!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσκεκλημένη στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ η Κα Κεραμέως
-
Nero
Re: Προσκεκλημένη στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ η Κα Κεραμέως
Το έγραψα και παραπάνω ότι είναι ιδρύτρια φιλανθρωπικής ΜΚΟ που λειτουργεί σαν μεσάζοντας που αξιοποιεί ιδιωτικές δωρεές. Απο τη στιγμή που Σαμαράς λέει ότι τη γνώρισε εκεί υποθέτω ότι έγινε είτε απο σπόντα είτε εσκεμμένα δίαυλος για να δικτυωθεί με επιχειρηματίες που τώρα προωθούν την πολιτικής καριέρα. Εφόσον αυτή η καριέρα αποδειχτεί αξιόλογη εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μ'αυτό
- Λίνο Βεντούρα
Καλά, μη λες μεγάλα λόγια. Όταν κάποιοι ισχυροί παράγοντες προωθούν κάποιον δεν το κάνουν με το αζημίωτο και, ιδίως όταν αυτός που προωθείται είναι νουμπάς είναι ο κανόνας να γίνει το υποχείριο τους. Σίγουρα θα είχες πρόβλημα με αυτό.
Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί.
ΥΓ πέρα από την ακατάσχετη κολακεία και γλείψιμο που πέφτει στο βίντεο της συγκέντρωσης είναι αίσχος και η μουσικές επιλογές. Ποιος στον πούτσο έκανε τον ντιτζέη;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
Nero
Κοίταξε να δεις, είμαι πραγματιστής: οι παράγοντες είναι παράγοντες και θα προωθούν βρέξει χιονίσει. Οι τρόποι για να μπει κανείς στην πολιτική είναι ελάχιστοι και αυτός ο τρόπος δεν είναι δεδομένα ο χειρότερος. Απο κει και πέρα το παίρνω ως θετικό όταν προωθούνται άτομα που έχουν άποψη και ικανότητες αντί για τους Μπογδάνους ακόμα και αν οι λόγοι που προωθούνται είναι άλλοι. Όσο δεν έχει στόχο ως πολιτικός να κάνει μόνο αυτό, δηλαδή να ανταποδίδει άρες στου πάτρονες αλλά εκπληρώνει υποχρεώσεις ασκώντας πολιτική και μάλιστα θετική πολιτική, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 00:09Καλά, μη λες μεγάλα λόγια. Όταν κάποιοι ισχυροί παράγοντες προωθούν κάποιον δεν το κάνουν με το αζημίωτο και, ιδίως όταν αυτός που προωθείται είναι νουμπάς είναι ο κανόνας να γίνει το υποχείριο τους. Σίγουρα θα είχες πρόβλημα με αυτό.
ΥΓ πέρα από την ακατάσχετη κολακεία και γλείψιμο που πέφτει στο βίντεο της συγκέντρωσης είναι αίσχος και η μουσικές επιλογές. Ποιος στον πούτσο έκανε τον ντιτζέη;![]()
Για την εν λόγω, αν ισχύουν αυτά που λέτε ότι είχε δηλαδή εξ αρχή στόχο να γίνει πολιτικός αντί να ασκήσει νομική ούτε εκεί βρίσκω απαραίτητα κάτι μεμπτό, πάλι με προϋποθέσεις όμως, και κυρίως με την προϋπόθεση ότι είχε στόχο να μπει γιατί είχε όρεξη για την πολιτική και όχι για να τσεπώνει μισθό βουλευτή. Πιστεύω ότι είναι θεμιτό να πιστεύει κανείς ότι ισχύει ως ένα βαθμό το πρώτο απο τη στιγμή που μάλλον δεν είχε ανάγκη τα λεφτά
- Λίνο Βεντούρα
Είσαι αισιόδοξος. Γιατί όχι; έχουμε ξεχάσει αυτό το συναίσθημα με την μουργα που έχει καταλάβει την πολιτική ζωή.Nero έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 00:24Κοίταξε να δεις, είμαι πραγματιστής: οι παράγοντες είναι παράγοντες και θα προωθούν βρέξει χιονίσει. Οι τρόποι για να μπει κανείς στην πολιτική είναι ελάχιστοι και αυτός ο τρόπος δεν είναι δεδομένα ο χειρότερος. Απο κει και πέρα το παίρνω ως θετικό όταν προωθούνται άτομα που έχουν άποψη και ικανότητες αντί για τους Μπογδάνους ακόμα και αν οι λόγοι που προωθούνται είναι άλλοι. Όσο δεν έχει στόχο ως πολιτικός να κάνει μόνο αυτό, δηλαδή να ανταποδίδει άρες στου πάτρονες αλλά εκπληρώνει υποχρεώσεις ασκώντας πολιτική και μάλιστα θετική πολιτική, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 00:09Καλά, μη λες μεγάλα λόγια. Όταν κάποιοι ισχυροί παράγοντες προωθούν κάποιον δεν το κάνουν με το αζημίωτο και, ιδίως όταν αυτός που προωθείται είναι νουμπάς είναι ο κανόνας να γίνει το υποχείριο τους. Σίγουρα θα είχες πρόβλημα με αυτό.
ΥΓ πέρα από την ακατάσχετη κολακεία και γλείψιμο που πέφτει στο βίντεο της συγκέντρωσης είναι αίσχος και η μουσικές επιλογές. Ποιος στον πούτσο έκανε τον ντιτζέη;![]()
Για την εν λόγω, αν ισχύουν αυτά που λέτε ότι είχε δηλαδή εξ αρχή στόχο να γίνει πολιτικός αντί να ασκήσει νομική ούτε εκεί βρίσκω απαραίτητα κάτι μεμπτό, πάλι με προϋποθέσεις όμως, και κυρίως με την προϋπόθεση ότι είχε στόχο να μπει γιατί είχε όρεξη για την πολιτική και όχι για να τσεπώνει μισθό βουλευτή. Πιστεύω ότι είναι θεμιτό να πιστεύει κανείς ότι ισχύει ως ένα βαθμό το πρώτο απο τη στιγμή που μάλλον δεν είχε ανάγκη τα λεφτά
Μακάρι να προσφέρει στην χώρα έργο, και -ποιος ξέρει; ίσως να ζούμε το ξεκίνημα μιας εθνάρχισσας
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Λίνο Βεντούρα
Ξεδιάντροπος ο Ξυδάκης. Τον έσκισε. Από ένα σημείο και μετά απηύδησε η γυναίκα («παρατηρώ ότι ο κ. Ξυδάκης δεν λέει τίποτα συγκεκριμένο»
ΥΓ τι άθλιες συνθήκες συνέντευξης. lounge πολυθρόνες που βουλιάζουν, ο Ευαγγελάτος ήμιξαπλωμένος στον καναπέ...
-
Nero
δεν είμαι ακόμα αισιόδοξος. Θα είμαι αν δεν παραγκωνιστεί υπερ του Χατζιδάκη. Με τον Κούλη στο τιμόνι κανείς δεν μπορεί να είναι αισιόδοξος εκτός του ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, μόνο να περιμένουμε να αποφευχθούν τα χειρότεραΛίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 00:35Είσαι αισιόδοξος. Γιατί όχι; έχουμε ξεχάσει αυτό το συναίσθημα με την μουργα που έχει καταλάβει την πολιτική ζωή.Nero έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 00:24Κοίταξε να δεις, είμαι πραγματιστής: οι παράγοντες είναι παράγοντες και θα προωθούν βρέξει χιονίσει. Οι τρόποι για να μπει κανείς στην πολιτική είναι ελάχιστοι και αυτός ο τρόπος δεν είναι δεδομένα ο χειρότερος. Απο κει και πέρα το παίρνω ως θετικό όταν προωθούνται άτομα που έχουν άποψη και ικανότητες αντί για τους Μπογδάνους ακόμα και αν οι λόγοι που προωθούνται είναι άλλοι. Όσο δεν έχει στόχο ως πολιτικός να κάνει μόνο αυτό, δηλαδή να ανταποδίδει άρες στου πάτρονες αλλά εκπληρώνει υποχρεώσεις ασκώντας πολιτική και μάλιστα θετική πολιτική, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 00:09
Καλά, μη λες μεγάλα λόγια. Όταν κάποιοι ισχυροί παράγοντες προωθούν κάποιον δεν το κάνουν με το αζημίωτο και, ιδίως όταν αυτός που προωθείται είναι νουμπάς είναι ο κανόνας να γίνει το υποχείριο τους. Σίγουρα θα είχες πρόβλημα με αυτό.
Μακάρι να προσφέρει στην χώρα έργο, και -ποιος ξέρει; ίσως να ζούμε το ξεκίνημα μιας εθνάρχισσας![]()
-
Nero
Μικρή ενσωμάτωση,ωστόσο κοντράρει σταθερά Σπυρίδωνα. Έκτακτα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Nero
τι γαμάτη μέρα σήμερα! Αν είχαν κερδίσει και τα κορίτσια στον τελικό θα ήμουν εκστασιασμένος 
-
Nero
Μετά τσαρούχια, 24 χήνες απο τον Κουμουτσάκο και μόλις 5 πίσω απο τον 2ο Σπυρίδωνα. Πρώτη φορά που κατεβαίνει....
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Άμα την γουστάρεις και σαν γυναίκα και όχι απλά σαν πολιτικός, είσαι ανώμαλος. Φιλικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Nero
δεν μπορώ να τη δω έτσι αγαπητέ, δεν μου βγαίνει για γυναίκες που εμπνέουν σεβασμό, ξέρεις δεν είμαι zteo. Ειναι καθαρός σεβασμός, ορκίζομαιΖενίθεδρος έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 01:00 Άμα την γουστάρεις και σαν γυναίκα και όχι απλά σαν πολιτικός, είσαι ανώμαλος. Φιλικά.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Tώρα στο Action 24.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις