Όλα καλά? Τι θα φάμε?Βίνγκιλοτ έγραψε: 03 Αύγ 2024, 12:14Μέχρι την πχωρουμάρα έφτασε η ψέκα για υποτιθέμενο μουσουλμάνο, δεν υπάρχουν πιο εύκολα χειραγωγήσιμα ανθρωπάκια από τους ακροδεξιούς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Αύγ 2024, 12:02Εντωμεταξυ ποιοι είναι πάλι πίσω από τις ταραχές. Την πάτησαν οι αγνοί πατριώτες μέσα στην άγνοια τους.![]()
https://tvpworld.com/79594837/russian-f ... s-uk-daily
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
Re: Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Τελικά, μάθαμε άν ήταν χριστιανός? Το είχε πεί και ο γείτονας
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
οταν εκανα βολτες στο Λονδινο και τις ΗΠΑ εσυ αρμεγες προβατα ... δεν το εκανα θεμα ομως ...αντε σε κανενα αλλο να πουλησεις διεθνη αερα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Είναι που εκπλήσσεται με τους άλλους...τα χουλιγκανάκια...αυτός δεν λέει τέτοια για να περνάει η ώρα...Unique έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 04:11Να μου δώσεις και 43 αριθμούς στο λόττο σε παρακαλώ?Beria έγραψε: 03 Αύγ 2024, 11:28Χριστιανός ήταν ο βαρεμενος, μην το ζοριζουμεΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2024, 11:23
Αριστoφέρνεις Beria.
Το άρθρο αναφέρεται στη βολική αναφορά στην οικογένεια και όχι στον συγκεκριμένο που σε μια δυο μέρες θα κλείσει τα 18.
Με το ίδιο σκεπτικό και πολλοί αντιφά, αριστεριστές, λοιποί στην Ελλάδα σε αντίστοιχες χριστιανικές οικογένειες έχουν μεγαλώσει...
Ο τόνος στο βαρεμενος και όχι στο χριστιανός
Το ότι επιτίθενται σε τζαμιά και φωνάζουν αντιισλαμικα συνθήματα είναι αταβιστικο
Απλό είναι, μην το κάνουμε λύσσα
Εκπλήσσεται επίσης με το πως παθιάζονται με τα κόμματα της αμέρικας...απορεί και πως δίνουν σημασία ...με την ένταση.Beria έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 17:41 Σας νοιάζουν τόσο πολύ τα αποτελέσματα στις εκλογές των ΗΠΑ και κάνετε σαν χουλιγκανακια, η έτσι ψωλαρια να περνάει η ώρα;
Γιατί ορισμένοι έχετε μεγαλύτερη αγωνία από το ίδιο το Ρεπουμπλικανικό κόμμα
Beria έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 18:13
Τον Beria τον εκπλήσσει η ένταση με την οποία παθιάζονται οι συμφορουμιτες, ταυτιζόμενοι με το ένα η το άλλο κόμμα των ΗΠΑ, η βαθειά γνώση τους περί των πολιτικών ρευμάτων στην Αϊόβα και τη Νεμπράσκα και οι σιγουριες εν γένει που εκφράζουν με τέτοια ζέση.
Τον Beria δεν τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογων γιατι ξέρει ότι δεν έχει την παραμικρή σημασία ποιος θα είναι ο πρόεδρος
Δεν ξέρω αν η αιτία της όποιας εμπλοκής του beria στο ξεκαθάρισμα του θρησκεύματος αυτού που έσφαξε τα κοριτσάκια ήταν το "ακροδεξιά", το "Αγγλία" ή το "χριστιανός"...
"η έτσι ψωλαρία για να περνάει η ώρα" πάντως, όσον αφορά στο να σταματήσουμε να το ζορίζουμε το θέμα, μιας και "Χριστιανός ήταν ο βαρεμενος" αφού...(με την απαραίτητη διευκρίνιση για τον τόνο...)
δεν δείχνει να πολυκολλάει με τις ειρωνίες για τα χουλιγκανάκια ...άλλων πρωταθλημάτων.
imo
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Ρούφα τα φλόκια μου ηλίθιε.nostromos έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 14:07οταν εκανα βολτες στο Λονδινο και τις ΗΠΑ εσυ αρμεγες προβατα ... δεν το εκανα θεμα ομως ...αντε σε κανενα αλλο να πουλησεις διεθνη αερα
-
nikos p 2020
nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 02:05τους ειπαμε οτι εχουν ΠΘ πρωην κνιτη πρακτορα αλλα δεν θελουν να το αποδεχτουν ...OANNHSEA έγραψε: 31 Οκτ 2024, 21:16 Ε παίδες, το ξέρετε ότι απαγορεύτηκε στην αγγλική βουλή να κάνουν ερωτήσεις για το εν λόγω θέμα;
Έχουν φτάσει πλέον στα όρια της δικτατορίας στην Αγγλία!!!
