!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τέμπη - ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Τέμπη - ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Για τις ευθυνες ΟΣΕ και σωματειου θα πουμε τιποτα ή σε αυτη τη περιπτωση αδιαφορουμε επιδεικτικα για τους 57 νεκρους φτυνοντας τους φορα παρτιδα;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 13:21 των τρενων βρε, πραγματι δεν έπρεπε να πηγαίνουν με τοσα χιλιομετρα σε εκεινο το σημειο, αυτος που το επέτρεψε θα μπλέξει μαλλον, αν δεν εχει μπλέξει.
Ο προαστιακός στην ευθεία άνετα πήγαινε και με 160.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

sharp έγραψε: 02 Μαρ 2025, 13:19

Πάλι σκέφτεσαι ότι φταίει αποκλειστικά η εξουσία και η μοναδική ευθύνη μας είναι η ψήφος στις εκλογές.

Εάν επικρατούσε καλύτερη νοοτροπία, θα πήγαινες στη δημόσια υπηρεσία και δεν θα σε έφτυνε στη μούρη "έλα από Δευτέρα, επειδή βαριέμαι τώρα". Ή δεν θα την κοπανούσαν οι παλιοί για να κάνουν μεγαλύτερο τριήμερο και θα άφηναν τον άσχετο πρωτάρη να ρυθμίσει τα τραίνα. Έτσι αυτομάτως θα ανέβαινε η ποιότητα στη ζωή σου.

Το πώς θα γίνει αυτό είναι άλλη ιστορία. Η ράβδος σίγουρα χρησιμεύει εκπαιδευτικά, αν και είναι συμπληρωματικό εργαλείο. Αλλά φταίω εγώ τώρα που θα πω ότι υπήρχε και το Πασοκ (ναι το παπαντρεϊκό) την κατήργησε; Τα λέει ο πατησιώτης για τους επιθεωρητές στην εκπαίδευση που υπήρχαν και τους έβγαλε. Θυμάμαι κι εγώ, ερχόντουσαν στο μάθημα και παρακολουθούσαν.

Στα λεωφορεία ο οδηγός φορούσε στολή. Πάει κι αυτή. Και λένε κάτι ξύπνιοι και τι έγινε μωρέ, οδηγάει χειρότερα με τα ρούχα του; Δεν είναι αυτό, αλλά υπήρχε μια πειθαρχία. Με το ένα και το άλλο, έφτασαν στο σημείο να κάνουν την διαδρομή όποτε γουστάρουν. Σε ένα μέρος στην Αθήνα όπου έμενα παλιά, περνούσαν 3 λεωφορεία την ώρα, δηλ. ανά 20λεπτο. Πολύ βολική συγκοινωνία. Αμ έλα όμως που ερχόντουσαν και τα τρία μαζί με διαφορά δύο λεπτών! Επειδή με είχε εκνευρίσει το έψαξα και τους είδα στην αφετηρία να κάθονται όλοι μαζί και να κάνουν τσιγαράκι, κουβεντούλα και στη συνέχεια να φεύγουν όλοι παρέα. Κι αυτό προ 20ετίας, δεν αποκλείεται σήμερα να κάθονται σπίτι τους και ο κόσμος να πηγαίνει με τα πόδια.

Ούτε πιστεύω ότι η κατάργηση της μονιμότητας θα φέρει αποτέλεσμα. Θα έρχεται ένα κόμμα στην εξουσία και θα φέρνει όλους τους δικούς του, διώχνοντας τους αλλους. Άσχετα αν είναι καλοί ή κακοί. Χειρότερα θα είναι γιατί δεν θα ξέρουν και τη δουλειά, τουλάχιστον τώρα υπάρχουν κάποιοι έμπειροι, με κάποιους λίγους να έχουν τσίπα από μέσα τους.
:smt023
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 13:21 των τρενων βρε, πραγματι δεν έπρεπε να πηγαίνουν με τοσα χιλιομετρα σε εκεινο το σημειο, αυτος που το επέτρεψε θα μπλέξει μαλλον, αν δεν εχει μπλέξει.
τί σχέση έχει η ταχύτητα των τραίνων με αυτό που ρώτησα εγώ?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 13:12 θεουληδες ειναι οι κυβερνητικοί στα καναλια σημερα.

-το πήραμε το μηνυμα
-ποιό ηταν;
-ε, να, δικαιοσύνη, ασφαλεια.
-για τους πολιτικούς, τίποτα;
-αα ναι, η αντιπολίτευση να μην καπελώνει, και εμεις θα προσπαθήσουμε να μην είμαστε κάφροι.
-και τι θα λετε;
-τις ίδιες πιπες, ευγενικά
-θα δουλέψει;
-ο θεός βοηθός
Είσαι νέος και δεν πρόλαβες τον Πάγκαλο να κάνει κριτική στο Πασοκ σαν να ήταν στην αντιπολίτευση :lol:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Στύξ έγραψε: 02 Μαρ 2025, 13:23
ναι αλλα διαβασε το πορισμα αν θες, δεν επρεπε να εχει αδεια να πηγαινει τοσο γρήγορα σε εκεινο το σημειο αφου δεν λειτουργούσαν τα συστήματα. Γενικα, οχι εκείνη την ημέρα μόνο.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

sharp έγραψε: 02 Μαρ 2025, 13:23
enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 13:12 θεουληδες ειναι οι κυβερνητικοί στα καναλια σημερα.

-το πήραμε το μηνυμα
-ποιό ηταν;
-ε, να, δικαιοσύνη, ασφαλεια.
-για τους πολιτικούς, τίποτα;
-αα ναι, η αντιπολίτευση να μην καπελώνει, και εμεις θα προσπαθήσουμε να μην είμαστε κάφροι.
-και τι θα λετε;
-τις ίδιες πιπες, ευγενικά
-θα δουλέψει;
-ο θεός βοηθός
Είσαι νέος και δεν πρόλαβες τον Πάγκαλο να κάνει κριτική στο Πασοκ σαν να ήταν στην αντιπολίτευση :lol:
α προλαβε ομως γαπ να λαμαβανει μερος σε συλλαλητηριο εναντια σε μετρα λιτοτητας ωντας π/θ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 13:25
Στύξ έγραψε: 02 Μαρ 2025, 13:23
ναι αλλα διαβασε το πορισμα αν θες, δεν επρεπε να εχει αδεια να πηγαινει τοσο γρήγορα σε εκεινο το σημειο αφου δεν λειτουργούσαν τα συστήματα. Γενικα, οχι εκείνη την ημέρα μόνο.
Σιγουρα δεν θα φταει η μηχανοδηγος ε;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Οργισμένος έγραψε: 02 Μαρ 2025, 12:48
George_V έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:51
Οργισμένος έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:47

εννοω οσους γεννηθηκαν 50/60 και μια χαρα μεταλαμπαδευσαν την νοοτροπια πεινας.
Οι γεννημενοι 50-60 τη δεκαετια του 80-90 μονο που δεν πεινουσαν. Ψηφιζανε ΠΑΣΟΚ και τρωγανε επιδοματα, παιρνανε τσαμπα δανεια και οι περισσοτεροι εξ αυτων (κυριως εξ επαρχιας) ειχαν πουλησει τα χωραφια του μπαμπα τους που ηταν αγροτης και ειχαν ερθει στην Αθηνα να γινουν ΔΥ με μονο εφοδιο το μπιλιετακι του βουλευτη τους.

Οποτε ποια πεινα μου λες?
Γιαυτην που γραφω αλλα αδυνατεις να κατανοησεις. Δλδ την πεινα ή φασμα πεινας, ή φοβου για το τι θα φαμε το μεσημερι που επικρατουσε τις δεκαετιες 50, 60 , δεν συζηταμε για 40, οπου ολοι αυτοι ηταν παιδια και μια χαρα εγγραφηκε στο υποσεινηδητο τους η νοοτροπια πεινας. Και αυτο δεν αλλαζει .
Και πολυ πονο βλεπω για την επαρχια. Αλλο κλασσικο μπουρδουκλωμα στα μυαλα σας.
Ναι πονος γιατι ο πασοκισμος τους επεισε ολους οτι γενομενοι ΔΥ (και μοιραζοντας αφειδως θεσεις ΔΥ για ψηφοθηρικους λογους) θα τρωνε με χρυσα κουταλια.

Παραδειγμα συγγενης μου που ειχε χωραφια που του αφηναν ενα Α εισοδημα στα 80s και ηταν καλοστεκουμενος τα πουλησε ολα εγινε ΔΥ και εκανε και τα παιδια του ΔΥ σε αργομισθιες (κομματαρχης ΠΑΣΟΚ γαρ στυλ Γκρουεζας)

Τωρα γκρινιαζουν ολοι ομαδικως για περικοπες συνταξεων και μισθων και λενε "αν δεν ειχαμε πουλησει τα κτηματα τωρα θα συμπληρωναμε ενα ποσοστο των κομμενων".

Για αυτο απο 30% αγροτικη παραγωγη το 1980 εχεις 5% τωρα και εξαρτασαι απο τις εισαγωγες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 02 Μαρ 2025, 13:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Saturn

εναον, πες ρε δημόσια, μη φοβάσαι , με το παραπάνω ήθελες να με πεις για μια ακόμη φορά χαζή? οτι δεν παίρνω μπρος? :smt013
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
enaon

Οργισμένος έγραψε: 02 Μαρ 2025, 13:26 Σιγουρα δεν θα φταει η μηχανοδηγος ε;
ε τι ρωτάς βρε, για να το λες εσύ, κουβάς θα ειναι. Διάβασε αν θες να δεις το σχήμα του.
Άβαταρ μέλους
Saturn

