Ο Νταεμοντ είναι γνήσιος τυχωδιοκτης που τον συμπαθείς,ενώ ο Αεμοντ σου δίνει την εικόνα του ψυχακιαBazoomba έγραψε: 26 Ιουν 2024, 07:22 Εσεις που υποστηριζετε πρασινους ειτε ειστε απλα αναγνωστες των βιβλιων ειτε τρολαρετε. Το σεναριο θελει ξεκαθαρα να παρουμε το μερος της Νταρσυ: η κεφαλη των πρασινων ειναι ενας μεθυστακας παπαρας που αγνοει το καλομαςτοκοριτσι που τυγχανει να ειναι και αδερφη του, η μανα του ειναι η ελενη λουκα του βασιλειου που τυγχανει να κρυφογαμιεται με τον πιο γλοιωδη γλιτσα στην σειρα, ο πατερας της Λουκα και παππους του μεθυστακα γνωριζει οτι δεν προοριζοταν ποτε για βασιλιας ενω τελος ο αδερφος του ειναι το διαμετρικο αντιστοιχο του Ντοκτορ Χου που βασει σεναριου ειναι ο μονος χαρακτηρας που μπορει κανεις να αντιπαθησει απο τους Μαυρους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
House of the Dragon (Game of Thrones spin off)
Re: House of the Dragon (Game of Thrones spin off)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
οι σεναριογράφοι κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να συμπαθήσουμε την βασίλισα από τους μαύρους Ενώ κανονικά είναι ένα κωλοπαίδι προσπαθούν φιλότιμα να την κάνουν συμπαθητική Οτι δεν φταίει δεν ήθελε κλιμάκωση κτλ. Μαλακίες Έχουν καταστρέψει έναν από τους μεγαλύτερους ιππότες του βασιλείου .Δίνουν μεγαλύτερο ρόλο στην μπεκρού μάνα των πράσινων κτλ
Το γουέστερος υποτίθετε είναι πατριαρχική κοινωνία και μας έχουν πρήξει με το girly power
Το γουέστερος υποτίθετε είναι πατριαρχική κοινωνία και μας έχουν πρήξει με το girly power
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
είμεθα με τη νομιμότητα και τη σταθερότητα. Μαύροι σημαίνει χάος, εγκλήματα πολέμου ηθική κατάπτωσηBazoomba έγραψε: 26 Ιουν 2024, 07:22 Εσεις που υποστηριζετε πρασινους ειτε ειστε απλα αναγνωστες των βιβλιων ειτε τρολαρετε. Το σεναριο θελει ξεκαθαρα να παρουμε το μερος της Νταρσυ: η κεφαλη των πρασινων ειναι ενας μεθυστακας παπαρας που αγνοει το καλομαςτοκοριτσι που τυγχανει να ειναι και αδερφη του, η μανα του ειναι η ελενη λουκα του βασιλειου που τυγχανει να κρυφογαμιεται με τον πιο γλοιωδη γλιτσα στην σειρα, ο πατερας της Λουκα και παππους του μεθυστακα γνωριζει οτι δεν προοριζοταν ποτε για βασιλιας ενω τελος ο αδερφος του ειναι το διαμετρικο αντιστοιχο του Ντοκτορ Χου που βασει σεναριου ειναι ο μονος χαρακτηρας που μπορει κανεις να αντιπαθησει απο τους Μαυρους.
σφάζουνε μωρά στην κούνια τους, τι άλλο θέλετε
Στο μεταξύ, διαφώνησαν στο ζήτημα του σφαξίματος όχι για την πράξη, αλλά για τις πολιτικές συνέπειες. "Αποδυνάμωσες το claim" του λέει, "πως θα με δει ο κόσμος;". 
Γιατί οι πράσινοι που βγάλαν το νεκρό παιδί σε κοινή θέα για να πάρουν τον λαό με το μέρος τους καλύτεροι είναι.Σενέκας έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:32 σφάζουνε μωρά στην κούνια τους, τι άλλο θέλετεΣτο μεταξύ, διαφώνησαν στο ζήτημα του σφαξίματος όχι για την πράξη, αλλά για τις πολιτικές συνέπειες. "Αποδυνάμωσες το claim" του λέει, "πως θα με δει ο κόσμος;".
