!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Πάντως από αρρωστάκια το πχώρουμ, άλλο τίποτα 
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Τοξοβόλος_UK
Δεν είναι άμυνα όμως. Επίθεση είναιΠασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 13:11 Είναι η άμυνά του. Λάθος ο τροπος. Θα μπορούσε να τους ''γλεντήσει'' αλλιώς. Του είπα πως χάνει το δικιο του.
- Τοξοβόλος_UK
Μωρή πεφωτισμένη κολόγρια ακόμα επιμένεις οτι είμαι στρέητ?
Μήπως να πεις και στον άντρα σου να τον ξεκολιάσω? Σε παίρνω και σένα έτσι για το ψυχικό
Μισο να ξανασυστηθουμε, το μονο πραγμα που βλεπω σε επαρκεια πανω σου ειναι η ηλιθιοτητα, δεδομενου αυτου, δεν τιθεται θεμα ουτε κατανοησης, ουτε ξεκαθαρισματος.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Τοξοβόλος_UK
Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι επαναλαμβάνω ότι προσωπικώς δεν θίχτηκα στο ελάχιστο από τα γελοία φληναφήματα ενός ακόμη τρολόμπαζου.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:40 Όχι Πασιφάη, εκτός του οτι ο συγκεκριμένος κάθε τρεις και λίγο αμολάει εμμετικά ποστ και γίνεται εκτός από χυδαίος και τέρμα κουραστικός, εχθές αυτά που έλεγε στην ΓΑΛΗ, όσο και αν κάποιοι θέλουμε κάτι ώρες να την πιάσουμε από το μαλλί και να την γυρίσουμε καμια σβούρα να συνέλθει, ήταν κάτι παραπάνω από χυδαία...
Ο εν λόγω, δεν θίχτηκε από τίποτα που λέγεται εδώ μέσα, είναι σε μόνιμο μουντ βοθρότητος (λολ) και εχθές απλώς ξεπέρασε κάθε όριο.
Αντιθέτως, διασκέδασα και συνεχίζω να διασκεδάζω τόσο με τις μετριοπαθείς
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα συνεχιστει για πολυ αυτο;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:48Μωρή πεφωτισμένη κολόγρια ακόμα επιμένεις οτι είμαι στρέητ?
Μήπως να πεις και στον άντρα σου να τον ξεκολιάσω? Σε παίρνω και σένα έτσι για το ψυχικό
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Πες μου ρε αγάπη, λατρεία, πόσες φορές τον είπατε ΠΟΥΣΤΗ και χασκογελούσατε ή υποννούσατε την '''κατάντια'' του;Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:40 Όχι Πασιφάη, εκτός του οτι ο συγκεκριμένος κάθε τρεις και λίγο αμολάει εμμετικά ποστ και γίνεται εκτός από χυδαίος και τέρμα κουραστικός, εχθές αυτά που έλεγε στην ΓΑΛΗ, όσο και αν κάποιοι θέλουμε κάτι ώρες να την πιάσουμε από το μαλλί και να την γυρίσουμε καμια σβούρα να συνέλθει, ήταν κάτι παραπάνω από χυδαία...
Ο εν λόγω, δεν θίχτηκε από τίποτα που λέγεται εδώ μέσα, είναι σε μόνιμο μουντ βοθρότητος (λολ) και εχθές απλώς ξεπέρασε κάθε όριο.
(θες να τσακωθούμε τώρα λιγο;)
Στα μούτρα σας το λοιπόν. ΕΙΠΑΜΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ, υπάρχουν όρια Όταν κάποιοι απο σας τα ξεπερνάτε, τρώτε μπινελίκι και παρεξηγιέστε, πάει πολύ.
Είπα πως το παραγάμησε,αλλά κάπου ώπα.
