!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποφυλακίζεται ο Νίκος Ρωμανός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Re: Αποφυλακίζεται ο Νίκος Ρωμανός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Ώρα να μου πείτε όσοι γνωρίζατε τον Έλμερ ότι είχατε και παρτίδες με τη ΛΕΦΙΒΟΠ ή τους Χούλιγκανς Συνείδησης και γνωρίζετε και τον Βαρώνο..
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Uppercut έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:41
μίστερ μαξ έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:38
Uppercut έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:34

Άρα παίρνοντας το ανάποδα, ρατσιστική αντίληψη, grasping at straws και grasping at straws. Άρα, πρέπει όλοι να πιστέψουμε το ληστές επειδή έτσι σου αρέσει. Δε νομίζω. Η εκδοχή της αστυνομίας είναι ότι αντιστάθηκαν και υπήρχε συμπλοκή.
Οτι να ναι. Σου εξηγησα την λογική, δεν χαμπαριαζεις. Αντε γεια.
Ο ρατσιμός και τα conjectures σου δεν έχουν σχέση με λογική.
οτι να ναι. Σου ειπα τις ενδειξεις, εξηγησα την λογική, αλλά οκ, εισαι προαποφασισμένος. Αφου το λεει η αστυνομια, ολα καλα. Αλτ ραητ. Το να προσπαθεις να πεισεις καποιον απο το νετ, ειναι το πιο ηλιθιο πραμα στον κοσμο.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Παρταλι έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:27 που να ξερε ο Μπαμπης τι κουμασι εισαι
Αγοραζα δισκους απο αυτον στο μαγαζακι στην Ναυαρινου. Το εκλεισε πριν καμια δεκαετια και εβγαλε 2,ψιλομαπα βιβλια.
Πολλες γνωσεις στο αντικειμενο,αλλα για να πω την αμαρτια μου,δεν τον συμπαθησα.

Υ.Γ. Μην βριζεσαι με τον Sid, 99% γνωριζεστε.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

μίστερ μαξ έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:45
μίστερ μαξ έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:38

Οτι να ναι. Σου εξηγησα την λογική, δεν χαμπαριαζεις. Αντε γεια.
οτι να ναι. Σου ειπα τις ενδειξεις, εξηγησα την λογική, αλλά οκ, εισαι προαποφασισμένος. Αφου το λεει η αστυνομια, ολα καλα. Αλτ ραητ. Το να προσπαθεις να πεισεις καποιον απο το νετ, ειναι το πιο ηλιθιο πραμα στον κοσμο.
Όχι, εσύ δέχεσαι ως θέσφατον τις κατηγορίες των ληστών τις οποίες δεν απέδειξαν δικαστικά ποτέ. Όσο και να χτυπιέσαι, αυθαίρετες ρατσιστικές γενικεύσεις κι αβάσιμες υποθέσεις δεν θ' αντικαταστήσουν τα επιχειρήματα.
Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:46
Αγοραζα δισκους απο αυτον στο μαγαζακι στην Ναυαρινου. Το εκλεισε πριν καμια δεκαετια και εβγαλε 2,ψιλομαπα βιβλια.
Πολλες γνωσεις στο αντικειμενο,αλλα για να πω την αμαρτια μου,δεν τον συμπαθησα.

εγω το προλαβα στον οροφο
ο Αργυριου περναει μαρτυριο και μονο σεβασμος

σε ναζιδες μονο μπινελικια και κατσαβιδια
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Παρταλι έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:51

Κι εγώ το πρόλαβα στον όροφο γερογαυρε

Εθνικιστής είπαμε, όχι ναζί και πρόσεχε ρε συ λίγο, δεν είσαι σε ηλικία να εξαπτεσαι, καραδοκούν εμφράγματα, εγκεφαλικά, ακρατειες, αλτσχαιμερ, παρκινσον, καταραχτες, αρθριτικα, γαμησε τα φίλε αν δεν χαλαρώσεις δεν ξες τι από αυτά θα πρωτοπαθεις.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

Uppercut έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:43
Pirate7G έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:41
Uppercut έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:34

Άρα παίρνοντας το ανάποδα, ρατσιστική αντίληψη, grasping at straws και grasping at straws. Άρα, πρέπει όλοι να πιστέψουμε το ληστές επειδή έτσι σου αρέσει. Δε νομίζω. Η εκδοχή της αστυνομίας είναι ότι αντιστάθηκαν και υπήρχε συμπλοκή.

