Μη κερδοσκοπικά σημαίνει ότι πρέπει να έχουν σκοπό την αποστολή τους, όχι το κέρδος. Πρέπει απλά να καλύπτουν τα έξοδα τους. Αν έχουν κέρδη μπορούν να τα διαθέσουν σε μείωση των διδάκτρων.paul25 έγραψε: 23 Ιουν 2019, 17:36Τα Μη-Κερδοσκοπικα δε σημαινει πως δεν εχουν στοχο το κερδος, φυσικα και το εχουν, τα καλουμε ετσι διοτι το κερδος που αφηνουν δεν το καρπωνονται οι μετοχοι για ιδιον οφελος, αλλα ο ιδιος οργανισμος για τον εαυτο του. Προφανως λοιπον πρεπει να ειναι επικερδης για να λειτουργησει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος...
- Dwarven Blacksmith
Re: Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος...
δημόσια είναι τα αγγλικά πανεπιστήμια με ανεξάρτητη διοικηση, το κράτος τα χρηματοδοτεί σε μεγάλο βαθμό και έτσι επιβάλλει και πολιτικές τύπου να δέχονται ανεπαρκείς φοιτητές από σχολεία μειονοτήτων έστω και αν δεν πλοιρούν τα entry standards που ισχύουν κανονικά. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι εν πολλοίςείναι κερδοσκοπικοί οργανισμοί τα χρήματα των οποίων νεόμονται οι μανατζαραίοι πρυτάνεις τους που ως πειρατές τα έχουν καταλάβειST48410 έγραψε: 23 Ιουν 2019, 00:43Τα αγγλικά πανεπιστήμια τι είναι; Γιατί δημόσια με την έννοια των δικών μας δεν είναι σίγουρα. Τέλος πάντων στο παρόν θέμα δεν έχω ιδεολογική τοποθέτηση. Άσπρη γάτα, μαύρη γάτα κλπ αρκεί να γίνουν τα πανεπιστήμιά μας καλύτερα κρινόμενα με ότι κριτήρια κρίνονται τα πανεπιστήμια όλου του κόσμου.
Ωστόσο εξήγησα γιατί θεωρώ πως μια μορφή ανταγωνισμού και μεταφοράς τεχνογνωσίας θα ήταν επωφελής.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ναι σαν κάτι φιλανθρωπικές οργανώσεις που ο ceo τους παίρνει τα μισά από τις δωρεές. Όντως νομικά θεωρούνται charities δεν έχουν μετόχους,δεν δίνουν μέρισμα, απλά οι μανατζαραίοι τους καθορίζουν μόνοι τους τον μισθό τους (κατά βάση διορίζουν ένα συμβούλιο που το κάνει), ξοδεύουνό,τι θέλουν, όπου θελουν, δίνουν εργολαβίες σε κολλητούς τους κλπ. Δεν υπάρχει χειρότερο παράδειγμα διοίκησης από τα αγγλικά πανεπιστήμια, και δυστυχώς θα σκάσει η φούσκα σύντομαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Ιουν 2019, 11:44 Έχω την εντύπωση ότι τα αγγλικά πανεπιστήμια είναι φιλανθρωπικές οργανώσεις και ένα μεγάλο μέρος των εσόδων τους προέρχεται από δωρεές.
τι λες? κρατικές διοικήσεις σε αγγλικά πανεπιστήμια? Πού την είδες αυτή την μπούρδα?DIOMEDESGR έγραψε: 23 Ιουν 2019, 11:47Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Ιουν 2019, 11:44 Έχω την εντύπωση ότι τα αγγλικά πανεπιστήμια είναι φιλανθρωπικές οργανώσεις και ένα μεγάλο μέρος των εσόδων τους προέρχεται από δωρεές.
Σαν φιλανθρωπικά ιδρύματα τοποθετούντα οι Κρατικές Διοικήσεις και φυσικά κάποιο Κρατικό budget.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν πάει έτσι, δεν είναι καντίνα στην παραλιακή. Όσο περισσότερα χρήματα έχουν, τόσα περισσότρα γκραντς για έρευνα, τόσο καλύτερους ερευνητές και καθηγητές προσεκλύουν κοκDwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιουν 2019, 17:41Μη κερδοσκοπικά σημαίνει ότι πρέπει να έχουν σκοπό την αποστολή τους, όχι το κέρδος. Πρέπει απλά να καλύπτουν τα έξοδα τους. Αν έχουν κέρδη μπορούν να τα διαθέσουν σε μείωση των διδάκτρων.paul25 έγραψε: 23 Ιουν 2019, 17:36Τα Μη-Κερδοσκοπικα δε σημαινει πως δεν εχουν στοχο το κερδος, φυσικα και το εχουν, τα καλουμε ετσι διοτι το κερδος που αφηνουν δεν το καρπωνονται οι μετοχοι για ιδιον οφελος, αλλα ο ιδιος οργανισμος για τον εαυτο του. Προφανως λοιπον πρεπει να ειναι επικερδης για να λειτουργησει.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
χαχα, μάλλον σε bonus των διοικήσεων. Κάργα κερδοσκοπικά είναι, όντως απλά αντί για μετόχους τα κέρδη τα καρπώνονται οι διοικήσεις μέσω υψηλών μισθών, bonuses, διορισμούς ημετέρων (υπερφουσκωμένος admin τομέας) κλπ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιουν 2019, 17:41Μη κερδοσκοπικά σημαίνει ότι πρέπει να έχουν σκοπό την αποστολή τους, όχι το κέρδος. Πρέπει απλά να καλύπτουν τα έξοδα τους. Αν έχουν κέρδη μπορούν να τα διαθέσουν σε μείωση των διδάκτρων.paul25 έγραψε: 23 Ιουν 2019, 17:36Τα Μη-Κερδοσκοπικα δε σημαινει πως δεν εχουν στοχο το κερδος, φυσικα και το εχουν, τα καλουμε ετσι διοτι το κερδος που αφηνουν δεν το καρπωνονται οι μετοχοι για ιδιον οφελος, αλλα ο ιδιος οργανισμος για τον εαυτο του. Προφανως λοιπον πρεπει να ειναι επικερδης για να λειτουργησει.
