!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Maejima
Re: Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Σκοπιανόsite ή συριζοsite (συνώνυμα) φαίνεται να είναι.
Το λεφτερο;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Casper -
Δεν είδα να πάτε αλλού όμως. Και είχατε από πριν θεματακια απο ότι θυμάμαι. Πριν κλείσει το αγαπημένο. Και σας δέχτηκαν κανονικά και σας άφηναν να γράφετε κτλ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αλλά; σας έκλεισαν τις πύλες να μην μπείτε;
Δεν νομιζω να σε είχαν από την αρχή. Κάτι εκαμες και σε περμαμπαναρανε. Οχι;Ερμής έγραψε: 31 Μάιος 2020, 22:08Όχι όλους. Εμένα με έχουν πέρμα. Και χωρίς λόγο. Και όχι μόνο εμενα. Όχι βέβαια ότι θα έμπαινα εκεί πλέον. Διάβασα λίγο για να δω τι ηλιθιότητες γράφουν που μου σφύριξε ένα πουλάκι.Naida έγραψε: 31 Μάιος 2020, 22:05 Εν τω μεταξύ αυτός ο χώρος είναι που πήγαν όλοι όταν έκλεισε το αγαπημένο μας και τώρα που έκλεισε τούτο και τους φιλοξένησαν. Κατά τ' αλλά όλα καλά.
Συσεξ οχι, τώρα τα μαθαίνω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί βάζεις δεύτερο πληθυντικό? Εγώ πήγα? Όσο για το αν μ' άφηναν, ένα "αποχαιρετηστήριο" μήνυμα στον αντμίν τους που πήγα να γράψω, το έσβησαν (και δεν έβριζα, απλά του επεσήμαινα κάποια πράγματα).Naida έγραψε: 31 Μάιος 2020, 22:12Δεν είδα να πάτε αλλού όμως. Και είχατε από πριν θεματακια απο ότι θυμάμαι. Πριν κλείσει το αγαπημένο. Και σας δέχτηκαν κανονικά και σας άφηναν να γράφετε κτλ
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Από συνήθεια.Kauldron έγραψε: 31 Μάιος 2020, 22:14Γιατί βάζεις δεύτερο πληθυντικό? Εγώ πήγα? Όσο για το αν μ' άφηναν, ένα "αποχαιρετηστήριο" μήνυμα στον αντμίν τους που πήγα να γράψω, το έσβησαν (και δεν έβριζα, απλά του επεσήμαινα κάποια πράγματα).
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
E, οχι καλή μου, θα μου κάνεις τη χάρη να μη με τσουβαλιάζεις, σε παρακαλώ.Naida έγραψε: 31 Μάιος 2020, 22:15Από συνήθεια.Kauldron έγραψε: 31 Μάιος 2020, 22:14Γιατί βάζεις δεύτερο πληθυντικό? Εγώ πήγα? Όσο για το αν μ' άφηναν, ένα "αποχαιρετηστήριο" μήνυμα στον αντμίν τους που πήγα να γράψω, το έσβησαν (και δεν έβριζα, απλά του επεσήμαινα κάποια πράγματα).Naida έγραψε: 31 Μάιος 2020, 22:12
Δεν είδα να πάτε αλλού όμως. Και είχατε από πριν θεματακια απο ότι θυμάμαι. Πριν κλείσει το αγαπημένο. Και σας δέχτηκαν κανονικά και σας άφηναν να γράφετε κτλ
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τι συζητάμε τόση ωρα; έστελνα πμ να ενημερώσω για το καινούριο, με μπανιαραν και μετά κατασκεύασαν πουστιες από ότι έμαθα πριν λίγο. Γω ο μλκς τους ευχαριστούσα τπτ ε για τη φιλοξενία παρόλο το μπαν που μου ρίξανε και μετά έμαθα για τα ψέμματα. Τα οποία τελικά δεν ήταν μόνο ψέμματα αλλά κατασκευασμένες πουστιες.Naida έγραψε: 31 Μάιος 2020, 22:13Αλλά; σας έκλεισαν τις πύλες να μην μπείτε;
Δεν νομιζω να σε είχαν από την αρχή. Κάτι εκαμες και σε περμαμπαναρανε. Οχι;Ερμής έγραψε: 31 Μάιος 2020, 22:08Όχι όλους. Εμένα με έχουν πέρμα. Και χωρίς λόγο. Και όχι μόνο εμενα. Όχι βέβαια ότι θα έμπαινα εκεί πλέον. Διάβασα λίγο για να δω τι ηλιθιότητες γράφουν που μου σφύριξε ένα πουλάκι.Naida έγραψε: 31 Μάιος 2020, 22:05 Εν τω μεταξύ αυτός ο χώρος είναι που πήγαν όλοι όταν έκλεισε το αγαπημένο μας και τώρα που έκλεισε τούτο και τους φιλοξένησαν. Κατά τ' αλλά όλα καλά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μα εσύ απάντησες στο ποστ μου περί φιλοξενίας. Θεώρησα ότι ήσουν από αυτούς που φιλοξενήθηκαν.Kauldron έγραψε: 31 Μάιος 2020, 22:16E, οχι καλή μου, θα μου κάνεις τη χάρη να μη με τσουβαλιάζεις, σε παρακαλώ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ενα που ειχε φτιαχτει - ιδιο με το παλιο οταν επεσε - τι να εγινε κ τι ρολο επαιζε ;Naida έγραψε: 31 Μάιος 2020, 22:12Δεν είδα να πάτε αλλού όμως. Και είχατε από πριν θεματακια απο ότι θυμάμαι. Πριν κλείσει το αγαπημένο. Και σας δέχτηκαν κανονικά και σας άφηναν να γράφετε κτλ
καποιοι ειχαν γραφτει θυμαμαι μετα χαθηκε - ολοι ηλθαν εδω
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ το έχω πει, να κόβει ο Θεός χρόνια από το πχώρουμ να τα δίνει στο ελεύθερο (+9000 μόνο από το όνομα, τεράστιο χάηπερτρόλλινγκ από τα αποδυτήριαNaida έγραψε: 31 Μάιος 2020, 22:05 Εν τω μεταξύ αυτός ο χώρος είναι που πήγαν όλοι όταν έκλεισε το αγαπημένο μας και τώρα που έκλεισε τούτο και τους φιλοξένησαν. Κατά τ' αλλά όλα καλά.
Βασικά δεν το έχουν καταλάβει ακόμη μάλλον αλλά το μεγαλύτερο κακό που μπορούν να κάνουν στο πχώρουμ είναι να κλείσουν το ελεύθερο, να το εξαφανίσουν, αλλά δεν το κλείνουν ΑΡΑ αναγκαία μόνον δύο τινά είναι πιθανά, είτε είναι απίθανα ηλίθιοι είτε μας αγαπάνε πάρα πολύ (όχι όσο εμείς φυσικά, αλλά πόσοι μπορούν να είναι τόσο γαμάτοι; δεν κατηγοράμε κανέναν, ότι μπορεί ο καθένας, δεν είμαστε τίποτα σαδιστές φασίστες, υπέρ του ελεύθερου λόγου κτλ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Maejima
Ναί, ρε μαν. Ο admin τους με 'σλαβικό' τσακαλίστικο δήθεν nick, νήματα από τον ίδιο και τις cheerleaders τους να βρίζουν τους Πόντιους, το εδώ τρόλ τους (Γιώργης) να αναπαράγει την σκοπιανή τρολοπροπαγάνδα του 2006 από IGENEA για Αιθίοπες Έλληνες και Άρειους σλαβομανκιντόνετς.
Θές και άλλο;
Υπό αυτό το πρίσμα το μπαν το εφαγες δίκαια. Τώρα τα υπόλοιπα περί πουστιων και ψεμμάτων δυστυχως δεν υπάρχει κάποιος από την δική τους μεριά να πει την εκδοχή του.Ερμής έγραψε: 31 Μάιος 2020, 22:17Τι συζητάμε τόση ωρα; έστελνα πμ να ενημερώσω για το καινούριο, με μπανιαραν και μετά κατασκεύασαν πουστιες από ότι έμαθα πριν λίγο. Γω ο μλκς τους ευχαριστούσα τπτ ε για τη φιλοξενία παρόλο το μπαν που μου ρίξανε και μετά έμαθα για τα ψέμματα. Τα οποία τελικά δεν ήταν μόνο ψέμματα αλλά κατασκευασμένες πουστιες.Naida έγραψε: 31 Μάιος 2020, 22:13Αλλά; σας έκλεισαν τις πύλες να μην μπείτε;
Δεν νομιζω να σε είχαν από την αρχή. Κάτι εκαμες και σε περμαμπαναρανε. Οχι;Ερμής έγραψε: 31 Μάιος 2020, 22:08
Όχι όλους. Εμένα με έχουν πέρμα. Και χωρίς λόγο. Και όχι μόνο εμενα. Όχι βέβαια ότι θα έμπαινα εκεί πλέον. Διάβασα λίγο για να δω τι ηλιθιότητες γράφουν που μου σφύριξε ένα πουλάκι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν το γνώριζα το συγκεκριμένο.Αγις έγραψε: 31 Μάιος 2020, 22:18ενα που ειχε φτιαχτει - ιδιο με το παλιο οταν επεσε - τι να εγινε κ τι ρολο επαιζε ;![]()
καποιοι ειχαν γραφτει θυμαμαι μετα χαθηκε - ολοι ηλθαν εδω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 3659 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
-