Κι είναι γνωστό πόσο φιλαλήθείς είναι οι μπάτσοι. Μέχρι και οι "ζαρντινιερες" γελάνε.
Είναι γνωστό πόσο καθόλου βιαστές είναι οι μετανάστες, μέχρι κι αυτός απ' την Πάρο γελάει. Τι, όχι;
Τι είναι αυτά που γράφεις; Κοίτα όταν βλέπεις ότι κάποιος σε ρουμπώνει, είναι ανοησία να του γράφεις πράγματα άσχετα, ανυπόστατα και χωρίς κανένα νόημα, μόνο και μόνο για να γράψεις κάτι. Αυτογκόλ είναι αυτά που κάνεις και σε κάνουν να φαίνεσαι μπανάνας.
Ας πάμε στο θέμα μας λοιπόν. Οι μπατσοι ψευδονται και έχουν πιαστεί άπειρες φορές να ψευδονται. Όπως στην περίπτωση της ζαρντινιερες.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Uppercut έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:47
μίστερ μαξ έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:45

Όχι, εσύ δέχεσαι ως θέσφατον τις κατηγορίες των ληστών τις οποίες δεν απέδειξαν δικαστικά ποτέ. Όσο και να χτυπιέσαι, αυθαίρετες ρατσιστικές γενικεύσεις κι αβάσιμες υποθέσεις δεν θ' αντικαταστήσουν τα επιχειρήματα.
Σου ειπα Α-Β-Γ γιατι ειναι ευλογον καποιος να εκτιμά οτι τους βασανίσανε. Αν ηθελες να το καταρρίψεις θα εξηγουσες γιατι τα επιχειρηματα μου ειναι λάθος. Τεσπα. Γεια. boring.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

35+ είμαι ,στα τελειώματα του τον γνώρισα,δεν θέλω να σχολιάσω το κινητικό, πήγαινα τα τελευταία 3-4 χρόνια, αν και περισσότερα αγόραζα από τον Θωμά στο On Stage και τον Πάκη Λωτό. Και τα 2 υπάρχουν ακόμα. Πέρασα Σάββατο με έναν φίλο μου από Αθήνα, που έρχεται Θεσσαλονίκη μόνο για να αγοράσει.
Τα μπινελίκια και τα κατσαβίδια και οι χουλιγκανισμοί δεν με εκφράζουν, ούτε καν όταν ήμουν 15 χρονών. Μεγάλοι άνθρωποι είστε, να έχετε πιο liberal οπτική, όπως την βρίσκει ο καθένας.
Ο Έλμερ πάντως, έχω την εντύπωση πως δεν είναι και πολύ antifa :P , τις ελάχιστες φορές που τον είδα, δεν τον γούσταρα επίσης, αλλά ο κολλητός του είναι φίλος μου και μαθαίνω τα νέα του. Οι punkιδες μου είναι εντελώς αχώνευτοι αισθητικά, πολιτισμικά,μουσικά. Νομίζω μόνο τον Sid συμπάθησα στην ζωή μου.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

waldorf έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:35
Παρταλι έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:31

φιλος στο ΦΒ
Γερμανια ειναι
:o :o :o
Αλήθεια τώρα;Έχω να τον δω απ`τα τέλη του `90 παρ`όλο που ένα φεγγάρι κάναμε καλή παρέα και ανεβοκατεβαίναμε Αθήνα-Σαλονίκη (και λίγο Αμοργό) συνέχεια.
Ώπα, θείο (το θείο λόγω άβαταρ, ε;), ξέρεις τον Έλμερ; Είσαι Σαλονικιός, πανκιό, και τα δυο ή τίποτα απ' τα δυο;

Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 21 Μάιος 2019, 18:10

35+ είμαι ,στα τελειώματα του τον γνώρισα,δεν θέλω να σχολιάσω το κινητικό, πήγαινα τα τελευταία 3-4 χρόνια, αν και περισσότερα αγόραζα από τον Θωμά στο On Stage και τον Πάκη Λωτό. Και τα 2 υπάρχουν ακόμα. Πέρασα Σάββατο με έναν φίλο μου από Αθήνα, που έρχεται Θεσσαλονίκη μόνο για να αγοράσει.
Τα μπινελίκια και τα κατσαβίδια και οι χουλιγκανισμοί δεν με εκφράζουν, ούτε καν όταν ήμουν 15 χρονών. Μεγάλοι άνθρωποι είστε, να έχετε πιο liberal οπτική, όπως την βρίσκει ο καθένας.
Ο Έλμερ πάντως, έχω την εντύπωση πως δεν είναι και πολύ antifa :P , τις ελάχιστες φορές που τον είδα, δεν τον γούσταρα επίσης, αλλά ο κολλητός του είναι φίλος μου και μαθαίνω τα νέα του. Οι punkιδες μου είναι εντελώς αχώνευτοι αισθητικά, πολιτισμικά,μουσικά. Νομίζω μόνο τον Sid συμπάθησα στην ζωή μου.
στο On Stage πουλησα τα τελευταια σιντι μου, 170 εουροζ ο απατεωνας αλλα επρεπε να πληρωσω λογαριασμοι αρρωστη μανα
στον Λωτο πηγα Prolapse και μονο που δε με αγκαλιασε

