Θα μάθουμε αυριο είδα ότι βγάζουν διπλό τεστGherschaagk έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:09Εμείς, όσους ακούσαμε με θερμοκρασίες Καλαχάρι, μας είπαν για γρίπη τύπου Α. Δεν είναι σίγουρο πως έχεις κόβιντ.GoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 22:39Μλκ τι γκαντεμοσαυρα είσαι.Βαραω θερμοκρασίες λαρισαιου καύσωνα.Αυριο πάω για το προβιντ τεστEKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Δεκ 2022, 23:04 Δεν ξερω κανεναν πλην του goback δλδ που δεν έχει κολλήσει τουλάχιστον μια φορά. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με τα τεστ. Εγώ ας πούμε από τότε που κόλλησα πριν σχεδόν 1 χρόνο έχω κάνει μόνο 1 φορά τεστ (ραπιντ σε φαρμακείο) για επίσκεψη σε νοσοκομείο. Μασκα δε φοράω.
Περαστικά πάντως. Κι αν θες καμιά βεντούζα, εδώ είμαι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
4 ρε μονιά ,still live and kicking 
Τι οκ να νιώθει με 39.5; νομίζω δεν υπάρχει λόγος να στρεσάρει τα όργανα του με αυτόν τον τρόπο.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:12Αν νοιώθει οκ, δεν είναι ανάγκη να πάρει. Πιο γρήγορα κάνει τον κύκλο του ο πυρετός χωρίς αντιπυρετικά.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:08Είσαι βλαμμένο παιδάκι μου; κούμπωσε κανένα παναντολ εκεί πέρα, 39.2 που δεν παίρνεις αντιπυρετικα. Επιβαρύνεις τον εγκέφαλο σου έτσι για πλάκα.GoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:04
Προφανως και δεν παίρνω αντιπυρετικα.Μονο πυρετό και λίγο πόνο στο σώμα έχω δεν είμαι κατακοιτος.Σκοπευω να κάνω ρεκόρ αναρρωσης.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΜπουχεσούληGoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:15Θα μάθουμε αυριο είδα ότι βγάζουν διπλό τεστGherschaagk έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:09Εμείς, όσους ακούσαμε με θερμοκρασίες Καλαχάρι, μας είπαν για γρίπη τύπου Α. Δεν είναι σίγουρο πως έχεις κόβιντ.GoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 22:39
Μλκ τι γκαντεμοσαυρα είσαι.Βαραω θερμοκρασίες λαρισαιου καύσωνα.Αυριο πάω για το προβιντ τεστ
Για σας το κάνω
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το ξέρω πως υπάρχει διπλό τεστ.GoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:15Θα μάθουμε αυριο είδα ότι βγάζουν διπλό τεστGherschaagk έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:09Εμείς, όσους ακούσαμε με θερμοκρασίες Καλαχάρι, μας είπαν για γρίπη τύπου Α. Δεν είναι σίγουρο πως έχεις κόβιντ.GoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 22:39
Μλκ τι γκαντεμοσαυρα είσαι.Βαραω θερμοκρασίες λαρισαιου καύσωνα.Αυριο πάω για το προβιντ τεστ
Εγώ πάντως κόβιντ δεν κόλλησα, όταν είχαν οι υπόλοιποι της οικογένειας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μπου ρε , χλαπάτσα , τώρα θα το παίξεις αντρουά.
Οξύμετρο και κοίτα μη πέσει κάτω από 90 ,μετά τη ΓΑΜΗΣΕΣ.
Δεν έχω το χα δώσει σε κάτι κοβιντιασμενους πέρσι.Βασικα αν μπορούσα να κοιμηθώ θα το μαθαινατε μόνο μετα το χάπι έντινγκ
39,2 είδα.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:16Τι οκ να νιώθει με 39.5; νομίζω δεν υπάρχει λόγος να στρεσάρει τα όργανα του με αυτόν τον τρόπο.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:12Αν νοιώθει οκ, δεν είναι ανάγκη να πάρει. Πιο γρήγορα κάνει τον κύκλο του ο πυρετός χωρίς αντιπυρετικά.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:08
Είσαι βλαμμένο παιδάκι μου; κούμπωσε κανένα παναντολ εκεί πέρα, 39.2 που δεν παίρνεις αντιπυρετικα. Επιβαρύνεις τον εγκέφαλο σου έτσι για πλάκα.
Κατά τα άλλα, μπορείς να νοιώθεις χάλια και με 38.
Ο πυρετός είναι επικίνδυνος μόνον όταν διαρκεί, ουσιαστικώς είναι η πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού. Αν αρχίζεις τα αντιπυρετικά με το που ανεβαίνει η θερμοκρασία, απλώς κουράζεις περισσότερο τον οργανισμό. Αν δεις ότι διαρκεί, είναι διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση, δεν αντιδρούν όλοι οι οργανισμοί το ιδιο στον πυρετό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σήκω πήγαινε σε διανυκτερεύον φαρμακείο ή νοσοκομείο , ΤΩΡΑGoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:23Δεν έχω το χα δώσει σε κάτι κοβιντιασμενους πέρσι.Βασικα αν μπορούσα να κοιμηθώ θα το μαθαινατε μόνο μετα το χάπι έντινγκ
Μην την ακούς.Εκει στα 38 είχα φτιάξει κεφάλι.Απο τότε που ανέβηκε πάνω από 39 είμαι χαλαροςΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:2439,2 είδα.
Ο πυρετός είναι επικίνδυνος μόνον όταν διαρκεί, ουσιαστικώς είναι η πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού. Αν αρχίζεις τα αντιπυρετικά με το που ανεβαίνει η θερμοκρασία, απλώς κουράζεις περισσότερο τον οργανισμό. Αν δεις ότι διαρκεί, είναι διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση, δεν αντιδρούν όλοι οι οργανισμοί το ιδιο στον πυρετό.
Θα πάει και 39.5. Και αν δεν πάρει αντιπυρετικο μπορεί να πάει και 40. Η πρώτη ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά είναι τα δέκατα, η πρώτη άμυνα έχει σηκωθεί μέχρι τα 38.5. Πάνω από εκεί είναι υψηλός πυρετός και θέλει αντιπυρετικο οπωσδήποτε γιατί ο οργανισμός μπαίνει σε στρες, εγκέφαλος, καρδιά κτλ Έτσι τα ξέρω εγώ τουλάχιστον. Μπορεί να κάνω και λάθος. Που δεν νομίζω. Αλλά μπορεί. Που χλωμό το βλέπω. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μπααα.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:2439,2 είδα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ty type, Στύγιε μην είσαι κοτα
Τη μάνα μου την προλάβαμε για μερικές ώρες , ρώτα και τον Οtto επίσης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις