!!! DEVELOPMENT MODE !!!

H βάση της νδ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: H βάση της νδ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Pam έγραψε: 26 Απρ 2019, 14:21
Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:40
Pam έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:39

Δε δέχομαι μαθήματα και ειρωνεία από νοσταλγούς του Χίτλερ.Ο ΒΟρίδης έχει αποκυρήξει το ακραίο παρελθόν του(αντισημτισμός,ακροδεξιά κτλ).Εσείς στην Χρυσή Αυγή όχι απλά δεν το έχετε αποκυρήξει αλλά είστε και περήφανοι γι αυτό.
Και οι χρυσαυγιτες τυπικά το έχουν αποκηρύξει, δε σημαίνει τίποτα αυτό.
Οι Χρυσαυγιτες δεν από κύρηξαν τίποτα ακόμα και σε αυτό το φόρουμ βλέπεις Χρυσαυγιτες να λένε ότι ο Χίτλερ ήταν μεγάλη προσωπικότητα.Κανένας νεοδημοκρατης δε το λέει αυτό κι αν το πει θα διαγραφει κατευθείαν.
Η ΧΑ επισήμως έχει πει ότι αποκηρύττει τον εθνικοσοσιαλισμό, δε σημαίνει τίποτα αυτό.
Εγώ δε βλέπω και πολλούς χατες να λένε ότι λατρεύουν τον χίτλερ, η συντριπτική πλειοψηφία το κρύβει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 26 Απρ 2019, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Γάταρος έγραψε: 26 Απρ 2019, 12:49 Δηλαδή μπορείς να πεις ότι ο ιδρυτής του κόμματος σας δεν έδωσε ασυλία στους εγκληματίες πολέμου της κατοχής; Εγώ μπορώ :smt005: :smt005: να το πω.
:smt005: :smt005:

Πώς αυτή η συζήτηση θα σε βγάλει κερδισμένο, Γατάκο;

Ο αρχηγός σου είναι ο ίδιος οπαδός του Χίτλερ και επαίρεται για αυτο. :smt005: :smt005:
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Highlander

Pam έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:08
Γάταρος έγραψε: 26 Απρ 2019, 14:28 Ρε τι θαυμασμό; Τι δηλώσεις και τι μπούρδες; Εδώ ο Καραμανλής μέχρι και στεφάνι κατέθεσε στον Κεμάλ. Και στο κάτω - κάτω, ο Χίτλερ δεν ευθύνεται για γενοκτονία εναντίον των Ελλήνων, ο Κεμάλ ευθύνεται που οι νεοδημοκράτες του καταθέτουν και στεφάνια.
Ο Χίτλερ το πολιτικό ίνδαλμα σας που θαυμάζετε ήταν υπεύθυνο για την καταστροφή της Ελλάδας την περίοδο 1941-1944.Τόσοι άνθρωποι χάσανε την ζωή τους για να διώξουν τον ναζισμό-εθνικοσοσιαλισμό και τον φασισμό από την Ελλάδα και εσείς λέτε χωρίς ντροπή ότι είστε η σπορά τους και λέτε και λόγια σαν αυτά ''Αυτά μας τα έχει δείξει ο Ravasco απο το 2012, τίποτα καινούριο δεν κομίζεις
το έχουμε εμπεδώσει
Να διαβάσεις το βιβλίο του αρχηγού Απο τις στάχτες του Βερολίνου στη παγκοσμιοποίηση
θα το πράξω και εγώ ο ίδιος γιατι δεν το έχω κάνει ακόμα
ο Χίτλερ ήταν ο τελευταίος υπερασπιστής του ευρωπαϊκού πολιτισμού, η τελευταία έκφραση του Μοντερνισμού, ο τελευταίος θύλακας αντίστασης απέναντι σε όλους όσους σχεδίασαν τον κόσμο απο τότε στη σημερινή του μορφή. Η τελευταία αναλαμπή μιας πανάρχαιης κουλτούρας που πρέπει να μας αντιπροσωπεύει ως χώρα'' και ''ο Λεωνίδας και ο Κολοκοτρώνης θα εντασσόταν στα πατριωτικά τάγματα ασφαλείας...Τιμή και Δόξα στα πατριωτικά τάγματα Ασφαλείας''.Μάλιστα αυτό για τα τάγματα ασφαλείας το είπες εσύ(το άλλο με το πόσο μεγάλη προσωπικότητα ήταν ο Χίτλερ λέχθηκε από άλλους χρυσαυγίτες του φόρουμ).
Είναι γνωστό ότι τα φασιστικά αντικομμουνιστικά Τάγματα Ασφαλείας τα λατρεύουν νεοδημοκράτες και χρυσαυγίτες χεράκι χεράκι.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Pam έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:40
Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 12:51
Pam έγραψε: 26 Απρ 2019, 12:46

Ο αρχηγός σας είναι ο ίδιος νοσταλγός των ναζί (νοσταλγός εγκληματιών πολέμου) όπως παραδέχεται. Εμείς με ναζί(εθνικοσοσιαλιστες) και φασίστες ΔΕΝ έχουμε δόξα τον Θεό καμία σχέση.
Ξαναπές το αυτό μία
Εικόνα
Εσείς που έχετε τέτοιους υπουργούς και υποψήφιους ευρωβουλευτές τολμάτε να μας κάνετε μαθήματα https://www.protothema.gr/politics/arti ... -amvrosio/ ;Σοβαρά;Κουρουμπλής,Κουντουρά,Πολάκης κτλ;Ντροπή σας.
Ο Κοτζιάς έγραφε βιβλία για το πόσο καλός ήταν ο Γιαρουζέλσκι. :smt005: :smt005:
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Highlander

Pam έγραψε: 26 Απρ 2019, 14:17
Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:56
Pam έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:50

Κατεβάσατε ειδική τροπολογία προκειμένου να μπορούν να είναι υποψήφιοι ευρβωουλευτές οι Κουντουρά,Κουρουμπλής χωρίς να παραιτηθούν από βουλευτές.Και η συμπεριφορά Πολάκη κατά του ΑΜΕΑ υποψήφιου μας και ο πόλεμος που κύρηξε στην ΑΜΕΑ κοινότητα έχει καταδικαστεί από το σύνολο σχεδόν του ΣΥΡΙΖΑ(πλην του πρωθυπουργού βεβαίως-βεβαίως) αλλά παραμένει υπουργός σας.Όσο για το αν ο Αμβρόσιος είναι μητροπολίτης καμία αντίρρηση εμείς στην ΝΔ έχουμε εποικοδομιτικές σχέσεις με την εκκλησία και την Ορθοδοξία.Ωστόσο υπάρχουν ένα σωρό μητροπολίτες άξιοι που μπορούσαν να συναντηθούν μαζί τους οι Κουντουρά-Κουρουμπλής αλλά αυτοί διάλεξαν να συναντηθούν με τον Αμβρόσιο ειδικά που είναι ο μόνος μητροπολίτης που δεν έχει καταδικάσει την Χρυσή Αυγή.Εφόσον κατεβάζετε τέτοια μαργαριτάρια στις ευρωεκλογές και μάλιστα με ειδική τροπολογία που φέρατε ειδικά γι αυτούς έτσι ώστε να μην παραιτηθούν από βουλευτές προκειμένου να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές δεν έχετε δικαιώμα να μας εγκαλείται.
Η τροπολογία είναι νομιμότατη, αν δε σας αρέσει, ξυδάκι.
Η παρέμβαση του Πολάκη ήταν ορθότατη, καθώς υπερασπίστηκε με αυτή τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταδικάσει επανειλημμένα τις δηλώσεις Αμβρόσιου, η ΝΔ άκρα του τάφου σιωπή.
Επίσης η ΝΔ που ο κυβερνητικός της εκπρόσωπος είχε υπόγειες φιλικές συνομιλίες με τη Χρυσή Αυγή και πολλά στελέχη της έχον κάνει εξαιρετικά επαινετικά σχόλια για το κόμμα αυτό, καλό θα είναι να μην αναφέρεται στη χρυσή αυγή. Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί. :c020:
Αν ο Πολάκης υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ γιατί οι ΑΜΕΑ τον πάνε στα δικαστήρια και γιατί σχεδόν όλος ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένων και του πολιτικού προϊσταμένου του καθώς και άλλων υπουργών,βουλευτών, ευρωβουλευτων και υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ τον καταδίκασαν και γιατί ορισμένοι συριζαιοι φτάσανε σε σημείο να θεωρούν ότι ο Πολάκης πούλησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τα έκανε πλακάκια με την ΝΔ για να ρίξει την κυβέρνηση και να ξεσηκώσει τους ΑΜΕΑ κατά του ΣΥΡΙΖΑ;Τα ανώτερα στελέχη της ΝΔ δεν συναντήθηκαν με τον Αμβρόσιο ποτέ(η ΝΔ έχει καλές σχέσεις με την εκκλησία στην οποία υπάρχουν πολλοί άξιοι μητροπολίτες αλλά με τον Αμβρόσιο δεν έχει πάρε δώσε). Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ από την μία καταδικάζει τον Αμβρόσιο από την άλλη κατεβάζει υποψηφίους ευρωβουλευτές (μία εξ αυτών υπουργός της κυβέρνησης) άτομα που συναντιούνται μαζί του και πιάνονται χεράκι-χερακι.Αυτό είναι ο ορισμός της πολιτική ασυνέπειας. Οπότε όσο και να προσπαθεις να δικαιολογηθείς τα κανείς χειρότερα :c020:
Γιατί κυριαρχεί η εντελώς λανθασμένη αντίληψη ότι η κριτική σε άτομο ΑΜΕΑ σημαίνει ρατσισμός εναντίον του.
Υπάρχουν και ΑΜΕΑ μέλη της ΧΑ καθώς και ΑΜΕΑ που υβρίζουν και κάνουν ρατσιστικά σχόλια για τους πρόσφυγες όπως ο πρώην πρόεδρος Παραολυμπιονικών, δε σημαίνει ότι όποιος τα σχολιάσει ή τα καταγγείλει είναι ρατσιστής.
Εγώ είμαι υπέρ της αποπομπής των ελάχιστων αυτών ατόμων από την κυβέρνηση, όπως και η πλειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ .Η ΝΔ έχει υποπέσει σε απείρως σοβαρότερα παραπτώματα. Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί. :lol:
Άβαταρ μέλους
Pam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pam »

Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:09
Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:40

Και οι χρυσαυγιτες τυπικά το έχουν αποκηρύξει, δε σημαίνει τίποτα αυτό.
Οι Χρυσαυγιτες δεν από κύρηξαν τίποτα ακόμα και σε αυτό το φόρουμ βλέπεις Χρυσαυγιτες να λένε ότι ο Χίτλερ ήταν μεγάλη προσωπικότητα.Κανένας νεοδημοκρατης δε το λέει αυτό κι αν το πει θα διαγραφει κατευθείαν.
Η ΧΑ επισήμως έχει πει ότι αποκηρύττει τον εθνικοσοσιαλισμό, δε σημαίνει τίποτα αυτό.
Εγώ δε βλέπω και πολλούς χατες να λένε ότι λατρεύουν τον χίτλερ, η συντριπτική πλειοψηφία το κρύβει.
Με χρυσαυγίτες εδω σε αυτό το φόρουμ να λένε ότι στην χρυσή αυγή υπάρχουν εθνικοσοσιαλιστές και δεν τους πειράζει,να λένε ότι ''Αυτά μας τα έχει δείξει ο Ravasco απο το 2012, τίποτα καινούριο δεν κομίζεις
το έχουμε εμπεδώσει
Να διαβάσεις το βιβλίο του αρχηγού Απο τις στάχτες του Βερολίνου στη παγκοσμιοποίηση
ο Χίτλερ ήταν ο τελευταίος υπερασπιστής του ευρωπαϊκού πολιτισμού, η τελευταία έκφραση του Μοντερνισμού, ο τελευταίος θύλακας αντίστασης απέναντι σε όλους όσους σχεδίασαν τον κόσμο απο τότε στη σημερινή του μορφή. Η τελευταία αναλαμπή μιας πανάρχαιης κουλτούρας που πρέπει να μας αντιπροσωπεύει ως χώρα'',ότι ''ο Λεωνίδας και ο Κολοκοτρώνης θα εντασσόταν στα πατριωτικά τάγματα Ασφαλείας..Τιμή και Δόξα στα πατριωτικά τάγματα ασφαλείας'' δεν νομίζω ότι έχει αποκηρύξει τον εθνικοσοσιαλισμό.Στην ΝΔ αν κάποιος πει τέτοια πράγματα και έχει σβάστικες σαν σύμβολο(η ΧΑ έχει την σβάστικα σαν σύμβολο του κόμματος) διαγράφεται αμέσως από το κόμμα.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.

Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.

Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Kauldron έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:47
Ο ΒΟρίδης έχει αποκυρήξει το ακραίο παρελθόν του(αντισημτισμός,ακροδεξιά κτλ).
Και η ΧΑ δηλώνει οτι δεν είναι ναζιστικό κόμμα, αλλά εσείς (καθώς και οι ακροαριστεροί φίλοι σας) επιμένετε να ετεροπροσδιορίζετε.

Και για δείξε μου τη δήλωση που έκανε ο Βορίδης που τ' αποκυρήσσει όλα αυτά. Πουθενά δεν υπάρχει. Πολύ απλά, μπήκε στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ (λάος), και ξαφνικά έγινε "δημοκράτης".
Λοιπόν, άκου φίλε. Επειδή εγώ ήμουν χρόνια στη ΝΔ. Η ΝΔ είναι κόμμα ΤΟΥΡΚΩΝ. Όπως το ακούς. Η λειτουργία του κόμματος αυτού, είναι ακριβώς η λειτουργία του οθωμανικού Κράτους. Βιλαέτια, ρουσφέτια, κοτζαμπάσηδες, και δερβέναγες. Αν εσύ θέλεις να είσαι οθωμανός, με γειά σου με χαρά σου. Εμένα οι πρόγονοι μου πολέμησαν για να μην είμαι.
Και μετά από πόσα χρόνια κατάλαβες ότι ήσουν Γενίτσαρος; :smt005:
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Pam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pam »

Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:13
Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:56

Η τροπολογία είναι νομιμότατη, αν δε σας αρέσει, ξυδάκι.
Η παρέμβαση του Πολάκη ήταν ορθότατη, καθώς υπερασπίστηκε με αυτή τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταδικάσει επανειλημμένα τις δηλώσεις Αμβρόσιου, η ΝΔ άκρα του τάφου σιωπή.
Επίσης η ΝΔ που ο κυβερνητικός της εκπρόσωπος είχε υπόγειες φιλικές συνομιλίες με τη Χρυσή Αυγή και πολλά στελέχη της έχον κάνει εξαιρετικά επαινετικά σχόλια για το κόμμα αυτό, καλό θα είναι να μην αναφέρεται στη χρυσή αυγή. Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί. :c020:
Αν ο Πολάκης υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ γιατί οι ΑΜΕΑ τον πάνε στα δικαστήρια και γιατί σχεδόν όλος ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένων και του πολιτικού προϊσταμένου του καθώς και άλλων υπουργών,βουλευτών, ευρωβουλευτων και υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ τον καταδίκασαν και γιατί ορισμένοι συριζαιοι φτάσανε σε σημείο να θεωρούν ότι ο Πολάκης πούλησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τα έκανε πλακάκια με την ΝΔ για να ρίξει την κυβέρνηση και να ξεσηκώσει τους ΑΜΕΑ κατά του ΣΥΡΙΖΑ;Τα ανώτερα στελέχη της ΝΔ δεν συναντήθηκαν με τον Αμβρόσιο ποτέ(η ΝΔ έχει καλές σχέσεις με την εκκλησία στην οποία υπάρχουν πολλοί άξιοι μητροπολίτες αλλά με τον Αμβρόσιο δεν έχει πάρε δώσε). Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ από την μία καταδικάζει τον Αμβρόσιο από την άλλη κατεβάζει υποψηφίους ευρωβουλευτές (μία εξ αυτών υπουργός της κυβέρνησης) άτομα που συναντιούνται μαζί του και πιάνονται χεράκι-χερακι.Αυτό είναι ο ορισμός της πολιτική ασυνέπειας. Οπότε όσο και να προσπαθεις να δικαιολογηθείς τα κανείς χειρότερα :c020:
Γιατί κυριαρχεί η εντελώς λανθασμένη αντίληψη ότι η κριτική σε άτομο ΑΜΕΑ σημαίνει ρατσισμός εναντίον του.
Υπάρχουν και ΑΜΕΑ μέλη της ΧΑ καθώς και ΑΜΕΑ που υβρίζουν και κάνουν ρατσιστικά σχόλια για τους πρόσφυγες όπως ο πρώην πρόεδρος Παραολυμπιονικών, δε σημαίνει ότι όποιος τα σχολιάσει ή τα καταγγείλει είναι ρατσιστής.
Εγώ είμαι υπέρ της αποπομπής των ελάχιστων αυτών ατόμων από την κυβέρνηση, όπως και η πλειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ .Η ΝΔ έχει υποπέσει σε απείρως σοβαρότερα παραπτώματα. Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί. :lol:
Τα ''παραπτώματα'' της ΝΔ μπροστά στου ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτα.Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που δείχνει πολιτική ασυνέπεια αντίθετα με την ΝΔ.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.

Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.

Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Pam έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:14
Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:09
Με χρυσαυγίτες εδω σε αυτό το φόρουμ να λένε ότι στην χρυσή αυγή υπάρχουν εθνικοσοσιαλιστές και δεν τους πειράζει,να λένε ότι ''Αυτά μας τα έχει δείξει ο Ravasco απο το 2012, τίποτα καινούριο δεν κομίζεις
το έχουμε εμπεδώσει
ο Χίτλερ ήταν ο τελευταίος υπερασπιστής του ευρωπαϊκού πολιτισμού, η τελευταία έκφραση του Μοντερνισμού, ο τελευταίος θύλακας αντίστασης απέναντι σε όλους όσους σχεδίασαν τον κόσμο απο τότε στη σημερινή του μορφή. Η τελευταία αναλαμπή μιας πανάρχαιης κουλτούρας που πρέπει να μας αντιπροσωπεύει ως χώρα'',ότι ''ο Λεωνίδας και ο Κολοκοτρώνης θα εντασσόταν στα πατριωτικά τάγματα Ασφαλείας..Τιμή και Δόξα στα πατριωτικά τάγματα ασφαλείας'' δεν νομίζω ότι έχει αποκηρύξει τον εθνικοσοσιαλισμό.Στην ΝΔ αν κάποιος πει τέτοια πράγματα και έχει σβάστικες σαν σύμβολο(η ΧΑ έχει την σβάστικα σαν σύμβολο του κόμματος) διαγράφεται αμέσως από το κόμμα.
Ούτε εσάς σας πειράζει που υπάρχουν άτομα με ναζιστικές αφίσες που έδιναν συνεντεύξεις ως πρωταγωνιστές σε άρθρα όπως "οι ναζί της αθήνας" στο κόμμα σας. :lol:

Επίσης δε σας πειράζει που ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ΧΑ ήταν αντιδήμαρχος αθηναίων με τη ΝΔ και τώρα δίνει ομιλίες στην Ελληνική Αγωγή του Άδωνι.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Pam έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:16
Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:13
Τα ''παραπτώματα'' της ΝΔ μπροστά στου ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτα.Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που δείχνει πολιτική ασυνέπεια αντίθετα με την ΝΔ.
Ξαναλέω, μιας και μιλάμε για φωτογραφίσεις, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί Παμακο :lol:

"Εμένα η Χρυσή Αυγή μου φέρεται με το σεις και με το σας"
Η Ντόρα εξηγεί γιατί ακούμπησε το χέρι του Παναγιώταρου και έστησε πηγαδάκι μαζί του.
Εικόνα

«Διατηρούν φιλικές σχέσεις μαζί μου, όταν μου μιλούν έχουν μια ευγένεια απέναντί μου. Τι θέλετε δηλαδή, να παίζω ξύλο; Εγώ ομιλώ με όλους στη Βουλή» είπε.
https://www.iefimerida.gr/news/114523/% ... E%B5%CF%82
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Ο Κεμάλ ευθύνεται για γενοκτονία κατά των Ελλήνων και οι νεοδημοκράτες προσκυνούν τον Κεμάλ.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Highlander κι εσείς συνομιλείτε με τη νεοναζιστική νδ.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Πρετεντέρης έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:15
Και η ΧΑ δηλώνει οτι δεν είναι ναζιστικό κόμμα, αλλά εσείς (καθώς και οι ακροαριστεροί φίλοι σας) επιμένετε να ετεροπροσδιορίζετε.

Και για δείξε μου τη δήλωση που έκανε ο Βορίδης που τ' αποκυρήσσει όλα αυτά. Πουθενά δεν υπάρχει. Πολύ απλά, μπήκε στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ (λάος), και ξαφνικά έγινε "δημοκράτης".
Λοιπόν, άκου φίλε. Επειδή εγώ ήμουν χρόνια στη ΝΔ. Η ΝΔ είναι κόμμα ΤΟΥΡΚΩΝ. Όπως το ακούς. Η λειτουργία του κόμματος αυτού, είναι ακριβώς η λειτουργία του οθωμανικού Κράτους. Βιλαέτια, ρουσφέτια, κοτζαμπάσηδες, και δερβέναγες. Αν εσύ θέλεις να είσαι οθωμανός, με γειά σου με χαρά σου. Εμένα οι πρόγονοι μου πολέμησαν για να μην είμαι.
Και μετά από πόσα χρόνια κατάλαβες ότι ήσουν Γενίτσαρος; :smt005:
Φίλε, εγώ τουλάχιστον το κατάλαβα. Εσείς να δούμε.
Αλλά αμα έχει πέσει θεσούλα και βολεψιά (για ορισμένους μιλάω, εσύ πιο πολύ για σκέτο τρολλάκι μου φαίνεσαι, και λόγω άβαταρ), η ηθική πάει περίπατο.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Pam έγραψε: 26 Απρ 2019, 14:26

Τίποτα δεν αποκυρηξε η ΧΑ.Και τον αγκυλωτό σταυρο έχει σαν σύμβολο και ο Μιχαλολιάκος δηλώνει πως η ΧΑ είναι η σπορά την ηττημένων του 1945 και πως στη Χρυσή Αυγή υπάρχουν εθνικοσοσιαλιστες και φασίστες.Για να μην αναφέρω ότι Χρυσαυγιτες σε αυτό το φόρουμ εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τον Χίτλερ και το βιβλίο του Μιχαλολιακου(αρχηγού τους όπως λένε) που εξηγεί γιατί ο Χίτλερ ήταν η τελευταία ελπίδα τηε Ευρώπης.Αν νεοδημοκρατης δήλωνε θαυμασμό για τον Χίτλερ ή είχε σαν σύμβολο την ναζιστική σβάστικα θα είχε διαγραφει άμεσα.
Το σύμβολο της ΧΑ είναι ο μαίανδρος, αλλά για κάποιους που θέλουν να βγάλουν μέχρι και το σταυρό από τη σημαία, φαντάζομαι πως φαίνεται σαν σβάστικα. Είσαι ίδιος ακριβώς με τους συριζαίους, δε διαφέρεις σε τίποτα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Γάταρος έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:23 Ο Κεμάλ ευθύνεται για γενοκτονία κατά των Ελλήνων και οι νεοδημοκράτες προσκυνούν τον Κεμάλ.
Ο Ελ. Βενιζέλος πρότεινε τον Κεμάλ για Νόμπελ Ειρήνης, άρα ο Βενιζέλος ήταν φιλότουρκος.

Λογική Χρυσαυγουλων 101. :smt005:

Να πούμε εδώ ότι ο Χίτλερ σας εμπνεύστηκε τη γενοκτονία των Εβραίων από τον Κεμάλ, ναι;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”