Τελικώς δεν ήταν τρία χρόνια αλλά τρεις μήνες.under έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:59Ποιο εννοεις ειναι πολυ συνηθισμενο σεναριο ; Το να μην βλεπει ο αλλος τα παιδια του επι τρια χρονια πχ ; Αν συνεβη το θεωρεις νορμαλ ;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:45 Για πες ένα ακραίο σενάριο για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Έτσι από περιέργεια.
Εγώ νομίζω ότι αυτό που συνέβη, είναι ένα πολύ συνηθισμένο σενάριο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αστυνομικός εκτέλεσε την εν διαστάσει σύζυγό του και μία φίλη της
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αστυνομικός εκτέλεσε την εν διαστάσει σύζυγό του και μία φίλη της
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Δεν είναι, αλλα κρινοντας εκ του αποτελέσματος, η θανουσα αποδείχτηκε οτι ειχε απόλυτο δίκιο που δεν ηθελε να βλέπει τα παιδια ο δολοφονοςunder έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:59
Ποιο εννοεις ειναι πολυ συνηθισμενο σεναριο ; Το να μην βλεπει ο αλλος τα παιδια του επι τρια χρονια πχ ; Αν συνεβη το θεωρεις νορμαλ ;
Αυτο που λεω εγω ειναι οτι ο ισχυρισμος του θυτη οτι δεν εβλεπε τα παιδια του επι τρια χρονια επρεπε να εξεταστει για να δουμε τι τον οδηγησε σε αυτη την πραξη.Χωρις φυσικα να αποτελει δικαιολογια.
Εσεις τον ισχυρισμο του δεν τον λαμβανατε καν υποψιν επειδη ηταν αντρας και το θυμα γυναικα.
Ε αν ισχυει αυτο που λεει ο πατερας,τοσο το χειροτερο για τον θυτη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
κατσε να φτιαξω εγω ενα στα γρηγορα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:45Για πες ένα ακραίο σενάριο για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Έτσι από περιέργεια.under έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:41Βεβαια οπως φανεται τα ακραια σεναρια τρεχουν μονο οταν το θυμα ειναι αντρας.Αν το θυμα ειναι γυναικα,τα ακραια σεναρια δεν εξεταζονται.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:24
καλα, μην το εχετε και σιγουρο.
τρεξτε πρωτα μερικα ακραια σεναρια στο μυαλο σας. ειμαι σιγουρος οτι για ολους μας υπαρχει μια σειρα συνθηκων που θα μπορουσε να μας οδηγησει να βγαλουμε το χειροτερο εαυτο μας.
η γυναικα εχει παει τα παιδια στα πεθερικα της, 500 χλμ μακρια, με αποτελεσμα να μην καταφερνει ο αντρας να τα δει, μετα απο 6 μηνες που ειναι μεσα στη στεναχωρια, βρισκει μια ακρη και μιλα μεσω σκαιπ με την 8 χρονη κορη του, οπου του λεει τα εξης.
η μαμα λεει οτι σε χωρισε γιατι εισαι μαλακας και δεν εκανες καλο κρεββατι, ενω τωρα που μενει μαζι μας ο θειος μπαμπης που την εχει μεγαλη, περναει πολυ καλα. ο θειος μπαμπης κυκλοφορει συνεχεια γυμνος, και την εχω δει. μαζι τους κοιμαται και η θεια ελενη, και ο θειος μπαμπης μου ειπε οτι σε λιγα χρονια που θα μεγαλωσω μπορει να κοιμαμαι κι εγω μαζι τους. εγω δε θελω γιατι ειναι κακος και οταν δεν τρωω το φαι μου μου κατεβαζει το βρακι και με χτυπαει στον πισινο μου.
εισαι μπατσος, κρατας οπλο, κ,αι η γυναικα ειναι 2-3 χλμ μακρια. δεν νομιζω να προλαβαινεις να ηρεμησεις τον εαυτο σου και να το δεις ψυχραιμα.
