!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
κοντά ένα τριλλιον έχει φτάσει η βοήθεια στην Ουκρανία με ζηρο ακαουνταμπιλιτυ
τρώνε με δεκα μασέλες εκεί στην Ουάσιγκτον μερικοί
https://twitter.com/zerohedge/status/15 ... 6269714432
- Highlander
Με την εισβολή, την ισοπέδωση της Μαριούπολης, το ότι υποφέρουν ένα σωρό άνθρωποι, δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα, αλλά ήταν κόκκινη γραμμή γι αυτόν το μπαναρισμα του interfax ώστε να αρχίσει να στηρίζει τρελο-πουτιν;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2022, 13:51 Ο πατέρας μου, που ήταν κατά της κατάληψης της Κριμαίας το '14, τώρα στηρίζει φουλ Ρώσους. Επειδή είναι φιλελεύθερος του την έδωσε άσχημα που απαγορεύτηκε το interfax.ru και από τότε μπαίνει κάθε μέρα με VPN (το οποίο είχε πακέτο από το αντιβάιρους). Πριν απαγορευτεί δεν είχε μπει ποτέ.
Στα βίντεο από την Μαριούπολη που κυκλοφορούν πια ευρέως, άλλα λένε οι κάτοικοι από αυτά που ισχυρίζεσαι.Highlander έγραψε: 21 Απρ 2022, 17:35Με την εισβολή, την ισοπέδωση της Μαριούπολης, το ότι υποφέρουν ένα σωρό άνθρωποι, δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα, αλλά ήταν κόκκινη γραμμή γι αυτόν το μπαναρισμα του interfax ώστε να αρχίσει να στηρίζει τρελο-πουτιν;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2022, 13:51 Ο πατέρας μου, που ήταν κατά της κατάληψης της Κριμαίας το '14, τώρα στηρίζει φουλ Ρώσους. Επειδή είναι φιλελεύθερος του την έδωσε άσχημα που απαγορεύτηκε το interfax.ru και από τότε μπαίνει κάθε μέρα με VPN (το οποίο είχε πακέτο από το αντιβάιρους). Πριν απαγορευτεί δεν είχε μπει ποτέ.
- Highlander
Ρωσικά βίντεο γυρισμένα από τους Ρώσους που την κατέλαβαν; (Ο,τι απέμεινε τέλος πάντων από την πόλη)Maspoli έγραψε: 21 Απρ 2022, 17:39Στα βίντεο από την Μαριούπολη που κυκλοφορούν πια ευρέως, άλλα λένε οι κάτοικοι από αυτά που ισχυρίζεσαι.Highlander έγραψε: 21 Απρ 2022, 17:35Με την εισβολή, την ισοπέδωση της Μαριούπολης, το ότι υποφέρουν ένα σωρό άνθρωποι, δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα, αλλά ήταν κόκκινη γραμμή γι αυτόν το μπαναρισμα του interfax ώστε να αρχίσει να στηρίζει τρελο-πουτιν;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2022, 13:51 Ο πατέρας μου, που ήταν κατά της κατάληψης της Κριμαίας το '14, τώρα στηρίζει φουλ Ρώσους. Επειδή είναι φιλελεύθερος του την έδωσε άσχημα που απαγορεύτηκε το interfax.ru και από τότε μπαίνει κάθε μέρα με VPN (το οποίο είχε πακέτο από το αντιβάιρους). Πριν απαγορευτεί δεν είχε μπει ποτέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 21 Απρ 2022, 17:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όλο και και κάποιο μερίδιο θα πάρουν από το κουφάρι της Ουκρανίας.dna replication έγραψε: 21 Απρ 2022, 17:31 κοντά ένα τριλλιον έχει φτάσει η βοήθεια στην Ουκρανία με ζηρο ακαουνταμπιλιτυ
Τίποτα δεν δίδεται τζάμπα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μιλάνε κάτοικοι με φανερά τα πρόσωπα.Highlander έγραψε: 21 Απρ 2022, 17:40
Ρωσικά βίντεο γυρισμένα από τους Ρώσους που την κατέλαβαν; (Ο,τι απέμεινε τέλος πάντων από την πόλη)
Όποιος "δυτικός" δημοσιογράφος και μέσο τα αμφισβητεί μπορεί να κάνει επιτόπου ρεπορτάζ. Δεν κατανοώ γιατί όταν οι δυνάμεις του Αζοφ ήταν πανίσχυρες στην Μαριούπολη δεν εξέφραζες παρόμοιες ενστάσεις για την πληροφόρηση από εκεί...
