!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τα πιτσιρίκια έχουν λαλήσει

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Re: Τα πιτσιρίκια έχουν λαλήσει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Otto Weininger έγραψε: 04 Απρ 2025, 01:30 Καλά τα ξέρουμε τα φυντάνια των ΕΠΑΛ.
Αλλά κάπου έχουν ξεφύγει.

Περνάω έξω από ένα ΕΠΑΛ με το αυτοκίνητο. Συνοδηγός ο κολλητός και κουμπάρος.

Πηγαίνω αργά στο δρόμο, δεν έχει κίνηση. Έξω από το ΕΠΑΛ καμια 10ρια μαλακιστήρια κάθονται στα σκαλιά και στο πεζοδρόμιο.

Ο ένας κάθεται πάνω στο μηχανάκι του και σιγά σιγά όπως μιλάει στους άλλους το σπρώχνει με τα πόδια προς τα πίσω μέχρι που βγήκε στην μέση του δρόμου.

Φρενάρω, περιμένω λίγο, λεω θα ξεκινήσει να φύγει.
Στα παπαρια του, μίλαγε ακόμα.
Μετά από κάνα λεπτό περίπου του λέω "τι θα γινει ρε μεγαλε ; "

Ε, αυτό ήταν. Κυκλωσαν το αυτοκίνητο σαν υαινες.
"Κατεβα ρε πουστη κλπ".

Σε άλλη ηλικία ίσως το είχαμε κάνει. Αν εγώ είμαι μια φορα ο κουμπάρος είναι δέκα (και με τρομακτική σωματοδομη).
Αλλά, δεν είμαστε 20χρονα πια.

Τους λέω "οκ, απλά να φύγουμε θέλουμε και είστε στην μέση".
Τίποτα αυτοί. Και κάτι κλωσσες να γελάνε.

Σκέφτηκα να πατήσω γκάζι και να τους πάρω παρέα μαζί μου, αλλά την δικη μου ζωή θα χαλάσω.

Μετά από κάνα δεκάλεπτο και αρκετά καργιολικια, έκαναν στην άκρη.

Δεν ξέρω τι φάση, αλλά δεν έχουν αίσθηση κινδύνου. Έχουν αποθρασυνθει εντελως.
Αλλά 2 vs 10 δεν θα είχε καλή κατάληξη. Είτε στο νοσοκομείο είτε στην φυλακή θα καταλήγαμε, οπότε ήταν, loose - loose, γιαυτό και δεν κάναμε τίποτα.

Υγ: έχει ξαναγίνει το ίδιο με το μηχανάκι εκεί. Απλά έκανε στην άκρη γρήγορα γιατί είχε κινηση.
Φεύγεις και δεν ασχολείσαι.
Είναι ότι να ναι και κυρίως απρόβλεπτα. Δεν αξίζει να μπλέξεις με το κάθε τελειωμένο υποψήφιο μελλοντικό ραμολιμέντο...
Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 »

taliban έγραψε: 06 Απρ 2025, 18:44
Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 18:35 Περάστε από ένα γυμνάσιο ή λύκειο ΕΠΑΛ όσοι είστε πατριώτες και κατά των μεταναστών που αλλοιώνουν τον πολιτισμό και το έθνος.
Δείτε πως είναι τα σημερινά ελληνάκια, τα παιδιά που γεννήθηκαν από το 2005 και μετά.

Τα αγόρια είναι κάγκουρες έτοιμα για τσακωμό, όλα ντυμένα λες και βγήκαν από γραμμή παραγωγής (ξυρισμένο χρυσαυγίτικο μαλλί, μαύρες φόρμες με τσαντάκι), τα κορίτσια αντίστοιχα το ίδιο κλάμα, ακούνε μαλακίες, βλέπουν μαλακίες, σαν να βλέπεις έφηβες μαϊμούδες στο φυσικό περιβάλλον τους.

Δεν χρειάζονται μετανάστες για να σας αλλοιώσουν, είστε ήδη στον πάτο του βαρελιού.

Έτσι όπως τα κάνατε ας τα λουστείτε τώρα. Βαλκανική χαβούζα που νομίζει ότι είναι Ευρώπη.
Γιατί έχεις τέτοιο μίσος προς τους Έλληνες συγκεκριμένα; Από που πηγάζει όλη αυτή ρατσιστική σου αντίληψη;
Όχι ακριβώς μίσος, κυρίως μια ανάγκη να τους πω πόσο μαλάκες είναι.

Επειδή δυστυχώς ή ευτυχώς γεννήθηκα στην Ελλάδα, έζησα τα αρνητικά και την κατάρρευση της κοινωνίας το 2010 όπου πάρα πολλοί αναγκάστηκαν να φύγουν.

Μια αυτοκριτική δεν κάνει κακό. Οι Έλληνες σε όλες τις Ευρωπαϊκές κατατάξεις είναι ή στον πάτο ή κάτω από τον μέσο όρο. Δες το iq του μέσου Έλληνα. Από τα πιο χαμηλά στην Ευρώπη.

Όχι ότι οι άλλες χώρες είναι παράδεισος αλλά τέτοια κατάσταση δεν έχω δει πουθενά αλλού.

Τι να πω, αν σας φτάνει ο ήλιος και το σουβλάκι, καθίστε έτσι ακριβώς όπως είστε. Με ήλιο και φέτα σε μια χώρα που διαλύεται κάθε μέρα.

Δες βιντεακια απο έλληνες που πήγαν εξωτερικό και πόσο τους βρίζουν όσοι μένουν ελλάδα. Λένε ότι η κατάσταση σε κάποια πράγματα είναι καλύτερη και στα σχόλια βλέπεις οργισμένους Έλληνες να γράφουν ''τι λες μωρή, έχουν εκεί ήλιο και παστίτσιο ? ''.

Τραγική κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 18:52
Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 18:35 Περάστε από ένα γυμνάσιο ή λύκειο ΕΠΑΛ όσοι είστε πατριώτες και κατά των μεταναστών που αλλοιώνουν τον πολιτισμό και το έθνος.
Δείτε πως είναι τα σημερινά ελληνάκια, τα παιδιά που γεννήθηκαν από το 2005 και μετά.

Τα αγόρια είναι κάγκουρες έτοιμα για τσακωμό, όλα ντυμένα λες και βγήκαν από γραμμή παραγωγής (ξυρισμένο χρυσαυγίτικο μαλλί, μαύρες φόρμες με τσαντάκι), τα κορίτσια αντίστοιχα το ίδιο κλάμα, ακούνε μαλακίες, βλέπουν μαλακίες, σαν να βλέπεις έφηβες μαϊμούδες στο φυσικό περιβάλλον τους.

Δεν χρειάζονται μετανάστες για να σας αλλοιώσουν, είστε ήδη στον πάτο του βαρελιού.

Έτσι όπως τα κάνατε ας τα λουστείτε τώρα. Βαλκανική χαβούζα που νομίζει ότι είναι Ευρώπη.
Γιατί έχεις τέτοιο μίσος προς τους Έλληνες συγκεκριμένα; Από που πηγάζει όλη αυτή ρατσιστική σου αντίληψη;

Επειδή δυστυχώς ή ευτυχώς γεννήθηκα στην Ελλάδα, έζησα τα αρνητικά και την κατάρρευση της κοινωνίας το 2010 όπου πάρα πολλοί αναγκάστηκαν να φύγουν.

Μια αυτοκριτική δεν κάνει κακό. Οι Έλληνες σε όλες τις Ευρωπαϊκές κατατάξεις είναι ή στον πάτο ή κάτω από τον μέσο όρο. Δες το iq του μέσου Έλληνα. Από τα πιο χαμηλά στην Ευρώπη.

