Πολύ συχνά είναι και φανατικοί αντιγκέι και κατά της Δύσης...Οργισμένος έγραψε: 02 Μαρ 2024, 16:59πακετο με πολεμο εναντια στα ιδιωτικα πανεπιστημια στην ελλαδα. Μιλαμε για αγνη βλακεια.Libre arbitre έγραψε: 02 Μαρ 2024, 16:58Υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά συνήθως επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνέπειες εμβολίων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Συνέπειες εμβολίων
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
hellegennes έγραψε: 22 Φεβ 2024, 23:02Κρατικοί μηχανισμοί δεν κάνουν ανακοινώσεις για θανάτους έτσι στο ράντομ. Θα περιμένεις για πάντα.giotis2005 έγραψε: 20 Φεβ 2024, 16:43 Ακόμα περιμένω επίσημους κρατικούς μηχανισμούς ότι το εμβόλιο έχει σκοτώσει κόσμο.
https://primenews.press/to-kk-kinas-apa ... -covid-19/
03-02-2024
Νέα μορφή θρόμβων! Τι γίνεται με βρέφη! Φρικιαστικές καταγγελίες σε ΜΜΕ.

Σάλος στις ΗΠΑ.
Αμερικανικά ΜΜΕ σχολιάζουν, όπως ισχυρίζονται, μία νέα μορφή θρόμβων που παρατηρείται στον πλανήτη, κατηγορώντας τα εμβόλια COVID!
Όπως αναφέρεται:
«Έχουμε αυτό το ολοκαίνουργιο πράγμα αυτών των λευκωπών, ινωδών θρόμβων, έχουμε 5πλάσιες μικροθρομβώσεις συγκριτικά μ’ όσες έχουμε δει ποτέ στο παρελθόν, έχουμε μια αύξηση θρόμβων σαν μαρμελάδα στο 30-40% των πτωμάτων…
Κι όλα αυτά συμβαίνουν μαζί!!!! Συνεπώς, είναι απλώς φρικιαστικό αυτό που συμβαίνει! Στην πραγματικότητα έχει προκαλέσει μεγάλη ψυχολογική βλάβη στους ταριχευτές γραφείων κηδειών τον βλέπουν αυτήν την ιστορία τρόμου.
Φοβούνται να μιλήσουν δημόσια επειδή έχουν δει τι συμβαίνει αν μιλήσουν δημόσια οι γιατροί ενάντια στα εμβόλια. Βλέπουν να τους παίρνουν τις άδειες, να τους παίρνουν τις πιστοποιήσεις
Οι ταριχευτές μάς έχουν πει ότι παρατηρούν ένα φαινόμενο περισσότερων βρεφικών θανάτων τώρα.
Φαίνεται να γίνονται περισσότερες αποτεφρώσεις βρεφών αυτόν τον καιρό συγκριτικά μ’ οποτεδήποτε στο παρελθόν. Κι έτσι, αν υπάρχουν οποιαδήποτε στοιχεία θρόμβωσης ή οποιαδήποτε προβλήματα στο παιδί, τότε αυτά τα στοιχεία προφανώς καταστρέφονται με μια αποτέφρωση…
Και το πραγματικά σοκαριστικό είναι πως ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν κάμποσα από αυτά τα προϊόντα χορήγησης λιπιδικών νανοσωματιδίων με βάση το mRNA μέσα στα επόμενα χρόνια. Ξέρεις, έχουν ένα εμβόλιο για τον έρπητα ζωστήρα, ένα εμβόλιο για τον RSV, θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την τεχνολογία στο εμβόλιο της γρίπης».
Δείτε το βίντεο:
https://www.el.gr/ygeia/nea-morfi-throm ... -me-vrefi/
- hellegennes
Δεν σε μπερδεύω με κανέναν. Έχεις ισχυριστεί κάθε είδους ψεκιά στο φόρουμ.Οργισμένος έγραψε: 02 Μαρ 2024, 16:58με μπερδευεις με αλλον. Οι διδυμοι πυργοι επεσαν λογω τον επιβατικων αεροσκαφων και φυσικα οι Αμερικανοι πηγαν πρωτοποροι στην σεληνη. Τι , δεν τα πιστευεις ουτε αυτα;;;hellegennes έγραψε: 02 Μαρ 2024, 16:56Ήρθε ο αρχιψέκας να μας προσφέρει τις γνώσεις του. Πες μας, καλέ μου ψέκα, για τους δίδυμους πύργους που έριξε ο Μπους με δυναμιτάκια, πες μας ότι δεν πήγε ποτέ η ΝΑΣΑ στην Σελήνη.Οργισμένος έγραψε: 02 Μαρ 2024, 16:51 ωχ ο χεληγενης αποκαλυπτει τη συνωμοσια των εμβολιων...Μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο!!!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εσύ είσαι αυτός που έχει κάνει ομοφοβικές δηλώσεις στο νήμα, φιλαράκο μου. Πάει πακέτο με την ψευδοεπιστημονικότητα.Libre arbitre έγραψε: 02 Μαρ 2024, 17:02Πολύ συχνά είναι και φανατικοί αντιγκέι και κατά της Δύσης...Οργισμένος έγραψε: 02 Μαρ 2024, 16:59πακετο με πολεμο εναντια στα ιδιωτικα πανεπιστημια στην ελλαδα. Μιλαμε για αγνη βλακεια.Libre arbitre έγραψε: 02 Μαρ 2024, 16:58
Υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά συνήθως επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Εγώ ομοφοβικός;hellegennes έγραψε: 02 Μαρ 2024, 22:45Εσύ είσαι αυτός που έχει κάνει ομοφοβικές δηλώσεις στο νήμα, φιλαράκο μου. Πάει πακέτο με την ψευδοεπιστημονικότητα.Libre arbitre έγραψε: 02 Μαρ 2024, 17:02Πολύ συχνά είναι και φανατικοί αντιγκέι και κατά της Δύσης...Οργισμένος έγραψε: 02 Μαρ 2024, 16:59
πακετο με πολεμο εναντια στα ιδιωτικα πανεπιστημια στην ελλαδα. Μιλαμε για αγνη βλακεια.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- hellegennes
Σε ενοχλεί η αλήθεια, ε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Μήπως με μπερδεύεις με τον Ρεμπελ και τον Αρίστο; Τα φιλαράκια σου;
- Οργισμένος
εγινες και ψευταρος βλεπω. Πιο χαμηλα δεν εχει.hellegennes έγραψε: 02 Μαρ 2024, 22:43Δεν σε μπερδεύω με κανέναν. Έχεις ισχυριστεί κάθε είδους ψεκιά στο φόρουμ.Οργισμένος έγραψε: 02 Μαρ 2024, 16:58με μπερδευεις με αλλον. Οι διδυμοι πυργοι επεσαν λογω τον επιβατικων αεροσκαφων και φυσικα οι Αμερικανοι πηγαν πρωτοποροι στην σεληνη. Τι , δεν τα πιστευεις ουτε αυτα;;;hellegennes έγραψε: 02 Μαρ 2024, 16:56
Ήρθε ο αρχιψέκας να μας προσφέρει τις γνώσεις του. Πες μας, καλέ μου ψέκα, για τους δίδυμους πύργους που έριξε ο Μπους με δυναμιτάκια, πες μας ότι δεν πήγε ποτέ η ΝΑΣΑ στην Σελήνη.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
καημενα παιδακια..
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Libre arbitre
- Οργισμένος
kai ψεκας και ψευταρας. Πιο χαμηλα δεν εχει αντιεμβολιαστη.hellegennes έγραψε: 02 Μαρ 2024, 22:43Δεν σε μπερδεύω με κανέναν. Έχεις ισχυριστεί κάθε είδους ψεκιά στο φόρουμ.Οργισμένος έγραψε: 02 Μαρ 2024, 16:58με μπερδευεις με αλλον. Οι διδυμοι πυργοι επεσαν λογω τον επιβατικων αεροσκαφων και φυσικα οι Αμερικανοι πηγαν πρωτοποροι στην σεληνη. Τι , δεν τα πιστευεις ουτε αυτα;;;hellegennes έγραψε: 02 Μαρ 2024, 16:56
Ήρθε ο αρχιψέκας να μας προσφέρει τις γνώσεις του. Πες μας, καλέ μου ψέκα, για τους δίδυμους πύργους που έριξε ο Μπους με δυναμιτάκια, πες μας ότι δεν πήγε ποτέ η ΝΑΣΑ στην Σελήνη.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- hellegennes
Εσύ είσαι αντιεμβολιαστής. Εγώ είμαι υπέρ όλων των κανονικών εμβολίων και με ανησυχεί βαθύτατα που ο αντιεμβολιασμός γιγαντώνεται επειδή προωθήθηκαν τα ψευδοεμβόλια του κορωνοϊού, τα μόνα εμβόλια που υποστηρίζεις.Οργισμένος έγραψε: 04 Μαρ 2024, 23:15kai ψεκας και ψευταρας. Πιο χαμηλα δεν εχει αντιεμβολιαστη.hellegennes έγραψε: 02 Μαρ 2024, 22:43Δεν σε μπερδεύω με κανέναν. Έχεις ισχυριστεί κάθε είδους ψεκιά στο φόρουμ.Οργισμένος έγραψε: 02 Μαρ 2024, 16:58
με μπερδευεις με αλλον. Οι διδυμοι πυργοι επεσαν λογω τον επιβατικων αεροσκαφων και φυσικα οι Αμερικανοι πηγαν πρωτοποροι στην σεληνη. Τι , δεν τα πιστευεις ουτε αυτα;;;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
- Οργισμένος
Ενταξει-ενταξει ηρεμησε ολα θα πανε καλα, μην ταραζεσαι, ναι-ναι , εγω ειμαι ο αντιεμβολιαστης.hellegennes έγραψε: 04 Μαρ 2024, 23:56Εσύ είσαι αντιεμβολιαστής. Εγώ είμαι υπέρ όλων των κανονικών εμβολίων και με ανησυχεί βαθύτατα που ο αντιεμβολιασμός γιγαντώνεται επειδή προωθήθηκαν τα ψευδοεμβόλια του κορωνοϊού, τα μόνα εμβόλια που υποστηρίζεις.Οργισμένος έγραψε: 04 Μαρ 2024, 23:15kai ψεκας και ψευταρας. Πιο χαμηλα δεν εχει αντιεμβολιαστη.hellegennes έγραψε: 02 Μαρ 2024, 22:43
Δεν σε μπερδεύω με κανέναν. Έχεις ισχυριστεί κάθε είδους ψεκιά στο φόρουμ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Libre arbitre
Οργισμένος έγραψε: 05 Μαρ 2024, 00:15Ενταξει-ενταξει ηρεμησε ολα θα πανε καλα, μην ταραζεσαι, ναι-ναι , εγω ειμαι ο αντιεμβολιαστης.hellegennes έγραψε: 04 Μαρ 2024, 23:56Εσύ είσαι αντιεμβολιαστής. Εγώ είμαι υπέρ όλων των κανονικών εμβολίων και με ανησυχεί βαθύτατα που ο αντιεμβολιασμός γιγαντώνεται επειδή προωθήθηκαν τα ψευδοεμβόλια του κορωνοϊού, τα μόνα εμβόλια που υποστηρίζεις.
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 6346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-