!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA Nations League
Re: UEFA Nations League
Ναι αλλά ήθελες να κάνεις και αλλαγή τον Γιαννουλη στο μισάωρο που οργωσε όλο το γήπεδο για να βάλεις τον μισοπλεμονο
Δικιο εχει απλα επρεπε να βαλει και τον εαυτο του μεσα.Συγνωμη δασκαλε ειναι νυχτα αληθειας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Μαρ 2025, 01:49αφου μας κανουν πλουσιους τα αμπαλια ου γαρ οιδασι τι ποιουσι![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ενταξει,αλλα μονο η Α δεν χτυπαει τιτλο national league;jason0 έγραψε: 24 Μαρ 2025, 01:53Είναι λίγο περίεργο το σύστημα, πχ με την Γεωργια παιξαμε για να περασουμε στο γιουρο και αποκλειστηκαμε γιατί ειμασταν οι πρώτοι στα χαμηλά γκρουπ, στα κανονικά προκριματικά μας είχαν περάσει η Γαλλία και η Ολλανδία
επισης αν εισαι Α εχεις και καλες κληρωσεις μετα στα κανονικα προκριματικα
κρατας και ζεστους τους πιτσιρικαδες,αλλο να τους λες παιζουμε με βορεια ιρλανδια,αλλο με ιταλια,βελτιωνονται και αυτοι,ολοι.
παιρνει και λεφτακια η ΕΠΟ,τηλεοπτικα ,εισιτηρια,χορηγιες,bonus απο uefa,περισσοτερα λογικα,να αγορασει και την Παιανια ο γκαγκατσης που θελει σιγα σιγα(με την βοηθεια του κρατους προφανως)
ε εχεις και ενα(Δυσκολο)Εισιτηριο για ευρω,αν δεν τα καταφερεις στα κανονικα προκριματικα(που αν δεν τα καταφερεις με τοσα εισιτηρια που δινονται πια,τι συζηταμε ακριβως;)...
καλα ειναι
ενταξει ο γνωστος γιαννουλης ηταν,μπροστα εβγαζε πασες που κουμπωναν,πισω ζοριστηκε και εκανε ευκολα λαθη.jason0 έγραψε: 24 Μαρ 2025, 02:07 Ναι αλλά ήθελες να κάνεις και αλλαγή τον Γιαννουλη στο μισάωρο που οργωσε όλο το γήπεδο για να βάλεις τον μισοπλεμονο
μεταξυ μας μετα το 0-2 παλι θα τον εβγαζα
σαντος οεο,δεν παιζει να τους αφηνα εκει να το παιζουν βραζιλια μεχρι τελους,κλειδωμα 0-2 και γερα κολοκοτρωνεικα ερχεται και 25η
αυτα εγω
αλλοι αλλα
ρε ειδατε τι εκανε ο ντοναρουμα;
ή μαλλον οι γερμανοι;
εντωμεταξυ δεν το προλαβα,αλλα ο αμυντικος της δανιας που σας ελεγα βλεπω ειχε και αυτογκολ!
ή μαλλον οι γερμανοι;
εντωμεταξυ δεν το προλαβα,αλλα ο αμυντικος της δανιας που σας ελεγα βλεπω ειχε και αυτογκολ!
Ναι, καλά είναι αυτά, θεωρητικά ισχύουνΚοκκορας έγραψε: 24 Μαρ 2025, 02:21ενταξει,αλλα μονο η Α δεν χτυπαει τιτλο national league;jason0 έγραψε: 24 Μαρ 2025, 01:53Είναι λίγο περίεργο το σύστημα, πχ με την Γεωργια παιξαμε για να περασουμε στο γιουρο και αποκλειστηκαμε γιατί ειμασταν οι πρώτοι στα χαμηλά γκρουπ, στα κανονικά προκριματικά μας είχαν περάσει η Γαλλία και η Ολλανδία
επισης αν εισαι Α εχεις και καλες κληρωσεις μετα στα κανονικα προκριματικα
κρατας και ζεστους τους πιτσιρικαδες,αλλο να τους λες παιζουμε με βορεια ιρλανδια,αλλο με ιταλια,βελτιωνονται και αυτοι,ολοι.
παιρνει και λεφτακια η ΕΠΟ,τηλεοπτικα ,εισιτηρια,χορηγιες,bonus απο uefa,περισσοτερα λογικα,να αγορασει και την Παιανια ο γκαγκατσης που θελει σιγα σιγα(με την βοηθεια του κρατους προφανως)
ε εχεις και ενα(Δυσκολο)Εισιτηριο για ευρω,αν δεν τα καταφερεις στα κανονικα προκριματικα(που αν δεν τα καταφερεις με τοσα εισιτηρια που δινονται πια,τι συζηταμε ακριβως;)...