Όχι ότι οι άλλες χώρες είναι παράδεισος αλλά τέτοια κατάσταση δεν έχω δει πουθενά αλλού.

Τι να πω, αν σας φτάνει ο ήλιος και το σουβλάκι, καθίστε έτσι ακριβώς όπως είστε. Με ήλιο και φέτα σε μια χώρα που διαλύεται κάθε μέρα.

Δες βιντεακια απο έλληνες που πήγαν εξωτερικό και πόσο τους βρίζουν όσοι μένουν ελλάδα. Λένε ότι η κατάσταση σε κάποια πράγματα είναι καλύτερη και στα σχόλια βλέπεις οργισμένους Έλληνες να γράφουν ''τι λες μωρή, έχουν εκεί ήλιο και παστίτσιο ? ''.

Τραγική κατάσταση.
Καλά το ότι είμαστε κωλολαος δεν το αμφισβητεί κάνεις.
Άστο.
Το 2010 δεν ήταν τίποτα συγκριτικά με αυτό που ζούμε από τον covid και μετά εδώ.

Εγώ ψάχνομαι να φύγω για Γερμανία από φθινόπωρο χαίρεταω.
Αλλά έχω γνωστούς εκεί...
Όχι πουθενά δεν είναι παράδεισος αλλά μην νομίζεις ότι μπορούν να φύγουν όλοι.
Εδώ έχει καταντήσει τριμπουρδελο..
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Κάτι παρόμοιο μας ετυχε αλλά είμασταν πεζοί. Περνούσαμε από ενα πεζόδρομο στο πίσω μέρος της εκκλησίας και ήταν καμιά 10αριά μαζεμένα αγόρια κορίτσια 16-17 και μικρότερα. Είχαν μια μπάλα και όποτε περνούσε περαστικός τη πέταγαν με δύναμη,με δύναμή όμως και καλά έτρεχε ο ένας και του τη πέταγε ο άλλος. Όπως κατεβαίνουμε πετάνε τη μπάλα και μας περνάει ξυστά μπροστά από τα μούτρα μας και σκάει σε κάτι καρέκλες από καφετέρια αλλά δεν ήταν ανοιχτή για έξω. Και άρχισαν και γέλαγαν και μας έλεγαν μας τη πιάνετε λίγο και κάτι τέτοια υπονοούμενα και χασκογέλαγαν. Ρε φίλε σοβαρά όμως οι γονείς 12 παρά το βράδυ που ήταν; άραγε να ξέρουν τι κάνουν τα παιδιά τους;
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

taliban έγραψε: 06 Απρ 2025, 18:45 Δεν αξίζει να μπλέξεις με το κάθε τελειωμένο υποψήφιο μελλοντικό ραμολιμέντο
Too late bro
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Fata_Morgana έγραψε: 06 Απρ 2025, 22:19 Και άρχισαν και γέλαγαν και μας έλεγαν μας τη πιάνετε λίγο και κάτι τέτοια υπονοούμενα και χασκογέλαγαν.
:smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Fata_Morgana έγραψε: 06 Απρ 2025, 22:19 Και άρχισαν και γέλαγαν και μας έλεγαν μας τη πιάνετε λίγο και κάτι τέτοια υπονοούμενα και χασκογέλαγαν. Ρε φίλε σοβαρά όμως οι γονείς 12 παρά το βράδυ που ήταν; άραγε να ξέρουν τι κάνουν τα παιδιά τους;
το πιο εκνευριστικό ειναι οτι βρίσκουν ανυπεράσπιστα γεροντάκια και τα κάνουν αυτα. Που πάει ο κόσμος. :011:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Green Dragon έγραψε: 06 Απρ 2025, 07:16
hellegennes έγραψε: 05 Απρ 2025, 15:04
Green Dragon έγραψε: 04 Απρ 2025, 12:04

Άντε πνιγείτε ρε!

