!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Re: Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Πτολεμαίος έγραψε: 01 Οκτ 2021, 21:04 Κάτι τέτοιοι σας αποκαλούν φασίστες.
Και μετά απορείτε γιατί τα πουτσοσκαμπιλισανε οι λούμπεν πιτσιρικάδες.

Εικόνα

Περιγελος του παρατηρήσιμου σύμπαντος.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Τι έχουμε εδώ;
Pride ;
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Σέρπικο έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:23

Τι έχουμε εδώ;
Pride ;
Μαχητικο ομως.

https://www.facebook.com/IamAleksandro1 ... 9051416305
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

vantono έγραψε: 01 Οκτ 2021, 14:19 Αγκαλιάστε τα μωλέ τα παιζάκια τα γλυκούλικα, παιδγγιά είναι! :a040:
Μορφώστε τα, ο ναζισμός ξεριζώνεται μόνο με τη μορφχαχαχαχαχα

ΕΠΑΛ Ευόσμου: Σοκάρει δημοσιογράφος - "Τι τράβηξες π@@@@να, η κα@@@λα έβγαλε βίντεο"
..... Παιδιά με κουκούλες, μπαλακλάβες, κράνη και μάσκες ξεκίνησαν να με προπηλακίζουν, να φωνάζουν «τι τράβηξες π@@@@να», «η κα@@@λα έβγαλε βίντεο» και αφού γύρισα και τους απάντησα πως δεν έχω βγάλει βίντεο, ξεκίνησα να κατεβαίνω για να βρω ένα πιο ασφαλές μέρος. Όσο κατέβαινα οι ύβρεις κλιμακώνονταν, τα άτομα που ήταν έξω απ΄το σχολείο με ακολουθούσαν και όσο με πλησίαζαν συσπείρωναν κι άλλους για να έρθουν προς το μέρος μου. Εγώ άνοιγα το βήμα μου και πλέον περπατούσα τρομαγμένη ανάμεσά τους. «Γύρνα να δούμε τη φατσούλα σου», φώναξε ένα παιδί και ήξερα ότι με τραβούσαν βίντεο. Κάποια στιγμή ένας με έπιασε από το μπράτσο και με γύρισε προς τη μεριά των παιδιών. Είδα σε απόσταση αναπνοής ένα κινητό να με βιντεοσκοπεί. Είχα στοχοποιηθεί πλήρως.

Περπατάω όλο και πιο γρήγορα με τον χρόνο να μοιάζει να κυλά εκείνη τη στιγμή απελπιστικά αργά. Και ξαφνικά ενώ νιώθω πως έχω κάπως απομακρυνθεί, σκάει δίπλα μου στον δρόμο ένα γυάλινο μπουκάλι. Και μια πέτρα. Γυρνάω και βλέπω έναν μαύρο όχλο να τρέχει καταπάνω μου. Τρέχω με όλη μου τη δύναμη για να βρω τον συνάδελφο που είχα χαιρετήσει πριν λίγα λεπτά. Τρόμος. Τρόμος που αποτυπώθηκε στη φωτογραφία – ντοκουμέντο του ThessToday.gr. Δεν υπήρχε αστυνομία κάπου κοντά να με βοηθήσει. Ήμουν μόνη εναντίον όλων. Δεν ήξερα προς τα πού να τρέξω, προς τα πού να πάω, ποιος θα με βοηθήσει.

Τρέχοντας, είδα επιτέλους τον συνάδελφο, ο οποίος λειτουργούσε κάπως σαν placebo στο μυαλό μου. Θα πάω σε αυτόν και θα είμαι πιο ασφαλής. Αστεία σκέψη. Αντί να είμαστε μία εναντίον 50-60 ατόμων, θα ήμασταν δύο. Τους νιώθω να με ακουμπάνε, να με πλησιάζουν. Με στριμώχνουν στη γωνία ενός κτιρίου. Πουθενά δίπλα μου δυνάμεις της ΕΛΑΣ. Ένιωθα πως είχα αφεθεί στην τύχη μου. Ο συνάδελφος που μόλις με είχε δει ξεκίνησε να τρέχει κι αυτός. Μας είχε συμπαρασύρει το ίδιο μαύρο κύμα του μίσους.

