!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γάτες.... μιάου!
Re: Γάτες.... μιάου!
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ταρταρούγα είναι αυτό το όμορφο μπιμπελό;
Πόσο το αγόρασες;
H συμβατότητα των γατιών με το χώρο όσων τεκνοθετούν, δεν αγοράζεται.
Τα γατιά αγοράζουν, οι υπόλοιποι είμαστε πελάτες τους, ακόμη και όταν τα μαζεύουμε από υπόνομο.
Και οι γατόφιλοι το ξέρουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τρίχες και όχι γατίσιες.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 00:32H συμβατότητα των γατιών με το χώρο όσων τεκνοθετούν, δεν αγοράζεται.
Τα γατιά αγοράζουν, οι υπόλοιποι είμαστε πελάτες τους, ακόμη και όταν τα μαζεύουμε από υπόνομο.![]()
Εχω εδώ καμμια δεκαριά γατιά που γεννήθηκαν στο σπίτι μου και ζούν εδώ και πενταετία επειδή δεν υπάρχει άλλο σπίτι εδώ κοντά και κάποιος να τα ταίζειΑναγκαστικά ή όχι εδώ ζουν.Καυχησιάρα.ουπς χτυπησα φλέβα.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Άσ' το ρε βαγγελάκη. Κι εσύ οικόσιτο είσαι.vag_el έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 00:37Τρίχες και όχι γατίσιες.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 00:32H συμβατότητα των γατιών με το χώρο όσων τεκνοθετούν, δεν αγοράζεται.
Τα γατιά αγοράζουν, οι υπόλοιποι είμαστε πελάτες τους, ακόμη και όταν τα μαζεύουμε από υπόνομο.![]()
Εχω εδώ καμμια δεκαριά γατιά που γεννήθηκαν στο σπίτι μου και ζούν εδώ και πενταετία επειδή δεν υπάρχει άλλο σπίτι εδώ κοντά και κάποιος να τα ταίζειΑναγκαστικά ή όχι εδώ ζουν.Καυχησιάρα.ουπς χτυπησα φλέβα.
Κάποιος ποιος σοβαρός, παίζει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναί ρε Γαλλάκι ,ξέρεις εσύ ποιός ή ποιά με ταίζει και το λές.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 00:41Άσ' το ρε βαγγελάκη. Κι εσύ οικόσιτο είσαι.vag_el έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 00:37Τρίχες και όχι γατίσιες.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 00:32
H συμβατότητα των γατιών με το χώρο όσων τεκνοθετούν, δεν αγοράζεται.
Εχω εδώ καμμια δεκαριά γατιά που γεννήθηκαν στο σπίτι μου και ζούν εδώ και πενταετία επειδή δεν υπάρχει άλλο σπίτι εδώ κοντά και κάποιος να τα ταίζειΑναγκαστικά ή όχι εδώ ζουν.Καυχησιάρα.ουπς χτυπησα φλέβα.![]()
Τους σοβαρούς άστους,δεν είναι για σένα.
Σε γενικές γραμμές........ΑΡΛΟΥΜΠΕΝ αυτά που γράφεις
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Καλά εντάξει, συνέχισε. Και προσοχή στις φλέβες γιατί ακόμη και ως νοσοκόμα είσαι αλλού γι' αλλού, γλυκειά μου ψυχούλα.vag_el έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 00:45Ναί ρε Γαλλάκι ,ξέρεις εσύ ποιός ή ποιά με ταίζει και το λές.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 00:41Άσ' το ρε βαγγελάκη. Κι εσύ οικόσιτο είσαι.vag_el έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 00:37
Τρίχες και όχι γατίσιες.
Εχω εδώ καμμια δεκαριά γατιά που γεννήθηκαν στο σπίτι μου και ζούν εδώ και πενταετία επειδή δεν υπάρχει άλλο σπίτι εδώ κοντά και κάποιος να τα ταίζειΑναγκαστικά ή όχι εδώ ζουν.Καυχησιάρα.ουπς χτυπησα φλέβα.![]()
Οπότε, προτείνω την ποιητική συνδρομή σου σε άλλα θέματα των χοτσποτ για πονεμένες καρδγιές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είπαμε και παλιότερα,......ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΕΓΏ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ,ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΑΜΕ,ΠΩς ΤΟ ΛΕΝΕ?ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 00:52Καλά εντάξει, συνέχισε. Και προσοχή στις φλέβες γιατί ακόμη και ως νοσοκόμα είσαι αλλού γι' αλλού, γλυκειά μου ψυχούλα.
Οπότε, προτείνω την ποιητική συνδρομή σου σε άλλα θέματα των χοτσποτ για πονεμένες καρδγιές.
Οσο για την ποίηση αστο.Καλύτερα συζήτησε το με το φιλαράκι σου τον Παγχρηστο που σου πουλάει παραμύθι δήθεν
Εντελώς ενημερωτικά ,Η ποίηση είναι για πονεμένες καρδιές κάτι που σε σένα είναι ανύπαρκτο ως συναίσθημα .Οπότε κάνε μας τη χάρη και άλλαξε φόρουμ ή τουλάχιστον μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν γνωρίζεις με τη συνδρομή των φίλων σου.Ασχετο καθαρμα
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Εκτός από αυτήν τη συγκινητική κατάθεση ψυχής, έχεις να προσθέσεις κάποια φωτο γάτας στον προσωπικό σου χώρο;vag_el έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 00:58Είπαμε και παλιότερα,......ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΕΓΏ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ,ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΑΜΕ,ΠΩς ΤΟ ΛΕΝΕ?ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 00:52Καλά εντάξει, συνέχισε. Και προσοχή στις φλέβες γιατί ακόμη και ως νοσοκόμα είσαι αλλού γι' αλλού, γλυκειά μου ψυχούλα.vag_el έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 00:45
Ναί ρε Γαλλάκι ,ξέρεις εσύ ποιός ή ποιά με ταίζει και το λές.
Οσο για την ποίηση αστο.Καλύτερα συζήτησε το με το φιλαράκι σου τον Παγχρηστο που σου πουλάει παραμύθι δήθεν
Εντελώς ενημερωτικά ,Η ποίηση είναι για πονεμένες καρδιές κάτι που σε σένα είναι ανύπαρκτο ως συναίσθημα .Οπότε κάνε μας τη χάρη και άλλαξε φόρουμ ή τουλάχιστον μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν γνωρίζεις με τη συνδρομή των φίλων σου.Ασχετο καθαρμα
Διαφορετικά, είσαι εκτός θέματος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βάρα του μια Προσοχή/Ημιανάς λέμε, ρε...Στύξ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 12:01 KΤΗΝΟΣ 6κιλο λέμε.Συνέχεια πεινάει ο πστης .
Έκανε και μια κεφάλα να![]()
Και βάλε του ένα μπολ γεμάτο να χορτάσει, ρε...
Άντε, γιατί τον έχεις παραμελήσει, ρε...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1116 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 9 Απαντήσεις