προφανως κατι τετοιο ειναι εξαιρετικα σπανιο και ακραιο, δεν λεω οτι μπορει να εχει παιξει στη συγκεκριμμενη περιπτωση κατι παρομοιο, ετσι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Είδες τα βίντεο;under έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:33 Αυτο που λεω εγω ειναι οτι ο ισχυρισμος του θυτη οτι δεν εβλεπε τα παιδια του επι τρια χρονια επρεπε να εξεταστει για να δουμε τι τον οδηγησε σε αυτη την πραξη.Χωρις φυσικα να αποτελει δικαιολογια.
Εσεις τον ισχυρισμο του δεν τον λαμβανατε καν υποψιν επειδη ηταν αντρας και το θυμα γυναικα.
Αν τα είδες, θα άκουσες και τον πατέρα να λέει ότι ο θύτης έβλεπε τα παιδιά.
Οπότε, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς γράφεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδη αν σου κοψω την επαφη με τα παιδια και σου γυρισουν τα ματια θα εχω δικιο που σου την εκοψα ; Δεν κολλαει.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:31Δεν είναι, αλλα κρινοντας εκ του αποτελέσματος, η θανουσα αποδείχτηκε οτι ειχε απόλυτο δίκιο που δεν ηθελε να βλέπει τα παιδια ο δολοφονοςunder έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:59
Ποιο εννοεις ειναι πολυ συνηθισμενο σεναριο ; Το να μην βλεπει ο αλλος τα παιδια του επι τρια χρονια πχ ; Αν συνεβη το θεωρεις νορμαλ ;
Ειδα και τα δυο βιντεο.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:36Είδες τα βίντεο;under έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:33 Αυτο που λεω εγω ειναι οτι ο ισχυρισμος του θυτη οτι δεν εβλεπε τα παιδια του επι τρια χρονια επρεπε να εξεταστει για να δουμε τι τον οδηγησε σε αυτη την πραξη.Χωρις φυσικα να αποτελει δικαιολογια.
Εχουμε τον πατερα που διαψευδει τον δραστη και εχουμε και τον δημοσιογραφο στο δευτερο βιντεο να λεει οτι εβλεπε ολο και λιγοτερο τα παιδια χωρις να δινει περισσοτερα στοιχεια.
Αν οντως ηταν εν διαστασει απο τον Δεκεμβριο δεν προκυπτουν τα τρια χρονια.
Αυτο που λεω ομως ηταν οτι εξαρχης δεν ειχατε καν σκεφτει να εξετασετε τον ισχυρισμο του δραστη.Ηταν αντρας και εκεινη ηταν γυναικα,αυτο σας αρκουσε.
-
Nero
Εδώ να υπενθυμίσω, γιατί βλέπω ότι πάλι το παραβλέπουμε ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΕ 2 ΑΤΟΜΑ, όχι μόνο την κακούργα που δεν τον άφηνε να δει τα παιδιά του
- Veni Vidi Vici
Μπορεί να αλλάξει ο τίτλος του νήματος;
Εκτελέσεις γίνονται (γίνονταν) κατόπιν δικαστικών αποφάσεων.
"Δολοφόνησε" δεν "εκτέλεσε".
Αlea jacta est
Οκ, προσπάθησε να αντιληφθείς τα βασικά και μετά προχώρησε σε αναλύσεις για το τι σκεφτόμαστε οι υπόλοιποι.under έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:41Ειδα και τα δυο βιντεο.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:36Είδες τα βίντεο;under έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:33 Αυτο που λεω εγω ειναι οτι ο ισχυρισμος του θυτη οτι δεν εβλεπε τα παιδια του επι τρια χρονια επρεπε να εξεταστει για να δουμε τι τον οδηγησε σε αυτη την πραξη.Χωρις φυσικα να αποτελει δικαιολογια.
