Αν ντρέπεσαι να στειλεις ντικπικ, δωσε μου το τηλέφωνό της.
Μετά, ολα θα κυλήσουν πολύ γρήγορα.
Αν ντρέπεσαι να στειλεις ντικπικ, δωσε μου το τηλέφωνό της.
Πότε γιορτάζουν οι Βαντωνηδες;
Naida έγραψε: 25 Μαρ 2022, 20:48Αγόρι μου γράφεις πολλά. Διάβασες σε τι νήμα γράφεις και περί τίνος πρόκειται; αν ναι, δεν το κατάλαβες παενε ξαναδιαβασε το. Αν όχι πιάσε από την αρχή και διάβασε το. Μπας και καταλάβεις γιατί αναφέρομαι σε μακροχρόνιες σχέσεις και κερατα.TOR έγραψε: 25 Μαρ 2022, 20:39
Δεν έγραψα πουθενά για «κέρατα» σε μακροχρόνιες σχέσεις αλλά γενικά για κάποιον που είναι «γκομενάκιας».
Λοιπόν για να μην πολυλογούμε, και επειδή κουράζομαι να εξηγώ τα ίδια και τα ίδια σε άτομα που άλλα διαβάζουν και άλλα καταλαβαίνουν, η ερώτηση είναι απλή. Και δε χρειάζεται να το παίρνετε... προσωπικάτο ερώτημα, απαντήστε αν θέλετε σύμφωνα με τις εμπειρίες σας από τις συμπεριφορές... άλλων γυναικών.
![]()
Πότε έχει πιο πολύ σουξέ ένας άντρας και του την «πέφτουν» περισσότερο οι γυναίκες (ή τον θεωρούν γοητευτικότερο); Όταν συνοδεύεται ή όταν δε συνοδεύεται; Και μάλιστα το «πέσιμο» από άλλες γυναίκες (ή το φλερτ, ή απλώς ο «πόθος» τους) δεν πάει χέρι-χέρι με το πόσο γοητευτική (τυχαίνει να) είναι η συνοδός; Ναι ή όχι;
Μα καλά το αλφάβητο (κάνετε πως) δεν ξέρετε; Ή ζείτε σε γυάλα;
ΥΓ: Και επειδή πρέπει να εξηγώ τα αυτονόητα, δε μιλάω για «πέσιμο» της άλλης γυναίκας στον ίδιο χώρο και μπροστά στα μάτια της συνοδού (αν και συμβαίνει κι αυτό κάποιες φορές - συνήθως όχι στα ίσα, απλώς τότε πέφτει το πρώτο «παραγάδι»). Αναφέρομαι στο έναυσμα για μελλοντικό «χώσιμο» στο συνοδευόμενο, δοθείσης της ευκαιρίας.
Αν απλά ήθελες να πεις τα δικά σου ότι οι γυναίκες ιντριγκαρονται όταν ο άλλος ειναι δεσμευμένος θα σου πω πάλι ότι λες μαλακίες. So simple.