Ναι, ναι. Ξεκάθαρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
ΑψογοςJohn Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:02
Τα ιδια ακριβως μπορει να σου πει κι ενας Αφγανος η ενας Σαουδαραβας για τον δικο του οικογενειακο κυκλο και το πιθανοτερο ειναι πως θα ειναι τοσο αληθινο οσο κι αυτο που λες εσυ. Εγω αυτο που θιγω ειναι ομως το τι γινοταν τοτε, οταν μια νεα ανυπαντρη γυναικα επεφτε θυμα βιασμου η αλλης μορφης σεξουαλικης εκμεταλλευσης. Εαν σημερα καθε φορα που βιαζεται μια γυναικα την βαφτιζει ο εθνικος κορμος εκδιδομενη που δεν τα βρηκε στα λεφτα με τον πελατη (το ιδιο ειπωθηκε εδω και για την Τοπαλουδη, η οποια οπως αποδειχθηκε στο δικαστηριο δεν ειχε καν σεξουαλικη σχεση με τον βιαστη της) φαντασου τοτε τι ποσοστο ευθυνης επεφτε στο θυμα, οταν ο γαμος, η μοναδικη ελπιδα αποκαταστασης μια γυναικας τοτε, ηταν πλεον αδυνατος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Μα το θέμα δεν είναι η σουίτα, αλλά το δωμάτιο.ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:05Διαβάζοντας τις δύο καταθέσεις βλέπω ότι στην δεύτερη (το βράδυ της ίδιας μέρας) οι αστυνομικοί είχαν ήδη φωτογραφίες από τα καλόπαιδα και τις έδειχναν στην κοπέλα για να κάνει αναγνώριση. Εμένα αυτό το στοιχείο μου λέει ότι Πρωτοχρονιάτικο το πήραν πολύ σοβαρά, σκάλισαν και έψαξαν να δουν ποιος και τι έγινε σε εκείνη τη σουίτα.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:01 Στο πάρτυ ναρκώθηκε και έφυγε. Το είπε μόνη της. Μετά γύρισε σε δωμάτιο και έγινε ο βιασμός. Γι'αυτό και δε συνδέεται η νάρκωση με το βιασμό. (δε συνδέεται τεσπα. καταλαβαίνεις πώς το εννοώ).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- John Brown Gun Club
Αυτο που λεγεται date rape pil ειναι το rohypnol που ειναι υπνωτκο, αλλα το κλασικο κοκτειλ για παρτουζοκαταστασεις ειναι μδμα, κεταμινη και ισως και κοκα. Μπορει να της δωσαν και ζαναξ.ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:02Δεν το βλέπω να στέκεται αυτό εκτός και αν αποδείξουν ότι η κοπέλα έκανε συστηματικά χρήση ουσιών. Όμως οι ουσίες που δίνονται για βιασμό, αν το έχω καταλάβει καλά είναι συγκεκριμένες και μάλλον όχι αυτές που κάνει χρήση κάποιος τοξικοεξαρτημένος.Γαληνός έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:57 Με την ίδια λογική, μπορουν και να πουν πως πήρε μόνη της ναρκωτικά για να τους ενοχοποιήσει, το πρωί της επόμενης.
Δλδη, δε βγάζεις άκρη. Προφανώς θα πουν τέτοιες βλακείες.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ξέρω περιστατικό που ο γάμος έγινε γύρω στο '65 -70.Lord Brum έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:05Ούτε προικες υπήρχαν. Για προικες μου ελεγε η γιαγια μου στα δικα της τα χρονια αλλα και πάλι δεν ήταν must. Τώρα βέβαια η γιαγιά μου παντρεύτηκε αμέσως μετά τον ΒΠΠ οπότε τι προίκα να δώσει κάποιος σε μια κατεστραμμένη χώρα?Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:56Στις δύσκολες περιπτώσεις δινόταν προίκα.Lord Brum έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:52
Τι να σου πω Θεσσαλονίκη δεκαετίας 60 που ήταν έφηβη η μητέρα μου δεν γινόταν παρθενοραφες και κρεμασμένα σεντονιων ουτε ρωτούσε κάνεις αν κάποια ήταν παρθένα η όχι. Όλοι οι συμφοιτητές και οι αυμδοιτητριες της μάνας μου και του πατέρα μου είχαν προγαμιαίες σχέσεις κάποιες κατέληξαν και σε γάμο. Απλα τότε δεν ήταν σύνηθες μια κοπέλα να αλλάζει γκόμενους Σαν τα πουκάμισα συν ότι ήταν στη μόδα να παντρεύονται νέοι, πολύ πριν τα τριάντα. Και από ιστορίες που άκουγα από τη γιαγιά μου για κάτι ξεπεταγμενες που άλλαζαν γκόμενους πουθενά δεν αναφέρθηκε ξύλο η διαπομπευση ούτε δυσκολεύτηκαν οι κοπέλες να παντρευτούν
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Otto Weininger
Μην του θυμώνεις. Ο,τι λέει το manual λέει και αυτός.Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:04ιδεα δεν εχεις για το ''παρελθον''John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:50στο επιστρεφω: εσεις φαντασιωνεστε ενα ιδανικο πατριαρχικο παρελθον παραδοσιακων εμφυλων ρολων, οπου οι αντρες ηταν ρομαντικοι ιπποτες ξερω γω και οι γυναικες χαρουμενες νοικοκυρες με 7 παιδια η καθεμια.AlienWay έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:42 Εχουν σπουδάσει μεταμοντερνισμό, ζούνε στο εδώ και στο τώρα και θεωρούν ότι μπορούν να αναπλάσουν το παρελθόν κατά το δοκούν.