:011:
Χer είσαι; Μετά το '80 δεν γεννήθηκες;
Είμαι ακριβώς στο όριο.
Xmillenial δηλαδή. Το αν είσαι περισσότερο Μιλένιαλ ή Xer εξαρτάται κι από το αν έχεις αδέρφια. Τα δυο μεγαλύτερα αδέρφια μου ('80 και '78) θα έλεγα ότι έχουν περισσότερα χαρακτηριστικά Μιλένιαλ παρά Xer. Μάλλον η αδερφή μου που είναι η μεγαλύτερη είναι 60-50. Εγώ είμαι φουλ Μιλένιαλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

εγω ειμαι indigo :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Millennials, Xers, Zoomers κ πίπες μπλε. Μήπως πιστεύετε κ στα ζώδια ρε τύποι; :102:
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

απλά παπαγαλίζουν όλες τις μαλακίες
Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 »

taliban έγραψε: 06 Απρ 2025, 22:12
Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 18:52

Τραγική κατάσταση.
Καλά το ότι είμαστε κωλολαος δεν το αμφισβητεί κάνεις.
Άστο.
Το 2010 δεν ήταν τίποτα συγκριτικά με αυτό που ζούμε από τον covid και μετά εδώ.

Εγώ ψάχνομαι να φύγω για Γερμανία από φθινόπωρο χαίρεταω.
Αλλά έχω γνωστούς εκεί...
Όχι πουθενά δεν είναι παράδεισος αλλά μην νομίζεις ότι μπορούν να φύγουν όλοι.
Εδώ έχει καταντήσει τριμπουρδελο..
Φύγε γιατί δεν είναι χώρα αυτή για να ζήσεις.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Polaris3 έγραψε: 06 Απρ 2025, 23:22
Φύγε γιατί δεν είναι χώρα αυτή για να ζήσεις.
Εσύ σε ποια χώρα εισαι
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Απρ 2025, 22:21
Fata_Morgana έγραψε: 06 Απρ 2025, 22:19 Και άρχισαν και γέλαγαν και μας έλεγαν μας τη πιάνετε λίγο και κάτι τέτοια υπονοούμενα και χασκογέλαγαν.
:smt005: :smt005: :smt005:

Εικόνα
enaon έγραψε: 06 Απρ 2025, 22:25
Fata_Morgana έγραψε: 06 Απρ 2025, 22:19 Και άρχισαν και γέλαγαν και μας έλεγαν μας τη πιάνετε λίγο και κάτι τέτοια υπονοούμενα και χασκογέλαγαν. Ρε φίλε σοβαρά όμως οι γονείς 12 παρά το βράδυ που ήταν; άραγε να ξέρουν τι κάνουν τα παιδιά τους;
το πιο εκνευριστικό ειναι οτι βρίσκουν ανυπεράσπιστα γεροντάκια και τα κάνουν αυτα. Που πάει ο κόσμος. :011:
Εγώ ήθελα να πάρω τη μπάλα και να μη τους τη δώσω ή να τη πετάξω μακριά αλλά ο πραγματικός γέρων δε μ άφησε. Αλλά έτσι και μας είχε ακουμπήσει η μπάλα; θα τα είχα γμησει τα κωλόπαιδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Fata_Morgana έγραψε: 06 Απρ 2025, 23:33 Εγώ ήθελα να πάρω τη μπάλα και να μη τους τη δώσω ή να τη πετάξω μακριά αλλά ο πραγματικός γέρων δε μ άφησε. Αλλά έτσι και μας είχε ακουμπήσει η μπάλα; θα τα είχα γμησει τα κωλόπαιδα.
ε ναι, επρεπε να τρέξεις, με στύλ νικητή ομως, να δειχνεις ανωτερότητα, να την πιασεις και να την κάνεις βολέ. Να μπουνε στην θέση τους τα κακομαθημένα. Αλλα θα την πετύχαινες ξώφαλτσα, θα έχανες την ισορροπία σου, τουμπα, άστα να πανε, ρόμπα. Θα σε βλέπαμε και στο τικτοκ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”