!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αστυνομικός εκτέλεσε την εν διαστάσει σύζυγό του και μία φίλη της

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Αστυνομικός εκτέλεσε την εν διαστάσει σύζυγό του και μία φίλη της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

under έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:59
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:45 Για πες ένα ακραίο σενάριο για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Έτσι από περιέργεια.

Εγώ νομίζω ότι αυτό που συνέβη, είναι ένα πολύ συνηθισμένο σενάριο.
Ποιο εννοεις ειναι πολυ συνηθισμενο σεναριο ; Το να μην βλεπει ο αλλος τα παιδια του επι τρια χρονια πχ ; Αν συνεβη το θεωρεις νορμαλ ;
Τελικώς δεν ήταν τρία χρόνια αλλά τρεις μήνες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Ποιο εννοεις ειναι πολυ συνηθισμενο σεναριο ; Το να μην βλεπει ο αλλος τα παιδια του επι τρια χρονια πχ ; Αν συνεβη το θεωρεις νορμαλ ;
Δεν είναι, αλλα κρινοντας εκ του αποτελέσματος, η θανουσα αποδείχτηκε οτι ειχε απόλυτο δίκιο που δεν ηθελε να βλέπει τα παιδια ο δολοφονος
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:28 Τελικώς δεν ήταν τρία χρόνια αλλά τρεις μήνες.

Αυτο που λεω εγω ειναι οτι ο ισχυρισμος του θυτη οτι δεν εβλεπε τα παιδια του επι τρια χρονια επρεπε να εξεταστει για να δουμε τι τον οδηγησε σε αυτη την πραξη.Χωρις φυσικα να αποτελει δικαιολογια.
Εσεις τον ισχυρισμο του δεν τον λαμβανατε καν υποψιν επειδη ηταν αντρας και το θυμα γυναικα.
Ε αν ισχυει αυτο που λεει ο πατερας,τοσο το χειροτερο για τον θυτη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:45
under έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:41
Ασέβαστος έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:24
καλα, μην το εχετε και σιγουρο.

τρεξτε πρωτα μερικα ακραια σεναρια στο μυαλο σας. ειμαι σιγουρος οτι για ολους μας υπαρχει μια σειρα συνθηκων που θα μπορουσε να μας οδηγησει να βγαλουμε το χειροτερο εαυτο μας.
Βεβαια οπως φανεται τα ακραια σεναρια τρεχουν μονο οταν το θυμα ειναι αντρας.Αν το θυμα ειναι γυναικα,τα ακραια σεναρια δεν εξεταζονται.
Για πες ένα ακραίο σενάριο για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Έτσι από περιέργεια.

κατσε να φτιαξω εγω ενα στα γρηγορα.

η γυναικα εχει παει τα παιδια στα πεθερικα της, 500 χλμ μακρια, με αποτελεσμα να μην καταφερνει ο αντρας να τα δει, μετα απο 6 μηνες που ειναι μεσα στη στεναχωρια, βρισκει μια ακρη και μιλα μεσω σκαιπ με την 8 χρονη κορη του, οπου του λεει τα εξης.
η μαμα λεει οτι σε χωρισε γιατι εισαι μαλακας και δεν εκανες καλο κρεββατι, ενω τωρα που μενει μαζι μας ο θειος μπαμπης που την εχει μεγαλη, περναει πολυ καλα. ο θειος μπαμπης κυκλοφορει συνεχεια γυμνος, και την εχω δει. μαζι τους κοιμαται και η θεια ελενη, και ο θειος μπαμπης μου ειπε οτι σε λιγα χρονια που θα μεγαλωσω μπορει να κοιμαμαι κι εγω μαζι τους. εγω δε θελω γιατι ειναι κακος και οταν δεν τρωω το φαι μου μου κατεβαζει το βρακι και με χτυπαει στον πισινο μου.

εισαι μπατσος, κρατας οπλο, κ,αι η γυναικα ειναι 2-3 χλμ μακρια. δεν νομιζω να προλαβαινεις να ηρεμησεις τον εαυτο σου και να το δεις ψυχραιμα.

προφανως κατι τετοιο ειναι εξαιρετικα σπανιο και ακραιο, δεν λεω οτι μπορει να εχει παιξει στη συγκεκριμμενη περιπτωση κατι παρομοιο, ετσι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

under έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:33 Αυτο που λεω εγω ειναι οτι ο ισχυρισμος του θυτη οτι δεν εβλεπε τα παιδια του επι τρια χρονια επρεπε να εξεταστει για να δουμε τι τον οδηγησε σε αυτη την πραξη.Χωρις φυσικα να αποτελει δικαιολογια.
Εσεις τον ισχυρισμο του δεν τον λαμβανατε καν υποψιν επειδη ηταν αντρας και το θυμα γυναικα.
Είδες τα βίντεο;

Αν τα είδες, θα άκουσες και τον πατέρα να λέει ότι ο θύτης έβλεπε τα παιδιά.

Οπότε, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς γράφεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
under

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:31
Δεν είναι, αλλα κρινοντας εκ του αποτελέσματος, η θανουσα αποδείχτηκε οτι ειχε απόλυτο δίκιο που δεν ηθελε να βλέπει τα παιδια ο δολοφονος
Δηλαδη αν σου κοψω την επαφη με τα παιδια και σου γυρισουν τα ματια θα εχω δικιο που σου την εκοψα ; Δεν κολλαει.
Άβαταρ μέλους
under

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:36
under έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:33 Αυτο που λεω εγω ειναι οτι ο ισχυρισμος του θυτη οτι δεν εβλεπε τα παιδια του επι τρια χρονια επρεπε να εξεταστει για να δουμε τι τον οδηγησε σε αυτη την πραξη.Χωρις φυσικα να αποτελει δικαιολογια.
Είδες τα βίντεο;

Ειδα και τα δυο βιντεο.
Εχουμε τον πατερα που διαψευδει τον δραστη και εχουμε και τον δημοσιογραφο στο δευτερο βιντεο να λεει οτι εβλεπε ολο και λιγοτερο τα παιδια χωρις να δινει περισσοτερα στοιχεια.
Αν οντως ηταν εν διαστασει απο τον Δεκεμβριο δεν προκυπτουν τα τρια χρονια.
Αυτο που λεω ομως ηταν οτι εξαρχης δεν ειχατε καν σκεφτει να εξετασετε τον ισχυρισμο του δραστη.Ηταν αντρας και εκεινη ηταν γυναικα,αυτο σας αρκουσε.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Εδώ να υπενθυμίσω, γιατί βλέπω ότι πάλι το παραβλέπουμε ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΕ 2 ΑΤΟΜΑ, όχι μόνο την κακούργα που δεν τον άφηνε να δει τα παιδιά του
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

Μπορεί να αλλάξει ο τίτλος του νήματος;
Εκτελέσεις γίνονται (γίνονταν) κατόπιν δικαστικών αποφάσεων.
"Δολοφόνησε" δεν "εκτέλεσε".
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

under έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:41
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:36
Είδες τα βίντεο;

Ειδα και τα δυο βιντεο.
Εχουμε τον πατερα που διαψευδει τον δραστη και εχουμε και τον δημοσιογραφο στο δευτερο βιντεο να λεει οτι εβλεπε ολο και λιγοτερο τα παιδια χωρις να δινει περισσοτερα στοιχεια.
Αν οντως ηταν εν διαστασει απο τον Δεκεμβριο δεν προκυπτουν τα τρια χρονια.
Αυτο που λεω ομως ηταν οτι εξαρχης δεν ειχατε καν σκεφτει να εξετασετε τον ισχυρισμο του δραστη.Ηταν αντρας και εκεινη ηταν γυναικα,αυτο σας αρκουσε.
Οκ, προσπάθησε να αντιληφθείς τα βασικά και μετά προχώρησε σε αναλύσεις για το τι σκεφτόμαστε οι υπόλοιποι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

under έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:41

Ότι νάναι, είσαι ρε φίλε. :lol:
Αlea jacta est
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Veni Vidi Vici έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:47 Μπορεί να αλλάξει ο τίτλος του νήματος;
τους άδειασε τον γεμιστήρα στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής. Εκτέλεση είναι
Άβαταρ μέλους
under

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:48 Οκ, προσπάθησε να αντιληφθείς τα βασικά και μετά προχώρησε σε αναλύσεις για το τι σκεφτόμαστε οι υπόλοιποι.
ελα τωρα,ηταν αντρας και εκεινη γυναικα,αυτο μας λες απο χθες.Τι πιο βασικο απο αυτο ;
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Nero έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:50
Veni Vidi Vici έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:47 Μπορεί να αλλάξει ο τίτλος του νήματος;
τους άδειασε τον γεμιστήρα στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής. Εκτέλεση είναι
Ειλικρινά, περίμενα να καταλάβεις τη διαφορά.
Αδίκως...
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:35
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:45
under έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:41

Βεβαια οπως φανεται τα ακραια σεναρια τρεχουν μονο οταν το θυμα ειναι αντρας.Αν το θυμα ειναι γυναικα,τα ακραια σεναρια δεν εξεταζονται.
Για πες ένα ακραίο σενάριο για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Έτσι από περιέργεια.

κατσε να φτιαξω εγω ενα στα γρηγορα.

η γυναικα εχει παει τα παιδια στα πεθερικα της, 500 χλμ μακρια, με αποτελεσμα να μην καταφερνει ο αντρας να τα δει, μετα απο 6 μηνες που ειναι μεσα στη στεναχωρια, βρισκει μια ακρη και μιλα μεσω σκαιπ με την 8 χρονη κορη του, οπου του λεει τα εξης.
η μαμα λεει οτι σε χωρισε γιατι εισαι μαλακας και δεν εκανες καλο κρεββατι, ενω τωρα που μενει μαζι μας ο θειος μπαμπης που την εχει μεγαλη, περναει πολυ καλα. ο θειος μπαμπης κυκλοφορει συνεχεια γυμνος, και την εχω δει. μαζι τους κοιμαται και η θεια ελενη, και ο θειος μπαμπης μου ειπε οτι σε λιγα χρονια που θα μεγαλωσω μπορει να κοιμαμαι κι εγω μαζι τους. εγω δε θελω γιατι ειναι κακος και οταν δεν τρωω το φαι μου μου κατεβαζει το βρακι και με χτυπαει στον πισινο μου.

εισαι μπατσος, κρατας οπλο, κ,αι η γυναικα ειναι 2-3 χλμ μακρια. δεν νομιζω να προλαβαινεις να ηρεμησεις τον εαυτο σου και να το δεις ψυχραιμα.

προφανως κατι τετοιο ειναι εξαιρετικα σπανιο και ακραιο, δεν λεω οτι μπορει να εχει παιξει στη συγκεκριμμενη περιπτωση κατι παρομοιο, ετσι;
Είσαι αστυνομικός σου διηγείται όλα αυτά το παιδί σου και το πρώτο που κάνεις είναι να του στερήσεις και μάνα και πατέρα; δεν νομίζω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”