Εχουμε τον πατερα που διαψευδει τον δραστη και εχουμε και τον δημοσιογραφο στο δευτερο βιντεο να λεει οτι εβλεπε ολο και λιγοτερο τα παιδια χωρις να δινει περισσοτερα στοιχεια.
Αν οντως ηταν εν διαστασει απο τον Δεκεμβριο δεν προκυπτουν τα τρια χρονια.
Αυτο που λεω ομως ηταν οτι εξαρχης δεν ειχατε καν σκεφτει να εξετασετε τον ισχυρισμο του δραστη.Ηταν αντρας και εκεινη ηταν γυναικα,αυτο σας αρκουσε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Veni Vidi Vici
Ότι νάναι, είσαι ρε φίλε.under έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:41
Αlea jacta est
-
Nero
τους άδειασε τον γεμιστήρα στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής. Εκτέλεση είναιVeni Vidi Vici έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:47 Μπορεί να αλλάξει ο τίτλος του νήματος;
ελα τωρα,ηταν αντρας και εκεινη γυναικα,αυτο μας λες απο χθες.Τι πιο βασικο απο αυτο ;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:48 Οκ, προσπάθησε να αντιληφθείς τα βασικά και μετά προχώρησε σε αναλύσεις για το τι σκεφτόμαστε οι υπόλοιποι.
- Veni Vidi Vici
Ειλικρινά, περίμενα να καταλάβεις τη διαφορά.Nero έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:50τους άδειασε τον γεμιστήρα στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής. Εκτέλεση είναιVeni Vidi Vici έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:47 Μπορεί να αλλάξει ο τίτλος του νήματος;
Αδίκως...
Αlea jacta est
Είσαι αστυνομικός σου διηγείται όλα αυτά το παιδί σου και το πρώτο που κάνεις είναι να του στερήσεις και μάνα και πατέρα; δεν νομίζω.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:35κατσε να φτιαξω εγω ενα στα γρηγορα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:45Για πες ένα ακραίο σενάριο για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Έτσι από περιέργεια.under έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:41
Βεβαια οπως φανεται τα ακραια σεναρια τρεχουν μονο οταν το θυμα ειναι αντρας.Αν το θυμα ειναι γυναικα,τα ακραια σεναρια δεν εξεταζονται.
η γυναικα εχει παει τα παιδια στα πεθερικα της, 500 χλμ μακρια, με αποτελεσμα να μην καταφερνει ο αντρας να τα δει, μετα απο 6 μηνες που ειναι μεσα στη στεναχωρια, βρισκει μια ακρη και μιλα μεσω σκαιπ με την 8 χρονη κορη του, οπου του λεει τα εξης.
η μαμα λεει οτι σε χωρισε γιατι εισαι μαλακας και δεν εκανες καλο κρεββατι, ενω τωρα που μενει μαζι μας ο θειος μπαμπης που την εχει μεγαλη, περναει πολυ καλα. ο θειος μπαμπης κυκλοφορει συνεχεια γυμνος, και την εχω δει. μαζι τους κοιμαται και η θεια ελενη, και ο θειος μπαμπης μου ειπε οτι σε λιγα χρονια που θα μεγαλωσω μπορει να κοιμαμαι κι εγω μαζι τους. εγω δε θελω γιατι ειναι κακος και οταν δεν τρωω το φαι μου μου κατεβαζει το βρακι και με χτυπαει στον πισινο μου.
εισαι μπατσος, κρατας οπλο, κ,αι η γυναικα ειναι 2-3 χλμ μακρια. δεν νομιζω να προλαβαινεις να ηρεμησεις τον εαυτο σου και να το δεις ψυχραιμα.
προφανως κατι τετοιο ειναι εξαιρετικα σπανιο και ακραιο, δεν λεω οτι μπορει να εχει παιξει στη συγκεκριμμενη περιπτωση κατι παρομοιο, ετσι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 635 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-