- Highlander
Για ποια πληροφόρηση να εκφράζω ενστάσεις; Για το ότι εισέβαλε και βομβαρδιζε ο ρωσικός στρατός και έγινε εμπόλεμη ζώνη η πόλη και τώρα δεν έχει μείνει κολυμπηθροξυλο; Μόνο εάν το θεωρήσω κάποιου είδους Ματριξ...Maspoli έγραψε: 21 Απρ 2022, 17:46Μιλάνε κάτοικοι με φανερά τα πρόσωπα.Highlander έγραψε: 21 Απρ 2022, 17:40
Ρωσικά βίντεο γυρισμένα από τους Ρώσους που την κατέλαβαν; (Ο,τι απέμεινε τέλος πάντων από την πόλη)
Όποιος "δυτικός" δημοσιογράφος και μέσο τα αμφισβητεί μπορεί να κάνει επιτόπου ρεπορτάζ. Δεν κατανοώ γιατί όταν οι δυνάμεις του Αζοφ ήταν πανίσχυρες στην Μαριούπολη δεν εξέφραζες παρόμοιες ενστάσεις για την πληροφόρηση από εκεί...
Προσωπικά εννοείται δεν έχω καμία συμπάθεια για τα ναζοειδη του αζοφ που φαίνεται να εμπόδιζαν κατοίκους να φύγουν.
Για το πως ένοιωθαν προ της εισβολής όταν πλήρες κουμάντο έκαναν οι τύποι του Αζόφ αλλά και το πως ακριβώς εξελισσόταν τα πράγματα εντός της πόλης κατά τη διάρκεια της πολιορκίαςHighlander έγραψε: 21 Απρ 2022, 17:50
Για ποια πληροφόρηση να εκφράζω ενστάσεις; Για το ότι εισέβαλε και βομβαρδιζε ο ρωσικός στρατός και έγινε εμπόλεμη ζώνη η πόλη και τώρα δεν έχει μείνει κολυμπηθροξυλο;
Προσωπικά εννοείται δεν έχω καμία συμπάθεια για τα ναζοειδη του αζοφ που φαίνεται να εμπόδιζαν κατοίκους να φύγουν.
- Dwarven Blacksmith
Αυτούς τους προβληματισμούς τους έχουν και οι φιλορώσοι, το θέμα είναι σε ποιον ρίχνει κανείς την ευθύνη για όλα αυτά. Στην αρχή δεν ήταν σίγουρος γιατί δεν του αρέσουν οι αλλαγές στο στάτους κβο, αλλά αυτό περιλαμβάνει και την επέκταση του ΝΑΤΟ και τις αναγνωρίσεις κρατιδίων του Πούτιν.Highlander έγραψε: 21 Απρ 2022, 17:35Με την εισβολή, την ισοπέδωση της Μαριούπολης, το ότι υποφέρουν ένα σωρό άνθρωποι, δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα, αλλά ήταν κόκκινη γραμμή γι αυτόν το μπαναρισμα του interfax ώστε να αρχίσει να στηρίζει τρελο-πουτιν;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2022, 13:51 Ο πατέρας μου, που ήταν κατά της κατάληψης της Κριμαίας το '14, τώρα στηρίζει φουλ Ρώσους. Επειδή είναι φιλελεύθερος του την έδωσε άσχημα που απαγορεύτηκε το interfax.ru και από τότε μπαίνει κάθε μέρα με VPN (το οποίο είχε πακέτο από το αντιβάιρους). Πριν απαγορευτεί δεν είχε μπει ποτέ.
Ε, τώρα διάλεξε ποιον να πιστέψει και αυτό έγειρε την πλάστιγγα.
Τεσπα, η αλήθεια είναι κι εμένα μου έκανε εντύπωση.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Επομένως μόλις μπουν στο ΝΑΤΟ οι Σουηδοί που είναι ουδέτερη χώρα από την εποχή των ναπολεοντείων πολέμων θα του φύγει κάθε αμφιβολία για τις αγαθές προθέσεις του Πούτιν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2022, 19:18 αλλά αυτό περιλαμβάνει και την επέκταση του ΝΑΤΟ και τις αναγνωρίσεις κρατιδίων του Πούτιν.
- Dwarven Blacksmith
Ναι, προφανώς δεν εγκρίνει.πατησιωτης έγραψε: 21 Απρ 2022, 19:22Επομένως μόλις μπουν στο ΝΑΤΟ οι Σουηδοί που είναι ουδέτερη χώρα από την εποχή των ναπολεοντείων πολέμων θα του φύγει κάθε αμφιβολία για τις αγαθές προθέσεις του Πούτιν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2022, 19:18 αλλά αυτό περιλαμβάνει και την επέκταση του ΝΑΤΟ και τις αναγνωρίσεις κρατιδίων του Πούτιν.![]()
Τι θες να τονίσεις με αυτό που λες;
- Υδράργυρος
https://t.me/c/1438671515/19438
Και αλλο ατομο συνελαβε η sbu ως ρωσο πρακτορα για σχολιο στα σοσιαλ μηντια.
Δεν εγραψε κατι το τρομερο. Λεει μην κοιτας που δεν κανουμε διαδηλωσεις και δε φαινομαστε, ειμαστε εδω και περιμενουμε να απελευθερωθουμε και μεις κλπ, ζητω η ρωσια ζητω η νοβορωσια
Ειπαμε η πηγη ειναι ουκρανικη
Και αλλο ατομο συνελαβε η sbu ως ρωσο πρακτορα για σχολιο στα σοσιαλ μηντια.
Δεν εγραψε κατι το τρομερο. Λεει μην κοιτας που δεν κανουμε διαδηλωσεις και δε φαινομαστε, ειμαστε εδω και περιμενουμε να απελευθερωθουμε και μεις κλπ, ζητω η ρωσια ζητω η νοβορωσια
Ειπαμε η πηγη ειναι ουκρανικη
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Οτι όπως συνήθως γίνεται στην Ελλάδα και έχει μια παραδοξότητα διότι είναι μικρή χώρα,πολλοί αδιαφορούν για τα κίνητρα των μικρών χωρών που τρέχουν να φυλαχθούν από κινδύνους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2022, 19:28Ναι, προφανώς δεν εγκρίνει.πατησιωτης έγραψε: 21 Απρ 2022, 19:22Επομένως μόλις μπουν στο ΝΑΤΟ οι Σουηδοί που είναι ουδέτερη χώρα από την εποχή των ναπολεοντείων πολέμων θα του φύγει κάθε αμφιβολία για τις αγαθές προθέσεις του Πούτιν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2022, 19:18 αλλά αυτό περιλαμβάνει και την επέκταση του ΝΑΤΟ και τις αναγνωρίσεις κρατιδίων του Πούτιν.![]()
Τι θες να τονίσεις με αυτό που λες;
Για τον πατέρα σου δεν υπάρχουν ανεξάρτητες Φινλανδία και Σουηδία που θεωρούν ότι κινδυνεύουν από τη Ρωσία και τρέχουν να μπουν στο ΝΑΤΟ.Είναι όλα ένα κόλπο των Αμερικανών που με άγνωστο τρόπο έπεισαν τους άλλους μετά από 200 χρόνια να μπουν σε συμμαχία.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Όχι, δεν είναι κόλπο των Αμερικανών. Οι Γερμανοί μας έχουν συνηθίσει στο να πετάνε 20 δις μέσα στον βυθό της θάλασσας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Sid Vicious
Μεγαλη Πεμπτη σημερα, αυριο Μεγαλη Παρασκευη, εχει κανει καποια δηλωση ο Πατριαρχης Μοσχας Κυριλλος για το οτι σφαζονται μεταξυ τους τις πιο αγιες μερες της Ορθοδοξιας δυο ορθοδοξοι λαοι ή ειναι εξαφανισμενος;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις