!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Kαι τριαστερος ο Αμερικανος.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... iomatikos/

Και Γαλλοι πρακτορες σκοτωθηκαν.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... arioupoli/

.
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Νon4me έγραψε: Παλιά στο τέξας . θα βάλετε σε ολες τις τσεπες . ειστε μαθημενοι φυσικά . Μονο 70 χρονια σας πηρε να πειτε εμεις το καναμε για το κατυν .

εχουμε υπομονή .
Παρά τις αθλιότητες του Πούτιν και το παραχαραγμένο έγγραφο της KGB επί Γέλτσιν, το Κατίν το κάνανε οι Γερμανοί.

Ότι και να λέτε.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия

Εύχομαι να κρατηθούν αιχμάλωτοι για χρόνια και ότι μαλακίες λένε Αμερικανοί και Ευρωπαίοι να τους βγάζουν φόρα παρτίδα να τους θυμίζουν ότι είναι καραγκιόζηδες και υποστηρικτές των ναζί.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Крaсная армия έγραψε: 05 Απρ 2022, 22:11Τα δορυφορικά δεδομένα δεν βοηθάνε τους Ουκροναζί για την Bucha.
Αλήθεια;
https://www.nytimes.com/2022/04/04/worl ... d=tw-share
19 και 21 Μαρτίου είναι τραβηγμένα τα βίντεο.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Αρίστος έγραψε: 06 Απρ 2022, 05:59 Kαι τριαστερος ο Αμερικανος.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... iomatikos/

Και Γαλλοι πρακτορες σκοτωθηκαν.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... arioupoli/

.
Ανταλλάξιμα χαρτιά
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

dna replication έγραψε: 06 Απρ 2022, 01:00 2 Απριλίου η μονάδα Safari έκανε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις συμφωνα με ουκρανικά δημοσιευματα
Ελπίζω να τους πυροβολάγανε όλους στο συκώτι.
Γκουερινο 4
Phorum.gr user: Gouerino

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο 4 »

Leporello έγραψε: 06 Απρ 2022, 07:53
Крaсная армия έγραψε: 05 Απρ 2022, 22:11Τα δορυφορικά δεδομένα δεν βοηθάνε τους Ουκροναζί για την Bucha.
Αλήθεια;
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω από που προέρχεται η ουκρανολαγνεια και η ρωσολαγνεια ορισμένων
Αντε να πω ότι σε μια σύγκρουση αυτομάτως υποστηρίζεις τον ανισχυρο ,αλλά ως εκεί
Εμείς εδώ φτάσαμε στο σημείο να μας προτείνουν κάποιοι να πεινάσουμε, αρκεί να υποστηριχθει η Ουκρανία και να έχει πρόβλημα η Ρωσία
Έλεος κάπου
Δεν γαμιουνται Ρώσοι και Ουκρανοί μαζί λέω εγω
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия

Δεν γαμιούνται αυτοί που είναι με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ λέω εγώ.

Αυτοί είναι που μας ζαλίζουν.
Όποιος είναι κατά αυτών των εγκληματικών οργανισμών θεωρείται ρωσόφιλος και πουτινόφιλος.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Крaсная армия έγραψε: 06 Απρ 2022, 08:19 Δεν γαμιούνται αυτοί που είναι με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ λέω εγώ.

Αυτοί είναι που μας ζαλίζουν.
Όποιος είναι κατά αυτών των εγκληματικών οργανισμών θεωρείται ρωσόφιλος και πουτινόφιλος.
Γιατί άραγε.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Γκουερινο 4 έγραψε: 06 Απρ 2022, 08:16
Leporello έγραψε: 06 Απρ 2022, 07:53
Αλήθεια;
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω από που προέρχεται η ουκρανολαγνεια και η ρωσολαγνεια ορισμένων
Αντε να πω ότι σε μια σύγκρουση αυτομάτως υποστηρίζεις τον ανισχυρο ,αλλά ως εκεί
Εμείς εδώ φτάσαμε στο σημείο να μας προτείνουν κάποιοι να πεινάσουμε, αρκεί να υποστηριχθει η Ουκρανία και να έχει πρόβλημα η Ρωσία
Έλεος κάπου
Γιά την δική σου ρωσολαγνεία πρέπει να αναρωτηθείς. Το σημαντικό δεν είναι μόνο ότι υποστηρίζεις τον ισχυρότερο επιτιθέμενο, αλλά το ότι υποστηρίζεις μία αναθεωρητική δύναμη, ενώ ζείς σε μία χώρα που υποστηρίζει το status quo και απειλείται από μία αναθεωρητική.

Εγώ δεν έχω ουκρανολαγνεία, απλώς αναδεικνύω τις ανοησίες που ποστάρει ο Черная Армия. Κατά τα άλλα, κάλλιστα θα μπορούσαν άλλους από τους νεκρούς να τους έχουν εκτελέσει οι Ρώσοι και άλλους οι Ουκρανοί ως προδότες.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Γκουερινο 4
Phorum.gr user: Gouerino

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο 4 »

Leporello έγραψε: 06 Απρ 2022, 09:00
Γκουερινο 4 έγραψε: 06 Απρ 2022, 08:16
Leporello έγραψε: 06 Απρ 2022, 07:53 Αλήθεια;
Έλεος κάπου
Γιά την δική σου ρωσολαγνεία πρέπει να αναρωτηθείς. Το σημαντικό δεν είναι μόνο ότι υποστηρίζεις τον ισχυρότερο επιτιθέμενο, αλλά το ότι υποστηρίζεις μία αναθεωρητική δύναμη, ενώ ζείς σε μία χώρα που υποστηρίζει το status quo και απειλείται από μία αναθεωρητική.

Εγώ δεν έχω ουκρανολαγνεία, απλώς αναδεικνύω τις ανοησίες που ποστάρει ο Черная Армия. Κατά τα άλλα, κάλλιστα θα μπορούσαν άλλους από τους νεκρούς να τους έχουν εκτελέσει οι Ρώσοι και άλλους οι Ουκρανοί ως προδότες.
Καμία ρωσολαγνεια δεν έχω, παντελώς σταρχιδια μου οι Ρώσοι
Να ήταν οι Ουκρανοί στο ΝΑΤΟ και στην εε, να χαρώ εγω
Έχουμε υπογράψει συμφωνίες για να είμαστε εκεί, να τις τηρησουμε.Τωρα γιατί να τραβάω ζόρι εγώ;
Όσον αφορά τον δήθεν αναθεωρητισμο.
Εγώ ξέρω ότι εδώ και χιλιετίες όποιος αισθάνεται δυνατός, πάει να γαμησει τους γύρω του. Το τι δικαιολογία θα βρει, με είναι αδιάφορο
Να πεινάσω για να έχουμε ραφαλ,το δέχομαι, γιατί δεν θέλω να γίνω υποδουλος
Να πεινάσω όμως γιατί ο Ρώσος και ο Ουκρανός πολεμάνε δεν το δέχομαι με τίποτα
Όπως δεν θα το δεχόταν και αυτοί, αν πολεμούσα εγώ με τον Τούρκο
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Τις καλημέρες μου στο ηρωικό και αναγεννώμενο Πινοσετιστάν.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εικόνα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

πατησιωτης έγραψε: 05 Απρ 2022, 19:51
AOC έγραψε: 05 Απρ 2022, 19:41 Ο Μεντβέντεβ μάνα ουκρανή έχει. Ο Μπρέζνιεβ μισός Ρώσος μισός Ουκρανός. Ο Τσερνιένκο Ουκρανός.Ο Γκορμπατσώβ μισός Ρώσος μισός ουκρανός. Ο Χρουτσώβ , μεγάλωσε στην Ουκρανία αλλά ήταν Ρώσος. Ο Τρότσκι οδεσσίτης εβραίος, σαν τον Ζελένσκι.
Το 95% των ουκρανών μιλάνε ρώσικα.
Για αυτό θεωρείται υπερπροδοσία, για την Ρωσία να μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ, και να κάνουν εκεί κουμάντο τσιράκια της CIA. Είναι σαν να τους χτυπάν οι Αμερικανοί στα αρχίδια.
Προδοσία για ποιόν;υπάρχει συγκεκριμένη αναλογία καθώς η σχέση Ρωσίας - Ουκρανίας είναι παρόμοια με τη σχέση Αγγλίας - Σκωτίας.
Έγινε δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας που βγήκε ΟΧΙ.Εάν έβγαινε ΝΑΙ η Σκωτία θα ήταν ανεξάρτητη,ναι ή όχι;και επειδή στο Brexit οι Σκωτσέζοι ψήφισαν να μείνουν στην ΕΕ και τώρα είναι μπουρινιασμένοι επειδή έφυγαν παρά τη θέλησή τους εάν αύριο αποκτήσουν ανεξαρτησία πάλι συναινετικά μπορεί κάποιος Άγγλος να κάνει πόλεμο επειδή θέλουν να μπουν στην ΕΕ που αυτός δεν θέλει;
Ή δέχεσαι ότι είναι ανεξάρτητοι ή δεν είναι.Ανεξάρτητος σημαίνει μπαίνω και σε όποιον οργανισμό θέλω.
Στην προκειμένη περίπτωση είναι χειρότερα διότι την ανεξαρτησία δεν την επιδιώξαν οι Ουκρανοί ή μόνο οι Ουκρανοί.ο Ρώσος Γέλτσιν ήταν ο βασικός οργανωτής.
Είναι σαν να διαλύσει η Αγγλία και όχι η Σκωτία το Ηνωμένο Βασίλειο και μετά από 30 χρόνια να βγεί ένας Άγγλος και να πεί δεν υπάρχουν Σκωτσέζοι.Αν νομίζεις ότι θα το δέχονταν αυτό οι Σκωτσέζοι κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.
Βασικα θα ηταν το ιδιο εαν η Σκωτια ως ανεξαρτητο κρατο ζητουσε βασεις της Ρωσιας. Τοτε θα βλεπαμε ποσο περιπατο θα πηγαινε η αυτοδιαθεση. Για να μην κοροιδευομαστε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”