Το πιστεύω αυτό.Juno έγραψε: 03 Φεβ 2019, 13:14Diego έγραψε: 03 Φεβ 2019, 13:06Δεν είναι κακό να πεις ότι θα ψηφίσω το κόμμα που με βόλεψε αξιοκρατικά και άσε τις πίπες για οικονομία και προδοσία.Juno έγραψε: 03 Φεβ 2019, 13:02
Εργάζομαι στο Δημόσιο και δεν στηρίζω σύριζα. Λέτε βλακώδη ψέμματα και προτιμώ κάποιον που θα εξορθολογίσει τη κατάσταση, έστω και με μειώσεις για κάποια χρόνια, δίνοντας όμως σημασία στην ανάπτυξη και στην προσέλκυση επενδύσεων.
Γιατί στην τελική, ο μισθός μου και οι παροχές μου βγαίνουν από τα κρατικά έσοδα και όσο βλέπω να φθίνουν τα επαγγέλματα που τροφοδοτούν τον μισθό μου, ανησυχώ. Πρέπει να δοθεί εύνοια στον ιδιωτικό τομέα και στους ελεύθερους επαγγελματίες. Και το δημόσιο να μείνει στη άκρη για κάποιο χρονικό διάστημα.
Βασικά, ποτέ δεν πρόκειται να ψηφίσω σύριζα επειδή είστε προδότες. Ακόμα και αν είχατε τη μαγική λύση για τα πάντα στην οικονομία, θα προτιμούσα τις μειώσεις από το να σας προμοτάρω να παραδώσετε όση πατρίδα μπορείτε στους εχθρούς-γείτονες. Αλλά εδώ είπα να μιλήσω μόνον για οικονομία και ανάπτυξη.
Λέγεται ΑΣΕΠ! Και μου βγήκε η πίστη να μπω. Δεν χρωστάω σε κανέναν και δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύεις. Απλώς απάντησα για να το δουν οι υπόλοιποι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κούλης: υψηλό κόστος εργασίας τα 650 ευρώ μεικτά!!!!!
Re: Κούλης: υψηλό κόστος εργασίας τα 650 ευρώ μεικτά!!!!!
Διάβασμα και άγχος. Άγχος περισσότερο.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Σε πιστεύω.Αγχος απόδοσης λέγεται.
ενω εσυ πίστευες οτι έχει ζήσει ή οτι παρακαλάει να του συμβει;-71 έγραψε: 30 Ιαν 2019, 00:22 Έχει πει ένα άλλο ωραίο το καλύτερο βιογραφικό της χώρας:"Δεν έχω ζήσει ποτέ με 800 ευρώ το μήνα και εύχομαι να μη χρειαστεί".Άρα αυτό που δημοσίευσε ο Αρίστος για τα 650 είναι περιττό αν το έγραψε και το έσβησε ή δεν το έγραψε καν αυτός που διαχειρίζεται το λογαριασμό του.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Έχουν μάθει από τότε που πήγαιναν στον Τσοχατζόπουλο για να τους βολέψει, αφού πρώτα περνάγανε από την ιδιαίτερα του τηΔουρου. Αυτή ντε που είναι τώρα περιφερειάρχης με τη βοήθεια του Μαρινακη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ανεξαιρέτως θέλετε όλοι κομματικό κράτος. Δημιουργήθηκε το αυτονόητο, το ΑΣΕΠ, όπως σε όλες τις πολιτισμένες χώρες και δεν θέλετε να δεχτείτε ότι υπάρχουν υπάλληλοι σε χρήσιμες θέσεις που διορίσθηκαν μέσω αυτού. Δεν σας κάνει η νοοτροπία τους διότι σκέφτονται ελεύθερα.
Ερμής έγραψε: 03 Φεβ 2019, 13:36 Έχουν μάθει από τότε που πήγαιναν στον Τσοχατζόπουλο για να τους βολέψει, αφού πρώτα περνάγανε από την ιδιαίτερα του τηΔουρου. Αυτή ντε που είναι τώρα περιφερειάρχης με τη βοήθεια του Μαρινακη.
Μόνον χωρίς εξετάσεις υπάρχει ελπίδα για άτομα σαν τον Diego.Antares έγραψε: 03 Φεβ 2019, 13:39 Ανεξαιρέτως θέλετε όλοι κομματικό κράτος. Δημιουργήθηκε το αυτονόητο, το ΑΣΕΠ, όπως σε όλες τις πολιτισμένες χώρες και δεν θέλετε να δεχτείτε ότι υπάρχουν υπάλληλοι σε χρήσιμες θέσεις που διορίσθηκαν μέσω αυτού. Δεν σας κάνει η νοοτροπία τους διότι σκέφτονται ελεύθερα.
Και εδώ στη δουλειά, κάθε φορά που ακούγεται κάτι για πλαστά πτυχία ή ότι έπιασαν επίορκο, δημόσιο υπάλληλο, βλέπω ποιοι χάνουν τον ύπνο τους. Η παρεούλα του κάθε Diego ξεχωρίζει από μακριά.
Σφραγιδοκολητης είναι κατάντια να γίνεσαι.Juno έγραψε: 03 Φεβ 2019, 13:49Ερμής έγραψε: 03 Φεβ 2019, 13:36 Έχουν μάθει από τότε που πήγαιναν στον Τσοχατζόπουλο για να τους βολέψει, αφού πρώτα περνάγανε από την ιδιαίτερα του τηΔουρου. Αυτή ντε που είναι τώρα περιφερειάρχης με τη βοήθεια του Μαρινακη.Μόνον χωρίς εξετάσεις υπάρχει ελπίδα για άτομα σαν τον Diego.Antares έγραψε: 03 Φεβ 2019, 13:39 Ανεξαιρέτως θέλετε όλοι κομματικό κράτος. Δημιουργήθηκε το αυτονόητο, το ΑΣΕΠ, όπως σε όλες τις πολιτισμένες χώρες και δεν θέλετε να δεχτείτε ότι υπάρχουν υπάλληλοι σε χρήσιμες θέσεις που διορίσθηκαν μέσω αυτού. Δεν σας κάνει η νοοτροπία τους διότι σκέφτονται ελεύθερα.