[ψυχαναγκασμός μόουντ ον] :003:
Άβαταρ μέλους
enaon

Saturn έγραψε: 02 Μαρ 2025, 13:29 εναον, πες ρε δημόσια, μη φοβάσαι , με το παραπάνω ήθελες να με πεις για μια ακόμη φορά χαζή? οτι δεν παίρνω μπρος? :smt013
οχι παιδι μου, απλα εχει πλακα αυτο το δεν κατάλαβα. :D

θα ηθελα βεβαια να σε πω και χαζή, αλλα δεν εχω λογο τωρα, απλα το λεω με την ευκαιρία που ειπες οτι εισαι χαζή. Δεν εισαι χαζή ομως.
Άβαταρ μέλους
Saturn

enaon έγραψε: 02 Μαρ 2025, 13:32
Saturn έγραψε: 02 Μαρ 2025, 13:29 εναον, πες ρε δημόσια, μη φοβάσαι , με το παραπάνω ήθελες να με πεις για μια ακόμη φορά χαζή? οτι δεν παίρνω μπρος? :smt013
οχι παιδι μου, απλα εχει πλακα αυτο το δεν κατάλαβα. :D

θα ηθελα βεβαια να σε πω και χαζή, αλλα δεν εχω λογο τωρα, απλα το λεω με την ευκαιρία που ειπες οτι εισαι χαζή. Δεν εισαι χαζή ομως.
:roll:

:p2: νομίζω πρέπει να ανοίξω και για τον εαυτό μου ένα νήμα στο "Διαδικτυακή Κοινότητα", πλάι σε αυτό του Γιαννόπουλου
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

George_V έγραψε: 02 Μαρ 2025, 13:27
Οργισμένος έγραψε: 02 Μαρ 2025, 12:48
George_V έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:51

Οι γεννημενοι 50-60 τη δεκαετια του 80-90 μονο που δεν πεινουσαν. Ψηφιζανε ΠΑΣΟΚ και τρωγανε επιδοματα, παιρνανε τσαμπα δανεια και οι περισσοτεροι εξ αυτων (κυριως εξ επαρχιας) ειχαν πουλησει τα χωραφια του μπαμπα τους που ηταν αγροτης και ειχαν ερθει στην Αθηνα να γινουν ΔΥ με μονο εφοδιο το μπιλιετακι του βουλευτη τους.

Οποτε ποια πεινα μου λες?
Γιαυτην που γραφω αλλα αδυνατεις να κατανοησεις. Δλδ την πεινα ή φασμα πεινας, ή φοβου για το τι θα φαμε το μεσημερι που επικρατουσε τις δεκαετιες 50, 60 , δεν συζηταμε για 40, οπου ολοι αυτοι ηταν παιδια και μια χαρα εγγραφηκε στο υποσεινηδητο τους η νοοτροπια πεινας. Και αυτο δεν αλλαζει .
Και πολυ πονο βλεπω για την επαρχια. Αλλο κλασσικο μπουρδουκλωμα στα μυαλα σας.
Ναι πονος γιατι ο πασοκισμος τους επεισε ολους οτι γενομενοι ΔΥ (και μοιραζοντας αφειδως θεσεις ΔΥ για ψηφοθηρικους λογους) θα τρωνε με χρυσα κουταλια.

Παραδειγμα συγγενης μου που ειχε χωραφια που του αφηναν ενα Α εισοδημα στα 80s και ηταν καλοστεκουμενος τα πουλησε ολα εγινε ΔΥ και εκανε και τα παιδια του ΔΥ σε αργομισθιες (κομματαρχης ΠΑΣΟΚ γαρ στυλ Γκρουεζας)

Τωρα γκρινιαζουν ολοι ομαδικως για περικοπες συνταξεων και μισθων και λενε "αν δεν ειχαμε πουλησει τα κτηματα τωρα θα συμπληρωναμε ενα ποσοστο των κομμενων".

Για αυτο απο 30% αγροτικη παραγωγη το 1980 εχεις 5% τωρα και εξαρτασαι απο τις εισαγωγες.
Akoy na δεις, και οι παππουδες ΣΟΥ απο χωριο ητανε οπως ολων των "βερων" αθηναιων και πηγανε αθηνα και μοιραζανε τενεκεδες λαδι και τυρι για να τους κανουν χατηρακια. Ασε λοιπον στην ακρη τις χοντρομαλακιες περι επαρχιωτων και πρωτευουσιανων...

ΕΠισης ασε στην ακρη τις ακομα πιο χονδροειδεις κοτσανες περι μικρης αγροτικης παραγωγης. Ποση αγροτικη παραγωγη εχουν νομιζεις τα ανεπτυγμενα κρατη ;;;

Το μεσο πασοκοειδες αυτα λεει , »εχομε χαμηλη αγροτικη παραγωγη και τουρισμο»... Κιχ για βιομηχανια και τεχνολογια...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”