!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Φίλοι μου γεμίζει το στήθος μου περηφάνεια. Όλοι μαζί σαν γροθιά για την πατρίδα. Ο παππούς Όμηρος λέει ότι όσοι πέρασαν έγιναν σκιες στον Άδη. Εμείς δεν θα γίνουμε σκιες. Θα γραφτούν τραγούδια για εμάς. Θα γραφτούν βιβλία. Δεν θα πεθάνουμε ποτέ. Μη φοβάστε το θάνατο. Να φοβάστε τους μικρούς θανάτους ταπείνωσης.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:49 Μάγκες σόρυ αλλά ο Χαιλάντερ έχει 100% δίκιο σε αυτό, βέβαια χωρίς να το ξέρει.
Όσοι θέλετε να πάτε να σκοτωθείτε για πετροδόλλαρα που θα ταίζουν λαθρομετανάστες, κουμπάρους και ξένες εταιρείες ελεύθερα. Οι υπόλοιποι δε φταίμε σε κάτι.
:xena:
Τι έπαθες εσύ ρε? Απο το λίγο που σε ειχα διαβάσει κάποτε, σε νόμιζα για εθνίκι. Ααχ αυτά ειναι, για να γινομαστε πολλοί σιγά-σιγά οι προδότες! :g094: :003:
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:49 Μάγκες σόρυ αλλά ο Χαιλάντερ έχει 100% δίκιο σε αυτό, βέβαια χωρίς να το ξέρει.
Όσοι θέλετε να πάτε να σκοτωθείτε για πετροδόλλαρα που θα ταίζουν λαθρομετανάστες, κουμπάρους και ξένες εταιρείες ελεύθερα. Οι υπόλοιποι δε φταίμε σε κάτι.

Θεωρείς ότι έχουμε δικαίωμα επιλογής ως χώρα; Τι προτείνεις; Σε περίπτωση που γίνει ντου από απέναντι, εμείς τι να κάνουμε;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

vantono έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:47
Ε αφού εγώ θα είμαι έξω, τα 'χουμε ξαναπει αυτά.

πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα φύγεις :102: μπορεί άγνωστοι να τηλεφωνούν στο Βενιζέλος για βόμβα κάθε μία ώρα :102:
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Πως θα κάνουμε ντου στους τουρκαλάδες χωρίς να κολλήσουμε κορονοιό μεταξύ μας ;

Γιατί δεν έχουν απολυθεί όλοι οι φαντάροι λόγω ιού ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

εν τω μεταξύ, ο χαιλάντερ και ο μόρτιμερ χέζονται μπροστά στο ενδεχόμενο καμιάς (πραγματικά επικίνδυνης) σκοπιάς

λες και ο ΕΣ θα κάνει κάτι άλλο, και δεν θα παίξουν μόνο αεροπλανάκια και ναυμαχία
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:53 Φίλοι μου γεμίζει το στήθος μου περηφάνεια.

τα μεσημεριανά φασόλια είναι Πορφ :102: κρεμμυδάκι για σαλάτα, όχι φέτα.
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:53Θα γραφτούν τραγούδια για εμάς.
Ξαρχίδη, κάτσε φρόνιμα, να γένεις νοικοκύρης,
για ν' αποχτήσεις πρόβατα, ζευγάρια κι αγελάδες,
χωριά κι αμπελοχώραφα, κοπέλια* να δουλεύουν.
- Μάνα μου εγώ δεν κάθομαι να γίνω νοικοκύρης,
να κάμω αμπελοχώραφα, κοπέλια να δουλεύουν,
και να 'μαι σκλάβος των Τουρκών, κοπέλι στους γερόντους.*
Φέρε μου τ' αλαφρό σπαθί και το βαρύ τουφέκι,
να πεταχτώ σαν το πουλί ψηλά στα κορφοβούνια,
να πάρω δίπλα τα βουνά, να περπατήσω λόγγους,*
να βρω λημέρια* των κλεφτών, γιατάκια* καπετάνων•
και να σουρίξω* κλέφτικα, να σμίξω τους συντρόφους,
που πολεμούν με την Τουρκιά και με τους Αρβανίτες

