@Fipps Κάθομαι και βλέπω τα βίντεο με τους Σκορπιούς που πήραν μέρος στην Srebrenica. Τα είχα δει πρώτη φορά το 2006 στο google videos. Είναι τρία ερασιτεχνικά από κάνα τρίωρο το καθένα. Έχει και τις εκτελέσεις κανονικά. Η άποψή μου για την Srebrenica δεν αλλάζει από την στιγμή που μέσα στον όχλο κρυβόντουσαν και ένοπλοι του Οric.
2 Απριλίου η μονάδα Safari έκανε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις συμφωνα με ουκρανικά δημοσιευματα
https://en.lb.ua/news/2022/04/02/12441_ ... afari.html
Special forces have begun a clearing operation in the city of Bucha in the Kyiv region, which has been liberated by the Armed Forces of Ukraine. The city is being cleared from saboteurs and accomplices of Russian forces.
@Fipps Κάθομαι και βλέπω τα βίντεο με τους Σκορπιούς που πήραν μέρος στην Srebrenica. Τα είχα δει πρώτη φορά το 2006 στο google videos. Είναι τρία ερασιτεχνικά από κάνα τρίωρο το καθένα. Έχει και τις εκτελέσεις κανονικά. Η άποψή μου για την Srebrenica δεν αλλάζει από την στιγμή που μέσα στον όχλο κρυβόντουσαν και ένοπλοι του Οric.
Μαλλον και Γαλλοι undercover ηταν στη Μαριουπολη για αυτο στελναν τα ελικοπτερα
Μλκ μου μόνο ποτέ θα πεθάνω δεν ξέρω. Χτες έγραφα ότι εκτός από τα όπλα οι νατοικοι έχουν στείλει και στρατό (εν ενεργεία, όχι εθελοντές) γιατί πώς θα τα χρησιμοποιήσουν οι Ουκρανοί, διαβάζοντας το manual; και ήδη έπιασαν τον πρώτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 06 Απρ 2022, 01:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Fipps έγραψε: 05 Απρ 2022, 22:24
Και να ήταν μόνο αυτός...
Το 2015-16, ξεπάστρεψαν όλους τους "μη ελεγχόμενους" ή επισφαλείς ηγέτες του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ,διέλυσαν και αναδιοργάνωσαν τις παραστρατιωτικές ομάδες τους και έβαλαν στην θέση τους πράκτορες των υπηρεσιών αυτών και ελεγχόμενες μαριονετες.
Το ωραίο σε όλο αυτό όμως είναι πως για τις εκκαθαρίσεις αυτές, ο Πούτιν και η ρωσική ηγεσία, δεν εστειλε κάποια ειδική μονάδα για να τα κάνει αυτά...
Επένδυσε στην έχθρα που έχουν η GRU και η FSB στην Ρωσία, και έτσι έβαζαν τους πράκτορες της FSB να εξουδετερωσουν αυτούς που συνεργάζονταν περισσότερο με την GRU,και τους πράκτορες της GRU να εξουδετερώσουν αυτούς που συνεργάζονταν περισσότερο με την FSB.