μονο στις ασιατικες χωρες αυταΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Απρ 2023, 14:51Καλό αυτό, να γυρίσουμε πίσω στην επαρχία που έχει ρημάξει.
Να ξηλώσει και τους πεζόδρομους, να φέρει πίσω το νέφος, τα λάντα και τα σοβιετικά τρόλεϊ, να γυρίσει πίσω η Αθήνα που αγαπήσαμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο «Μεγάλος Περίπατος» του Κώστα Μπακογιάννη : ευχή ή κατάρα ;
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Ο «Μεγάλος Περίπατος» του Κώστα Μπακογιάννη : ευχή ή κατάρα ;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Υδράργυρος
Ειναι αμορφωτοιsouthern έγραψε: 22 Απρ 2023, 14:43αμόρφωτοι δεν είναι. απλά δεν έχουν επαφή με τη πραγματικότητα των απλών ανθρώπων.nyxtovios έγραψε: 22 Απρ 2023, 14:38Ενώ ο Κούλης και το σόι του είναι πανεπιστημιακού βεληνεκούς και με ένσημα;southern έγραψε: 22 Απρ 2023, 14:32
πες μου τους πανεπιστημιακους τίτλους του Παππά και ποιες γλώσσες μιλάει; ECDL έχει;![]()
μου φαίνεται πως ξέχασες τα πεπραγμένα Φασουλα στον Πειραιά, ο οποίος είχε πτυχία
μπορούσε ο συριζα να κατεβάσει υποψήφιο τον Ζαχαριάδη , πιο μορφωμένο από τον Παππά. είναι ο καλύτερος τους.
αλλά έχουν επενδύσει στον κλαρινογαμπρο και τη γκλαμουρια για να κρύψουν τον αριστερισμο.
Ο Παππάς είναι ένας κλαρινογαμπρος με PhD. είναι γνωστό αυτόΥδράργυρος έγραψε: 22 Απρ 2023, 15:02Ειναι αμορφωτοιsouthern έγραψε: 22 Απρ 2023, 14:43αμόρφωτοι δεν είναι. απλά δεν έχουν επαφή με τη πραγματικότητα των απλών ανθρώπων.nyxtovios έγραψε: 22 Απρ 2023, 14:38
Ενώ ο Κούλης και το σόι του είναι πανεπιστημιακού βεληνεκούς και με ένσημα;
μπορούσε ο συριζα να κατεβάσει υποψήφιο τον Ζαχαριάδη , πιο μορφωμένο από τον Παππά. είναι ο καλύτερος τους.
αλλά έχουν επενδύσει στον κλαρινογαμπρο και τη γκλαμουρια για να κρύψουν τον αριστερισμο.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Φανταζομαι ο κοσμος εισαι εσυ.nyxtovios έγραψε: 22 Απρ 2023, 14:58Γελάει ο κόσμος.southern έγραψε: 22 Απρ 2023, 14:56σπουδές έχουν. δεν ξέρω τι έχει κάνει στη ζωή του ο Μπακογιάννης. Ο Μητσοτάκης είχε ξεκινήσει τη καριέρα του σε ξένη τράπεζα . μορφωμένοι είναι. το γεγονός ότι τέτοιες τράπεζες παίρνουν τεράστιες κρατικές δουλειές από το ελληνικό κράτος είναι καθαρή σύμπτωση. οι κύριοι ανάδοχοι στις εκδόσεις ομολόγων του ελληνικού κράτους είναι οι μεγαλύτεροι διεθνείς τραπεζικοί κολοσσοί.nyxtovios έγραψε: 22 Απρ 2023, 14:50
Δεν σε τρολλάρω τους θεωρώ άχρηστους και αγράμματους.
Πες μου τι έχει κάνει στη ζωή του ο Κούλης ή ο Μπαμπωγιάννης; Από τότε που τέλειωσαν το σχολείο, αν το τέλειωσαν, τους έστειλαν απευθείας να γίνουν πολιτικοί.
Στην ελεύθερη αγορά θα ζούσαν από επιδόματα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Εγώ δεν είμαι ΝΔ αλλάThor έγραψε: 22 Απρ 2023, 17:55Φανταζομαι ο κοσμος εισαι εσυ.nyxtovios έγραψε: 22 Απρ 2023, 14:58Γελάει ο κόσμος.southern έγραψε: 22 Απρ 2023, 14:56
σπουδές έχουν. δεν ξέρω τι έχει κάνει στη ζωή του ο Μπακογιάννης. Ο Μητσοτάκης είχε ξεκινήσει τη καριέρα του σε ξένη τράπεζα . μορφωμένοι είναι. το γεγονός ότι τέτοιες τράπεζες παίρνουν τεράστιες κρατικές δουλειές από το ελληνικό κράτος είναι καθαρή σύμπτωση. οι κύριοι ανάδοχοι στις εκδόσεις ομολόγων του ελληνικού κράτους είναι οι μεγαλύτεροι διεθνείς τραπεζικοί κολοσσοί.