(κλέφτικο του 2035 μ.Χ.)
Άβαταρ μέλους
vantono

πατησιωτης έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 12:53
Jolly Roger έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 12:17 οι boomers πατεράδες μας, που άκουγαν κάθε μέρα στο σχολείο επί χούντας ότι σίγουρα θα χρειαστεί να πολεμήσουν, και τον Ιούνιο έκλειναν τη χρονιά με γιορτή πολεμικής αρετής, δε χρειάστηκε τελικά να πάνε πόλεμο.

εμείς οι βουτυρίτσες τζενεξομιλένιαλς που μεγαλώσαμε ακούγοντας "δε θα γίνει πόλεμος μωρέ μην ανησυχείτε" και τον Ιούνιο κλείναμε τη χρονιά με κάτι νερόβραστες γυμναστικές επιδείξεις, μαλακία δε θα είναι να τύχει σε εμάς ο πόλεμος;
Πήγαμε όμως δύο χρόνια θητεία. :D
Στις 15 Νοεμβρίου 1983 το εγερτήριο του στρατοπέδου χτύπησε στις 2 η ώρα τη νύχτα αντί στις 6.15 όπως κάθε μέρα.Σχεδόν αμέσως άναψαν τα φώτα στον θάλαμο και λοχίες άρχισαν να φωνάζουν όλοι έξω.
Αφού συγκεντρωθήκαμε όλοι και πήραμε και τα τουφέκια φύγαμε από το στρατόπεδο και πήγαμε στα χωράφια στους "χώρους διασποράς".Κανείς δεν ήξερε τον λόγο και τι ακριβώς είχε συμβαί.Ολοι υπέθεταν ότι κάτι γινόταν με τους Τούρκους αλλά τι ακριβώς;
Mείναμε ως το μεσημέρι χωρίς καμμιά πληροφορία και οι υποθέσεις έδιναν και έπαιρναν μέχρι που διέρρευσε η πληροφορία,κανείς δεν ξέρει από που,από τους αξιωματικούς ίσως σκοπίμως ίσως κατά λάθος,ότι είχε ανακηρυχθεί τουρκοκυπριακό κράτος,αυτό που στα επόμενα χρόνια ο ελληνικός τύπος θα ονόμαζε "ψευδοκράτος" και το επίσημο όνομά του ήταν ΤΔΒΚ - Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου.
Να πω εδώ για τους νεότερους ότι οι Τούρκοι είχαν μεν καταλάβει αυτή την περιοχή από το 1974 αλλά ως το 1983 ήταν απλώς μια στρατιωτική διοίκηση,δεν είχαν ανακηρύξει κράτος.
Αμέσως άρχισαν οι συζητήσεις για το τι θα γίνει και κυρίως τι θα κάνουμε εμείς.Μερικοί πίστευαν ότι θα μεταφερθούμε στην Κύπρο.Τους είπα ότι δεν γίνεται τίποτα.Γιατί;με ρώτησαν.Διότι δεν πρόκειται για κάποια νέα κατάληψη εδάφους αντέτεινα,είναι απλώς μια διπλωματική κίνηση και σε αυτήν δεν απαντάς αλλιώς.Οι πασόκοι ανάμεσα στους στρατιώτες δυσαρεστήθηκαν και μου επιτέθηκαν ως "ενδοτικό δεξιό",πουλημένο κλπ.Να πούμε πάλι εδώ για τους νεότερους ότι μέχρι το 1996 το ΠΑΣΟΚ αλλά και όλη σχεδόν η αριστερά ήταν πολύ πιο επιθετικό στα ελληνοτουρκικά από τη ΝΔ.Μπορεί να τους φαίνεται σήμερα παράξενο αλλά έτσι ήταν τότε.
Ωστόσο για να αποφασίσουν οι ανώτεροι ότι δεν γίνεται τιποτα έπρεπε να νυχτώσει και μόνο αφού έπεσε το σκοτάδι ήλθε η διαταγή να επιστρέψουμε στο στρατόπεδο.Μπαίνοντας στο ΚΨΜ είδαμε στην τηλεόραση δηλώσεις του Παπανδρέου να κατηγορεί τον πρόεδρο της Κύπρου Κυπριανού για "λάθος ενέργειες" που οδήγησαν στην ανακήρυξη του ψευδοκράτους,τον Αβέρωφ να κατηγορεί τον Παπανδρέου ότι αυτός έκανε τις λάθος κινήσεις και τον σχολιαστη Χατζάρα να σχολιάζει τις "αντεθνικές" δηλώσεις Αβέρωφ.
Στο τέλος μίλησε με τον τρόπο της και η 17 Νοέμβρη δολοφονώντας έναν Αμερικανό διπλωμάτη.Οι στρατιώτες που ήσαν πασόκοι και αριστεροί στον θάλαμο πανηγύρισαν τη δολοφονία νομίζοντας ότι ήσαν κάποια αντίποινα.Εγινα πάλι δυσάρεστος λέγοντάς τους ότι με τον τρόπο αυτό μείωσαν την πιθανότητα να επιβάλλουν οι Αμερικανοί στην Τουρκία κάποιες κυρώσεις για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους και κανένας άλλος σε αυτό τον πλανήτη δεν πρόκειται να ασχοληθεί.
Δύο ημέρες μετά έγινε μια νέα "μεγαλειώδης πορεία" στην πρεσβεία για το πολυτεχνείο με τα γνωστά συνθήματα που επίσης οι πασοκοαριστεροί την είδαν σαν απάντηση στην ανακήρυξη του ψευδοκράτους.
Στην τηλεόραση ο Παπανδρέου και οι υπουργοί του διατυμπάνιζαν ότι καμμιά χώρα εκτός από την Τουρκια δεν είχε αναγνωρίσει το νέο κράτος χάρις στις προσπάθειές τους.Μετά από μία εβδομάδα επιφυλακές επανήλθαμε στη συνηθισμένη κατάσταση.
Αυτή ήταν η "κρίση" ή μάλλον φάρσα κρίσης που πέρασα στη θητεία μου από το 1982 ως το 1984.
Αν με ξυπνούσαν και με τρέχανε στις 2 το βράδυ και μαθαινα αργότερα οτι εγινε για την πάρτη των Αραβομούρηδων ολο αυτό, θα οπλιζα και θα γάζωνα σαν τον Ραμπο και οποιον παρει ο χάρος εκει μεσα.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

