχώς βέβαια πλέον οι γυναίκες το βλέπουν και λίγο αλλιώς.Null έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:19 Πάντως είναι τρομερό το μένος τεκνοποίησης που παρουσιάζουν ορισμένες γυναίκες. Μιλάω για τις
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ε, τωρα, ποιος σερνικος αρεσκεται ν απαρακολουθει 22 μαντραχαλους με κοντοβρακια; ποιος στριμωχνεται σε μια κερκιδα ενος γηπεδου που ειναι χιλιαδες αντρες και σχεδον καμμια γυναικα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αστροπελεκι μου σε '' μια κοινωνια γεματη στερεοτυπα'' θελουν γαμο για να τεκνοποιησουν - οι λογοι γνωστοι κ κυνικα υπολογιστικοιNaida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:28Αν υπάρχει τέτοιος φόβος και αυτή θέλει να κάνει παιδιά, να κάνει παιδιά με αλλον και δεν τα αναγνωρίζεις![]()
συνηθησμενη και η μαλακια που εγραψες κλεινοντας το μνμ σου- να μην πεταξεις μια τουλαχιστον κσξυπνητζιδικη σε καθε ποστ σου θα ηταν εκπληξη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ρε δες το λιγο σοβαρα το θεμα για λογους στατιστικης,γιατι δεν μαλλιοτραβιεται κανεις ποδοσφαιροφιλος με τις γυναικες στο πχορουμ;Περα απο το δασκαλο οταν ειναι σε οιστρο δηλαδη.Μηπως κανετε οι υπολοιποι καποιο λαθος;Ασέβαστος έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:30ε, τωρα, ποιος σερνικος αρεσκεται ν απαρακολουθει 22 μαντραχαλους με κοντοβρακια; ποιος στριμωχνεται σε μια κερκιδα ενος γηπεδου που ειναι χιλιαδες αντρες και σχεδον καμμια γυναικα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
στο πχορουμ ειμαστε. μη λες κακες λεξουλες.
ιδεα δεν εχω. προσπαθω να προβοκαρω τους ποδοσφαιρακηδες να γινει τζερτζελο αλλα δε τσιμπανε.
ασε που δεν ξερω καν ποιοι ειναι οι ποδοσφαιροφιλοι του πχορουμ, δε συχναζω στα τοπικ-ποδοσφαιροκαφενεια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ειπες...georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:37δλδ τύπε το τόπικ θα περπατήσει αν βρεθει δευτερη ναιδα να εξηγησει την ναιδα;ksk έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:35
Μόνο το όμοιο μπορεί να εξετάσει το όμοιο...
Και ο λόγος ειναι παντα διπλός...
αλλο κακο να μην μας βρει, οϊμε
Και σου λεω πως μόνο μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει το γυναικείο μυαλό...όσο για τον διπλό λόγο αναφέρθηκα στο τι σκατα που ειπες...εκεί υπάρχει ένα φως ελπίδας τύπε...εξετάζουμε τι σκατά υπάρχει μέσα στο γυναικείο μυαλό
Παρατηρητής...
Ποια στερεότυπα; Ένστικτο είναι, για αυτό φτάνουν στα άκρα. Μία ξαδέρφη της μάνας μου παντρεύτηκεNaida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:24 Λογικά χτυπάνε τα καμπανάκια της μητρότητας ασταμάτητα σε συνδυασμό με μια κοινωνία γεμάτη στερεότυπα, μάντεψε. Ευτυχώς βέβαια πλέον οι γυναίκες το βλέπουν και λίγο αλλιώς.
για να κάνει παιδιά, της βγήκε ξινό βέβαια γιατί αποδείχθηκε psyco ο τύπος, αλλά και τώρα και πριν χωρίσει,
την βλέπεις, η γυναίκα ζει για τα παιδιά. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο.
Εμπιστευσου εμενα που ειμαι θαμωνας στα αθλητικα,μιλαμε για στατιστικο παραδοξοΑσέβαστος έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:50στο πχορουμ ειμαστε. μη λες κακες λεξουλες.![]()
ιδεα δεν εχω. προσπαθω να προβοκαρω τους ποδοσφαιρακηδες να γινει τζερτζελο αλλα δε τσιμπανε.
ασε που δεν ξερω καν ποιοι ειναι οι ποδοσφαιροφιλοι του πχορουμ, δε συχναζω στα τοπικ-ποδοσφαιροκαφενεια.
Εγώ νομίζω ότι είναι πιο απλό.
Χρησιμοποιούν τα ίδια ακριβώς κριτήρια που χρησιμοποιούν και οι άνδρες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάρτα ρεGoBack έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:05 Εχετε παρατηρησει οτι για τα γκομενικα συμμετεχουν και τσακωνονται μονο αντρες που δεν βλεπουν αθλητικα;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 1 Απαντήσεις