«Δείξε μας τι τράβηξες», «σβήσε τα βίντεο», «φέρε εδώ το κινητό να δούμε». Άτομα μου φωνάζουν, με πιάνουν, με σπρώχνουν, με τραβολογάνε. «Δε θα σε χτυπήσουμε, δεν θα σε πειράξουμε», λέει ένας. «Και γιατί μου πετάξατε μπουκάλι και πέτρα άμα δεν θέλετε να με πειράξετε;», φώναξα εγώ μέσα στην απόγνωση και στον τρόμο. Ο συνάδελφος όλη εκείνη την ώρα διατηρεί την ψυχραιμία του και προσπαθεί να τους εμποδίσει να πέσουν πάνω μου. «Αφήστε την κοπέλα!». Νιώθω πως τρέμει όλο το σώμα μου και πως θα λιποθυμήσω. «Κράτα καλά το κινητό, μη αφήσεις να στο πάρουν», σκέφτομαι συνέχεια. Ένα κορίτσι γύρω στα 17 ουρλιάζει εναντίον μου. Σκεφτόμουν πως κανείς δεν θα έρθει να μας σώσει. Απελπισία. Εκείνα τα λεπτά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου.

Ξαφνικά, από πλάγια, έρχεται ένας αστυνομικός της κρατικής ασφάλειας, ντυμένος πολιτικά. Μπαίνει μπροστά μου. Αρχίζει να τους μιλάει. Βγάζω από την τσάντα κατευθείαν τη δημοσιογραφική ταυτότητα και του τη δείχνω. «Δώσε τη σε μένα», λέει. Παίρνει την ταυτότητα και τη σηκώνει ψηλά να τη δουν οι κουκουλοφόροι. «Η κοπέλα είναι δημοσιογράφος. Έχει δικαίωμα να τραβήξει υλικό».

Έχοντας μπροστά μου τον αστυνομικό και τον συνάδελφο, κάνουμε σιγά σιγά βήματα να φύγουμε από το κολαστήριο. Μας απομακρύνει. Έρχεται ένας ακόμη αστυνομικός με πολιτικά και μας φυγαδεύουν. Περνάμε από ισόγεια πάρκινγκ πολυκατοικιών, πηδάμε έναν μαντρότοιχο και τρέχουμε μέσα από τα στενά. Δεν ήξερα που βρίσκομαι. «Πάμε καλύτερα στο τμήμα», λέει. Χωρίς να έχω συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης, του λέω πως πρέπει να κάνω ρεπορτάζ, είμαι εδώ για δουλειά. Εν τέλει με αφήνει στο τμήμα και φεύγει. Ίσως χρωστάω τη ζωή μου σε αυτόν τον άνθρωπο. Ήρθε μόνος, χωρίς ενισχύσεις και με πήρε μακριά από ένα σμήνος κουκουλοφόρων που με κυνηγούσαν με κράνη, καδρόνια, μπουκάλια και πέτρες, ίσως και μαχαίρια.

Ένας ψυχολόγος θα ήταν πιο αρμόδιος από μένα ώστε να μιλήσει για την ψυχολογία του όχλου. Αν έβλεπε τις σκηνές που βίωσα θα είχε πολλά να πει γι΄αυτό το φαινόμενο. Άτομα βίαια, οργισμένα, φανατισμένα, χωρίς ιδεολογία, που όλα μαζί ένιωθαν ομάδα, ένιωθαν πως κάνουν το σωστό. Και το σωστό γι΄αυτούς ήταν να επιτεθούν στον εχθρό που εκείνη τη στιγμή έτυχε να τον βλέπουν στο πρόσωπό μου. Το δηλητήριο του φασισμού που κυλάει γύρω μας όμως δημιουργεί στα μάτια αυτών των ανθρώπων πολλούς εχθρούς. «Εχθροί» που μπορεί την επόμενη φορά να μη σταθούν τόσο τυχεροί όσο εγώ..."
Φυσικά και είναι παιδιά.

Παιδιά που έχουν απέναντί τους ένα ολόκληρο σύστημα που στελεχώνεται από ψυχάκηδες Μπολσεβίκους σαν τους εγκληματίες της Τσέκα.

Και παρόλα αυτά σας γλεντάνε γιατί είστε και άχρηστοι. Το μόνο που ξέρετε πλέον να κάνετε είναι να διαστρέφετε την αλήθεια, μπας και καταφέρετε να περισώσετε την πολιτική σας διαστροφή.

"Έφυγε" τις προάλλες ο "μέγιστος - κάθε τρεις και λίγο αφιέρωμα", με τα ΜΜΕ να του κάνουν επί μια βδομάδα επικηδείους τύπου Κιμ στη Βόρεια Κορέα" και η νεολαία ξυνόταν. Τον εγκωμίαζαν μέχρι και διάφοροι μαλακομιλένιαλς του χώρου μου, αλλά η νεολαία ούτε που ασχολούνταν.

Είστε δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι με τη νέα γενιά, η οποία ουδόλως επιρρεάζεται από τα σάπια ιδεώδη και είδωλα της Μεταπολίτευσης. ΕΥΤΥΧΩΣ!
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:19
Χαοτικός έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:16

Καλως τον,ενταξει τελειωσε ο προαυλισμος και σε πηγαν στα κομπιουτερ?
Ναι και μπήκα σε τσοντοσάιτ. Που είναι το βίντεο με σένα και τους αραπάδες ρε; :smt017
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Χαοτικός έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:37

Ναι και μπήκα σε τσοντοσάιτ. Που είναι το βίντεο με σένα και τους αραπάδες ρε; :smt017
Που θα μπαινες μωρη λουλου ολοι της queer antifa ειστε.Αραπαδες ονειρευεσαι παλι?

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Obi Wan Iakobi έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:39
Χαοτικός έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:37

Που θα μπαινες μωρη λουλου ολοι της queer antifa ειστε.Αραπαδες ονειρευεσαι παλι?
Θέλω να δω πως τον παίρνεις για να μάθω να το κάνω κι εγώ ρε :102:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Obi Wan Iakobi έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:28
Σέρπικο έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:23

Τι έχουμε εδώ;
Pride ;
Μαχητικο ομως.

https://www.facebook.com/IamAleksandro1 ... 9051416305
Μλκ μου να σε ψωλάσει αυτός... χίπης θα γίνεις :smt047
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Golden Age έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:32
vantono έγραψε: 01 Οκτ 2021, 14:19 Αγκαλιάστε τα μωλέ τα παιζάκια τα γλυκούλικα, παιδγγιά είναι! :a040:
Μορφώστε τα, ο ναζισμός ξεριζώνεται μόνο με τη μορφχαχαχαχαχα

ΕΠΑΛ Ευόσμου: Σοκάρει δημοσιογράφος - "Τι τράβηξες π@@@@να, η κα@@@λα έβγαλε βίντεο"
..... Παιδιά με κουκούλες, μπαλακλάβες, κράνη και μάσκες ξεκίνησαν να με προπηλακίζουν, να φωνάζουν «τι τράβηξες π@@@@να», «η κα@@@λα έβγαλε βίντεο» και αφού γύρισα και τους απάντησα πως δεν έχω βγάλει βίντεο, ξεκίνησα να κατεβαίνω για να βρω ένα πιο ασφαλές μέρος. Όσο κατέβαινα οι ύβρεις κλιμακώνονταν, τα άτομα που ήταν έξω απ΄το σχολείο με ακολουθούσαν και όσο με πλησίαζαν συσπείρωναν κι άλλους για να έρθουν προς το μέρος μου. Εγώ άνοιγα το βήμα μου και πλέον περπατούσα τρομαγμένη ανάμεσά τους. «Γύρνα να δούμε τη φατσούλα σου», φώναξε ένα παιδί και ήξερα ότι με τραβούσαν βίντεο. Κάποια στιγμή ένας με έπιασε από το μπράτσο και με γύρισε προς τη μεριά των παιδιών. Είδα σε απόσταση αναπνοής ένα κινητό να με βιντεοσκοπεί. Είχα στοχοποιηθεί πλήρως.

Περπατάω όλο και πιο γρήγορα με τον χρόνο να μοιάζει να κυλά εκείνη τη στιγμή απελπιστικά αργά. Και ξαφνικά ενώ νιώθω πως έχω κάπως απομακρυνθεί, σκάει δίπλα μου στον δρόμο ένα γυάλινο μπουκάλι. Και μια πέτρα. Γυρνάω και βλέπω έναν μαύρο όχλο να τρέχει καταπάνω μου. Τρέχω με όλη μου τη δύναμη για να βρω τον συνάδελφο που είχα χαιρετήσει πριν λίγα λεπτά. Τρόμος. Τρόμος που αποτυπώθηκε στη φωτογραφία – ντοκουμέντο του ThessToday.gr. Δεν υπήρχε αστυνομία κάπου κοντά να με βοηθήσει. Ήμουν μόνη εναντίον όλων. Δεν ήξερα προς τα πού να τρέξω, προς τα πού να πάω, ποιος θα με βοηθήσει.

Τρέχοντας, είδα επιτέλους τον συνάδελφο, ο οποίος λειτουργούσε κάπως σαν placebo στο μυαλό μου. Θα πάω σε αυτόν και θα είμαι πιο ασφαλής. Αστεία σκέψη. Αντί να είμαστε μία εναντίον 50-60 ατόμων, θα ήμασταν δύο. Τους νιώθω να με ακουμπάνε, να με πλησιάζουν. Με στριμώχνουν στη γωνία ενός κτιρίου. Πουθενά δίπλα μου δυνάμεις της ΕΛΑΣ. Ένιωθα πως είχα αφεθεί στην τύχη μου. Ο συνάδελφος που μόλις με είχε δει ξεκίνησε να τρέχει κι αυτός. Μας είχε συμπαρασύρει το ίδιο μαύρο κύμα του μίσους.

«Δείξε μας τι τράβηξες», «σβήσε τα βίντεο», «φέρε εδώ το κινητό να δούμε». Άτομα μου φωνάζουν, με πιάνουν, με σπρώχνουν, με τραβολογάνε. «Δε θα σε χτυπήσουμε, δεν θα σε πειράξουμε», λέει ένας. «Και γιατί μου πετάξατε μπουκάλι και πέτρα άμα δεν θέλετε να με πειράξετε;», φώναξα εγώ μέσα στην απόγνωση και στον τρόμο. Ο συνάδελφος όλη εκείνη την ώρα διατηρεί την ψυχραιμία του και προσπαθεί να τους εμποδίσει να πέσουν πάνω μου. «Αφήστε την κοπέλα!». Νιώθω πως τρέμει όλο το σώμα μου και πως θα λιποθυμήσω. «Κράτα καλά το κινητό, μη αφήσεις να στο πάρουν», σκέφτομαι συνέχεια. Ένα κορίτσι γύρω στα 17 ουρλιάζει εναντίον μου. Σκεφτόμουν πως κανείς δεν θα έρθει να μας σώσει. Απελπισία. Εκείνα τα λεπτά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου.

Ξαφνικά, από πλάγια, έρχεται ένας αστυνομικός της κρατικής ασφάλειας, ντυμένος πολιτικά. Μπαίνει μπροστά μου. Αρχίζει να τους μιλάει. Βγάζω από την τσάντα κατευθείαν τη δημοσιογραφική ταυτότητα και του τη δείχνω. «Δώσε τη σε μένα», λέει. Παίρνει την ταυτότητα και τη σηκώνει ψηλά να τη δουν οι κουκουλοφόροι. «Η κοπέλα είναι δημοσιογράφος. Έχει δικαίωμα να τραβήξει υλικό».