Κάτι έχεις μπερδέψει, τα grants φέρνουν λεφτά όχι το ανάποδο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2019, 17:50Δεν πάει έτσι, δεν είναι καντίνα στην παραλιακή. Όσο περισσότερα χρήματα έχουν, τόσα περισσότρα γκραντς για έρευνα, τόσο καλύτερους ερευνητές και καθηγητές προσεκλύουν κοκDwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιουν 2019, 17:41Μη κερδοσκοπικά σημαίνει ότι πρέπει να έχουν σκοπό την αποστολή τους, όχι το κέρδος. Πρέπει απλά να καλύπτουν τα έξοδα τους. Αν έχουν κέρδη μπορούν να τα διαθέσουν σε μείωση των διδάκτρων.paul25 έγραψε: 23 Ιουν 2019, 17:36
Τα Μη-Κερδοσκοπικα δε σημαινει πως δεν εχουν στοχο το κερδος, φυσικα και το εχουν, τα καλουμε ετσι διοτι το κερδος που αφηνουν δεν το καρπωνονται οι μετοχοι για ιδιον οφελος, αλλα ο ιδιος οργανισμος για τον εαυτο του. Προφανως λοιπον πρεπει να ειναι επικερδης για να λειτουργησει.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ναι αυτό εννοώ, τα χρήματα γίνονται γκραντς για έρευνα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Dwarven Blacksmith
Τότε είναι προφανές ότι η αποστολή τους για παροχή μόρφωσης δεν είναι συμβατή με την αποστολή τους για έρευνα.
Σαφεστατα! Αλλα κανεις δεν ξερει τι αναγκες και τι ζημιες μπορει να προκυψουν απο χρονια σε χρονια, πχ μπορει η κρατικη χρηματοδοτηση να μειωθει την επομενη χρονια κατ 10% θα πρεπει να εχουν λεφτα να το καλυψουν αν δεν θελουν να αυξησουν διδακτρα κλπ.Επομενως πρεπει να ειναι κερδοφορα και οχι με ταμειο μειον.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιουν 2019, 17:41 Μη κερδοσκοπικά σημαίνει ότι πρέπει να έχουν σκοπό την αποστολή τους, όχι το κέρδος. Πρέπει απλά να καλύπτουν τα έξοδα τους. Αν έχουν κέρδη μπορούν να τα διαθέσουν σε μείωση των διδάκτρων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paul25 την 23 Ιουν 2019, 18:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Γι αυτό πάει κατά διαόλου η πρόοδος στην επιστήμη και την τεχνολογία (σε αντίθεση με την Ελλάδα)Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιουν 2019, 18:41 Τότε είναι προφανές ότι η αποστολή τους για παροχή μόρφωσης δεν είναι συμβατή με την αποστολή τους για έρευνα.
Πάνος Σκουρλέτης
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Στο board του ιδρύματος δεν συμμετέχουν κρατικοί υπάλληλοι? Είχα την εντύπωση ότι συμμετέχουν και τέτοιοι.Lord Brum έγραψε: 23 Ιουν 2019, 17:47τι λες? κρατικές διοικήσεις σε αγγλικά πανεπιστήμια? Πού την είδες αυτή την μπούρδα?DIOMEDESGR έγραψε: 23 Ιουν 2019, 11:47Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Ιουν 2019, 11:44 Έχω την εντύπωση ότι τα αγγλικά πανεπιστήμια είναι φιλανθρωπικές οργανώσεις και ένα μεγάλο μέρος των εσόδων τους προέρχεται από δωρεές.
Σαν φιλανθρωπικά ιδρύματα τοποθετούντα οι Κρατικές Διοικήσεις και φυσικά κάποιο Κρατικό budget.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Πέστα Άγιε του Θεού! ΜΑς φάγανε τα ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΑ μηχανήματα και τα μπλιμπλίκια!Saliveros έγραψε: 23 Ιουν 2019, 18:46Γι αυτό πάει κατά διαόλου η πρόοδος στην επιστήμη και την τεχνολογία (σε αντίθεση με την Ελλάδα)Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιουν 2019, 18:41 Τότε είναι προφανές ότι η αποστολή τους για παροχή μόρφωσης δεν είναι συμβατή με την αποστολή τους για έρευνα.![]()
ουουουου 666, ουουουουο 666, ουουουουο........
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Εμφιλοχωρώ στο νήμα για να παρατηρήσω το εξής: ο DIOMEDESGR ειναι μπαγλαμάς.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Nero
γιατί βρε? Επειδή θέλει να καταργήσει την πρόσβαση στη δημόσια δωρεάν παιδεία για να λύσει το πρόβλημα των μπαχαλάκηδων? Λογικό δεν ακούγεται? Σαν να βάζεις φωτιά στο σπίτι σου για να σκοτώσεις την κατσαρίδα που βρήκες στο μπάνιοYochanan έγραψε: 23 Ιουν 2019, 19:15 Εμφιλοχωρώ στο νήμα για να παρατηρήσω το εξής: ο DIOMEDESGR ειναι μπαγλαμάς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 0 Απαντήσεις