vantono έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:53
:xena:
Τι έπαθες εσύ ρε? Απο το λίγο που σε ειχα διαβάσει κάποτε, σε νόμιζα για εθνίκι. Ααχ αυτά ειναι, για να γινομαστε πολλοί σιγά-σιγά οι προδότες! :g094: :003:
Το θέμα είναι ότι η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες δεν έχει εθνική πολιτική. Δεν γίνεται να μας στείλει να σκοτωθούμε όταν το αποφασίσει ο Κούλης και οι εργοδότες εφοπλιστές του επειδή βλέπουν πως δεν τους βγαίνει ο λογαριασμός. Δεν θα προσδιοριζόμουν ως εθνίκι με την έννοια που το λες. Ποιό κοντά σε καθεστώς Κούβας θα ταίριαζα. :g094:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 14 Ιούλ 2020, 14:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

Χαιρομαι και εκπλησομαι με τη σταση της κυβερνησης

ελπιζω να μη μεινουν στα λογια

να πω οτι αντιστοιχη σταση ειχε και ο συριζα με αποστολακη.

ξαναλεω εχουμε πληρωσει τις κωλοτριχες μας για εξοπλισμους τοσα χρονια, πληρωσαμε και τις θητειες μας, για ποιο λογο; για να διεκδικησει ισλαμοφασιστας οτι του καπνισει και να το παρει χωρις αντισταση;

και τα λεω αυτα αναλογιζομενος τι σημαινει συρραξη. Πολυ πιθανο να ισουται με καταστροφη των ζωων ολων μας, περα απο τις οποιες απωλειες.

δεν πειραζει ομως, εχουμε το δικιο με το μερος μας, δεν θα περασει στον ισλαμοφασιστα χωρις συνεπειες.

υγ. εννοειται πως θα ειμαστε ολομοναχοι.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

elchav έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:56 εν τω μεταξύ, ο χαιλάντερ και ο μόρτιμερ χέζονται μπροστά στο ενδεχόμενο καμιάς (πραγματικά επικίνδυνης) σκοπιάς

λες και ο ΕΣ θα κάνει κάτι άλλο, και δεν θα παίξουν μόνο αεροπλανάκια και ναυμαχία
Εγω προσωπικά δεν ανησυχώ για αυτό, διότι είμαι εκτός ηλικίας στράτευσης και ο γιος μου βρίσκεται στο εξωτερικό.

Περισσότερο με ανησυχεί η οικονομική ζημιά κάποιου τέτοιου γεγονότος, το σοβαρό πλήγμα στον τουρισμό και φυσικά η διαταραχή στην ομαλή ζωή της χώρας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 14 Ιούλ 2020, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vantono

Χουργιατς έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:55
vantono έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:47
Ε αφού εγώ θα είμαι έξω, τα 'χουμε ξαναπει αυτά.

πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα φύγεις :102: μπορεί άγνωστοι να τηλεφωνούν στο Βενιζέλος για βόμβα κάθε μία ώρα :102:
Θα φύγω με δικό μου τζετ.Ή εστω με της Γιαννας Αγγελοπούλου, που τα 'χει καλά και με το Κόμμα.
Εικόνα

Τι σόι αριστεροί με δεξιές τσέπες είμεθα, αμα δεν πράττομεν τα βασικά. :102:
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Jolly Roger έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:57
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:53Θα γραφτούν τραγούδια για εμάς.
Ξαρχίδη, κάτσε φρόνιμα, να γένεις νοικοκύρης,
για ν' αποχτήσεις πρόβατα, ζευγάρια κι αγελάδες,
χωριά κι αμπελοχώραφα, κοπέλια* να δουλεύουν.
- Μάνα μου εγώ δεν κάθομαι να γίνω νοικοκύρης,
να κάμω αμπελοχώραφα, κοπέλια να δουλεύουν,
και να 'μαι σκλάβος των Τουρκών, κοπέλι στους γερόντους.*
Φέρε μου τ' αλαφρό σπαθί και το βαρύ τουφέκι,
να πεταχτώ σαν το πουλί ψηλά στα κορφοβούνια,
να πάρω δίπλα τα βουνά, να περπατήσω λόγγους,*
να βρω λημέρια* των κλεφτών, γιατάκια* καπετάνων•
και να σουρίξω* κλέφτικα, να σμίξω τους συντρόφους,
που πολεμούν με την Τουρκιά και με τους Αρβανίτες

(κλέφτικο του 2035 μ.Χ.)

9.999/10
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Έτσι είναι, αλλά ξεχνάτε ότι επιστράτευση λόγω κορωνοιού δεν μπορεί να γίνει οπότε δεν θα πολεμάμε γιά τα ψευδοιδανικά τους, θα συνεχίσουμε με σκάι. Όμως οι πιλότοι μπορουν και το ναυτικό με μάσκες. Πεζικό απέχει λόγω συνωστισμού. Πάμε γιά θερμό επισοδειάκι μόνο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”