!!! DEVELOPMENT MODE !!!
No Nut November
Re: No Nut November
δεν μπορώ ν αποφασίσω ποιος είναι πιο νερντ
ο νέρο ή ο νάνος;
ο νέρο ή ο νάνος;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Nero
καλά, στα 80s ζεις ακόμα? Εδώ και μερικές δεκαετίες το να είσαι nerd είναι mainstream, το λες και κομπλιμέντο δηλαδή
- Eθνικοκοινωνιστης
snowflakes ειναι
μην προσβαλλεις τους νερντ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Dwarven Blacksmith
Το νερντ σχεδόν δεν υπάρχει πια. Όλοι και ηι γιαγιά τους έχουν δει τουλάχιστον 40 ταινίες μαρβελ/σταρ γουωρς τους τελευταίους 7 μήνες.
Έχω καταλήξει ότι οι μόνοι αναπομείναντες νόρμιζ είναι αυτοί που το αγαπημένο τους παιχνίδι είναι το FIFA<currentYear>.
Έχω καταλήξει ότι οι μόνοι αναπομείναντες νόρμιζ είναι αυτοί που το αγαπημένο τους παιχνίδι είναι το FIFA<currentYear>.
- Eθνικοκοινωνιστης
καμια σχεση αυτοι με τους normiesDwarven Blacksmith έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 23:56 Το νερντ σχεδόν δεν υπάρχει πια. Όλοι και ηι γιαγιά τους έχουν δει τουλάχιστον 40 ταινίες μαρβελ/σταρ γουωρς τους τελευταίους 7 μήνες.
το gamers rise up δεν το γνωριζεις?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Άρα οι nerds είναι normies.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 23:56 Το νερντ σχεδόν δεν υπάρχει πια. Όλοι και ηι γιαγιά τους έχουν δει τουλάχιστον 40 ταινίες μαρβελ/σταρ γουωρς τους τελευταίους 7 μήνες.
- Dwarven Blacksmith
Κάτι τέτοιο εννοώ κι εγώ. Προφανώς υπάρχει ακόμα μια κλίμακα αλλά δεν υφίσταται culture και counterculture, είναι απλά πολλά παράλληλα cultures.Bipsco έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 00:02Άρα οι nerds είναι normies.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 23:56 Το νερντ σχεδόν δεν υπάρχει πια. Όλοι και ηι γιαγιά τους έχουν δει τουλάχιστον 40 ταινίες μαρβελ/σταρ γουωρς τους τελευταίους 7 μήνες.
-
Nero
snowflakes: όρος που χρησιμοποιείται κατα κόρον σε κύκλους της alt-right, της εναλλακτικοδεξιάς. Χιονονιφάδες, δηλαδή μαλθακοί, ευαισθητούληδες που πληγώνονται εύκολα
Νορμις: normies, οι νορμαλ. Αρχικά όρος που προήρθε απο την κοινότητα του 4chan. Οι κανονικοί αλλά με υποτιμητική χροιά. Σε αντιδιαστολή οι χρήστες του 4chan είναι κυριολεκτικά τρωγλοδύτες και συχνά έχουν αυτο-διαγνωστεί με αυτισμό ή ψυχιατρικές διαταραχές τα οποία θεωρούν ότι τους δίνουν κάποιου είδους ξεχωριστές ικανότητες.
τώρα έχει ξεφύγει λίγο βέβαια ο όρος
- Eθνικοκοινωνιστης
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Είναι κομπλιμέντο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.