Rocco Siffredi έγραψε: 14 Φεβ 2019, 19:18
εδω μιλαγανε για πινγκ πονγκ ραγκμπι και αλλα τετοια
και πεταγεσαι και λες για ποκ και κομπλεξ
που κολλαει
αναφερθηκε ο παοκ καπου η' τοχες μεσα σου και το βγαλες;
Δεν κολάει στους παραπάνω που ούτως ή άλλως είναι στην ignore list. Απλά άκουσα αθηναικό ραδιόφωνο και σήμερα.
ΤΟΝΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ. Πέρυσι που το πήρε η πετσινοχάρτινη δεν έκαναν έτσι. Μιλάμε είναι σκέτη απόλαυση.
τι ακουσες παλι;
μην μου πεις γεωργιου παλι
γερασε αυτος φρεσκια κουλουρια λεει ο κουλουρας
brb και tyt έγραψε: 14 Φεβ 2019, 19:20
Δεν κολάει στους παραπάνω που ούτως ή άλλως είναι στην ignore list. Απλά άκουσα αθηναικό ραδιόφωνο και σήμερα.
ΤΟΝΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ. Πέρυσι που το πήρε η πετσινοχάρτινη δεν έκαναν έτσι. Μιλάμε είναι σκέτη απόλαυση.
ρε σεις ηρθε ακροατης του κολκα και λεει οτι υπαρχουν αλλοι με περισσοτερα κομπλεξ
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Rocco Siffredi έγραψε: 14 Φεβ 2019, 19:18
εδω μιλαγανε για πινγκ πονγκ ραγκμπι και αλλα τετοια
και πεταγεσαι και λες για ποκ και κομπλεξ
που κολλαει
αναφερθηκε ο παοκ καπου η' τοχες μεσα σου και το βγαλες;
τι ακουσες παλι;
μην μου πεις γεωργιου παλι
γερασε αυτος φρεσκια κουλουρια λεει ο κουλουρας
Γεωργίου, ναι. Μιλάμε σκάσανε. Ρε συ, αυτοί νομίζουν ότι παντρεύτηκαν το πρωτάθλημα και τώρα βγάζουν κόμπλεξ μόνον στον ΠΑΟΚ.
Ρε μεγάλε, αφού έχεις όλους τους Ολυμπιακούς - και όχι μόνο- σε ιγκνόρ, τι θες και γράφεις σε αυτό το νήμα;
Ξέρω ότι θα το διαβάσεις, γι'αυτό στο γράφω.
Κούνα λίγο το κεφάλι σου και κάνε μας τη χάρη.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αυτό φοβήθηκα και εγώ στο λάηβ μακάρι να την σκαπουλάρει,
Τουλάχιστον όταν έφευγε δεν φάνηκε τόσο βαρύ όσο του μάνταλου περυσι.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»