.
- Allah
- Επικοινωνία:
Άντε χέσου επιτέλους, σταμάτα να κρέμεσαι απ'τ'αρχίδια μου, κούρασες.
σου έδωσα τον πούλο προηγουμένως βλαχοπουλο...μην συνεχίζεις να ξευτιλιζεσαι
- Allah
- Επικοινωνία:
Εγώ; Εσύ μου κωλοτρίβεσαι.
- Allah
- Επικοινωνία:
Τι να σου πω, αν έτσι σε εξυπηρετεί και κάνεις δουλειά, πάω πάσο. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Απλά έχε υπόψιν ότι το settled status αφαιρείται πολύ πιο εύκολα από το citizenship.GoBzi έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 19:04 Ναι, σωστά αλλά θέσεις και πόστα που δεν μπορείς να μπεις είναι αρκετά. Αν δεν εχω πάρει διαβατήριο απο επιλογή, το γνωρίζω λόγο δουλειάς γιατί το security clearance που μπορεί να μου δωθεί είναι περιορισμένο. Απο την στιγμή που δεν θα υπήρχε διαφορά στο security clearance κάθομαι με το settled status. Τα παιδιά μου έχουν πάρει αυτόματα.
Spoiler
Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είσαι και μπαμπάς - να σου ζήσουν!
Ας μου το αφαιρέσουν. Για γιάνκιδες εργάζομαι, δεν με αναγκάζει κανεις να είμαι στο ΗΒ, απλά κάθομαι γιατί μας αρέσει. Ίσα ίσα φαίρνω και χρήμα απ'εξω το οποίο φορολογείται εδω. Αμα δεν με θέλουν θα πάω παραδίπλα.Allah έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 18:01Τι να σου πω, αν έτσι σε εξυπηρετεί και κάνεις δουλειά, πάω πάσο. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Απλά έχε υπόψιν ότι το settled status αφαιρείται πολύ πιο εύκολα από το citizenship.GoBzi έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 19:04 Ναι, σωστά αλλά θέσεις και πόστα που δεν μπορείς να μπεις είναι αρκετά. Αν δεν εχω πάρει διαβατήριο απο επιλογή, το γνωρίζω λόγο δουλειάς γιατί το security clearance που μπορεί να μου δωθεί είναι περιορισμένο. Απο την στιγμή που δεν θα υπήρχε διαφορά στο security clearance κάθομαι με το settled status. Τα παιδιά μου έχουν πάρει αυτόματα.
Spoiler
Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είσαι και μπαμπάς - να σου ζήσουν!
Ευχαριστώ.
- Allah
- Επικοινωνία:
Α, εντάξει, μια χαρά είσαι!GoBzi έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 18:13Ας μου το αφαιρέσουν. Για γιάνκιδες εργάζομαι, δεν με αναγκάζει κανεις να είμαι στο ΗΒ, απλά κάθομαι γιατί μας αρέσει. Ίσα ίσα φαίρνω και χρήμα απ'εξω το οποίο φορολογείται εδω. Αμα δεν με θέλουν θα πάω παραδίπλα.Allah έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 18:01Τι να σου πω, αν έτσι σε εξυπηρετεί και κάνεις δουλειά, πάω πάσο. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Απλά έχε υπόψιν ότι το settled status αφαιρείται πολύ πιο εύκολα από το citizenship.GoBzi έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 19:04 Ναι, σωστά αλλά θέσεις και πόστα που δεν μπορείς να μπεις είναι αρκετά. Αν δεν εχω πάρει διαβατήριο απο επιλογή, το γνωρίζω λόγο δουλειάς γιατί το security clearance που μπορεί να μου δωθεί είναι περιορισμένο. Απο την στιγμή που δεν θα υπήρχε διαφορά στο security clearance κάθομαι με το settled status. Τα παιδιά μου έχουν πάρει αυτόματα.
Spoiler
Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είσαι και μπαμπάς - να σου ζήσουν!![]()
Ευχαριστώ.![]()
- Dwarven Blacksmith
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 0 Απαντήσεις