Και εδώ στη δουλειά, κάθε φορά που ακούγεται κάτι για πλαστά πτυχία ή ότι έπιασαν επίορκο, δημόσιο υπάλληλο, βλέπω ποιοι χάνουν τον ύπνο τους. Η παρεούλα του κάθε Diego ξεχωρίζει από μακριά.
Αυτούς τους διορίζετε εσείς και οι προηγούμενοι. Το ΑΣΕΠ διορίζει σε συγκεκριμένες θέσεις με συγκεκριμένα προσόντα. Αλλά πάτε να το υποβαθμίσετε και αυτό αφού δεν γίνονται διαγωνισμοί. Λίγο φωτογραφικές προκηρύξεις, να διορίζονται σαν καθαρίστριες και μέσα σε έναν μήνα να βρίσκονται σε γραφείο ή να γίνονται υπουργοί, σαν οδοκαθαριστές και μέσα σε έναν μήνα σε γραφείο κλπ.
- Οργισμένος
Μην εξαπτεσαι αγριμι.Juno έγραψε: 03 Φεβ 2019, 13:14Λέγεται ΑΣΕΠ! Και μου βγήκε η πίστη να μπω. Δεν χρωστάω σε κανέναν και δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύεις. Απλώς απάντησα για να το δουν οι υπόλοιποι.Diego έγραψε: 03 Φεβ 2019, 13:06Δεν είναι κακό να πεις ότι θα ψηφίσω το κόμμα που με βόλεψε αξιοκρατικά και άσε τις πίπες για οικονομία και προδοσία.Juno έγραψε: 03 Φεβ 2019, 13:02
Εργάζομαι στο Δημόσιο και δεν στηρίζω σύριζα. Λέτε βλακώδη ψέμματα και προτιμώ κάποιον που θα εξορθολογίσει τη κατάσταση, έστω και με μειώσεις για κάποια χρόνια, δίνοντας όμως σημασία στην ανάπτυξη και στην προσέλκυση επενδύσεων.
Γιατί στην τελική, ο μισθός μου και οι παροχές μου βγαίνουν από τα κρατικά έσοδα και όσο βλέπω να φθίνουν τα επαγγέλματα που τροφοδοτούν τον μισθό μου, ανησυχώ. Πρέπει να δοθεί εύνοια στον ιδιωτικό τομέα και στους ελεύθερους επαγγελματίες. Και το δημόσιο να μείνει στη άκρη για κάποιο χρονικό διάστημα.
Βασικά, ποτέ δεν πρόκειται να ψηφίσω σύριζα επειδή είστε προδότες. Ακόμα και αν είχατε τη μαγική λύση για τα πάντα στην οικονομία, θα προτιμούσα τις μειώσεις από το να σας προμοτάρω να παραδώσετε όση πατρίδα μπορείτε στους εχθρούς-γείτονες. Αλλά εδώ είπα να μιλήσω μόνον για οικονομία και ανάπτυξη.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Αυτος ειν ο βρωμερος λαικισμος...Antares έγραψε: 03 Φεβ 2019, 14:07Αυτούς τους διορίζετε εσείς και οι προηγούμενοι. Το ΑΣΕΠ διορίζει σε συγκεκριμένες θέσεις με συγκεκριμένα προσόντα. Αλλά πάτε να το υποβαθμίσετε και αυτό αφού δεν γίνονται διαγωνισμοί. Λίγο φωτογραφικές προκηρύξεις, να διορίζονται σαν καθαρίστριες και μέσα σε έναν μήνα να βρίσκονται σε γραφείο ή να γίνονται υπουργοί, σαν οδοκαθαριστές και μέσα σε έναν μήνα σε γραφείο κλπ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ναι.Diego έγραψε: 03 Φεβ 2019, 13:56Σφραγιδοκολητης είναι κατάντια να γίνεσαι.Juno έγραψε: 03 Φεβ 2019, 13:49Ερμής έγραψε: 03 Φεβ 2019, 13:36 Έχουν μάθει από τότε που πήγαιναν στον Τσοχατζόπουλο για να τους βολέψει, αφού πρώτα περνάγανε από την ιδιαίτερα του τηΔουρου. Αυτή ντε που είναι τώρα περιφερειάρχης με τη βοήθεια του Μαρινακη.Μόνον χωρίς εξετάσεις υπάρχει ελπίδα για άτομα σαν τον Diego.Antares έγραψε: 03 Φεβ 2019, 13:39 Ανεξαιρέτως θέλετε όλοι κομματικό κράτος. Δημιουργήθηκε το αυτονόητο, το ΑΣΕΠ, όπως σε όλες τις πολιτισμένες χώρες και δεν θέλετε να δεχτείτε ότι υπάρχουν υπάλληλοι σε χρήσιμες θέσεις που διορίσθηκαν μέσω αυτού. Δεν σας κάνει η νοοτροπία τους διότι σκέφτονται ελεύθερα.
Απο την αλλη ομως το να εισαι ηλιθιος ειναι το χειριστο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ειπε ο αποφοιτος 5ης δημοτικου.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 22 Απαντήσεις