ο Ελμερ ποτε δεν ηταν ''αντιφα'' με την σημερινη εννοια αλλα σιχαινοταν οτιδηποτε φασιστικο, αυτο δεν αλλαζει
Άβαταρ μέλους
shrike

waldorf έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:43 Ώρα να μου πείτε όσοι γνωρίζατε τον Έλμερ ότι είχατε και παρτίδες με τη ΛΕΦΙΒΟΠ ή τους Χούλιγκανς Συνείδησης και γνωρίζετε και τον Βαρώνο..
Εμείς ήμασταν του ΛΟΛΙΧΕΜΕ, μεσιέ. Με τα πανκιά δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις (έχω περάσει κανά δίμηνο-τρίμηνο που απέφευγα το Ντορέ γιατί μας την είχαν στημένη, από μια χαζο-παρεξήγηση). :lol:

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Παρταλι έγραψε: 21 Μάιος 2019, 18:19

στο On Stage πουλησα τα τελευταια σιντι μου, 170 εουροζ ο απατεωνας αλλα επρεπε να πληρωσω λογαριασμοι αρρωστη μανα
στον Λωτο πηγα Prolapse και μονο που δε με αγκαλιασε

ο Ελμερ ποτε δεν ηταν ''αντιφα'' με την σημερινη εννοια αλλα σιχαινοταν οτιδηποτε φασιστικο, αυτο δεν αλλαζει
Από το on stage, παρότι ο τύπος είναι σκληρός έμπορος έχω καλή ανάμνηση, γιατί και εγώ εκεί πούλησα τα τελευταία μου ψυχεδελικά CD. 6 ευρώ το κομμάτι ήταν πολύ καλά, αν και παίζει ρόλο το γεγονός πως οι δυο βασικοί αιμοδότες του μαγαζιού είναι φίλοι μου. Τα πιο mainstream τα έδωσα στον Δημήτρη του Vinyl Mania(τον είδα δυο φορές στο δρόμο πριν καμιά εβδομάδα μάλιστα και τα λέγαμε) και αυτός καλές τιμές μου έκανε. Ο Πάκης είναι ευγενέστατος άνθρωπος, τον πάω πολύ.
Για τον Έλμερ, άκουγα πως είναι φιλοFa, αλλά τέτοια κουβέντα δεν έχω κάνει μαζί του. Προς τιμήν του πάντως, που είναι αιώνες στην παρακμή και δεν καπνίζει ούτε τσιγάρο.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

shrike έγραψε: 21 Μάιος 2019, 18:17
Ώπα, θείο (το θείο λόγω άβαταρ, ε;), ξέρεις τον Έλμερ; Είσαι Σαλονικιός, πανκιό, και τα δυο ή τίποτα απ' τα δυο;
Δεν είμαι Σαλονικιός,δεν είμαι πάνκης (χαλάει τη μοϊκάνα η καράφλα) και ξέρω τον Έλμερ.
Ή τουλάχιστον τον ήξερα γιατί έχουμε πάνω από 20 χρόνια να βρεθούμε.Έστειλα όμως χαιρετίσματα αρμοδίως και προβλέπεται "πάμε πακέτο" :smt005: .
(Εδώ που τα λέμε,ένα παπαροχώρι είναι όλη η Ελλάδα ρε`συ..Όλοι ξέρουμε όλους,τι`ν`αυτό το κακό;)
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
shrike

waldorf έγραψε: 21 Μάιος 2019, 18:27
shrike έγραψε: 21 Μάιος 2019, 18:17
Δεν είμαι Σαλονικιός,δεν είμαι πάνκης (χαλάει τη μοϊκάνα η καράφλα) και ξέρω τον Έλμερ.
Ή τουλάχιστον τον ήξερα γιατί έχουμε πάνω από 20 χρόνια να βρεθούμε.Έστειλα όμως χαιρετίσματα αρμοδίως και προβλέπεται "πάμε πακέτο" :smt005: .
(Εδώ που τα λέμε,ένα παπαροχώρι είναι όλη η Ελλάδα ρε`συ..Όλοι ξέρουμε όλους,τι`ν`αυτό το κακό;)
Γάμησέ τα, δεν έχεις κι άδικο σ' αυτό που λες περί χωριού. Ήταν φόβος και τρόμος πάντως τότε ο τύπος, έσερνε ζόρικη φήμη στην πιάτσα.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”