Αυτό όμως δεν έχει καμμία σχέση με Ευρώπη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2018, 19:45 Τι έχουμε να κερδίσουμε από τα να γίνουν τα Βαλκάνια έτσι;
Έλα ντε.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συμφωνία για το Μακεδονικό: Νίκη ή Ηττα;
Re: Συμφωνία για το Μακεδονικό: Νίκη ή Ηττα;
Επσιδη ασχολεισαι, γνωριζουμε απο αυτες τις 570.000 ποσοι ειναι Αλβανοι και ποσοι Σκοπιανοι; Υπαρχουν στοιχεια;Leporello έγραψε: 01 Οκτ 2018, 13:51Ψεκασμένη λογική. Τι ένας, τι 570.000. Το ΟΧΙ πόσο πήρε δηλαδή;oldjedi έγραψε: 01 Οκτ 2018, 12:46![]()
Τι κριμα ...
ΑΝ ψηφιζε ΕΝΑΣ και μοναδικος , το ΝΑΙ θα επαιρνε 100% ...
Το γαρ της θλιψεως ( αυτων που ειναι υπερ της συμφωνιας ) γεννα κοτσανες ...
Ο Καμμενος , περα απο τις πολιτικες του κουταμαρες , ερμηνευσε ΣΩΣΤΑ το αποτελεσμα ...
Αλλωστε η ΣΩΣΤΗ ερμηνεια , ειναι αποτελεσμα προσωπικης λογικης ...
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Κραταω μια πισινη, διοτι οι πιεσεις τωρα θα ξεκινησουν ουσιαστικα, λες να ειναι τοσο αμετακινητοι στις εξωτερικες πιεσεις οι της αντιπολιτευσης; Διοτι εαν ειναι, ανεξαρτητα του τι στηριζουν (σωστο ή λαθος κατα την κριση του καθενος) εγω θα τους βγαλω το καπελο και θα παραδεχτω οτι ειναι μακραν καλυτεροι πολιτικοι απο τους δικους μας.Highlander έγραψε: 01 Οκτ 2018, 16:56 Ή θα στηρίξει τη συμφωνία και την αλλαγή του Συντάγματος το VMRO DPMNE (δεν το νομίζω) ή πάνε σε πρόωρες εκλογές τέλη Νοεμβρίου.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Πρώτον, οι 570.000 έγιναν τελικά 609.000. Δεύτερον, δεν έχω διαθέσιμα στοιχεία ανά εκλογικό τμήμα. Τρίτον, οι περιοχές με μεγάλο ποσοστό Αλβανικού πληθυσμού είχαν επίσης υψηλή αποχή και πάντως πάνω από 50%. Αυτό δείχνει ότι μεγάλο μέρος τής αποχής ήταν φυσιολογικό, δηλαδή σημειώθηκε λόγω κακών εκλογικών καταλόγων και όχι λόγω τής γραμμής του ΒΡΜΟ. Υπενθυμίζω ότι στο σύνολο τής χώρας, η συμμετοχή διαμορφώθηκε τελικά στο 37%.Nostalgia έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:32Επσιδη ασχολεισαι, γνωριζουμε απο αυτες τις 570.000 ποσοι ειναι Αλβανοι και ποσοι Σκοπιανοι; Υπαρχουν στοιχεια;Leporello έγραψε: 01 Οκτ 2018, 13:51Ψεκασμένη λογική. Τι ένας, τι 570.000. Το ΟΧΙ πόσο πήρε δηλαδή;oldjedi έγραψε: 01 Οκτ 2018, 12:46![]()
Τι κριμα ...
Ο Καμμενος , περα απο τις πολιτικες του κουταμαρες , ερμηνευσε ΣΩΣΤΑ το αποτελεσμα ...
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εαν καποια στιγμη βγουν, θα κανεις τον κοπο να τα παραθεσεις; Θα ειχε ενδιαφερον να δουμε πως κινηθηκαν οι διαφορες ομαδες.Leporello έγραψε: 01 Οκτ 2018, 18:00Πρώτον, οι 570.000 έγιναν τελικά 609.000. Δεύτερον, δεν έχω διαθέσιμα στοιχεία ανά εκλογικό τμήμα. Τρίτον, οι περιοχές με μεγάλο ποσοστό Αλβανικού πληθυσμού είχαν επίσης υψηλή αποχή και πάντως πάνω από 50%. Αυτό δείχνει ότι μεγάλο μέρος τής αποχής ήταν φυσιολογικό, δηλαδή σημειώθηκε λόγω κακών εκλογικών καταλόγων και όχι λόγω τής γραμμής του ΒΡΜΟ. Υπενθυμίζω ότι στο σύνολο τής χώρας, η συμμετοχή διαμορφώθηκε τελικά στο 37%.
- Northerner
Είναι lose-lose η κατάσταση όπως το βλέπω εγώ, compañeros. Αν νικήσει ο Ζαεβ θα έχουμε «μακεντονες» και «μακεντονικη» γλώσσα στην ΕΕ. Αν νικήσουν οι σερβομανοι - νέα αγάλματα του Αλεξάνδρου. Δεν είμαι αισιόδοξος.
Lost are only those who abandon themselves!
Oberst Hans-Ulrich Rudel
Oberst Hans-Ulrich Rudel
oldjedi έγραψε: 01 Οκτ 2018, 12:46![]()
Τι κριμα ...
![]()

Τελικα ο Θεος πρεπει να αγαπαει καπως αυτον τον τοπο.Οσο και αν τον μισουν μερικοι κατοικοι του.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Να σε ρωτήσω τώρα εσένα κάτι:Northerner έγραψε: 01 Οκτ 2018, 18:19 Είναι lose-lose η κατάσταση όπως το βλέπω εγώ, compañeros. Αν νικήσει ο Ζαεβ θα έχουμε «μακεντονες» και «μακεντονικη» γλώσσα στην ΕΕ. Αν νικήσουν οι σερβομανοι - νέα αγάλματα του Αλεξάνδρου. Δεν είμαι αισιόδοξος.
αν πούμε, να έχουνε όσα αγάλματα του Αλεξάνδρου θέλουν, εμείς ούτε αναγνωρίζουμε ούτε συνδιαλεγόμαστε, είναι ρεαλιστική απάντηση, αν συνυπολογίσουμε-αν κυρίως υπολογίοσουμε, βασικά-τί χοντρό παιχνίδι ενδεχομένως παίζεται και πώς μπορεί να καταλήξει στην πράξη?
επίσης, αν πούμε, να νικήσει ο Ζάεβ, από τί κινδυνεύουμε περισσότερο? από ένα ανεξάρτητο "μακεδονικό" κρατίδιο στη πλευρά της Δύσης που πιθανώς να επιβουλευτεί εδάφη μας ή να μας κρατά ομήρους με εκβιασμούς κτλ ή στην πλευρά της Ρωσίας και των Σλάβων οι οποίοι θα διεκδικούν ταυτότητες και εθνότητες σλαβικές στα βαλκάνια και θα βρίσκουν μειονότητες μέχρι και την Πελοπόννησο (έχουμε δει αντίστοιχα νήματα κατα το παλαιό φόρουμ
Και τέλος πάντων, αυτή η γλωσσική και εθνοτική σλαβομακεδονική ταυτότητα που αναγνωρίζεται στην σύμβαση των Πρεσπών, ποιά πραγματικότητα στηρίζει? Μακεδόνες που δεν είναι Έλληνες αλλά Σλάβοι οι οποίοι όμως έχουν προκυψει από σύνθεση Σλάβων και αρχαίων Μακεδόνων, οι οποίοι όμως δεν είναι Έλληνες (βάσει της σύμβασης) άρα έχουμε εθνοτικούς Μακεδόνες διάφορους των Ελλήνων Μακεδόνων-οι οποίοι ΔΕΝ έχουν εθνοτική αξία- στην μορφή Σλαβομακεδόνων και μπορούν οι Σλαβομακεδόνες αύριο μεθαύριο να λένε οτι εμείς είμαστε οι "αρχαίοι" και οι αναγνωρισμένοι και έχουμε δικαιώματα όπου ακούγεται η λέξη "μακεδονικό"?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
φταίνε οι εκλογικοί κατάλογοι τελικά... 
