χαιρομαι που συμφωνεις πως ο ρατσισμος και η φυλετικη ταξινομηση των ανθρωπων ειναι μια ξεπερασμενη ψευδοεπιστημονικη θεωρηση και πως καθε καταλοιπο του πρεπει να καταπολεμηθει.sys3x έγραψε: 05 Αύγ 2020, 14:40Όλα τα παιδάκια στον παιδίατρο, βλάκα.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 14:36εννοειται, ποιος λογικος ανθρωπος παει να μετρησει την κεφαλα του για να δει πως ταξινομειται βασει θεωριων του 1930.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eσείς, σε ποιό φαινότυπο ανήκετε;
- John Brown Gun Club
Re: Eσείς, σε ποιό φαινότυπο ανήκετε;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ώη παναΐαμ.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 14:50χαιρομαι που συμφωνεις πως ο ρατσισμος και η φυλετικη ταξινομηση των ανθρωπων ειναι μια ξεπερασμενη ψευδοεπιστημονικη θεωρηση και πως καθε καταλοιπο του πρεπει να καταπολεμηθει.sys3x έγραψε: 05 Αύγ 2020, 14:40Όλα τα παιδάκια στον παιδίατρο, βλάκα.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 14:36
εννοειται, ποιος λογικος ανθρωπος παει να μετρησει την κεφαλα του για να δει πως ταξινομειται βασει θεωριων του 1930.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Maejima
John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:40 οκ, ποντιος αραπης ή βλαχαραπης ή -περσοναλ φειβουριτ- βαλκανοπιθηκι;
John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 14:50 χαιρομαι που συμφωνεις πως ο ρατσισμος και η φυλετικη ταξινομηση των ανθρωπων ειναι μια ξεπερασμενη ψευδοεπιστημονικη θεωρηση και πως καθε καταλοιπο του πρεπει να καταπολεμηθει.

- John Brown Gun Club
Χαιρομαι που συμφωνεις. Και να σκεφτεις πως σε ειχα περασει για ρατσιστη και για (κρυφο)αυγο.sys3x έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:30ώη παναΐαμ.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 14:50χαιρομαι που συμφωνεις πως ο ρατσισμος και η φυλετικη ταξινομηση των ανθρωπων ειναι μια ξεπερασμενη ψευδοεπιστημονικη θεωρηση και πως καθε καταλοιπο του πρεπει να καταπολεμηθει.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άμα μπορείς και περνάς απέναντι το δρόμο δόξα τω θεό να λες γομάρι μου.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:47Χαιρομαι που συμφωνεις. Και να σκεφτεις πως σε ειχα περασει για ρατσιστη και για (κρυφο)αυγο.sys3x έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:30ώη παναΐαμ.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 14:50
χαιρομαι που συμφωνεις πως ο ρατσισμος και η φυλετικη ταξινομηση των ανθρωπων ειναι μια ξεπερασμενη ψευδοεπιστημονικη θεωρηση και πως καθε καταλοιπο του πρεπει να καταπολεμηθει.![]()
.
.
Χουργιατς, τι χαν τα έρμα και ψοφάγανε ρε;
.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εσύ όταν βρίζεις κάποιον το κάνεις για να νιώσει καλύτερα;John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:11να νοιωσει ασχημα επειδη ανηκει σε υποδεεστερη "φυλη"; Μα αυτο ειναι ο ορισμος του ρατσισμου ρε τυπε.Green Dragon έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:07 Να εκδώσετε εγχειρίδιο πως να βρίζουμε με τακτ και αντιρατσιστικά.
Ο σκοπός του βρισίματος είναι να προσβάλλει και να κάνει τον άλλον να νιώσει άσχημα, δεν το ξέρεις;
- Green Dragon
Τώρα γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτή έπρεπε να είναι δική μου φράση προς εσένα;
- Green Dragon
Εγώ είπα πάντως, έτυχε να είμαι σε αυτούς που ταυτίζονται σε πολύ μεγάλο ποσοστό με κάποια κατηγορία (να πω την αλήθεια εντυπωσιάστηκα).
- John Brown Gun Club
μα το να βριζεις ρατσιστικα καποιον σημαινει οτι δεν βριζεις μονον αυτον, αλλα και οποιον αλλον ανηκει στην ιδια εθνικη ή αλλη κατηγορια, την οποια ομως περιφρονεις εκ των προτερων.Green Dragon έγραψε: 05 Αύγ 2020, 22:29Εσύ όταν βρίζεις κάποιον το κάνεις για να νιώσει καλύτερα;John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:11να νοιωσει ασχημα επειδη ανηκει σε υποδεεστερη "φυλη"; Μα αυτο ειναι ο ορισμος του ρατσισμου ρε τυπε.Green Dragon έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:07 Να εκδώσετε εγχειρίδιο πως να βρίζουμε με τακτ και αντιρατσιστικά.
Ο σκοπός του βρισίματος είναι να προσβάλλει και να κάνει τον άλλον να νιώσει άσχημα, δεν το ξέρεις;
Green Dragon έγραψε: 05 Αύγ 2020, 22:34Τώρα γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτή έπρεπε να είναι δική μου φράση προς εσένα;
![]()
.
.
- Δημοκρατικός
Eσείς κ. συσ3χ, σε ποιόν φαινότυπο ανήκετε, δεν μας είπατε.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- Green Dragon
Αν πιάσεις μία μία τις βρισιές θα δεις ότι όλες σε ομάδες απευθύνονται. Έχει καμιά σημασία αν είναι φυλετικές, κοινωνικές, πολιτικές ή οτιδήποτε άλλο; Έτσι είναι το βρίσιμο, τι να κάνουμε!John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 23:04μα το να βριζεις ρατσιστικα καποιον σημαινει οτι δεν βριζεις μονον αυτον, αλλα και οποιον αλλον ανηκει στην ιδια εθνικη ή αλλη κατηγορια, την οποια ομως περιφρονεις εκ των προτερων.
Ξέρεις γιατί; Γιατί η ανθρώπινη γλώσσα έχει λέξεις για να περιγράφει ομάδες πραγμάτων, όχι μεμονωμένα αντικείμενα. Αν δεν με πιστεύεις ρώτα και τον Μπαμπινιώτη.
- Highlander
Επειδή συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο;Green Dragon έγραψε: 05 Αύγ 2020, 22:34Τώρα γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτή έπρεπε να είναι δική μου φράση προς εσένα;
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 12393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-