!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
- Σαρακατσανος
Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ:"Μας λέτε δλδ τώρα, ότι ένας άνθρωπος από το εξωτερικό κ 2 άλλοι από Ελλάδα, κατηγορούν τον Λιγναδη για βιασμό ανηλικων, ώστε να παραιτηθεί η κ. Μενδωνη κ να καθυστερήσει το Ελληνικό;;;;"
ΚΟΥΓΙΑΣ:"Ακριβως! Χαίρομαι που με καταλαβαινετε!"
Ο καλύτερος δικηγόρος της χώρας που πριν 20 μέρες του κάνε χαβαλε ο Λάκης Σημαιοφορίδης ότι δεν τον έχει κερδίσει ποτέ.
ΚΟΥΓΙΑΣ:"Ακριβως! Χαίρομαι που με καταλαβαινετε!"
Ο καλύτερος δικηγόρος της χώρας που πριν 20 μέρες του κάνε χαβαλε ο Λάκης Σημαιοφορίδης ότι δεν τον έχει κερδίσει ποτέ.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Υπάρχει και άλλη προσέγγιση.Daje έγραψε: 23 Φεβ 2021, 21:48 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η Μενδωνη δεν παραιτειται.
Οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος στη θεση της θα εβγαινε και θα ελεγε οτι δεν εχω καμια σχεση με οτι εγινε αλλα, δεδομενου της εκτασης που εχει παρει το θεμα και του γεγονοτος οτι ο κ. Λιγναδης ηταν επιλογη μου, κανω στην ακρη μεχρι να διελευκανθει η υποθεση.
Αντ'αυτου, μενει γατζωμενη σε μια θεση που ειναι δεδομενο οτι την εχει ηδη χασει. (και φθειρει και τον πρωθυπουργο της χωρας ταυτοχρονα)
viewtopic.php?f=29&t=29211Ίσως την έχουν δέσει στην καρέκλα γιατί δεν ξέρουν ποιον να βάλουν στη θέση της.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πολλά μπορείς να πεις επ΄αυτού. Για παράδειγμα ένας πολύς πολιτικός του παρελθόντος (γνωστός και ως Μπένυ) είπε κάποτε ότι η πολιτική ευθύνη είναι αφηρημένη έννοια, και ότι και να κάνεις, αν χάσεις τις εκλογές ξεπλύθηκες. Ευτυχώς, όσο ηλίθιος και αν υπήρξε ο ελ λαός, τον συγκεκριμένο φρόντισε να τον ξεβράσει η πολιτική ιστορία, με όποιο τρόπο μπορούσε.Maspoli έγραψε: 23 Φεβ 2021, 21:30 Έχω να δηλώσω και τουτο: H πολιτική ευθύνη είναι προφανές ότι μεταβιβάζεται ως το τελικό επίπεδό της, αυτό του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης συλλογικά, εφόσον δεν εξατομικεύεται είτε θεσμικά είτε πολιτικά σε χαμηλότερο επίπεδο.
My Life had stood, a Loaded Gun
Γενικά, σ'αυτή την κυβέρνηση έχουν την τάση να μπλέκουν σε σκάνδαλα που δεν έχουν απολύτως καμιά δουλειά να μπλέκουν, είτε πρόκειται για φωτογραφικό νόμο για να γλιτώσει ο ΠΑΟΚ, είτε για πανηγύρια στην Ικαρία εν μέσω πανδημίας, είτε για το τωρινό που θα μπορούσε να έχει λυθεί με μια παραίτηση της Μενδώνη εδώ και βδομάδες, αλλά πρέπει να το βάλουμε στο κρεβάτι του Προκρούστη και να να το τραβάμε γιατί έχουν σταυρώσει τα χέρια και αρνούνται να δώσουν την επικοινωνιακή νίκη στον συριζα ωστε να πάμε επιτέλους στο επόμενο. "Δε χάσαμε ακόμα, θα το παίξουμε στα 10 πέναλτι"Σαρακατσανος έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:12Απύθμενη και άνευ προηγουμένου αλαζονεία. Πιστεύουν ότι μια παραίτηση θα κηλιδωσει το αφήγημα περί επιτελικού κράτους και αριστείας που "ψεκάζουν" τα ελεγχόμενα ΜΜΕ.Daje έγραψε: 23 Φεβ 2021, 21:48 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η Μενδωνη δεν παραιτειται.
Οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος στη θεση της θα εβγαινε και θα ελεγε οτι δεν εχω καμια σχεση με οτι εγινε αλλα, δεδομενου της εκτασης που εχει παρει το θεμα και του γεγονοτος οτι ο κ. Λιγναδης ηταν επιλογη μου, κανω στην ακρη μεχρι να διελευκανθει η υποθεση.
Αντ'αυτου, μενει γατζωμενη σε μια θεση που ειναι δεδομενο οτι την εχει ηδη χασει. (και φθειρει και τον πρωθυπουργο της χωρας ταυτοχρονα)
υπάρχει επίσης το ερώτημα, για ποιο λόγο την κρατάει ο πρωθυπουργός.Daje έγραψε: 23 Φεβ 2021, 21:48 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η Μενδωνη δεν παραιτειται.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Γιάννα αντί Μενδώνη ετοιμάζεταιι. Να μη μείνει και άνεργη μετά τις 26/3.

οκ σαν να λέμε οτι απο μια υπόθεση που εμπεριέχει αποπλάνηση ανηλίκων αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι να πληγεί πολιτικά το κόμμα που δεν γουστάρεις.aljawn έγραψε: 23 Φεβ 2021, 19:13Γράφω λαυράκι, γιατί με πάσα ειλικρίνεια, απ' όλες τις υποθέσεις που έσκασαν και μπορούν να οδηγήσουν στην δικαιοσύνη (το γράφω γιατί κάποιες έχουν παραγραφεί και μια καλύπτεται από διπλωματική ασυλία), η υπόθεση Λιγνάδη είναι η μόνη που έχει απευθείας ανάμιξη πολιτικών. Ξέρω ότι μπορείς να διαφωνείς στα περί κάλυψης ή στο background check, αλλά δεν μπορεί ούτε το μπουμπουκομπότ να αρνηθεί το ζήτημα του απευθείας διορισμού του από τους τσιρκολάνους.gassim έγραψε: 23 Φεβ 2021, 16:10 Και γιατί χρησιμοποιείς την λέξη "λαυράκι" για την αποκάλυψη ενός παιδεραστή; Θα έλεγε κανείς οτι κρυφοχαίρεσαι.
Δεκτό.
Δεν είπες όμως ...
Ποιά θεωρείς οτι ηταν η προσπάθεια πολιτικοποίησης του θεματος του Κιμούλη;
Θα έλεγα ότι αυτό είναι μια κάπως κακοπροαίρετη ανάγνωση των τοποθετήσεων μου, αλλά εντάξει, εκεί που έχει φτάσει η κατάσταση, αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχεις και πολλά περιθώρια στο τι θα γράψεις.gassim έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:30 οκ σαν να λέμε οτι απο μια υπόθεση που εμπεριέχει αποπλάνηση ανηλίκων αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι να πληγεί πολιτικά το κόμμα που δεν γουστάρεις.
Δεκτό.
Δεν είπες όμως ...
ναι αλλά ακόμα να πεις ποια ήταν η προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της περίπτωσης Κιμούλη.aljawn έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:32Θα έλεγα ότι αυτό είναι μια κάπως κακοπροαίρετη ανάγνωση των τοποθετήσεων μου, αλλά εντάξει, εκεί που έχει φτάσει η κατάσταση, αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχεις και πολλά περιθώρια στο τι θα γράψεις.gassim έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:30 οκ σαν να λέμε οτι απο μια υπόθεση που εμπεριέχει αποπλάνηση ανηλίκων αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι να πληγεί πολιτικά το κόμμα που δεν γουστάρεις.
Δεκτό.
Δεν είπες όμως ...
Και για να μην θεωρηθεί ότι δεν απαντάω, όταν βγήκε το όνομα του Κιμούλη (και του Χαϊκάλη αργότερα) υπήρξαν απευθείας υπαινιγμοί για τους πολιτικούς χώρους που προέρχονταν. Μην με βάζεις να ψάχνω.
Jolly Roger έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:27 Γιάννα αντί Μενδώνη ετοιμάζεταιι. Να μη μείνει και άνεργη μετά τις 26/3.
![]()
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Ε ναι, επικοινωνιακά έχουν μπλέξει το ποδόσφαιρο με τα μήλα*.Σενέκας έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:24Γενικά, σ'αυτή την κυβέρνηση έχουν την τάση να μπλέκουν σε σκάνδαλα που δεν έχουν απολύτως καμιά δουλειά να μπλέκουν, είτε πρόκειται για φωτογραφικό νόμο για να γλιτώσει ο ΠΑΟΚ, είτε για πανηγύρια στην Ικαρία εν μέσω πανδημίας, είτε για το τωρινό που θα μπορούσε να έχει λυθεί με μια παραίτηση της Μενδώνη εδώ και βδομάδες, αλλά πρέπει να το βάλουμε στο κρεβάτι του Προκρούστη και να να το τραβάμε γιατί έχουν σταυρώσει τα χέρια και αρνούνται να δώσουν την επικοινωνιακή νίκη στον συριζα ωστε να πάμε επιτέλους στο επόμενο. "Δε χάσαμε ακόμα, θα το παίξουμε στα 10 πέναλτι"Σαρακατσανος έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:12Απύθμενη και άνευ προηγουμένου αλαζονεία. Πιστεύουν ότι μια παραίτηση θα κηλιδωσει το αφήγημα περί επιτελικού κράτους και αριστείας που "ψεκάζουν" τα ελεγχόμενα ΜΜΕ.Daje έγραψε: 23 Φεβ 2021, 21:48 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η Μενδωνη δεν παραιτειται.
*Αρχαίο παιχνίδι.
https://blogs.sch.gr/ltsofop/2017/12/07 ... %BB%CE%B1/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οι υπαινιγμοί που διάβασες στο ίντερνετ είναι η προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης απο τον Κούλη ;aljawn έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:34 Και για να μην θεωρηθεί ότι δεν απαντάω, όταν βγήκε το όνομα του Κιμούλη (και του Χαϊκάλη αργότερα) υπήρξαν απευθείας υπαινιγμοί για τους πολιτικούς χώρους που προέρχονταν. Μην με βάζεις να ψάχνω.
και για να μην θεωρηθεί οτι δεν απαντάω λεω να μην απαντήσω.....ωραίος.
Για πες μου τι ακριβώς θεωρείς ως απάντηση, για να δω κάτι.gassim έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:36οι υπαινιγμοί που διάβασες στο ίντερνετ έγινε προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης απο τον Κούλη ;aljawn έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:34 Και για να μην θεωρηθεί ότι δεν απαντάω, όταν βγήκε το όνομα του Κιμούλη (και του Χαϊκάλη αργότερα) υπήρξαν απευθείας υπαινιγμοί για τους πολιτικούς χώρους που προέρχονταν. Μην με βάζεις να ψάχνω.
Όταν λες οτι ο Μητσοτάκης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί πολιτικά την υπόθεση του Κιμούλη και σε ρωτάνε πότε έγινε αυτό, η απάντηση θα ήταν: Το είπε τότε στην Βουλή/το είπε σε εκείνη την εφημερίδα / το είπε κάποιο κομματικό όργανο. Έστω και το έγραψε μια φιλοκυβερνητική εφημερίδα θα ήταν μια απάντηση.aljawn έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:37Για πες μου τι ακριβώς θεωρείς ως απάντηση, για να δω κάτι.gassim έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:36οι υπαινιγμοί που διάβασες στο ίντερνετ έγινε προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης απο τον Κούλη ;aljawn έγραψε: 23 Φεβ 2021, 22:34 Και για να μην θεωρηθεί ότι δεν απαντάω, όταν βγήκε το όνομα του Κιμούλη (και του Χαϊκάλη αργότερα) υπήρξαν απευθείας υπαινιγμοί για τους πολιτικούς χώρους που προέρχονταν. Μην με βάζεις να ψάχνω.
Το έγιναν κάποιοι υπαινιγμοί στο phorum ισοδυναμεί με το έβγαλα απο το μυαλό μου επειδή με βόλευε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση