!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είστε υπέρ της κατάργησης της μονιμότητας στο Δημόσιο?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Είστε υπέρ της κατάργησης μονιμότητα στο Δημόσιο?

Ναί
44
65%
Όχι
24
35%

Σύνολο ψήφων: 68

Άβαταρ μέλους
Unique

Re: Είστε υπέρ της κατάργησης της μονιμότητας στο Δημόσιο?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Στύξ έγραψε: 08 Μαρ 2025, 15:01
Unique έγραψε: 08 Μαρ 2025, 14:58
Στύξ έγραψε: 08 Μαρ 2025, 14:56

Όχι ρε κάνω χου και διορθώνονται μόνα τους.
Δεν έβγαλε ο κώλος σου φουλτακίδες απο το πολύ καθισιό? Εμένα μου έχει μαμηθεί η μέση
Μόνο;
Λοιπόν μυστρί, σφυρί, σπάτουλα, σκαρπέλο απο τέλη Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου. Τότε που ανοίγουν και τα φροντιστήρια για να συνεχίζετε να βγάζετε τα μαύρα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Unique έγραψε: 08 Μαρ 2025, 15:04

Δεν έβγαλε ο κώλος σου φουλτακίδες απο το πολύ καθισιό? Εμένα μου έχει μαμηθεί η μέση
Μόνο;
Λοιπόν μυστρί, σφυρί, σπάτουλα, σκαρπέλο απο τέλη Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου. Τότε που ανοίγουν και τα φροντιστήρια για να συνεχίζετε να βγάζετε τα μαύρα.
Ρε μαλάκα, είμαι 27 χρόνια καθηγητής. Μήπως σ΄ έχω αφήσει στην ίδια τάξη και το έχεις απωθημένο;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Imperium έγραψε: 08 Μαρ 2025, 14:55
Ερμής έγραψε: 08 Μαρ 2025, 14:47
Imperium έγραψε: 08 Μαρ 2025, 14:34

Κόλλησες εκει, στις διακοπές. Όλα τα άλλα που αναφέρθηκαν προφανώς ούτε τα ακουσες...

Τόσο πολύ μισείς τη ζωή σου :P που αισθάναισαι μνησικακία για τον φουκαρα δάσκαλο;
Αφου ξέρω οτι δεν - απο όσα γράφεις τουλάχιστον. Ποιός ο λόγος λοιπον́;

Εξι μήνες έπρεπε να είχαν, και απ' την πρώτη στιγμή μάλιστα. Οχι μετά απο 15 χρόνια καταναγκαστικού ταμείου ανεργίας!
Μα φυσικά και δεν έχω καμία μνησικακια για το δάσκαλο/καθηγητή απλά παραθέτω γεγονότα.
Και οι εποχικοί υπάλληλοι το ίδιο έχουν χωρίς μονιμότητα.
Οι εποχικοί υπάλληλοι;;;

Οι σερβιτόροι στα μπιτσόμπαρα της Μυκόνου
και φραουλοσυλλέκτες της Μανωλάδας;
Δεν εννοώ πως το λειτουργημα του δασκάλου έχει ίδια βαρύτητα με του σερβιτόρου αλλά εργαζόμενος δεν είναι και αυτός;
Ο δε φραουλοσυλλεκτης που το λες υποτιμητικά, αν κάνω λάθος διόρθωσε με, κάνει κάτι άτιμο; δουλειά δεν είναι και αυτή και μάλιστα δουλειά πρώτης γραμμής;

Αν δεν έχεις καταλάβει είμαι κατά άρσης μονιμότητας, είμαι υπέρ προσαρμογής όμως.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Chilloutbuddy έγραψε: 05 Μαρ 2025, 04:57
Beria έγραψε: 04 Μαρ 2025, 13:20 Πριν την καθιέρωση της μονιμότητας (στο Σύνταγμα του 1911) κάθε κυβέρνηση που ερχόταν έδιωχνε τους δημοσίους υπαλλήλους και έβαζε τους δικούς της
Οι απολυμένοι μαζεύονταν στην Πλατεία Νομισματοκοπείου και έκλαιγαν και οδύρονταν που απολύθηκαν
Έτσι η πλατεία πήρε το όνομα 'Πλατεία Κλαυθμώνος'
Γι'αυτό το λόγο πρέπει να έχουν αξιολογήσεις, για να προστατεύονται και οι ίδιοι και να μην μπορεί έτσι απλά να απολύεται κάποιος αποδεδειγμένα ευσυνείδητος. Όχι ότι στη χώρα της καφρίλας υπάρχει απόλυτη λύση για οτιδήποτε αλλά όσο νάναι θα το κάνει πιό δύσκολο και να απολυθεί ο καλός και να καβατζώνεται ο άχρηστος.

Τέλειο στην ιστορία. Θύμισε μου λίγο πως θα γίνουν οι αξιολογήσεις και ποιος θα τις κάνει;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Μόνο;
Εσύ αλήθεια που δουλεύεις;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Ο Μητσοτακης ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης αρνούνταν το διορισμό των επιτυχόντων του διαγωνισμού ΑΣΕΠ του 1998, οι οποίοι είχαν στήσει μέχρι και αντίσκηνα έξω από το υπουργείο.
Αυτός μιλάει για αξιολόγηση στο δημόσιο.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Μαρ 2025, 11:49
Dorian έγραψε: 06 Μαρ 2025, 11:45
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Μαρ 2025, 11:11

:goodpost:
δε νομίζω να στηρίζει κανείς τις μαζικές απολύσεις δυ για ψηφοθηρικούς λόγους
αξιολόγηση θέλουμε
θέλουμε έναν δυ που να κάνει τη δουλειά του
δυστυχώς οι δυ που κάνουν τη δουλειά τους είναι μειοψηφία και ολόκληρος ο δημόσιος τομέας συνεχίζει να στέκεται όρθιος εξαιτίας αυτής της μειοψηφίας που παλεύει μόνη της
πληρώνουμε το πιο ακριβό κράτος της ευρώπης και παίρνουμε πίσω τις χειρότερες υπηρεσίες
αλλά κατά τα άλλα μας φταίει ο εε
κολησε η βελόνα, αξιολογηση γίνεται ήδη εδώ και χρόνια.
α μάλιστα
και πόσοι ΔΥ έχουν απολυθεί; ή άσε με να μαντέψω. είναι όλοι τους παραγωγικοί και δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην έπιασε τα στάνταρ, σωστά;
δηλαδή θες υποχρεωτικό ποσοστό αποδεκατισμού, κάτι σαν τις ρωμαϊκές λεγεώνες; και πως νομίζεις ότι είναι η αξιολόγηση; καθε μέρα πάνε περα δώθε σαν τρελοί περιφεριεακοί προιστάμενοι και τσεκάρουν; Σιγά μην πάθουν τα νεοδημοκρατικά βύσματα από την πολύ δουλειά, που όλα στην ζωή τους ήταν στρωμένα. ξερω από συγγενή ότι αξιολογήθηκαν σε περιοχή αρμοδιότητας του αυτού που ήταν να τον αξιολογήσει ολη τη χρονιά 3 υπάλληλοι ολοι και όλοι. Κωλονεοδημοκρατικό βύσμα ο προϊστάμενος. Η αξιολόγηση σε μεγάλους οργανισμούς εταιρίες όχι μαγαζια των 5-10 ατόμων γίνεται κυρίως για να βγάλεις συνολική εικόνα του οργανισμού και να αλλάξεις πολιτικές όχι να πιανεις λουφαδόρους. Και αριθμητικά αντε να ελέγξεις ατομικά τον άλλο 2-3 φορές στην καριέρα του Για καθημερινότητα υπάρχουν οι αμεσοι προϊστάμενοι, διευθυντές που πληρώνονται εξτρα ακριβώς για αυτό να μην κάνουν την κανονική δουλειά, και κάθονται σε ένα γραφείο,. αλλά να ελέ΄γχουν ποιος τα ξυνει καθυστερεί κανει παρανομίες. Ολοι σχεδόν πλέον είναι νουδου, μετά απο 7 χρόνια χούντας κούλη.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Aitwlos έγραψε: 08 Μαρ 2025, 16:31

Μόνο;
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Imperium έγραψε: 08 Μαρ 2025, 14:55
Ερμής έγραψε: 08 Μαρ 2025, 14:47
Imperium έγραψε: 08 Μαρ 2025, 14:34

Κόλλησες εκει, στις διακοπές. Όλα τα άλλα που αναφέρθηκαν προφανώς ούτε τα ακουσες...

Τόσο πολύ μισείς τη ζωή σου :P που αισθάναισαι μνησικακία για τον φουκαρα δάσκαλο;
Αφου ξέρω οτι δεν - απο όσα γράφεις τουλάχιστον. Ποιός ο λόγος λοιπον́;

Εξι μήνες έπρεπε να είχαν, και απ' την πρώτη στιγμή μάλιστα. Οχι μετά απο 15 χρόνια καταναγκαστικού ταμείου ανεργίας!
Μα φυσικά και δεν έχω καμία μνησικακια για το δάσκαλο/καθηγητή απλά παραθέτω γεγονότα.
Και οι εποχικοί υπάλληλοι το ίδιο έχουν χωρίς μονιμότητα.
Οι εποχικοί υπάλληλοι;;;

Οι σερβιτόροι στα μπιτσόμπαρα της Μυκόνου
και φραουλοσυλλέκτες της Μανωλάδας;
ε, ψιτ, ειμαστε κι εμεις εδω.

