Σου λέω δεν έχω καν βηξει, μπορώ να κρατήσω την ανάσα και 30 sec άνετα.Οι παλμοι μόνο έχουν τσιμπησει λιγοΣτύγιος έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:31 Τη μάνα μου την προλάβαμε για μερικές ώρες , ρώτα και τον Οtto επίσης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κατάλαβα. Εργένης. Δεν έχεις αντιπυρετικο στο σπίτι. Τουλάχιστον βρεξε πετσέτα(κάπου θα βρεις μια) στιψ' τη καλά και βαλ' τη στο μέτωπο. Αν βέβαια μπορείς να σηκωθείς από την "χαλαρότητα" σου.GoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:30Μην την ακούς.Εκει στα 38 είχα φτιάξει κεφάλι.Απο τότε που ανέβηκε πάνω από 39 είμαι χαλαροςΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:2439,2 είδα.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:16
Τι οκ να νιώθει με 39.5; νομίζω δεν υπάρχει λόγος να στρεσάρει τα όργανα του με αυτόν τον τρόπο.
Κατά τα άλλα, μπορείς να νοιώθεις χάλια και με 38.
Ο πυρετός είναι επικίνδυνος μόνον όταν διαρκεί, ουσιαστικώς είναι η πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού. Αν αρχίζεις τα αντιπυρετικά με το που ανεβαίνει η θερμοκρασία, απλώς κουράζεις περισσότερο τον οργανισμό. Αν δεις ότι διαρκεί, είναι διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση, δεν αντιδρούν όλοι οι οργανισμοί το ιδιο στον πυρετό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Φαρμακείο ολόκληρο έχω.Απο τότε δηλαδή που έπαθε αρθρίτιδα η γιαγιά και την φέρνω εδώ στα κρυαNaida έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:35Κατάλαβα. Εργένης. Δεν έχεις αντιπυρετικο στο σπίτι. Τουλάχιστον βρεξε πετσέτα(κάπου θα βρεις μια) στιψ' τη καλά και βαλ' τη στο μέτωπο. Αν βέβαια μπορείς να σηκωθείς από την "χαλαρότητα" σου.GoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:30Μην την ακούς.Εκει στα 38 είχα φτιάξει κεφάλι.Απο τότε που ανέβηκε πάνω από 39 είμαι χαλαροςΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:24
39,2 είδα.
Κατά τα άλλα, μπορείς να νοιώθεις χάλια και με 38.
Ο πυρετός είναι επικίνδυνος μόνον όταν διαρκεί, ουσιαστικώς είναι η πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού. Αν αρχίζεις τα αντιπυρετικά με το που ανεβαίνει η θερμοκρασία, απλώς κουράζεις περισσότερο τον οργανισμό. Αν δεις ότι διαρκεί, είναι διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση, δεν αντιδρούν όλοι οι οργανισμοί το ιδιο στον πυρετό.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κι εγώ σου λέω ότι σε ανύποπτο χρόνο ,δε θα καταλάβεις πότε θα πέσει δραματικά η οξυγόνωση και δε θα το αισθάνεσαι
Δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο ,είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω.
Ε παρε τίποτα τότε βρε ξεροκέφαλο πλάσμα. Αν δεν έχει λήξει βέβαια. Όχι κανένα χάπι της γιαγιάς ε. Ένα ντεπον, ένα παναντολ. Αφου το βλέπεις και μόνος σου, χτυπάνε οι παλμοί. Σου δίνει σημάδι ο οργανισμόςGoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:39
Φαρμακείο ολόκληρο έχω.Απο τότε δηλαδή που έπαθε αρθρίτιδα η γιαγιά και την φέρνω εδώ στα κρυα
"βρε παπαρα τι θα γίνει, θα μας ψήνεις πολύ ακόμα; άκου εκείνη την Naida τι σου λέει"
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πρωί - πρωί με τη δροσούλα θα πας στο πιο κοντινό φαρμακείο, θα πάρεις οξύμετρο και αντιπυρετικά.
Αν δεν μπορείς εσύ, θα χώσεις έναν γνωστό να σου τα φέρει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
περαστικάGoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:39Φαρμακείο ολόκληρο έχω.Απο τότε δηλαδή που έπαθε αρθρίτιδα η γιαγιά και την φέρνω εδώ στα κρυαNaida έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:35Κατάλαβα. Εργένης. Δεν έχεις αντιπυρετικο στο σπίτι. Τουλάχιστον βρεξε πετσέτα(κάπου θα βρεις μια) στιψ' τη καλά και βαλ' τη στο μέτωπο. Αν βέβαια μπορείς να σηκωθείς από την "χαλαρότητα" σου.GoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:30
Μην την ακούς.Εκει στα 38 είχα φτιάξει κεφάλι.Απο τότε που ανέβηκε πάνω από 39 είμαι χαλαρος
Το πρωί θα ποσταρω workout videoGherschaagk έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:42![]()
Πρωί - πρωί με τη δροσούλα θα πας στο πιο κοντινό φαρμακείο, θα πάρεις οξύμετρο και αντιπυρετικά.
Περαστικά όσο πιο γρήγορα γίνεται.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι φυσικά. Και μετά θα λιποθυμήσεις.GoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:47Το πρωί θα ποσταρω workout videoGherschaagk έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:42GoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:34
Σου λέω δεν έχω καν βηξει, μπορώ να κρατήσω την ανάσα και 30 sec άνετα.Οι παλμοι μόνο έχουν τσιμπησει λιγο![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ΑυτόΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 14:42 Ρε σεις, τί έχετε πάθει όλοι;
Ενώ είναι σαφέστατο ότι αυτόν τον καιρό, οι ιώσεις και ο κόβιντ (ακόμη και σε ελαφριά μορφή) θερίζουν, βγαίνετε στο χαλαρό, συναναστρέφεστε με πολύ κόσμο χωρίς μάσκα και καπάκι ανησυχείτε αν κάποιος από όλους όσους είδατε, βγήκε θετικός;
Εγώ δεν λέω να μη βγαίνετε και να ταμπουρωθείτε στα σπίτια σας ή να κυκλοφορείτε με στολή αστροναύτη.
Να βγαίνετε και να χαίρεστε όσο γουστάρετε αλλά σαφώς και δεν σας φταίνε οι άλλοι γι' αυτό.![]()
Και εγώ αυτο κάνω εδω και πολύ καιρό. Κάποτε έβαζα κι ενα χέρι μπροστά τουλάχιστον οταν με έπιανε φτέρνισμα, τώρα ουτε αυτό κάνω. Facial κατευθείαν σε όποιον έχω μπροστά μου. Και προπαγανδίζω και σε άλλους να κάνουν το ιδιο, να τους κάνουμε μπουκάκε.
Ετσι! Ή λοκντάουν ή ΌΛΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ!!!
- vantono
Περαστικά μωρή αεκτσού.GoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 22:39Μλκ τι γκαντεμοσαυρα είσαι.Βαραω θερμοκρασίες λαρισαιου καύσωνα.Αυριο πάω για το προβιντ τεστEKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Δεκ 2022, 23:04 Δεν ξερω κανεναν πλην του goback δλδ που δεν έχει κολλήσει τουλάχιστον μια φορά. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με τα τεστ. Εγώ ας πούμε από τότε που κόλλησα πριν σχεδόν 1 χρόνο έχω κάνει μόνο 1 φορά τεστ (ραπιντ σε φαρμακείο) για επίσκεψη σε νοσοκομείο. Μασκα δε φοράω.
Δεν ειναι τίποτα, θα γιάνει. Αν κανεις τεστ και αποδειχθεί κόβιντ, δεν θα σου πω οτι αν ειχες εμβολιαστεί θα ειχες αποφύγει αυτά τα συμπτώματα και θα το περνούσες πιο χαλαρά, μη φοβάσαι.
39,3 πιάσαμε κόφτη.Επανερχομαι αύριο με update μείνετε συντονισμενοι
- vantono
Και εγώ τα ίδια. Από τότε που κόλλησα μία, έχω τον ακόλλητο.Ερμής έγραψε: 26 Δεκ 2022, 21:24Όταν σύζυγος και γιος βγήκαν θετικοί, έπεσα με τα μούτρα πάνω της για να κολλήσω να ξεμπλέξω. Δε κόλλησα.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 14:42 Ρε σεις, τί έχετε πάθει όλοι;
Ενώ είναι σαφέστατο ότι αυτόν τον καιρό, οι ιώσεις και ο κόβιντ (ακόμη και σε ελαφριά μορφή) θερίζουν, βγαίνετε στο χαλαρό, συναναστρέφεστε με πολύ κόσμο χωρίς μάσκα και καπάκι ανησυχείτε αν κάποιος από όλους όσους είδατε, βγήκε θετικός;
Εγώ δεν λέω να μη βγαίνετε και να ταμπουρωθείτε στα σπίτια σας ή να κυκλοφορείτε με στολή αστροναύτη.
Να βγαίνετε και να χαίρεστε όσο γουστάρετε αλλά σαφώς και δεν σας φταίνε οι άλλοι γι' αυτό.![]()
Εχω συναναστραφεί με 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα από τις 10 του μήνα και μετά, και τίποτα δεν πιάνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις