Για πάμε αγαπούλα να σε δω.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2025, 16:29 Ναι, θα το δούμε.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψυχολογική ανάγκη για πόλεμο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ψυχολογική ανάγκη για πόλεμο
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Έχετε καταλάβει οι φορουμίτες τί παίζει? 'Οσοι τα διαβάζετε δηλαδή
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Προτείνω να δοκιμάσετε και σήματα καπνού, όλο και κάποιος ψυχοπονιάρης θα τα δει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άσε διότι θα παίξει χοντρό παιχνίδι,διότι η ''κυρια'' είναι εκδικητική. Όμορφα. Μένει να μας δείξει τα αποτέτοια της. Κι εγώ θα μιλήσω κάτω από άλλο πλαίσιο. Να δούμε αυτό το ''ότι δεν λύνεται, κοβεται'' Το μάγκικο, το θρασύ.Saturn έγραψε: 17 Μαρ 2025, 16:32 Έχετε καταλάβει οι φορουμίτες τί παίζει? 'Οσοι τα διαβάζετε δηλαδή
Όταν μανουριάζετε αι γυναίκες ,ημείς οι άντρηδοι πρέπει να την κάνουμε με "ελαφρά" μη φάμε και καμιά ξώφαλτση.Saturn έγραψε: 17 Μαρ 2025, 16:32 Έχετε καταλάβει οι φορουμίτες τί παίζει? 'Οσοι τα διαβάζετε δηλαδή
Γω πάντως φοβήθηκα
Έχει ήδη τελειώσει το παιχνίδι, μπουμπού.Πασιφάη έγραψε: 17 Μαρ 2025, 16:37Άσε διότι θα παίξει χοντρό παιχνίδι,διότι η ''κυρια'' είναι εκδικητική. Όμορφα. Μένει να μας δείξει τα αποτέτοια της. Κι εγώ θα μιλήσω κάτω από άλλο πλαίσιο. Να δούμε αυτό το ''ότι δεν λύνεται, κοβεται'' Το μάγκικο, το θρασύ.Saturn έγραψε: 17 Μαρ 2025, 16:32 Έχετε καταλάβει οι φορουμίτες τί παίζει? 'Οσοι τα διαβάζετε δηλαδή
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε μαλάκα Στύγιε, δεν είναι πλάκα αυτό εδώ πέρα
Λίγη αξιοπρέπεια επιτέλους, τουλάχιστον
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Εντωμεταξύ, πού πήγε του Στύγιου το μήνυμα????
Χέστηκες στο βρακάκι σου ξαφνικά,καλή μου σκατόγρια; Γιατί το τελειώνεις; Μέχρις εδώ ήταν η μαγκιά σου;ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2025, 16:38Έχει ήδη τελειώσει το παιχνίδι, μπουμπού.Πασιφάη έγραψε: 17 Μαρ 2025, 16:37Άσε διότι θα παίξει χοντρό παιχνίδι,διότι η ''κυρια'' είναι εκδικητική. Όμορφα. Μένει να μας δείξει τα αποτέτοια της. Κι εγώ θα μιλήσω κάτω από άλλο πλαίσιο. Να δούμε αυτό το ''ότι δεν λύνεται, κοβεται'' Το μάγκικο, το θρασύ.Saturn έγραψε: 17 Μαρ 2025, 16:32 Έχετε καταλάβει οι φορουμίτες τί παίζει? 'Οσοι τα διαβάζετε δηλαδή
Τώρα άρχισε αγαπούλα. Τώρα.
Και καριόλη ,μπινέ φιλόλογο μ΄έχουν πει φέτος τα μαθητούδια μου και εξωσχολικοί.Saturn έγραψε: 17 Μαρ 2025, 16:39 Ρε μαλάκα Στύγιε, δεν είναι πλάκα αυτό εδώ πέρα
Τι άλλο να πάθω;
Σε βλέπω κουλ πάντως παρ'ολα τα μπινελίκα άρα μπορείς να τα διαχειριστείς
Στο δίνω!
Στο δίνω!
Είπα ότι τέλειωσε.Πασιφάη έγραψε: 17 Μαρ 2025, 16:43Χέστηκες στο βρακάκι σου ξαφνικά,καλή μου σκατόγρια; Γιατί το τελειώνεις; Μέχρις εδώ ήταν η μαγκιά σου;ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2025, 16:38Έχει ήδη τελειώσει το παιχνίδι, μπουμπού.Πασιφάη έγραψε: 17 Μαρ 2025, 16:37
Άσε διότι θα παίξει χοντρό παιχνίδι,διότι η ''κυρια'' είναι εκδικητική. Όμορφα. Μένει να μας δείξει τα αποτέτοια της. Κι εγώ θα μιλήσω κάτω από άλλο πλαίσιο. Να δούμε αυτό το ''ότι δεν λύνεται, κοβεται'' Το μάγκικο, το θρασύ.
Τώρα άρχισε αγαπούλα. Τώρα.
Εσύ παίξε με τη ραπουνζέλ που βγήκε στο μπαλκόνι του πύργου και ζητάει βοήθεια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μη με φοβασαι. Αυτούς που πετάνε μαλακίες και αίφνης τις μαζεύουν, μη τους πάρει ''άλλη'' μπαλίτσα. Αυτούς να κλαις. Τέτοια πουστράκια που φωνασκούν, αλλά όταν βλέπουν τα σκούρα, μαζεύουν την σκατοκαμπούρα τους.Saturn έγραψε: 17 Μαρ 2025, 16:45 Σε βλέπω κουλ πάντως παρ'ολα τα μπινελίκα άρα μπορείς να τα διαχειριστείς
Στο δίνω!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 59 Απαντήσεις
- 1878 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 1 Απαντήσεις