Έχοντας μπροστά μου τον αστυνομικό και τον συνάδελφο, κάνουμε σιγά σιγά βήματα να φύγουμε από το κολαστήριο. Μας απομακρύνει. Έρχεται ένας ακόμη αστυνομικός με πολιτικά και μας φυγαδεύουν. Περνάμε από ισόγεια πάρκινγκ πολυκατοικιών, πηδάμε έναν μαντρότοιχο και τρέχουμε μέσα από τα στενά. Δεν ήξερα που βρίσκομαι. «Πάμε καλύτερα στο τμήμα», λέει. Χωρίς να έχω συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης, του λέω πως πρέπει να κάνω ρεπορτάζ, είμαι εδώ για δουλειά. Εν τέλει με αφήνει στο τμήμα και φεύγει. Ίσως χρωστάω τη ζωή μου σε αυτόν τον άνθρωπο. Ήρθε μόνος, χωρίς ενισχύσεις και με πήρε μακριά από ένα σμήνος κουκουλοφόρων που με κυνηγούσαν με κράνη, καδρόνια, μπουκάλια και πέτρες, ίσως και μαχαίρια.

Ένας ψυχολόγος θα ήταν πιο αρμόδιος από μένα ώστε να μιλήσει για την ψυχολογία του όχλου. Αν έβλεπε τις σκηνές που βίωσα θα είχε πολλά να πει γι΄αυτό το φαινόμενο. Άτομα βίαια, οργισμένα, φανατισμένα, χωρίς ιδεολογία, που όλα μαζί ένιωθαν ομάδα, ένιωθαν πως κάνουν το σωστό. Και το σωστό γι΄αυτούς ήταν να επιτεθούν στον εχθρό που εκείνη τη στιγμή έτυχε να τον βλέπουν στο πρόσωπό μου. Το δηλητήριο του φασισμού που κυλάει γύρω μας όμως δημιουργεί στα μάτια αυτών των ανθρώπων πολλούς εχθρούς. «Εχθροί» που μπορεί την επόμενη φορά να μη σταθούν τόσο τυχεροί όσο εγώ..."
Φυσικά και είναι παιδιά.

Παιδιά που έχουν απέναντί τους ένα ολόκληρο σύστημα που στελεχώνεται από ψυχάκηδες Μπολσεβίκους σαν τους εγκληματίες της Τσέκα.

Και παρόλα αυτά σας γλεντάνε γιατί είστε και άχρηστοι. Το μόνο που ξέρετε πλέον να κάνετε είναι να διαστρέφετε την αλήθεια, μπας και καταφέρετε να περισώσετε την πολιτική σας διαστροφή.

"Έφυγε" τις προάλλες ο "μέγιστος - κάθε τρεις και λίγο αφιέρωμα", με τα ΜΜΕ να του κάνουν επί μια βδομάδα επικηδείους τύπου Κιμ στη Βόρεια Κορέα" και η νεολαία ξυνόταν. Τον εγκωμίαζαν μέχρι και διάφοροι μαλακομιλένιαλς του χώρου μου, αλλά η νεολαία ούτε που ασχολούνταν.

Είστε δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι με τη νέα γενιά, η οποία ουδόλως επιρρεάζεται από τα σάπια ιδεώδη και είδωλα της Μεταπολίτευσης. ΕΥΤΥΧΩΣ!
Τα 5χρονα νήπια που διαπομπεύτηκαν τις προάλλες επειδή δεν ειχαν ελληνικά ονοματεπώνυμα, κι εσύ χρυσαυγιταρά σιγοντάριζες, δεν ήταν παιδιά? Ποια ειναι περισσότερο παιδιά, αυτά ή οι 17-19χρονοι ναζοφονιάδες?
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Χαοτικός έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:43

Τι να με ψωλασει αυτος ρε τενεκε αυτος ειναι πιο παθητικος κι απο πεθαμενο

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Obi Wan Iakobi έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:48
Χαοτικός έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:43

Τι να με ψωλασει αυτος ρε τενεκε αυτος ειναι πιο παθητικος κι απο πεθαμενο
Έτσι μπράβο. Να νομίζεις ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι παθητικοί και ενεργητικοί και να τους πλησιάζεις άφοβα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 01 Οκτ 2021, 11:10
Πασιφάη έγραψε: 30 Σεπ 2021, 13:36

Είσαι λάθος. Τραμπούκοι υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν εσαεί, όσο τους συντηρείτε. Θα ανταλλάσσουν ''εμπειρίες'' και θα δείχνουν πως αυτό που τελικά μας αξίζει είναι μια επίσκεψη σε καφενέ για πικρό Ελληνικό, παξιμάδια,κόλλυβα και την αίσθηση πως είμεθα ικανοί μόνο για να θάψουμε και να πενθήσουμε ένα γαμημένο Ηρώο Λήθης. Με την υπογραφή μιας Πατρίδας που λαβώνεται, διότι την απαρτίζουν ανάξιοι άνθρωποι.
Μονο ενας μπορουσε να βαλει τελος σε ολο αυτο αλλα δεν ακουγατε ουτε στο Μαξιμου ουτε στη Πατρα :lol:
Εγώ μιλάω σοβαρά κι εσύ μινάρεις λεβεντάκο μου. :lol: Όσοι συντηρούν σκατά ιδεολογίες και δεν ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, διαιωνίζουν τον οπαδισμό και πλερωνουν γαμησιάτικα στον καφενέ που έχει φτάσει τη χώρα εδώ που είναι με την νοοτροπία που έχει. Όλοι έχουν κάτι να προσάψουν. Μα όλοι. Κανείς δεν πρόκειται να κοιτάξει την καμπούρα του.
Σε συμπαθώ λατρεία, μην με παρεξηγείς. Απλά μου βγαίνει ο λογισμός και τ'ονειρο για τα καλλίτερα που ποτέ δεν έρχονται. Κάπου κρυμμένα θα'ναι, ανάμεσα στις μαγκιές. :102:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

vantono έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:06
Sid Vicious έγραψε: 02 Οκτ 2021, 02:54

Εικόνα

@ vantono ειναι αυτ@; :o
Πάνκης εισαι, γκοθοντεθάς είσαι, και σου κανουν τόση εντύπωση τα μαύρα νύχια που τα βάφουν μόνο οι πούστηδοι έτσι :102:
αν δεν εσπαζε τοσο χαριτωμενα το χερι μπορει κ να εχαφτε κανενας την δικαιολογια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2021, 23:22
Αγις έγραψε: 01 Οκτ 2021, 23:14
Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2021, 23:12

Άντε ρε μπούλη να παίξεις με τ' άλλα παιδάκια στο ίδρυμα.
το βαφεις το νυχι ;
Του μεσαίου δαχτύλου ναι. Καφέ χρώμα αλλά δεν θέλω να σου πω από που γιατί θα ανατριχιάσεις πάλι.
δικη σου ειναι η κωλοτρυπιδα - δεν κρινω
βγηκαν απο τη μοδα τα καροτα στο χωρο η ξεμειναμε απο ζαιοχρημα ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Αγις έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:41
Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2021, 23:22
Αγις έγραψε: 01 Οκτ 2021, 23:14

το βαφεις το νυχι ;
Του μεσαίου δαχτύλου ναι. Καφέ χρώμα αλλά δεν θέλω να σου πω από που γιατί θα ανατριχιάσεις πάλι.
δικη σου ειναι η κωλοτρυπιδα - δεν κρινω
βγηκαν απο τη μοδα τα καροτα στο χωρο η ξεμειναμε απο ζαιοχρημα ;
Τη δικιά σου λέω βρε μαλάκα. Αφού εννοείται από το γράψιμό μου. Θα το γυρνάμε σε τεχνικές δημοτικού; Ε ρε πστμ :011:
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Sid Vicious έγραψε: 02 Οκτ 2021, 02:54

Εικόνα

@ vantono ειναι αυτ@; :o
Έτσι γίνονται τα νύχια όταν δουλεύεις σε ορυχείο
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”