Οι μπαμπωγιάννηδες σας αξίζουν ελληνιάρηδες
-
Εμπεδοκλής
Σοβαρά τώρα. Τα πιστεύουν αυτά που γράφουν. Σπούδασε ο άλλος ιστορία και κάτι σαν το μεσογειακών σπουδών και νομίζουν ότι δούλεψε και σε τράπεζα. Σωστά γιατί ψάχνουν οι τράπεζες αποφοίτους ιστορίας... Από 32 χρόνων έγινε δήμαρχος και από το 2000 διορίστηκε από τη μάνα του στις Βρυξέλλες...nyxtovios έγραψε: 22 Απρ 2023, 14:58Γελάει ο κόσμος.southern έγραψε: 22 Απρ 2023, 14:56σπουδές έχουν. δεν ξέρω τι έχει κάνει στη ζωή του ο Μπακογιάννης. Ο Μητσοτάκης είχε ξεκινήσει τη καριέρα του σε ξένη τράπεζα . μορφωμένοι είναι. το γεγονός ότι τέτοιες τράπεζες παίρνουν τεράστιες κρατικές δουλειές από το ελληνικό κράτος είναι καθαρή σύμπτωση. οι κύριοι ανάδοχοι στις εκδόσεις ομολόγων του ελληνικού κράτους είναι οι μεγαλύτεροι διεθνείς τραπεζικοί κολοσσοί.nyxtovios έγραψε: 22 Απρ 2023, 14:50
Δεν σε τρολλάρω τους θεωρώ άχρηστους και αγράμματους.
Πες μου τι έχει κάνει στη ζωή του ο Κούλης ή ο Μπαμπωγιάννης; Από τότε που τέλειωσαν το σχολείο, αν το τέλειωσαν, τους έστειλαν απευθείας να γίνουν πολιτικοί.
Στην ελεύθερη αγορά θα ζούσαν από επιδόματα.
Βέβαια, εδώ θα μας πουν ότι και ο γιος του Κούλη έχει δουλέψει...
Ειπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφαλα!
Μαλλον,σε σας αξιζουν οι μπαμπωγιαννηδες,ελληνιαρη.
Για αυτό είμαστε τριτοκοσμική χώραΕμπεδοκλής έγραψε: 22 Απρ 2023, 18:14Σοβαρά τώρα. Τα πιστεύουν αυτά που γράφουν. Σπούδασε ο άλλος ιστορία και κάτι σαν το μεσογειακών σπουδών και νομίζουν ότι δούλεψε και σε τράπεζα. Σωστά γιατί ψάχνουν οι τράπεζες αποφοίτους ιστορίας... Από 32 χρόνων έγινε δήμαρχος και από το 2000 διορίστηκε από τη μάνα του στις Βρυξέλλες...nyxtovios έγραψε: 22 Απρ 2023, 14:58Γελάει ο κόσμος.southern έγραψε: 22 Απρ 2023, 14:56
σπουδές έχουν. δεν ξέρω τι έχει κάνει στη ζωή του ο Μπακογιάννης. Ο Μητσοτάκης είχε ξεκινήσει τη καριέρα του σε ξένη τράπεζα . μορφωμένοι είναι. το γεγονός ότι τέτοιες τράπεζες παίρνουν τεράστιες κρατικές δουλειές από το ελληνικό κράτος είναι καθαρή σύμπτωση. οι κύριοι ανάδοχοι στις εκδόσεις ομολόγων του ελληνικού κράτους είναι οι μεγαλύτεροι διεθνείς τραπεζικοί κολοσσοί.
Δίκαιη δίκη γιο.Gewponos90 έγραψε: 22 Οκτ 2020, 23:25Yochanan έγραψε: 17 Οκτ 2020, 02:15
δεν ξερω ολο αυτο μου φαινεται κλασσικο συμπτωμα ανθρωπου που ειναι εκει που ειναι ακριβως και μονο σαν γονος. Με 0 πραγματικη αξια, μαγκια, εξυπναδα, καπατσοσυνη ο,τιδηποτε. ειναι ο κλασσικος γονος που θα παρει την επιχειρηση (το μαγαζι πες εσύ) του μπαμπα και θα τους βαλει ολους να κανουν μετεκπαιδευση σε μασιν λερνι με παηθον σκριπς για να ειναι ντιτζιταλι ατζαηλ. και θα αρχισει προτζεκ να ανεβασει ολα τα δεδομενα στο κλαου της αμαζο. θα είναι ενα χασαπικο που θα σκισει
Μλκ μου μην λες τέτοια. Κάποια νούμερα εδώ μέσα θα σε χαρακτηρίσουν Ζαιο...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
nyxtovios έγραψε: 22 Απρ 2023, 19:36Για αυτό είμαστε τριτοκοσμική χώραΕμπεδοκλής έγραψε: 22 Απρ 2023, 18:14Σοβαρά τώρα. Τα πιστεύουν αυτά που γράφουν. Σπούδασε ο άλλος ιστορία και κάτι σαν το μεσογειακών σπουδών και νομίζουν ότι δούλεψε και σε τράπεζα. Σωστά γιατί ψάχνουν οι τράπεζες αποφοίτους ιστορίας... Από 32 χρόνων έγινε δήμαρχος και από το 2000 διορίστηκε από τη μάνα του στις Βρυξέλλες...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ο ενας ελληνιαρης δινει τα ευσημα στον αλλον ελληνιαρη που βαφτιζει τους αλλους ελληνιαρηδες.
Σουρεαλ!
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αλήθεια, καμία 90ς εναλλακτική θεωρια δεν υπάρχει για την υπόγεια πολιτεία του Πλάτωνα; μήπως ο μπακογιαννης μέσα από την άγνοια του, αναδείξει κάποια ιστορία που μας κρύβουν; 
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση