Ε ναι, το ίδιο είναι 5 ευρώ τον μήνα με 10 ευρώ ανα ταινία.AlienWay έγραψε: 27 Μαρ 2025, 11:46 Ολοι βλέπω να συζητάνε για VPN τα οποία είναι με συνδρομή. Αν είναι να πληρώνουμε συνδρομές, ας αγοράζουμε καλύτερα τις ταινίες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Σιγα μην δεν το εκανε αυτο η ελιτ στην πλεμπα.
Γι'αυτον τον λογο, παρολο που ειμαι θερμοτατος υποστηρικτης της καταργησης των μετρητων, λεω οχι στην καταργηση τους: διοτι θα ελεγχουν μεχρι και τον αερα που αναπνεουμε.
Σε λιγα χρονια η χρηση vpn/tor θα ειναι παρανομη, και οσοι τα χρησιμοποιουν θα κατηγορηθουν για τρομοκρατια.
Γι'αυτον τον λογο, παρολο που ειμαι θερμοτατος υποστηρικτης της καταργησης των μετρητων, λεω οχι στην καταργηση τους: διοτι θα ελεγχουν μεχρι και τον αερα που αναπνεουμε.
Σε λιγα χρονια η χρηση vpn/tor θα ειναι παρανομη, και οσοι τα χρησιμοποιουν θα κατηγορηθουν για τρομοκρατια.
Το θέμα είναι πού πηγαίνουν τα λεφτά. Αντί να πάνε στους δημιουργούς και τα στούντιο, θα καταλήγουν σε κάποιες τσέπες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτό ρε παιδιά ισχύει και για βιβλία/επιστημονικά άρθρα κτλ;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
axilmar έγραψε: 27 Μαρ 2025, 11:49 παρολο που ειμαι θερμοτατος υποστηρικτης της καταργησης των μετρητων, λεω οχι στην καταργηση τους
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν πληρωνεις συνδρομηAlienWay έγραψε: 27 Μαρ 2025, 11:46 Ολοι βλέπω να συζητάνε για VPN τα οποία είναι με συνδρομή. Αν είναι να πληρώνουμε συνδρομές, ας αγοράζουμε καλύτερα τις ταινίες.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
θελω να καταργηθουν τα μετρητα, αλλα οχι ετσι αερα-πατερα, αλλα με θεσμικες/τεχνολογικες αλλαγες:ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Μαρ 2025, 11:54axilmar έγραψε: 27 Μαρ 2025, 11:49 παρολο που ειμαι θερμοτατος υποστηρικτης της καταργησης των μετρητων, λεω οχι στην καταργηση τους![]()
1) αλλαγη του συνταγματος για την προστασια των προσωπικων δεδομενων.
2) νομολογια που να προστατευει τα προσωπικα δεδομενα.
3) κρυπτογραφηση των προσωπικων δεδομενων με την συμμετοχη του χρηστη.
Αλλιως δεν θελω καταργηση των μετρητων.
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Εγώ βλέπω το Transexual Prostitutes σε HD.
Θα φάω πρόστιμο;
Θα φάω πρόστιμο;
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
Λογικά ισχύει αυτό που λεςGoBzi έγραψε: 27 Μαρ 2025, 11:55H IP δεν παίζει κανένα ρόλο. Είναι σαν να μου λες νοικιάζεις αυτοκίνητο απο την Hertz, τρως κλήση και δεν μπορούν να βρουν ποιος είχε το αυτοκίνητο οταν έπεσε η κληση.
[img]https://i.postimg.cc/GpD91rZ5/Scre ... .png[/img]
αλλά ΑΝ ειναι να πιάσουν το σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού, ίσως η στατική ip τους το κάνει λιγότερο πολύπλοκο (είμαι άσχετος .....μπορεί να λέω και μαλακίες)
***πάντως η ip μου άλλαξε με την επανεκκίνηση
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Για ολα καθως ειχα βρει ενα σερβερ που κατεβαζα βιβλια και τον εκοψε η ΑΔΕΠΙ οπως εκοβε τα τορρεντ.
Τελικα μικρο το κακο βρηκα ενα ρωσικο σερβερ και απο εκει κατεβαζω οτι βιβλιο θελω (οκ εχει ενα delay επειδη δεν εισαι μελος αλλα κλαιν αφου τα κατεβαζω τσαμπα ποιος χεστηκε για το πενταλεπτο delay?)
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μα αυτό σκέφτομαιGoBzi έγραψε: 27 Μαρ 2025, 11:55H IP δεν παίζει κανένα ρόλο. Είναι σαν να μου λες νοικιάζεις αυτοκίνητο απο την Hertz, τρως κλήση και δεν μπορούν να βρουν ποιος είχε το αυτοκίνητο οταν έπεσε η κληση.
[img]https://i.postimg.cc/GpD91rZ5/Scre ... .png[/img]
έστω ότι συνδέεσαι σε ένα δημόσιο wifi και κατεβάζεις, πώς θα σε βρουν;
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Επειδή είμαι άσχετος με αυτά, θέλω λίγο τα φώτα σας.
Εστω ότι συνδέομαι με VPN σε έναν σέρβερ (ας πούμε ότι είναι στην Ελβετία).
Αν μετά ανοίξω τον firefox, το ip δε φαίνεται; Η μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσω το ίδιο το VPN για να περιηγηθώ;
Το λέω διότι βλέπω εδώ ότι με σύνδεσε κάπου, αλλά δε μου δίνει κάποια δυνατότητα περιήγησης.
Εστω ότι συνδέομαι με VPN σε έναν σέρβερ (ας πούμε ότι είναι στην Ελβετία).
Αν μετά ανοίξω τον firefox, το ip δε φαίνεται; Η μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσω το ίδιο το VPN για να περιηγηθώ;
Το λέω διότι βλέπω εδώ ότι με σύνδεσε κάπου, αλλά δε μου δίνει κάποια δυνατότητα περιήγησης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 692 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-