grtex 7381 έγραψε: 16 Απρ 2019, 20:24
Εγώ έχω μια απορία, γιατί θεωρείς αντικειμενική πηγή το freenquiry;;
Διάβασε όλο το νημα για να καταλάβεις ότι χρησιμοποιώ τόσο άλλες πηγές όσο και λογικά συμπεράσματα που δεν επιδέχονται κριτικής από νουνεχη άνθρωπο.
Ναι ...
Οπως εκανες και στο νημα για τοςυ Αρβανιτες που ολο ήσουνα '''μηπως ο Κολοκοτρωνης δεν τα εγραψε'''
μήπως βαλανε το χερι τους οι παπαδες''' μηπως ,μηπως,...μήπως
mec έγραψε: 16 Απρ 2019, 20:34
Σώπα ρε, προσβλήθηκε ο Διομήδης, που σπιλώνει νεκρούς ήρωες (γιατί ζωντανούς δεν θα τόλμαγε) στους οποιους χρωστάει την ελευθερία του κι αυτό συστηματικά από το δεύτερο κιόλας ποστ και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.
Το ότι δεν έχεις κανέναν ηθικό φραγμό δεν περίμενα τώρα να το μάθω. Το κατάλαβα τις προάλλες, όταν σου κόψαν ένα ποστ εναντίον μου κι έφαγες τα λυσακά σου να με βγάλεις ψυχοπαθή, βρίσκοντας για αφορμή ενα ποστ σχετικά με κάτι.....τρολοιστορίες σε στυλ καλαμπουριού που έγραψα σε ένα άλλο φόρουμ. Αυτή είναι η συμπεριφορά σου και θολώνεις όταν θες να βγάλεις το άχτι σου.
Και τώρα θίγεσαι που ΤΑΧΑΤΕΣ σε είπα εγώ ψυχοπαθή; Από πότε ο ψυχολόγος ταυτίζεται με τον ψυχίατρο; Ή μήπως αυτό το άχτι κατά ηρώων αγωνιστών που σε όλο το νήμα τους απαξιώνεις, δεν βγάζει ζόρια; Κι άλλοι ξέρουν την ιστορία. Κι άλλοι έχουν υποφέρει απο ελληνικές παθογένειες, αλλά σέβονται αυτούς τους αγωνιστές με όλα τα τρωτά τους.
Μάθε να σέβεσαι ανθρωπους που πέθαναν για σένα και σταμάτα να μας τα πρήζεις με την ανθελληνική σου προπαγάνδα. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι σε κάποια θέματα υπάρχουν κόκκινες γραμμές και δεν είναι οι άλλοι σώνει και καλά εθνικιστές, επειδή εσύ γουστάρεις να ξεσπάς και χρειάζεσαι αντίπαλο, τότε πάρε το κουβαδάκι σου και σε άλλη αμμουδιά να παίξεις με 15χρονα.
ΥΓ Επίσης δεν βρέχει, σε φτύνουν όλοι.
Το σχόλιο σου ΈΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΕΊ και σε ευχαριστώ γιατί με ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ με αυτά που γράφεις.
Αν οι συντονιστές ΔΕΝ το σβήσουν μαζί με αυτά που το αναπαράγουν θα σημαίνει ότι.
α) Απολαμβάνεις κάποιας "περίεργη ασυλίας" από τους συντονιστές για να σπιλωνεις υποληψεις σε ένα είδος σκοτεινής ειδικής αποστολής στο phorum.
β) Η γενική γραμμή του phorum είναι ΑΚΡΟΔΕΞΙΆ και σιγονταρει χρήστες που επιτίθενται σε άλλους Δημοκρατικούς χρηστες που λένε απλώς την γνώμη τους.
Περιμένω.
Καλα εχουμε οει οτι για σενα και το εαμ ελας ηταν ακροδεξια οργανωση οποτε
grtex 7381 έγραψε: 16 Απρ 2019, 20:24
Εγώ έχω μια απορία, γιατί θεωρείς αντικειμενική πηγή το freenquiry;;
Δεν το εχεις καταλάβει, σε παρεσυραν οι αρνητές της Ιστορικής αλήθειας, αλλά απτο freeinquiry έχω αντιγράψει ΜΌΝΟΝ πηγές που δεν μπορούν να διαψεύστουν.
Διάβασε όλο το νημα για να καταλάβεις ότι χρησιμοποιώ τόσο άλλες πηγές όσο και λογικά συμπεράσματα που δεν επιδέχονται κριτικής από νουνεχη άνθρωπο.
Αν βέβαια είσαι καλοπροαίρετος και δεν θες και εσύ να με φιμωσεις γιατί δεν τα λέω όπως "πρέπει".
Το να παίρνεις πηγές από ένα τέτοιο site υπονοώντας ότι με τους Τούρκους οι Έλληνες περνούσαν καλά ή το να προσβάλεις με αυτό τον τρόπο τους αγωνιστές του 21 (οποία ελαττώματα κι αν είχαν) δε δείχνει κανένα σεβασμό προς τους αγώνες που έκαναν για να είσαι σήμερα ελεύθερος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos 574 την 16 Απρ 2019, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DIOMEDESGR έγραψε: 16 Απρ 2019, 21:00απ το freeinquiry έχω αντιγράψει ΜΌΝΟΝ πηγές που δεν μπορούν να διαψεύστουν.
Εξήγησε μας γιατί στο βίντεο που έβαλε νωρίτερα ο Βινόσαυρος και που έχει φτιαχτεί από το freeinquiry σαν πηγές λαμβάνονται υπ' όψιν μόνο τρεις που γράφουν αρνητικές κρίσεις για τους κλέφτες ενώ υπάρχουν 100ντάδες άλλες πηγές που αγνοούνται επιδεικτικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
grtex 7381 έγραψε: 16 Απρ 2019, 21:10
Το να παίρνεις πηγές από ένα τέτοιο site υπονοώντας ότι με τους Τούρκους οι Έλληνες περνούσαν καλά ή το να προσβάλεις με αυτό τον τρόπο τους αγωνιστές του 21 δε δείχνει κανένα σεβασμό προς τους αγώνες που έκαναν για να είσαι σήμερα ελεύθερος.
Διαφωνώ. Το να αναφέρω πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα και πως φτάσαμε σήμερα να έχουμε ελεύθερο Ελληνικό κράτος κια από που ξεκινήσαμε, βοηθάει στα μέγιστα στην απαξίωση των παραγόντων εκείνων που κρατούν δέσμια μιας νοσηρης οπισθοδρόμησης την χώρα και τον λαό.
Όσο για αυτά περι των προγόνων θεωρώ ότι πιο ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΉ και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΉ είναι η σιωπηση της αληθειας και η προσπάθεια να "θάψουμε" τις γκάφες των προγόνων σε ένα παράλογο κρεσέντο πρόγονολατρείας.
Έτσι όμως δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας και τα επαναλαμβανόμε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DIOMEDESGR την 16 Απρ 2019, 21:35, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
DIOMEDESGR έγραψε: 16 Απρ 2019, 21:00απ το freeinquiry έχω αντιγράψει ΜΌΝΟΝ πηγές που δεν μπορούν να διαψεύστουν.
Εξήγησε μας γιατί στο βίντεο που έβαλε νωρίτερα ο Βινόσαυρος και που έχει φτιαχτεί από το freeinquiry σαν πηγές λαμβάνονται υπ' όψιν μόνο τρεις που γράφουν αρνητικές κρίσεις για τους κλέφτες ενώ υπάρχουν 100ντάδες άλλες πηγές που αγνοούνται επιδεικτικά.
Chainis έγραψε: 16 Απρ 2019, 21:12
Ρε πας καλά ή να βάλω τις φωνές?
Θα απολογηθω εγώ για τις βλακειες που έχει ποστάρει άλλος?
Ρώτα τον ίδιο.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Chainis έγραψε: 16 Απρ 2019, 21:12
Ρε πας καλά ή να βάλω τις φωνές?
Θα απολογηθω εγώ για τις βλακειες που έχει ποστάρει άλλος?
Το να παίρνεις πηγές από ένα τέτοιο site υπονοώντας ότι με τους Τούρκους οι Έλληνες περνούσαν καλά ή το να προσβάλεις με αυτό τον τρόπο τους αγωνιστές του 21 δε δείχνει κανένα σεβασμό προς τους αγώνες που έκαναν για να είσαι σήμερα ελεύθερος.
Διαφωνώ. Το να αναφέρω πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα και πως φτάσαμε σήμερα να έχουμε ελεύθερο Ελληνικό κράτος κια από που ξεκινήσαμε, βοηθάει στα μέγιστα στην απαξίωση των παραγόντων εκείνων που κρατούν δέσμια μιας νοσηρης οπισθοδρόμησης την χώρα και τον λαό.
Όσο για τα αυτά των προγόνων θεωρώ ότι πιο ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΉ και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΉ είναι η διωπηση της αληθειας και η προσπάθεια να "θάψουμε" τις γκάφες των προγόνων σε ένα παράλογο κρεσέντο πρόγονολατρείας.
Έτσι όμως δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας και τα επαναλαμβανόμενη!
έχω φίλο τούρκο και είχαμε συζήτηση για το τι διδάσκονται στο σχολείο τους. Το βιβλίο των Τούρκων είναι πολύ πιο αντικειμενικό από τις μαλακίες που γράφεις
Όσο για τα αυτά των προγόνων θεωρώ ότι πιο ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΉ και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΉ είναι η διωπηση της αληθειας και η προσπάθεια να "θάψουμε" τις γκάφες των προγόνων σε ένα παράλογο κρεσέντο πρόγονολατρείας.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
έχω φίλο τούρκο και είχαμε συζήτηση για το τι διδάσκονται στο σχολείο τους. Το βιβλίο των Τούρκων είναι πολύ πιο αντικειμενικό από τις μαλακίες που γράφεις