Να τσακωθώ μαζί σου, όχι. Δεν έχει νόημα, διότι δεν είμαι αντικειμενική στο μέσα μου με την πάρτη σου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Τοξοβόλος_UK
Κάντε δημοψήφισμα για τον αποκλεισμό μου ώστε να βγάλετε τον συντονισμό από τη δύσκολη θέση.Γράφων έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:42 Θα μπορούσε να παραθέσει τα επιχειρήματά του κόσμια. Όταν απαντάει κάνοντας χυδαία σχόλια, όπως αυτό που είπε στην ΓΑΛΗ, τότε, κατά την γνώμη μου πρέπει να επέμβει ο Συντονισμός και να αποκλειστεί
Το 2ο ερώτημα όμως θα πρέπει να είναι '''Να προτείνουμε στους ενήλικους γιούς μας να ξεσκιστούν από τον Τοξοβόλο''?
Ξαναλέω μπορεί να διασφαλίσουμε την προσωπική ευτυχία κάποιου από τους γιους σας. Είμαι κελεπούρι λένε στην πιάτσα και δεν θα τον αφήσω αστεφάνωτο τώρα που η Ελλάδα έγινε η πρώτη ορθόδοξη χώρα στον πλανήτη με γκέι γάμο.
Να ρωτήσω κάτι τις
Το να ειρωνεύεται κάποια κάποιον για το γεγονός ότι δεν έκανε παιδιά είναι ανήθικο;
Νοσταλτζια σε σένα απευθυνομαι
Η μπιχλοσκατιλα εδώ μέσα περισεβει
Το να ειρωνεύεται κάποια κάποιον για το γεγονός ότι δεν έκανε παιδιά είναι ανήθικο;
Νοσταλτζια σε σένα απευθυνομαι
Η μπιχλοσκατιλα εδώ μέσα περισεβει
- Cecily Anne
Άι Μαρη, ένα κωλο μας έταξες και κάνεις την πάπια. Τρωγλοδυτη δίχως μύτη.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:48Μωρή πεφωτισμένη κολόγρια ακόμα επιμένεις οτι είμαι στρέητ?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:48Μωρή πεφωτισμένη κολόγρια ακόμα επιμένεις οτι είμαι στρέητ?
Κατουράς ποτέ;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Τοξοβόλος_UK
Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Αφου η καργιόλα η γαλή δεν προσβάλεται λέει.
Κάτσε μαν μου. Να σου συστηθώ εγώ μια και καλή. Δεν είμαι το χάπατο και το άτομο που θα χειραγωγήσει κάποιος. Πούλο αγάπη μου που θα με πεις και ηλίθια. Τουλάχιστον δεν έχω Αλτσχάϊμερ.Nostalgia έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:48Μισο να ξανασυστηθουμε, το μονο πραγμα που βλεπω σε επαρκεια πανω σου ειναι η ηλιθιοτητα, δεδομενου αυτου, δεν τιθεται θεμα ουτε κατανοησης, ουτε ξεκαθαρισματος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Έτερον εκάτερονΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:51Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι επαναλαμβάνω ότι προσωπικώς δεν θίχτηκα στο ελάχιστο από τα γελοία φληναφήματα ενός ακόμη τρολόμπαζου.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:40 Όχι Πασιφάη, εκτός του οτι ο συγκεκριμένος κάθε τρεις και λίγο αμολάει εμμετικά ποστ και γίνεται εκτός από χυδαίος και τέρμα κουραστικός, εχθές αυτά που έλεγε στην ΓΑΛΗ, όσο και αν κάποιοι θέλουμε κάτι ώρες να την πιάσουμε από το μαλλί και να την γυρίσουμε καμια σβούρα να συνέλθει, ήταν κάτι παραπάνω από χυδαία...
Αντιθέτως, διασκέδασα και συνεχίζω να διασκεδάζω τόσο με τις μετριοπαθείςόσο και με τις εκρηκτικές τοποθετήσεις.
Να ρωτήσω κάτι όμως και αν επιτρέπεται; Aντιλαμβάνομαι οτι όπως το θέτεις στις απαντήσεις σου η "διαμάχη" με τον Τοξοβόλο, συμπαρασύρει και άλλα πρόσωπα στην βάση της κομματικής ταυτότητας; Είναι πολιτικό ας πούμε το θέμα ή υπάρχει αντιπάθεια σε άλλα επίπεδα;
Το ρωτώ γιατί είναι εμφανείς και έντονες οι αναφορές
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 14 Απαντήσεις