!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Aν μου λέγαν πριν ένα χρόνο ότι θα κυκλοφορούσε βιβλίο μου.....

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Aν μου λέγαν πριν ένα χρόνο ότι θα κυκλοφορούσε βιβλίο μου.....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Ολος ο πλανητης κραζει τη Γερμανια επι χρονια για το πλεονασμα...

αλλα στο πχορουμ νομιζουν οτι προκειται για επινοησεις του Αριστου.

Ειναι προφανες πως δεν εχετε ανοιξει ποτε ελληνικη η ξενη εφημεριδα στις διεθνεις στηλες και ενημερωνοσαστε μονο απο ΣΚΑΙ.

Telegraph: Το γερμανικό εμπορικό πλεόνασμα μεγαλύτερη απειλή για το ευρώ από την Ελλάδα

Μεγαλύτερη απειλή για το μέλλον του ευρώ αποτελεί το εμπορικό πλεόνασμα- ρεκόρ της Γερμανίας από την Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, όπου επισημαίνεται ότι, εάν οι κανόνες της Ε.Ε. εφαρμόζονταν όπως πρέπει, η Γερμανία θα βρισκόταν αντιμέτωπη με πρόστιμα επειδή θέτει σε κίνδυνο τη σταθερότητα της Ευρωζώνης και παραβιάζει για πέμπτη συνεχή χρονιά τη Διαδικασία Μακροοικονομικών Ανισορροπιών.

https://www.huffingtonpost.gr/2015/05/0 ... 19650.html

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Ουτε capital δεν διαβαζετε.

Το γερμανικό πλεόνασμα είναι κακό για την ευρωζώνη

https://www.capital.gr/think-tank/19184 ... n-eurozoni

.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Αρίστος έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 16:42
Λεγεών έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 16:41
sharp έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 16:35 Στο μέλλον τα ποστ του Αρίστου θα έχουν ως βιβλιογραφία για τους ισχυρισμούς του το βιβλίο του.

Την βάψαμε.
:smt005:

Ρε μπαγάσα Αρίστο, έχεις καταφέρει να σε δουλεύουν σε τουλάχιστον δυο διαφορετικά φόρα (εδώ και στο ανελεύθερο, ο Λαχουρένιος σου τα ελεγε καλά πριν κάτι εβδομάδες). Πιστεύεις πραγματικά ότι όλο αυτό γίνεται επειδή είσαι το άλας της γης και όλοι ζηλεύουν την επιτυχία σου, την εξυπνάδα σου και την ομορφιά σου;

Στο ελευθερο καναμε ψηφοφορια και ο Λαχουρενιος τον ηπιε 19-15.

.
Τι ψηφοφορία, ποιος πέφτει πιο κοντά στην πραγματικότητα;
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Προφανως εκει στις σπηλιες που ζειτε δεν μαθατε γιατι ο Τραμπ ξεκινησε δασμους στην ΕΕ.

Το υψηλό εμπορικό πλεόνασμα βάζει τη Γερμανία στο στόχαστρο Τραμπ

https://www.kathimerini.gr/983426/artic ... stro-tramp

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Γερμανικό ινστιτούτο: Οι ΗΠΑ έχουν δίκιο στον εμπορικό πόλεμο!

Να παραδεχθεί τα λάθη της καλεί τη Γερμανία ο επικεφαλής του γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών (DIW), Μάρτσελ Φράτσερ, λαμβάνοντας θέση στην εν εξελίξει διαμάχη για το παγκόσμιο εμπόριο.

Μάλιστα, ο Γερμανός οικονομολόγος εκφράζει την κατανόησή του ως προς την οργή του Donald Trump, ο οποίος καταγγέλλει το υψηλό εμπορικό πλεόνασμα της ευρωπαϊκής χώρας.

«Η κυβέρνηση πρέπει να φανεί ειλικρινής και να αποδεχθεί την κατηγορία» τονίζει, χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στην PNP.

«Εάν η Γερμανία προχωρούσε σε αύξηση των επενδύσεων και οι επενδυτικές ευκαιρίες για τις ξένες εταιρείες βελτιώνονταν, αυτό θα ήταν μια σημαντική συμβολή στην αποκλιμάκωση του εμπορικού πολέμου» προτείνει, παράλληλα.

Μετά την επιβολή δασμών στον χάλυβα και το αλουμίνιο, ο Φράτσερ θεωρεί αρκετά πιθανή την επιβολή περιορισμών και στις εισαγωγές αυτοκίνητων από την Ε.Ε.

Παρόλα αυτά, επαναλαμβάνει ότι «η Γερμανία παραβιάζει εδώ και χρόνια τους κανόνες της Ε.Ε. για το εμπορικό ισοζύγιο». «Είναι κυνικό να προσπαθούμε να πείσουμε ξανά και ξανά τους γείτονες να τηρήσουν τους κοινούς κανόνες, ενώ το ίδιο το Βερολίνο τους παραβιάζει» επισημαίνει, μεταξύ άλλων.

«Το να αποδίδουμε το τεράστιο πλεόνασμα των εξαγωγών, ξανά και ξανά, στα μεγάλα επιτεύγματα των γερμανικών εταιρειών, είναι ανοησία» τονίζει στον ίδιο τόνο και καταλήγει:

«Η αιτία είναι ότι η διαφορά μεταξύ των εξαγωγών και των εισαγωγών είναι πάρα πολύ μεγάλη, και αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει».

https://iskra.gr/%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE% ... %AF%CE%BA/

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Αμα θελετε κι αλλα τρομπονια εδω ειμαι.

.
sharp

Αυτά όλα είναι αποτέλεσμα της νομισματικής πολιτικής του Ντράγκι που την έκανε προς χάριν του Νότου. Όσο όμως πέφτει το Ευρώ, τόσο φτηναίνουν τα Γερμανικά προϊόντα και ο κόσμος τα προτιμά από τα αντίστοιχα Γαλλικά, Ιταλικά ή Ελληνικά. Αυτός είναι ο φαύλος κύκλος του κοινού νομίσματος.

Βλέπεις δεν γίνεται να φορέσει το ίδιο κοστούμι ένας χοντρός και ένας αδύνατος.

Ίσως όταν εκδοθεί το βιβλίο σου και το διαβάσουν στις Βρυξέλλες να εμπνευστούν μια λύση.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Το 2015 η Γερμανια ειχε επι 5 χρονια παραβει το πλεονασμα.

Αρα το ζητημα υπηρχε ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ τον Ντραγκι.

Συνεχισε sharp εχεις τρομπονομαγνητη.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 30 Ιούλ 2019, 17:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Που ειναι ο Γιαννοπουλος να επικρινει το ΔΝΤ;

ΔΝΤ: Κριτική στη Γερμανία για το εμπορικό πλεόνασμα

Ταμείο και Κομισιόν εδώ και καιρό προτρέπουν τη Γερμανία να ενισχύσει την εγχώρια ζήτηση αυξάνοντας τους μισθούς και τις επενδύσεις.

Η απροθυμία της Γερμανίας να μειώσει το εμπορικό της πλεόνασμα συμβάλλει στην ένταση στο θέμα του εμπορίου και ενισχύει τους κινδύνους που θα μπορούσαν να υπονομεύσουν την παγκόσμια χρηματοπιστωτική σταθερότητα, δήλωσε ο Μορίς Όμπστφελντ, επικεφαλής οικονομολόγος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ).

«Σε χώρες με πλεόνασμα (στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών), όπως η Γερμανία, βλέπουμε, στην καλύτερη περίπτωση, διστακτικά μέτρα για την αντιστάθμιση του πλεονάσματος», ανέφερε ο Όμπστφελντ, σε άρθρό του που φιλοξενείται στη γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εδώ και καιρό προτρέπουν τη Γερμανία να ενισχύσει την εγχώρια ζήτηση αυξάνοντας τους μισθούς και τις επενδύσεις προκειμένου να μειωθούν οι παγκόσμιες οικονομικές ανισορροπίες, όπως τις χαρακτηρίζουν. Μετά την εκλογή του, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει κατ’ επανάληψη επικρίνει την εξαγωγική ισχύ της Γερμανίας.

Ο Όμπστφελντ δήλωσε ότι χώρες, όπως οι ΗΠΑ, με ελλειμματικό ισοζύγιο, θα πρέπει να μειώσουν το έλλειμμα στο προϋπολογισμό, να παροτρύνουν τα νοικοκυριά να εξοικονομούν περισσότερα και σταδιακά να εξομαλύνουν τη νομισματική τους πολιτική.

Οι χώρες, όπου το ισοζύγιο είναι πλεονασματικό, όπως η Γερμανία, θα πρέπει να αυξήσουν τις κρατικές δαπάνες, για παράδειγμα επενδύοντας σε υποδομές ή στην ψηφιοποίηση, προκειμένου οι επιχειρήσεις να επενδύουν περισσότερα στην εγχώρια αγορά παρά να στρέφουν το μέλλον τους στο εξωτερικό.

Πηγές: ΑΠΕ- Reuters

http://newpost.gr/kosmos/687368/dnt-kri ... -pleonasma

.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cavaliere έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 13:07
Ασέβαστος έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 10:06αν εγραφε κανα μυθιστόρημα, μονο καλοταξιδο και μπραβο θα ακουγε.

εδω μιλαμε για πολιτικη αναλυση, την οποια την εχουμε φαει στη μαπα απο τον αριστο, και εχουμε κλασει στο γελιο εδω και 10 χρονια. ε, δε μπορει τις πιπες που γραφει συνηθως να τις κοροιδευουμε, και μολις τις εκδοσει σε χαρτι να αρχισουμε τα μπραβο και καλοταξιδο, θα ειναι μεγαλη κωλοτουμπα απο μερους μας.
Δεν έχετε αστική ευγένεια, μουντρούχοι.
αληθες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Cavaliere έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 13:15 Κράχτε, ρε, κράχτε. Πληβείοι. Τι θα κερδίσετε; Καλά κάνει και διαφημίζει. Πουλάς καρπούζια με το σαβουάρ βιβρ του Ζαμπούνη; Μαζί του, να βγαίνει κάθε μέρα με μικρόφωνο, λαϊκά τραγούδια στο background, και να βγαίνουν στα μπαλκόνια για κράξιμο, όταν βγαίνουν τα νούμερα που ψηφίζετε για να κάνουν ντόρο και τσίρκο, είναι καλά; Αχ, ξέχασα, δεν τους ψηφίζουμε ημείς, έρχονται οι aliens , ψηφίζουν, και ξαναφεύγουν, εμείς την Κυριακή εκείνη είμαστε δεμένοι σε υπόγεια.
μα τα καρπουζια ειναι σαπια, αφου. :102:

γιατι να μην κραξουμε; σε παρακμιακο καφενε ειμαστε, οχι στα ανακτορα. :102:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Cavaliere έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 15:49 Εάν έγραφα και κυκλοφορούσα βιβλίο -που δεν υπάρχει περίπτωση- θα το κρατούσα εδώ κρυφό, επειδή όλοι οι χαβαλέδες θα με κράζανε, και δεν έχω όρεξη να ρίχνω βρισίδια. Φτου, φτου, σκόρδα, μακριά από γκαντέμηδες.
αν ομως το δημοσιευες εδω, γνωριζοντας οτι εχει ενα σωρο χαβαλεδες που θα σε κραξουνε, ε, δεν ηρθες για το κυνηγι, ετσι; :roll:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Kauldron έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 16:42 Κάποιοι δεν καταλαβαίνετε οτι δεν υπάρχει κακή δημοσιότητα.
καταλαβαινουμε αλλα στα παπαργια μας, χαβαλες να γινεται.

sharp

Αρίστος έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 17:25 Το 2015 η Γερμανια ειχε επι 5 χρονια παραβει το πλεονασμα.

Αρα το ζητημα υπηρχε ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ τον Ντραγκι.

Συνεχισε sharp εχεις τρομπονομαγνητη.

.
Ακόμη να καταλάβεις ότι οι χώρες του Ευρώ δεν ανταλλάσουν όλα τα προϊόντα μεταξύ τους, παρά εξάγουν και εισάγουν σε και από άλλες χώρες, όπως Κίνα, ΗΠΑ, Ζιμπάμπουε κλπ.;

Το ότι η Γερμανία πουλάει πολλά Μερσεντέ στον Κινέζο δεν εμποδίζει την Ελλάδα να τους πουλάει ελαιόλαδο. Προϋπόθεση βέβαια να δουλεύει το εμπόριο σωστά και σύννομα και να μην πουλιέται χέρι με χέρι σε τενεκέδες (ρώτα τον Γιαννόπουλο να σού πει λεπτομέρειες).
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Αρίστος έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 10:28 Οσοι δουλευαν εφαγαν μεγαλοπρεπεις ταπες.

Πιχι ο Λεγεωνης δεν λεει οτι υποστηρικτες χαμενων πολιτισμων στην Προιστορια ηταν ο Αινσταιν, ο Οπενχαιμερ και ολη η Ελιτ της Σοβιετικης επιστημης.

Σημερα γνωριζουμε ενα τετοιο πολιτισμο που εφερε τα πανω κατω στις γνωσεις μας για την προιστορια.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE ... F%80%CE%AD

.
Πιστεύεται ότι κατασκευάστηκαν από κυνηγούς-τροφοσυλλέκτες.
Μέγας πολιτισμός! :smt005:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”