αν ειμαστε σε παρεα κ τα ελεγες αυτα δεν θα ηξερες απο που να φυγεις
Let them make the first mistake. We make the last move.
αμα το 60 ήσουν αγεννητος ηταν ολα μια χαρα, δεν είχε προλαβει και ο εθναρχης να την τσιμεντώσει, ουτε ενα εκατομμυριο αριστοκρατες δεν ήμασταν.
ειπαμε για τις Σουλιωτισσες πριν ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:02Τα ιδια ακριβως μπορει να σου πει κι ενας Αφγανος η ενας Σαουδαραβας για τον δικο του οικογενειακο κυκλο και το πιθανοτερο ειναι πως θα ειναι τοσο αληθινο οσο κι αυτο που λες εσυ. Εγω αυτο που θιγω ειναι ομως το τι γινοταν τοτε, οταν μια νεα ανυπαντρη γυναικα επεφτε θυμα βιασμου η αλλης μορφης σεξουαλικης εκμεταλλευσης. Εαν σημερα καθε φορα που βιαζεται μια γυναικα την βαφτιζει ο εθνικος κορμος εκδιδομενη που δεν τα βρηκε στα λεφτα με τον πελατη (το ιδιο ειπωθηκε εδω και για την Τοπαλουδη, η οποια οπως αποδειχθηκε στο δικαστηριο δεν ειχε καν σεξουαλικη σχεση με τον βιαστη της) φαντασου τοτε τι ποσοστο ευθυνης επεφτε στο θυμα, οταν ο γαμος, η μοναδικη ελπιδα αποκαταστασης μια γυναικας τοτε, ηταν πλεον αδυνατος.ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:51Γενικώς υπερβάλλετε για να δείξετε μία προβληματική κατάσταση και την κάνετε γενικό κανόνα. Στο σόι σου ή στον ευρύτερο κύκλο των ηλικιωμένων ανθρώπων που γνωρίζεις βλέπεις κάποιους που μεταχειρίζονται τις γυναίκες τους σαν αντικείμενο;John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:45 Αυτα να ειναι συζητησεις επαρχιωτων που προσπαθουν να εντυπωσιασουν τον πρωτευουσανο που χει ερθει επισκεψη, εμενα δηλαδη, το δεχομαι. Δεν ημουν μπροστα σε αυτο που εξιστορηθηκε, οπως φαινεται απο το πως το εγραψα. Ομως το υποκειμενο της ιστοριας ηταν γνωστο και στους υπολοιπους της παρεας και δεν εδειξαν ουτε ν αμφισβητουν οτι συνεβη, αλλα ουτε και να επικρινουν.
1 μόνο μπάρμπα έχω ακουστά που μεθούσε και ξυλοφόρτωνε τη γυναίκα του και όλοι στην οικογένεια την θαύμαζαν που κατάφερε και μεγάλωσε παιδιά κάτω από τόσο αντίξοες συνθήκες. Για όλους επίσης αυτός ήταν ρεμάλι και απόβλητος. Όλους τους υπόλοιπους που ξέρω ζούσαν κατά το δυνατό μονοιασμένοι και σχετικά αρμονικά. Ούτε ξύλο, ούτε (τουλάχιστον μπροστά μου) λεκτική υποτιμητική στάση για τις γυναίκες τους και γενικώς όσοι τις έχασαν πρώτες μαράζωσαν.
