Στα αρχίδια μας!Highlander έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:46
Εκθετη η χώρα σε όλους τους ανθρώπους που σέβονται τα ανθρωπινα δικαιώματα
Μαζευτείτε και οι 3% και κάντε μήνυση στη χώρα!
Στα αρχίδια μας!Highlander έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:46
Το χάνεις εκεί που λες άοπλους. Δεύτερον δεν έχει λογική αυτό που λες όταν έχεις παρακολουθήσει τα γεγονόταHighlander έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:53Η κυβέρνηση αρνήθηκε το δικαίωμα ασύλου στους πρόσφυγες ενώ αντιμετώπισε άοπλους μετανάστες και πρόσφυγες βίαια.hades έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:52Δεν απαντάς όμως .Έγιναν αυτά που λέω ;. Ποιο δικαίωμα καταστρατήγησε το Ελληνικό κράτος; Να περνάνε παράνομα με την ΒΟΗΘΕΙΑ της Τουρκίας;Tι λέει το όργανο για αυτό;Highlander έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:50
Τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών που προσπαθούν να περάσουν παράνομα τα σύνορα υφίστανται στο ακέραιο, και δεν έχει κανένα δικαίωμα η ελληνική κυβέρνηση να τα καταργεί.
Ξέρουμε ότι γράφεις το διεθνές δικαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα στα αρχιδια σου, γιατί μας το επαναλαμβάνεις;Veni Vidi Vici έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:54Στα αρχίδια μας!Highlander έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:46
Μαζευτείτε και οι 3% και κάντε μήνυση στη χώρα!
Τι ήταν; Ένοπλοι;hades έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:55Το χάνεις εκεί που λες άοπλους. Δεύτερον δεν έχει λογική αυτό που λες όταν έχεις παρακολουθήσει τα γεγονόταHighlander έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:53Η κυβέρνηση αρνήθηκε το δικαίωμα ασύλου στους πρόσφυγες ενώ αντιμετώπισε άοπλους μετανάστες και πρόσφυγες βίαια.hades έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:52
Δεν απαντάς όμως .Έγιναν αυτά που λέω ;. Ποιο δικαίωμα καταστρατήγησε το Ελληνικό κράτος; Να περνάνε παράνομα με την ΒΟΗΘΕΙΑ της Τουρκίας;Tι λέει το όργανο για αυτό;
η ελληνική κυριαρχία είναι αρμοδιότητα του ελληνικού λαού που ψηφίζει αυτόν τον πολιτικάντη.stavmanr έγραψε: 06 Απρ 2020, 12:47
Η διαφορά είναι ότι σου γράφω για γνωμοδότηση της ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ της γερμανικής βουλής για την εφαρμογή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Όχι για κάθε έλληνα πολιτικάντη που νομίζει ότι μπορεί να εφαρμόζει ό,τι θέλει κι όπου θέλει.
κάτι ακόμα .Το Ελληνικό κράτος τους είχε ξεκαθαρίσει ότν δεν μπορούν να περάσουν με όποιο τρόπο ήταν δυνατό; Το έκανε και αυτοί τι έκαναν;Nτου χτυπόντας τα Σώματα ασφαλείας. Και ζητάει αυτή η επιτροπή να δώσουμε δικαίωμα εισόδου σε άτομα που παρέβηκαν ήδη δυο φορές τον νόμο. Πριν καν μπουν. Επίθεση σε δημόσιους υπαλλήλους της χώρας και προσπάθεια εισόδου σε στρατιωτική περιοχή.ΟκHighlander έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:55Ξέρουμε ότι γράφεις το διεθνές δικαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα στα αρχιδια σου, γιατί μας το επαναλαμβάνεις;Veni Vidi Vici έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:54Στα αρχίδια μας!Highlander έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:46
Μαζευτείτε και οι 3% και κάντε μήνυση στη χώρα!![]()
Τα σύνορα έτσι κι αλλιώς απαγορεύεται να τα περάσεις παράτυπα. Δε νομιμοποιεισαι όμως ούτε να ασκήσεις βία σε άοπλους, ούτε να αρνηθείς το κατοχυρωμένο δικαίωμα των προσφύγων στο άσυλο, όσες ανακοινώσεις και να κάνειςhades έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:58κάτι ακόμα .Το Ελληνικό κράτος τους είχε ξεκαθαρίσει ότν δεν μπορούν να περάσουν με όποιο τρόπο ήταν δυνατό; Το έκανε και αυτοί τι έκαναν;Nτου χτυπόντας τα Σώματα ασφαλείας. Και ζητάει αυτή η επιτροπή να δώσουμε δικαίωμα εισόδου σε άτομα που παρέβηκαν ήδη δυο φορές τον νόμο. Πριν καν μπουν. Επίθεση σε δημόσιους υπαλλήλους της χώρας και προσπάθεια εισόδου σε στρατιωτική περιοχή.ΟκHighlander έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:55Ξέρουμε ότι γράφεις το διεθνές δικαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα στα αρχιδια σου, γιατί μας το επαναλαμβάνεις;Veni Vidi Vici έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:54
Στα αρχίδια μας!
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Για το Αιγαίο μίστερ;LETO έγραψε: 06 Απρ 2020, 17:03 Αφου πρεπει να ανακυκλωνουμε τα ιδια και τα ιδια
Γιατι δεν πηγαν ανθρωποι και στα συνορα με τη βουλγαρια;
Γιατι οι τουρκικες δυναμεις ασφαλειας πεταγαν διαφορα στις δικες μας;
Γιατι το καθεστως τους ειπες ψευδως οτι τα συνορα ειναι ανοιχτα; (δεν ηταν ουτε επι τσιπρα)
Ηταν επιθεση, καλα εκανε η ελλ. κυβερνηση, τα θεματα εθνικης ασφαλειας εχουν προτεραιοτητα σε καθε ανθρωπινο δικαιωμα.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Είδες; όλα κάπως έτσι ξεκινάνε, με μία απλή ερώτηση.
Επειδής μάλλον δεν κατάλαβες ορθά, νομίζω ότι λέει ότι γράφει σταρχίδια του ότι μαλακία πετάνε οι ζαίοι, έτσι νομίζω εγώ δηλαδή.Highlander έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:55Ξέρουμε ότι γράφεις το διεθνές δικαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα στα αρχιδια σου, γιατί μας το επαναλαμβάνεις;Veni Vidi Vici έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:54Στα αρχίδια μας!Highlander έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:46
Το γεγονός ότι η κυβερνηση παρέβη τα ανθρώπινα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών αρνούμενη να παράσχει άσυλο στα άτομα με προσφυγικό προφίλ και αντιμετωπίζοντας βίαια άοπλους είναι αντικειμενικό γεγονός.sys3x έγραψε: 06 Απρ 2020, 17:17Επειδής μάλλον δεν κατάλαβες ορθά, νομίζω ότι λέει ότι γράφει σταρχίδια του ότι μαλακία πετάνε οι ζαίοι, έτσι νομίζω εγώ δηλαδή.Highlander έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:55Ξέρουμε ότι γράφεις το διεθνές δικαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα στα αρχιδια σου, γιατί μας το επαναλαμβάνεις;Veni Vidi Vici έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:54
Στα αρχίδια μας!
Όλη την Ελλάδα αφορά και όχι μόνον την αντιπολίτευση. Το μόνο που μας λείπει είναι να γίνουμε η Ουγγαρία της Μεσογείου.sys3x έγραψε: 06 Απρ 2020, 17:17Επειδής μάλλον δεν κατάλαβες ορθά, νομίζω ότι λέει ότι γράφει σταρχίδια του ότι μαλακία πετάνε οι ζαίοι, έτσι νομίζω εγώ δηλαδή.Highlander έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:55Ξέρουμε ότι γράφεις το διεθνές δικαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα στα αρχιδια σου, γιατί μας το επαναλαμβάνεις;Veni Vidi Vici έγραψε: 06 Απρ 2020, 16:54
Στα αρχίδια μας!