!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκριματικά Euro 2020
Re: Προκριματικά Euro 2020
Ήμαρτον!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ποιοι είναι ρε οι ήρωες που πάνε να δουν την εθνική με τέτοιο χάλι;
Α ρε Αγγελε, μεγάλη απογοήτευση ο τσοπανης.
Α ρε Αγγελε, μεγάλη απογοήτευση ο τσοπανης.
Ούτε σήμερα ασχολήθηκε η Παναγία
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Μίτσελ θα φέρουν.
Να χαρούν λίγο κι οι μάνατζερ.
Να χαρούν λίγο κι οι μάνατζερ.
- Eθνικοκοινωνιστης
οι σαρρηδες και οι γκαγκατσηδες τσατσοι του οσφπ διελυσαν την εθνικη και τα τσιρακια του σαββιδη την αποτελειωσαν
γαυροι βορρα και νοτου αυτοι ειστε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τελικά θα αποδειχθεί ότι ο Σκιμπε ήταν προπονηταρα που έκανε αυτά τα ταγάρια να μοιάζουν με ομάδα.
Τα τσιρακια του σαββιδη είναι αυτά που στο ματς με την Ιταλία που βλέπει όλος ο κόσμος δεν είχαν ούτε ένα παίκτη του νταμπλουχου ελλαδας;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:24 οι σαρρηδες και οι γκαγκατσηδες τσατσοι του οσφπ διελυσαν την εθνικη και τα τσιρακια του σαββιδη την αποτελειωσαν
- Eθνικοκοινωνιστης
θα αποδειχθει οτι οτι καλο εγινε στην εθνικη ωφειλεται στους γκουμοκαραγκουνομπασιναδες και στους προπονητες του τσουκου τσουκου μπολ που εβριζαν χυδαια οι γαυροσημιτικοι πανουτσοκαρπετοπουλοιFuerte έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:27 Τελικά θα αποδειχθεί ότι ο Σκιμπε ήταν προπονηταρα που έκανε αυτά τα ταγάρια να μοιάζουν με ομάδα.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
προς το παρον απολαμβανουμε τον κολλητο του σαββιδη που του βγαζει την υποχρεωση για τις θητειες στην λαρισα και τον πλατανια που ανοιγε τα ποδια που και την λιβερπουλ να κοουτσαρε εκτος ευρωπης θα την εβγαζεjason έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:28Τα τσιρακια του σαββιδη είναι αυτά που στο ματς με την Ιταλία που βλέπει όλος ο κόσμος δεν είχαν ούτε ένα παίκτη του νταμπλουχου ελλαδας;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:24 οι σαρρηδες και οι γκαγκατσηδες τσατσοι του οσφπ διελυσαν την εθνικη και τα τσιρακια του σαββιδη την αποτελειωσαν
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν μπορούν τα παλληκάρια.
Μάθε πρώτα πού ανήκε ο πλατανιας στα χρόνια που ήταν προπονητής του ο τσομπάνης άσχετεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:35προς το παρον απολαμβανουμε τον κολλητο του σαββιδη που του βγαζει την υποχρεωση για τις θητειες στην λαρισα και τον πλατανια που ανοιγε τα ποδια που και την λιβερπουλ να κοουτσαρε εκτος ευρωπης θα την εβγαζεjason έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:28Τα τσιρακια του σαββιδη είναι αυτά που στο ματς με την Ιταλία που βλέπει όλος ο κόσμος δεν είχαν ούτε ένα παίκτη του νταμπλουχου ελλαδας;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:24 οι σαρρηδες και οι γκαγκατσηδες τσατσοι του οσφπ διελυσαν την εθνικη και τα τσιρακια του σαββιδη την αποτελειωσαν
Και σε ξαναρωταω
Τα τσιράκια του σαββιδη γιατί δεν είχαν ούτε ένα παίκτη του ΠΑΟΚ με ιταλια;
Γελάνε και τα σκυλιά με το τσίρκο.
Επίσης είναι βαρύ το γήπεδο.
Πάνος Σκουρλέτης
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
0-3 θα ληξει. Θα ανοιχτουμε σαν πόρνες στο β ημιχρονο και θα αρπαξουμε αλλο ενα στην αντεπιθεση. Και μετα το διασυρμο αντε, πες διώχνεις τον Αναστασιαδη. Ποιος θα ερθει και πώς θα καταφέρει να φερει στον ισιο δρομο αυτο το τσουρμο πατατοσακιών με πόδια? Θα πρεπει να διωξεις κι αυτους, να ξηλωσεις ολη την εθνικη και να τη φτιαξεις απ την αρχη.
Διοτι στον ΠΑΟΚ παιζουν κυριως ξενοι παικτες και οι Ελληνες χρησιμοποιουντε σαν δανεικοι για τα παραρτηματα του Σαββιδη.jason έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:39Μάθε πρώτα πού ανήκε ο πλατανιας στα χρόνια που ήταν προπονητής του ο τσομπάνης άσχετεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:35προς το παρον απολαμβανουμε τον κολλητο του σαββιδη που του βγαζει την υποχρεωση για τις θητειες στην λαρισα και τον πλατανια που ανοιγε τα ποδια που και την λιβερπουλ να κοουτσαρε εκτος ευρωπης θα την εβγαζεjason έγραψε: 11 Ιουν 2019, 22:28
Τα τσιρακια του σαββιδη είναι αυτά που στο ματς με την Ιταλία που βλέπει όλος ο κόσμος δεν είχαν ούτε ένα παίκτη του νταμπλουχου ελλαδας;
Και σε ξαναρωταω
Τα τσιράκια του σαββιδη γιατί δεν είχαν ούτε ένα παίκτη του ΠΑΟΚ με ιταλια;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις