πολύ το γουστάρω, είναι πολύ μυστήριο

ρε παιδί μου ναι, αλλά ο τρόπος που τα παρουσιάζεις είναι απίστευτοςChilloutbuddy έγραψε: 28 Οκτ 2020, 07:47 δεν είναι εύκολα ρε μλκς, έχω βγάλει τα ματάκια μου εδώ μέσα για να βγει τίποτα της προκοπής... άπειρες αποτυχίες πίσω μου
Απίθανος είσαιChilloutbuddy έγραψε: 28 Οκτ 2020, 08:22 ε οκ ναι δουλεύω γρήγορα, ισχύει. Χαίρομαι που γουστάρεις να χαζεύεις πάντως![]()
Φχαριστώ φχαριστώτεν τεν έγραψε: 28 Οκτ 2020, 08:39Απίθανος είσαιChilloutbuddy έγραψε: 28 Οκτ 2020, 08:22 ε οκ ναι δουλεύω γρήγορα, ισχύει. Χαίρομαι που γουστάρεις να χαζεύεις πάντως![]()
![]()

βρισκεις εναν μεταλλικο σωληνα με τη διασταση που θες και μπορεις να κανεις τις βολτες με βιδολογοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2020, 14:19 Ρεμάλια πείτε, πού μπορώ να βρω τεχνίτη να μου φτιάξει κάτι σαν και αυτό; Θέλω να έχει πανομοιότυπο σπείρωμα αλλά στην μία πλευρά αντί για το δακτυλίδι να προσαρμόσω βάση για πινακίδα
![]()
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2020, 14:33 Ωραίος, ευχαριστώ. Έχει κανείς να συστήσει κάποιον βιδολόγο στο κέντρο των αθηνών;
ρε μλκ ο βιδολογος ειναι εργαλειο δεν ειναι επαγγλεμαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2020, 14:33 Ωραίος, ευχαριστώ. Έχει κανείς να συστήσει κάποιον βιδολόγο στο κέντρο της πόλεως των αθηνών;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.