Πες του ότι θες να τον δεις μαζί με την τύπισσα. Αν του κρατάς ακόμα κακία, πες το στα ψέματα και μετά ghosting. Αν αποφασίσεις μέχρι την άλλη βδομάδα ότι δεν του κρατάς κακία εμφανίσου στο ραντεβού\. Win win η κατάσταση
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
-
Nero
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
στο cosmopolitan έπρεπε να γράφω, να δίνω συμβουλές ο πστς
Το ghosting είναι να εξαφανιστώ και καλά; δεν του κρατάω κακία αλλά θέλω να δω τι θα μου πειNero έγραψε: 03 Ιαν 2020, 22:38Πες του ότι θες να τον δεις μαζί με την τύπισσα. Αν του κρατάς ακόμα κακία, πες το στα ψέματα και μετά ghosting. Αν αποφασίσεις μέχρι την άλλη βδομάδα ότι δεν του κρατάς κακία εμφανίσου στο ραντεβού\. Win win η κατάσταση
Spoiler
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μου είπε εντάξειNero έγραψε: 03 Ιαν 2020, 22:38Πες του ότι θες να τον δεις μαζί με την τύπισσα. Αν του κρατάς ακόμα κακία, πες το στα ψέματα και μετά ghosting. Αν αποφασίσεις μέχρι την άλλη βδομάδα ότι δεν του κρατάς κακία εμφανίσου στο ραντεβού\. Win win η κατάσταση
Spoiler
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Nero
Ωραία. Τώρα εσύ αποφασίζειςNaida έγραψε: 03 Ιαν 2020, 22:56Μου είπε εντάξειNero έγραψε: 03 Ιαν 2020, 22:38Πες του ότι θες να τον δεις μαζί με την τύπισσα. Αν του κρατάς ακόμα κακία, πες το στα ψέματα και μετά ghosting. Αν αποφασίσεις μέχρι την άλλη βδομάδα ότι δεν του κρατάς κακία εμφανίσου στο ραντεβού\. Win win η κατάσταση
Spoiler
στο cosmopolitan έπρεπε να γράφω, να δίνω συμβουλές ο πστς![]()
Εντάξει για το τρίο;Naida έγραψε: 03 Ιαν 2020, 22:56Μου είπε εντάξειNero έγραψε: 03 Ιαν 2020, 22:38Πες του ότι θες να τον δεις μαζί με την τύπισσα. Αν του κρατάς ακόμα κακία, πες το στα ψέματα και μετά ghosting. Αν αποφασίσεις μέχρι την άλλη βδομάδα ότι δεν του κρατάς κακία εμφανίσου στο ραντεβού\. Win win η κατάσταση
Spoiler
Occasio facit furem
Πως αισθάνομαι τώρα ;
Γεράματα , παιδιά μου , γεράματα ..

Γεράματα , παιδιά μου , γεράματα ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΙΝΕΙΑΝ06 την 03 Ιαν 2020, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ναι βρε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Nero
ίδια φαίνεται, απλά είναι στο αντίθετο προφιλ και διαφορετικό φωτισμό
Τύπε, να δεις που ο τύπος θα κάνει τρίο, θα το κινηματογραφήσει και θα το ανεβάσει και στο πχώρουμ!vagabondo έγραψε: 03 Ιαν 2020, 22:58Εντάξει για το τρίο;Naida έγραψε: 03 Ιαν 2020, 22:56Μου είπε εντάξειNero έγραψε: 03 Ιαν 2020, 22:38
Πες του ότι θες να τον δεις μαζί με την τύπισσα. Αν του κρατάς ακόμα κακία, πες το στα ψέματα και μετά ghosting. Αν αποφασίσεις μέχρι την άλλη βδομάδα ότι δεν του κρατάς κακία εμφανίσου στο ραντεβού\. Win win η κατάσταση
Spoiler
![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τι να αποφασίσω; τι να της πω εγώ αυτηνής; γιατί να την δω; και τι να της πω; και θέλει απόψε κιόλας. Εν τω μεταξύ κατευθείαν ταχυπαλμίες με έπιασαν όταν μου είπε εντάξει.
Ποιο τριο κι εσύ μωρέvagabondo έγραψε: 03 Ιαν 2020, 22:58Εντάξει για το τρίο;Naida έγραψε: 03 Ιαν 2020, 22:56Μου είπε εντάξειNero έγραψε: 03 Ιαν 2020, 22:38
Spoiler
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...