Δεν λέω ότι δεν υπήρχαν ή δεν υπάρχουν ακόμα προβληματικές συμπεριφορές. Αλλά είναι τόσες ώστε να τις θεωρήσουμε κανόνα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Ωχ, έχεις κίτρινη κάρτα.Otto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:08Μην του θυμώνεις. Ο,τι λέει το manual λέει και αυτός.Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:04ιδεα δεν εχεις για το ''παρελθον''John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:50
στο επιστρεφω: εσεις φαντασιωνεστε ενα ιδανικο πατριαρχικο παρελθον παραδοσιακων εμφυλων ρολων, οπου οι αντρες ηταν ρομαντικοι ιπποτες ξερω γω και οι γυναικες χαρουμενες νοικοκυρες με 7 παιδια η καθεμια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το roipnol που είναι για τους πόνους;;John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:07Αυτο που λεγεται date rape pil ειναι το rohypnol που ειναι υπνωτκο, αλλα το κλασικο κοκτειλ για παρτουζοκαταστασεις ειναι μδμα, κεταμινη και ισως και κοκα. Μπορει να της δωσαν και ζαναξ.ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:02Δεν το βλέπω να στέκεται αυτό εκτός και αν αποδείξουν ότι η κοπέλα έκανε συστηματικά χρήση ουσιών. Όμως οι ουσίες που δίνονται για βιασμό, αν το έχω καταλάβει καλά είναι συγκεκριμένες και μάλλον όχι αυτές που κάνει χρήση κάποιος τοξικοεξαρτημένος.Γαληνός έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:57 Με την ίδια λογική, μπορουν και να πουν πως πήρε μόνη της ναρκωτικά για να τους ενοχοποιήσει, το πρωί της επόμενης.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Xanax λίγο δύσκολο. Δεν θα κάνει αυτό που φαντάζεσαι.John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:07Αυτο που λεγεται date rape pil ειναι το rohypnol που ειναι υπνωτκο, αλλα το κλασικο κοκτειλ για παρτουζοκαταστασεις ειναι μδμα, κεταμινη και ισως και κοκα. Μπορει να της δωσαν και ζαναξ.ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:02Δεν το βλέπω να στέκεται αυτό εκτός και αν αποδείξουν ότι η κοπέλα έκανε συστηματικά χρήση ουσιών. Όμως οι ουσίες που δίνονται για βιασμό, αν το έχω καταλάβει καλά είναι συγκεκριμένες και μάλλον όχι αυτές που κάνει χρήση κάποιος τοξικοεξαρτημένος.Γαληνός έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:57 Με την ίδια λογική, μπορουν και να πουν πως πήρε μόνη της ναρκωτικά για να τους ενοχοποιήσει, το πρωί της επόμενης.
ο τι του λενε οι λεσβιες της ομαδας αυτοαμυνας γυναικων θες να πειςOtto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:08Μην του θυμώνεις. Ο,τι λέει το manual λέει και αυτός.Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:04ιδεα δεν εχεις για το ''παρελθον''John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:50
στο επιστρεφω: εσεις φαντασιωνεστε ενα ιδανικο πατριαρχικο παρελθον παραδοσιακων εμφυλων ρολων, οπου οι αντρες ηταν ρομαντικοι ιπποτες ξερω γω και οι γυναικες χαρουμενες νοικοκυρες με 7 παιδια η καθεμια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα πιάνει η εξέταση ούρων αυτά μετά από 12 ώρες που έδωσε ούρα;John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:07Αυτο που λεγεται date rape pil ειναι το rohypnol που ειναι υπνωτκο, αλλα το κλασικο κοκτειλ για παρτουζοκαταστασεις ειναι μδμα, κεταμινη και ισως και κοκα. Μπορει να της δωσαν και ζαναξ.ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:02Δεν το βλέπω να στέκεται αυτό εκτός και αν αποδείξουν ότι η κοπέλα έκανε συστηματικά χρήση ουσιών. Όμως οι ουσίες που δίνονται για βιασμό, αν το έχω καταλάβει καλά είναι συγκεκριμένες και μάλλον όχι αυτές που κάνει χρήση κάποιος τοξικοεξαρτημένος.Γαληνός έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:57 Με την ίδια λογική, μπορουν και να πουν πως πήρε μόνη της ναρκωτικά για να τους ενοχοποιήσει, το πρωί της επόμενης.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Otto Weininger
Το ίδιο είναι πάνω κάτω.Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:10ο τι του λενε οι λεσβιες της ομαδας αυτοαμυνας γυναικων θες να πειςOtto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:08Μην του θυμώνεις. Ο,τι λέει το manual λέει και αυτός.Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:04
ιδεα δεν εχεις για το ''παρελθον''
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-
- 0 Απαντήσεις