καλα ειναι
https://twitter.com/fmeetsdata/status/1 ... tfw">March
γιατί έναν από κάθε Pot,εγω τους θέλω όλους
γιατί δεν με παιζουν;
γιατί έναν από κάθε Pot,εγω τους θέλω όλους
γιατί δεν με παιζουν;
παντως εχουμε την πλακα μας
σνομπαρουμε το national league,την μια απο τις δυο διοργανωσεις εθνικων ομαδων στην ευρωπη (Εγω βλεπω ολοι ξεσκιζονται στα πανηγυρια απο τις τοπ ομαδες)που παιζουν τοπ ομαδες για την κατακτηση του(δεν βλεπω να το εχουν κερδισει οι φουφουτοι)
αλλα μας πιανει η αγωνια για το κονφερενς που παιζουν οι μεσαιες προς τον πατο συλλογικες
σνομπαρουμε το national league,την μια απο τις δυο διοργανωσεις εθνικων ομαδων στην ευρωπη (Εγω βλεπω ολοι ξεσκιζονται στα πανηγυρια απο τις τοπ ομαδες)που παιζουν τοπ ομαδες για την κατακτηση του(δεν βλεπω να το εχουν κερδισει οι φουφουτοι)
αλλα μας πιανει η αγωνια για το κονφερενς που παιζουν οι μεσαιες προς τον πατο συλλογικες
Το μήνυμα που στέλνει η Εθνικη Ελλάδας είναι «στείλτε τα παιδιά σας στο εξωτερικό να προοδεύσουν».
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Εξαφανιζονται σε λίγες ώρες τα εισιτήρια της εθνικής.Κοκκορας έγραψε: 24 Μαρ 2025, 03:36 παντως εχουμε την πλακα μας
Δεν προκύπτει αδιαφορία γενικως
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτήν ακριβως την απορία-συγκριση την έχω διατυπώσει κι εγώ ουκ ολίγες φορέςΚοκκορας έγραψε: 24 Μαρ 2025, 03:36 παντως εχουμε την πλακα μας
Πολλοι απ' αυτούς που σνομπαρουν ένα ματς Ελλάδα-Σκωτια ή Αγγλία-Γερμανια του νεσχιολί, είναι συνήθως οι ίδιοι που κάθε κατακαλοκαιρο χάνουν τα μπανάκια τους για να κάτσουν να δουν ανθυποπροκριματικά κονφερενς ΑΕΚ-χαιντουκ ή ΠΑΟΚ-φερεντσβάρος ξέρω 'γω.
- vantono
Ματσάρα παίχτηκε χθες πάντως και στο Γερμανια-Ιταλια, δεν περίμενα να μπουν 6 γκολ.
Τουλάχιστον όχι ισομοιρασμένα, έτσι όπως έβλεπα το ματς στην αρχή
Μπράβο στους Ιταλούς
Τουλάχιστον όχι ισομοιρασμένα, έτσι όπως έβλεπα το ματς στην αρχή
Μπράβο στους Ιταλούς
- Rocco Siffredi
Μήπως γιατί μας νοιάζει περισσότερο η ομάδα μας περισσότερο από την Εθνική;Κοκκορας έγραψε: 24 Μαρ 2025, 03:36 παντως εχουμε την πλακα μας
Άσε που δεν λέγεται
Το χθεσινό τι ακριβώς να πανηγυρίσεις ότι ανέβηκες κατηγορία για να παίζεις πιο δυνατά φιλικά
Το να φτάσεις να παίζεις σε 8αδα με Γαλλιες,Γερμανιες κλπ άντε εκεί να το συζητήσουμε
- vantono
Άλλο να σε νοιάζει η ομάδα σου οταν παιζει με μια Φιορεντίνα εστω και για τους 8 ή 16 ενός κονφερενς, άλλο να σε νοιάζει η ομαδα σου οταν παιζει ανθυποπροκριματικά για κονφερενς με την 5η ομαδα του πρωταθληματος Βοσνίας. Και να χανεις και το μπανιο σου ή να χαλας τη βραδυνη σου καλοκαιρινη βολτα με το γκομενακι για κατι τετοιο, αυτο ειναι αρρώστια.Rocco Siffredi έγραψε: 24 Μαρ 2025, 09:59Μήπως γιατί μας νοιάζει περισσότερο η ομάδα μας περισσότερο από την Εθνική;Κοκκορας έγραψε: 24 Μαρ 2025, 03:36 παντως εχουμε την πλακα μας
Άσε που δεν λέγεταιnational league
Το χθεσινό τι ακριβώς να πανηγυρίσεις ότι ανέβηκες κατηγορία για να παίζεις πιο δυνατά φιλικά
Το να φτάσεις να παίζεις σε 8αδα με Γαλλιες,Γερμανιες κλπ άντε εκεί να το συζητήσουμε
Ακομα κι εγω που ειμαι φαν της εθνικης, κατι ματς με νησιά Φιτζι και Φερόε και Αζερμπαιτζαν δεν θα καθομουν να τα δω ουτε τωρα, με αυτη την εθνικη που ειναι ομαδάρα, πόσο μάλλον με τις προηγουμενες εθνικές
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 2186 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 2503 Απαντήσεις