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith
Ε δεν είναι παραδοσιακό, αλλά τίποτα δεν ήταν παραδοσιακό όταν πρωτοεμφανίστηκε.sharp έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:19Αυτό όμως δεν έχει καμμία σχέση με Ευρώπη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2018, 19:45 Τι έχουμε να κερδίσουμε από τα να γίνουν τα Βαλκάνια έτσι;
Έλα ντε.
![]()
Πέρα από το τρολλάρισμα αν η Ελλάδα θέλει ποτέ να ανέβει κατηγορία πρέπει να γίνει κέντρο. Έτσι δουλεύει ο καπιταλισμός, δεν φτιάχνει από ένα εργοστάσιο σε κάθε χωριό, τα μαζεύει όλα μαζί. (φυσικά υπάρχουν πολλών ειδών κέντρα, όχι μόνο βιομηχανικά)
Και για να γίνει κέντρο πρέπει να υπάρχει σταθερή, φιλική περιφέρεια με κρίσιμη μάζα. Η σχέση αυτή είναι αμοιβαία επωφελής.
Αυτό δεν το καταλαβαίνουν όσοι πιστεύουν στο παραμύθι του μηδενικού αθροίσματος.
η σταθερη φιλικη περιφερεια ειναι τα Σκοπια...? γιατι ανατολικα εχεις Τουρκια ... και η Ελλαδα ηταν στο επικεντρο οταν ''εβλεπε'' αντολικα -μεσανατολικα ... Μ Ασια ,Αιγυπτο κτλ ... δεν σου φαινεται περιεργο που δεν μπηκανε στον κοπο οι προγονοι να ανηφορισουνε προς Δουναβη...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Dwarven Blacksmith
Όχι μόνο, όλα τα Βαλκάνια.nostromos έγραψε: 01 Οκτ 2018, 21:32 η σταθερη φιλικη περιφερεια ειναι τα Σκοπια...? γιατι ανατολικα εχεις Τουρκια ... και η Ελλαδα ηταν στο επικεντρο οταν ''εβλεπε'' αντολικα -μεσανατολικα ... Μ Ασια ,Αιγυπτο κτλ ... δεν σου φαινεται περιεργο που δεν μπηκανε στον κοπο οι προγονοι να ανηφορισουνε προς Δουναβη...?
Και αυτό που λες δεν είναι αλήθεια. (παρότι δεν δέχομαι μεγάλη αναλογία μεταξύ προβιομηχανικής και σύγχρονης πραγματικότητας)
Θα δεις ότι ΠΡΩΤΑ ο Φίλλιπος εξασφάλισε τα Βαλκάνια και ΜΕΤΑ ο γιός του κοίταξε προς την Ανατολή.
Αλλά και η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία σχεδόν πάντα είχε τα Βαλκάνια, και τα έχασε τελευταία.
μου αρεσει που το γραφεις κομψα ... εξασφαλισε
κεντρο εγινε οταν περασε απεναντι ... μια ματια στο χαρτη τα εξειγει ολα ... ειμαστε μισοι αυτη τη στιγμη
κεντρο εγινε οταν περασε απεναντι ... μια ματια στο χαρτη τα εξειγει ολα ... ειμαστε μισοι αυτη τη στιγμη
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Dwarven Blacksmith
Μη σε κρατάω τότε, πέρνα απέναντι. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 304 Προβολές