απεργαζομαι μηπως απο του χρονου το γυρισω σε 6 μηνες τεμπελια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

nyxtovios έγραψε: 09 Μαρ 2025, 11:16

Εντωμεταξύ, πρέπει να είναι ΔΥ! Αν θυμάμαι καλά, υπερασπιζόταν με πάθος την υπόθεση με τα στικάκια σε κάποιο υπουργείο στην οποία είχε γίνει καραμπινάτη διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Οι τοποθετήσεις του έδειχναν άτομο, που υπερασπιζόταν τον τομέα του και όχι απαραίτητα την ΝΔ.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Dorian έγραψε: 09 Μαρ 2025, 11:16 και πως νομίζεις ότι είναι η αξιολόγηση; καθε μέρα
Μήπως όπως την κάνει το ίνδαλμά σου στην Αμερική;το αστείο είναι ότι όλοι όσοι θαυμάζουν τον Μασκ που απολύει δημοσίους υπαλλήλους φωνάζουν επειδή μίλησε ο Μητσοτάκης για αξιολόγηση.
Φυσικά είναι ένα πυροτέχνημα.Θα κάνει μία πρόταση αναθεώρησης του συντάγματος που θα λέει οι δημόσιοι υπάλληλοι αξιολογούνται αλλά για να γίνει αναθεώρηση χρειάζονται 180 βουλευτές που δεν έχει,όλοι οι άλλοι θα πουν όχι διότι δεν θέλουν ούτε να ακούγεται και θα πει είδατε,δεν θέλουν τα άλλα κόμματα.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 10 Μαρ 2025, 11:26
nyxtovios έγραψε: 09 Μαρ 2025, 11:16

Εντωμεταξύ, πρέπει να είναι ΔΥ! Αν θυμάμαι καλά, υπερασπιζόταν με πάθος την υπόθεση με τα στικάκια σε κάποιο υπουργείο στην οποία είχε γίνει καραμπινάτη διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Οι τοποθετήσεις του έδειχναν άτομο, που υπερασπιζόταν τον τομέα του και όχι απαραίτητα την ΝΔ.
Πιθανόν.
Ακόμα πιο πιθανό να ειναι τιποτα κρατικοδιαιτος που προμηθεύει δημόσιο.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Unique έγραψε: 06 Μαρ 2025, 10:45 Ο άλλος ο κοπρίτης πληρωνόνταν απο το δημόσιο για να ζεί σε σπηλιά
ηταν διορισμένος στην Εύβοια και η σπηλιά ήταν στην Κόρινθο
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:28
Dorian έγραψε: 09 Μαρ 2025, 11:16 και πως νομίζεις ότι είναι η αξιολόγηση; καθε μέρα
Μήπως όπως την κάνει το ίνδαλμά σου στην Αμερική;το αστείο είναι ότι όλοι όσοι θαυμάζουν τον Μασκ που απολύει δημοσίους υπαλλήλους φωνάζουν επειδή μίλησε ο Μητσοτάκης για αξιολόγηση.
Φυσικά είναι ένα πυροτέχνημα.Θα κάνει μία πρόταση αναθεώρησης του συντάγματος που θα λέει οι δημόσιοι υπάλληλοι αξιολογούνται αλλά για να γίνει αναθεώρηση χρειάζονται 180 βουλευτές που δεν έχει,όλοι οι άλλοι θα πουν όχι διότι δεν θέλουν ούτε να ακούγεται και θα πει είδατε,δεν θέλουν τα άλλα κόμματα.
δεν είδες στα τραίνα τι γίνεται, για να μην διώξουν έξι επικίνδυνους ξεσηκώθηκε όλη η Ελλάδα, μέχρι και έναν κακομοίρη ανακάλυψαν οτι τον σκότωσε η κυβέρνηση. Οι μεγαλύτερες διαδηλώσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας για το δίκιο των ΔΥ.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Είμαι υπέρ και επίσης να καταργηθεί ο νόμος Πεπονή τουλάχιστον για τα τέκνα πολυτέκνων. Να ισχύει μόνο για πολύτεκνους ή τρίτεκνους γονείς. Οι προσλήψεις να γίνονται με τακτικούς διαγωνισμούς όπως σε όλες τις πολιτισμένες χώρες. Σιγά το ελληνικό δημόσιο, αν μιλούσαμε για άλλης χώρας να το δεχθώ. Η ανιψιά μου θα γίνει δασκάλα στην Γερμανία και θα διορισθεί αμέσως με υψηλό μισθό και σύνταξη μετά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”