![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ξέρετε μήπως μέχρι που θα τραβήξει η σειρά?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Καλά κάνανε. Ο κόσμος πρέπει να ξέρειzteo έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:38Γιατί οι πράσινοι που βγάλαν το νεκρό παιδί σε κοινή θέα για να πάρουν τον λαό με το μέρος τους καλύτεροι είναι.Σενέκας έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:32 σφάζουνε μωρά στην κούνια τους, τι άλλο θέλετεΣτο μεταξύ, διαφώνησαν στο ζήτημα του σφαξίματος όχι για την πράξη, αλλά για τις πολιτικές συνέπειες. "Αποδυνάμωσες το claim" του λέει, "πως θα με δει ο κόσμος;".
![]()
Τι να ξέρει?Σενέκας έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:40Καλά κάνανε. Ο κόσμος πρέπει να ξέρειzteo έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:38Γιατί οι πράσινοι που βγάλαν το νεκρό παιδί σε κοινή θέα για να πάρουν τον λαό με το μέρος τους καλύτεροι είναι.Σενέκας έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:32 σφάζουνε μωρά στην κούνια τους, τι άλλο θέλετεΣτο μεταξύ, διαφώνησαν στο ζήτημα του σφαξίματος όχι για την πράξη, αλλά για τις πολιτικές συνέπειες. "Αποδυνάμωσες το claim" του λέει, "πως θα με δει ο κόσμος;".
![]()
Η Ρεινιρα δεν ήξερε τίποτα και ο Νταεμοντ έδωσε άλλες εντολές. Ένα λαθάκι ήταν μωρε
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Να, εσυ ας πουμε τρολαρεις. Αλλα δεν μπορει να μην βλεπεις οτι ο νορμαλ θεατης θα κλεινει προς μια πλευρα βασει σεναριου.Σενέκας έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:24είμεθα με τη νομιμότητα και τη σταθερότητα. Μαύροι σημαίνει χάος, εγκλήματα πολέμου ηθική κατάπτωσηBazoomba έγραψε: 26 Ιουν 2024, 07:22 Εσεις που υποστηριζετε πρασινους ειτε ειστε απλα αναγνωστες των βιβλιων ειτε τρολαρετε. Το σεναριο θελει ξεκαθαρα να παρουμε το μερος της Νταρσυ: η κεφαλη των πρασινων ειναι ενας μεθυστακας παπαρας που αγνοει το καλομαςτοκοριτσι που τυγχανει να ειναι και αδερφη του, η μανα του ειναι η ελενη λουκα του βασιλειου που τυγχανει να κρυφογαμιεται με τον πιο γλοιωδη γλιτσα στην σειρα, ο πατερας της Λουκα και παππους του μεθυστακα γνωριζει οτι δεν προοριζοταν ποτε για βασιλιας ενω τελος ο αδερφος του ειναι το διαμετρικο αντιστοιχο του Ντοκτορ Χου που βασει σεναριου ειναι ο μονος χαρακτηρας που μπορει κανεις να αντιπαθησει απο τους Μαυρους.![]()
Σκοτωσαν παιδια οι μαυροι λες, αλλα το σεναριο αποδιδει την βρωμια αποκλειστικα στον Χου, ενω δειχνει την Νταρσυ να μαλωνει με μελος του συμβουλιου επειδη την εχει ικανη για κατι τετοιο. Μονο στο τελευταιο επεισοδιο ειδαμε να εργαλειοποιουν το μοναδικο στοιχειο θυματοποιησης τους σε βαρος της ταλαιπωρης Γκρετα, να κινητοποιουν ενα απο τα διδυμακια να σκοτωσει το διδυμακι β με μια τζουφια απειλη, ειδαμε τον γκομενο της Λουκα να επιβραβευεται για το γεγονος οτι γαμιωταν με την Ελενη εν ωρα υπηρεσιας. Γενικα η φαση με εσας τους υποστηρικτες των Πασοκων μοιαζει με τυπαδες που πηδιουνται με γριες και φανταζονται οτι γαμανε την Μπελουτσι ξερωγω για οσο διαρκει το ακτ.
Απο την αλλη μπορει ετσι να το εγραψε ο Μαρτιν οποτε η αποτυχια πιστωνεται σε αυτον.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
Δημοκράτης
Και το βιβλίο λίγο πολύ την μεριά των πράσινων παίρνει
Αλλά λίγο πολύ όλοι καθάρματα και ψυχοπαθείς είναι στο house of the dragon
Αλλά λίγο πολύ όλοι καθάρματα και ψυχοπαθείς είναι στο house of the dragon
Εντάξει, ο Χριστάκης είναι μια μικρή κηλίδα στο κόμμα, το γεγονός ότι πήρε προαγωγή σε βάρος του Όττο είναι μάλλον αρνητική εξέλιξη, ωστόσο ο Βασιλιάς κρίνει με βάση ο,τι ξέρει, δεν ξέρει ότι ο Χριστάκης ήταν υπεύθυνος για το κενό ασφαλείας, ότι καταπατάει τους όρκους του, κοκ. Με βάση την πρόθεση, ενήργησε σωστά θα έλεγαBazoomba έγραψε: 26 Ιουν 2024, 09:05Να, εσυ ας πουμε τρολαρεις. Αλλα δεν μπορει να μην βλεπεις οτι ο νορμαλ θεατης θα κλεινει προς μια πλευρα βασει σεναριου.Σενέκας έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:24είμεθα με τη νομιμότητα και τη σταθερότητα. Μαύροι σημαίνει χάος, εγκλήματα πολέμου ηθική κατάπτωσηBazoomba έγραψε: 26 Ιουν 2024, 07:22 Εσεις που υποστηριζετε πρασινους ειτε ειστε απλα αναγνωστες των βιβλιων ειτε τρολαρετε. Το σεναριο θελει ξεκαθαρα να παρουμε το μερος της Νταρσυ: η κεφαλη των πρασινων ειναι ενας μεθυστακας παπαρας που αγνοει το καλομαςτοκοριτσι που τυγχανει να ειναι και αδερφη του, η μανα του ειναι η ελενη λουκα του βασιλειου που τυγχανει να κρυφογαμιεται με τον πιο γλοιωδη γλιτσα στην σειρα, ο πατερας της Λουκα και παππους του μεθυστακα γνωριζει οτι δεν προοριζοταν ποτε για βασιλιας ενω τελος ο αδερφος του ειναι το διαμετρικο αντιστοιχο του Ντοκτορ Χου που βασει σεναριου ειναι ο μονος χαρακτηρας που μπορει κανεις να αντιπαθησει απο τους Μαυρους.![]()
Σκοτωσαν παιδια οι μαυροι λες, αλλα το σεναριο αποδιδει την βρωμια αποκλειστικα στον Χου, ενω δειχνει την Νταρσυ να μαλωνει με μελος του συμβουλιου επειδη την εχει ικανη για κατι τετοιο. Μονο στο τελευταιο επεισοδιο ειδαμε να εργαλειοποιουν το μοναδικο στοιχειο θυματοποιησης τους σε βαρος της ταλαιπωρης Γκρετα, να κινητοποιουν ενα απο τα διδυμακια να σκοτωσει το διδυμακι β με μια τζουφια απειλη, ειδαμε τον γκομενο της Λουκα να επιβραβευεται για το γεγονος οτι γαμιωταν με την Ελενη εν ωρα υπηρεσιας. Γενικα η φαση με εσας τους υποστηρικτες των Πασοκων μοιαζει με τυπαδες που πηδιουνται με γριες και φανταζονται οτι γαμανε την Μπελουτσι ξερωγω για οσο διαρκει το ακτ.
Απο την αλλη μπορει ετσι να το εγραψε ο Μαρτιν οποτε η αποτυχια πιστωνεται σε αυτον.
Πως Αεγκον δεν ξέρει τίποτα. Αφού τους έπιασε η Χελενα στα πρασσα 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ανάθεμα κι αν κατάλαβε τι είδε. Δεν τη βλέπεις πως είναι?
+1.Στο βιβλιο btw ειναι το ιδιο καθικι με τον Αεγκον.Καλα για το girly power φαινοταν και απο τις τελευταιες σαιζον του Game of Thrones.Eντωμεταξυ και ο Μartin φεμινιστης ειναι ο ανθρωπος,αλλα αυτοι το γαμησαν και ψοφησε.hades έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:22 οι σεναριογράφοι κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να συμπαθήσουμε την βασίλισα από τους μαύρους Ενώ κανονικά είναι ένα κωλοπαίδι προσπαθούν φιλότιμα να την κάνουν συμπαθητική Οτι δεν φταίει δεν ήθελε κλιμάκωση κτλ. Μαλακίες Έχουν καταστρέψει έναν από τους μεγαλύτερους ιππότες του βασιλείου .Δίνουν μεγαλύτερο ρόλο στην μπεκρού μάνα των πράσινων κτλ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση